میخوام هارد اس اس دی بخرم،مادربردم z87x oc هست،
اگر اشتباه نکنم از پورت m2 پشتیبانی میکنه، لطفا بگین با حجم 128 گیگ چی بگیرم خوبه،قیمتش هم تا 400 باشه خوبه
Printable View
میخوام هارد اس اس دی بخرم،مادربردم z87x oc هست،
اگر اشتباه نکنم از پورت m2 پشتیبانی میکنه، لطفا بگین با حجم 128 گیگ چی بگیرم خوبه،قیمتش هم تا 400 باشه خوبه
ssd هارد نیست بلکه حافظه هست .نقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرم روی crucial m550 هست . حدود 330
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله درست میفرمایید،
پورت ان اس اس دی m2 iهست یا نه؟
به نظرتون کلا پورت m2 بهتر نیست؟
- - - Updated - - -
بله درست میفرمایید،نقل قول:
پورت ان اس اس دی m2 iهست یا نه؟
به نظرتون کلا پورت m2 بهتر نیست؟
مادربرد شما پورت m2 دارد ؟نقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مدل دقیق رو بنویسید
امید جان فکر کنم بردشون این مدل باشهنقل قول:
درسته . ولی این برد پورت m2 نداره .نقل قول:
آقا مرصاد مدل دقیق رو نوشتن با این حساب یعنی ssd با \ورت m2 نمیتونم بگیرم.راستی شنیده بودم که واسه تبدیل به m2 هستُدرسته اینی که شنیدم؟اگر اینطور باشه صلاح میدونید اس اس دی با پورت m2بگیرم؟نقل قول:
ssd میتونید بگیرید . ولی ssd m2 نمیتونید بگیرید . بهتره ssd بگیرید .نقل قول:
ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
سلامنقل قول:
یه وسال واسم پیش اومده بود،چرا شمابه بعضی دوستان پلکستورm6رو معرفی کردین و به بعضی ها هم
Crucial M550
راستی مقایسه این دو هست برم ببینم؟یا سایتی رو میشه بهم معرفی کنید واسه مقایسه این دونقل قول:
بررسی هر دو رو میگذارمنقل قول:
ممنون از لطفتوننقل قول:
سلام ببخشیدنقل قول:
به نظرتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بهتر نیست از اون مدل دیگه
پلکستور و کروشال ؟
هر دو در یک سطح هستند ولی الویت من به شخصه روی crucial هست .نقل قول:
نقل قول:
عذر میخوام اون چیزی که کروشال نظر شما رو در مقابل پلکستور جلب کرد هرو میتونم بدونم،چون این پلکستور پرو یکم از نظر فنی بهتر بود مشخصاتش که دیدم و خیلی افراد شنیدم که ازش تعریف میکردن
پلکستور هم خودم پیشنهاد دادم .شما هر مدلی که دوست دارید تهیه کنید .بررسی ها رو براتون ضمیمه کردم .نقل قول:
- - - Updated - - -
پلکستور هم خودم پیشنهاد دادم .شما هر مدلی که دوست دارید تهیه کنید .بررسی ها رو براتون ضمیمه کردم .نقل قول: