-
بهترین نرم افزار برای dvb-t
یک انتن usb برای لپتاب تهیه کردم نرم افزار TotalMedia 3.5 درون جعبش بود. ولی من بااین نرم افزارمشکلاتی دارم.
سوال من این هست شمانرم افزارمشابه باامکانات می شناسید.ترجیحااگررایگان باشدبهتر:great:
قبلا نرم افزارهای مثل BLAZ DVBT Speed TV Player HidTV امتحان کردم ولی هرکدام مشکلاتی دارند.
باسپاس:11():
-
پاسخ: بهترین نرم افزاربرای dvb-t
نقل قول:
یک انتن usb برای لپتاب تهیه کردم نرم افزار TotalMedia 3.5 درون جعبش بود. ولی من بااین نرم افزارمشکلاتی دارم.
سوال من این هست شمانرم افزارمشابه باامکانات می شناسید.ترجیحااگررایگان باشدبهتر:great:
قبلا نرم افزارهای مثل BLAZ DVBT Speed TV Player HidTV امتحان کردم ولی هرکدام مشکلاتی دارند.
TotalMedia 3.5 بی عیب ترین نرم افزار هست .
-
3 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
باتشکرازپاسختان
من این نرم افزارراروی8.1نصب کردم ولی
موقع شروع اینجوری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ووقتی می خواهم کانال راجستجوکنم اینجوری می شود
که بایدخروج رابزنم وازبرنامه بیادبیرون!
مشکل ازکجاست؟
برای همین می خواهم ازیک برنامه دیگری استفاده کنم.
:11():
-
پاسخ: بهترین نرم افزار برای dvb-t
من خودم این نرم افزار را روی ویندوز 8.1 دارم استفاده میکنم . چه نسخه ای نصب کردید .فکر میکنم ایراد کار رو از یک برنامه دیگه باشه . درایور کارت گرافیک شما اپدیت هست . بی عیب تر از این برنامه وجودخارجی نداره
این نسخه رو نصب کنید
ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259
-
نقل قول:
من خودم این نرم افزار را روی ویندوز 8.1 دارم استفاده میکنم . چه نسخه ای نصب کردید .فکر میکنم ایراد کار رو از یک برنامه دیگه باشه . درایور کارت گرافیک شما اپدیت هست . بی عیب تر از این برنامه وجودخارجی نداره
این نسخه رو نصب کنید
دانلودکردم نصب شدولی بازهم همان مشکل قبل!
کارت گرافیک نصبه.
بانرم افزار DriverPack Solution 14.7 R417 Final Full Edition نصب کردم که ازسافت گذرگرفتم.
-
شما مشکل دیگه دارید . مشخصات کارت گرافیک رو بنویسید . این نسخه برنامه رو که نصب کردید . قبلی باید پاک بشه و بعد با CCLEANER رجیستری رو clean کنید . کدک های زیر هم نصب کنید
-
نقل قول:
شما میتونید از نرم افزار DVB DREAM استفاده کنید ! پلیر خوبیست !
-
نقل قول:
شما مشکل دیگه دارید . مشخصات کارت گرافیک رو بنویسید . این نسخه برنامه رو که نصب کردید . قبلی باید پاک بشه و بعد با CCLEANER رجیستری رو clean کنید . کدک های زیر هم نصب کنید
باسلام مجدد
codec pack نصب شد.
nvidia geforce gt250m.
بانرم افزارCCLEANERپاک شد.
ولی هنوزمشکل هست!:1. (28):
-
نقل قول:
باسلام مجدد
codec pack نصب شد.
nvidia geforce gt250m.
بانرم افزارCCLEANERپاک شد.
ولی هنوزمشکل هست!:1. (28):
تیک Compatibility رو بزنید . روی ایکون برنامه کلیک راست پرارپتیس و در قسمت Compatibility . گزینه windows xp sp3 رو انتخاب کنید .
-
نقل قول:
تیک Compatibility رو بزنید . روی ایکون برنامه کلیک راست پرارپتیس و در قسمت Compatibility . گزینه windows xp sp3 رو انتخاب کنید .
میشودکاملترتوضیح بدین؟:give_rose:
-
نقل قول:
میشودکاملترتوضیح بدین؟:give_rose:
روی ایکون برنامه total media کلیک راست کنید .در قسمت propertis گزینه Compatibility رو کلیک کنید و تو لیست سیستم عامل ویندوز xp sp3 رو انتخاب و تیکشو بزنید . apply کنید و برنامه رو اجرا کنید .
-
نقل قول:
روی ایکون برنامه total media کلیک راست کنید .در قسمت propertis گزینه Compatibility رو کلیک کنید و تو لیست سیستم عامل ویندوز xp sp3 رو انتخاب و تیکشو بزنید . apply کنید و برنامه رو اجرا کنید .
بازهم مشکل هست!:1. (28):
-
من با همین برنامه تو ویندوز8.1 کار میکنم . به نظر میاد به خاطر درایور کارت گرافیک باشد . چه نسخه ای از درایور nvidia رو نصب کردید ؟
-
نقل قول:
من با همین برنامه تو ویندوز8.1 کار میکنم . به نظر میاد به خاطر درایور کارت گرافیک باشد . چه نسخه ای از درایور nvidia رو نصب کردید ؟
9.18.13.3788
-
نسخهی 340.52 رو نصب کنید .
-
نقل قول:
نسخهی 340.52 رو نصب کنید .
درسایت که گشتم نسخه جدیدش
است!
-
نقل قول:
درسایت که گشتم نسخه جدیدش
است!
بله این نسخه رو هم اگر با کارت شما نوشته سازگار هست نصب کنید .
-
من کارت تی وی یو اس بی استفاده میکنم ، اولش برای ویندوز 8.1 مشکل داشت تا اینکه با مراجعه به سایت خارجی درایور رو برای ویندوز 8.1 گرفتم
بعد نرم افزار رو هم آپدیت کردم تو تنظیمات هست برو و اپدیتش بکن احتمالا درست میشه !
مشکل از کارت گرافیک نیست امید جان برای رزولوشن های بالا از 720 تصویرش اینجوری میشه ( تیکه ای از تصویر در منو ها سیاه میشه )
-
بنظرم Dvbviewer از همه بهتره
-
نقل قول:
بله این نسخه رو هم اگر با کارت شما نوشته سازگار هست نصب کنید .
سلام
کارت گرافیک هم به روزکردم درست نشد
یک بارهم راه farzad0047راامتحان کنم.
-
نقل قول:
سلام ووقت بخیر
دراینترنت که سرچ می کردم بانرم افزارجالبی روبروشدم فقط برای من صدامشکل داره که بایددرتنطیمات تعقیربدم (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) دراین موردمی توانیدبه من کمک کنید؟
اگراین برنامه راامتحان نکردیدپیشنهادمی کنم حتما امتحان کنید!:11():
-
نقل قول:
بنظرم Dvbviewer از همه بهتره
SichboPVRراهم امتحان کنید:11():
-
نقل قول:
من کارت تی وی یو اس بی استفاده میکنم ، اولش برای ویندوز 8.1 مشکل داشت تا اینکه با مراجعه به سایت خارجی درایور رو برای ویندوز 8.1 گرفتم
بعد نرم افزار رو هم آپدیت کردم تو تنظیمات هست برو و اپدیتش بکن احتمالا درست میشه !
مشکل از کارت گرافیک نیست امید جان برای رزولوشن های بالا از 720 تصویرش اینجوری میشه ( تیکه ای از تصویر در منو ها سیاه میشه )
بله شمادرست گفتیدمشکل به روزنبودن نرم افزاربودکه باورودبه سایت مادایران ان رابه روزرسانی کردم ودرست شد.متشکرم:11():
-
نقل قول:
این نسخه رو نصب کنید
ممنون از شما واقعا نرم افزار عالی است فقط یه مشکل داره که EPG را فونش فارسی نیست و حتی انگلیسی هم نیست اجق وجق نوشته آیا راهی هست درست بشه... ؟
-
نقل قول:
ممنون از شما واقعا نرم افزار عالی است فقط یه مشکل داره که EPG را فونش فارسی نیست و حتی انگلیسی هم نیست اجق وجق نوشته آیا راهی هست درست بشه... ؟
نسخه جدیدترش رو تست کردی ؟
-
نقل قول:
نسخه جدیدترش رو تست کردی ؟
من این نسخه را نصب کردم TotalMedia 3.5
در ضمن هنوز بهتر از این هنوز وجود نداره باز ؟
-
نقل قول:
من این نسخه را نصب کردم TotalMedia 3.5
در ضمن هنوز بهتر از این هنوز وجود نداره باز ؟
ArcSoft TotalMedia 3.5.9.230
تست کنید
-
نقل قول:
ArcSoft TotalMedia 3.5.9.230
تست کنید
از شما سپاس گذارم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم اگر شما لینک قرار بدید ممنون میشم ...
-
نقل قول:
از شما سپاس گذارم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم اگر شما لینک قرار بدید ممنون میشم ...
PHP Code:
https://www.softgozar.com/arcsoft-totalmedia_/download/
-
نقل قول:
PHP Code:
https://www.softgozar.com/arcsoft-totalmedia_/download/
ممنون ولی من اینو نصب کردم شما فرمودید ورژن 3.5.9.230 ولی لینکی که قرار دادید 3.5.7.259 میباشد...
-
نقل قول:
ممنون ولی من اینو نصب کردم شما فرمودید ورژن
3.5.9.230 ولی لینکی که قرار دادید 3.5.7.259 میباشد...
باید بگردید . باز من هم چک میکنم .متاسفانه دسترسی به pc ندارن در حال حاضر این هم با گوشی براتون فرستادم