سلام من مادربرد سیستمم گیگا p61ad3 هست میتونم روی این مادربرد کارت گرافیک 980 انویدیا نصب کنم؟!
Printable View
سلام من مادربرد سیستمم گیگا p61ad3 هست میتونم روی این مادربرد کارت گرافیک 980 انویدیا نصب کنم؟!
میتونید نصب کنید ولی مقداری افت خواهید داشت . همچنین باید پردازندتون قدرتمند باشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حدودا چند درصد افت خواهد داشت!؟ ضمنا علت این افت چی هست؟!
این کارت نیاز به پردازنده قدرتمند و اسلات PCIE 3.0 16X دارد .نقل قول:
البته مادربرد شما اسلات PCIE 3.0 دارد . پس فقط میمونه پردازنده شما . باید نوع پردازندتون رو اعلام کنید تا دقیق بهتون بگم .
با پردازنده اینتل g645 چطور هست؟!
100% به مشکل گلوگاه میخورید . مینیمم COREI5 باید داشته باشید . باید قطعات متناسب باشندنقل قول:
رم ژل 4 گیگ با فرکانس 1333 و تایمینگ 99924 باهاش تناسب داره؟!
بازیهای فعلی حداقل 8 گیگ رم لازم دارند . مشکل اصلی شما پردازندتون هست .نقل قول:
اگه یک رم دقیقا مثل مال خودم بگیرم و دوال کانال بکنم به نظر شما جواب میده؟! و سوال من اینه کارت گرافیک نیاز به حجم داره یا نیاز به فرکانس رم؟!
این سوال آخر رو جواب میدم . امیدوارم روند قبلی تاپیک هایی که ایجاد میکنید رو ادامه ندید .نقل قول:
بله یک رم مثل رمی که دارید کافی به نظر میرسه .در گیمینگ پردازنده و گرافیک نقش بیشتری رو ایفا میکند . رم اگر ظرفیتش مناسب باشه مشکلی نیست .شما برای بدون مشکل بازی کردن گیم ها نیاز به پردازنده قویتر دارید .
اقا امید نمیدونم چرا اینقدر به من حساس شدید؟!این انجمن مهمترین فعالیتش راهنمایی کاربران هست!! پس خواهشا صبور باشید!!
ویندوز سون من 32 بیت هست که کلی بازی و نرم افزار توش نصب هست و دوست ندارم حذفش کنم چون بازیهای های جدید نیاز به ویندوز سون 64 بیت دارند نرم افزاری هست که بشه ویندوز سون 32 رو به 64 بیت تبدیل کنه؟! یا نرم افزاری هست بازی ها رو تو سیستمه 32 بیت اجرا کنه؟!
این کار امکان پذیر نیست . تبدیل ویندوز 32 به 64 یا بالعکس .
اقا امید من هاردم پنج درایو داره تو درایو c ویندوز xp نصب هست و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت نصب هست تو درایو e کلی فیلم و عکس هست! من میتونم ویندوز جدید سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم؟! مشکلی پیش نمیاد؟!
شما با vm ware یه ویندوز 7 64بیتی نصب کنید و رروی اون بازی کنید
البته میتونید یه پارتیشن رو به یه ویندوز دگه اختصاص داد .مثلا یه درایوی بجز درایو c
و سیستم شما دارای دو سیستم عامل میشه
اقا امید vm ware چی هست؟! نرم افزار هست؟! چون من الان دو ویندوز دارم با نصب میندوز سون 64 بیت سیستمم 3 ویندوزه میشه؟! منظورم اینه تو درایو e میتونم ویندوز سون 64 بیتی نصب کنم؟!
ضمنا تو این نرم افزار باید ویندوز سون 64 بیت رو نصب کنم یا نه؟!
دوستان اگه کسی با نرم افزار vm ware اشنایی داره در مورد راه اندازی این نرم افزار به من اطلاعات بده!!!
برای چه استفاده ای میخواید؟نقل قول:
این برنامه برای اجرای مجازی سیستم عامل ها استفاده میشه
مثل ویندوز
لینوکس
مک
فیری OS ها
و....
حالا اگه چیزه دیگه ای خواستین بگین تا راهنماییتون کنم
و اینکه بهتره یه تاپیک دیگه بزنید و سوالتون رو بپرسید چون به اعنوان تاپیک ,این سوالتون ربطی نداره
موفق باشین:give_rose:
برای نصب ویندوز سون 64 بیت میخوام؟!چطور هست جواب میده؟!
بله جواب میدهنقل قول:
این اخرین نسخش هست
اینو دانلود کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد نصب کنید
و بعد از نصب باید اون ویندوز 7 که میخواید رو داخل vm ware نصب کنید
و این هم اموزش
اقا مرصاد من کل کتاب اموزشی شما رو مطالعه کردم و ویندوز 64 بیت مجازی درست کردم ولی موقع اجرای ویندوز مجازی پیغام اروری مبنی بر اینکه گزینه intel vt-x بایوس غیر فعال هست!! راه حل این مشکل چی هست؟!
یه شات بزاریدنقل قول:
اقا مرصاد تو تنظیمات بایوس uefi مادربرد من گزینه intel virzulation غیر فعال هست به نظر شما علتش همین نیست؟!
اینم شات
فکر میکنم همین باشهنقل قول:
فعالش کنید و نتیجه رو بگید
خطرناک نیست؟! یعنی به پردازنده و دیگر قطعات صدمه نمیزنه؟!
نه خیلی نرم افزار خوبیه....(اصلا خطرناک نیست){من خودم فکر میکردم ترسناکه!!!!)نقل قول:
به نظز من اول این کارو انجام بده:
ابتدا برنامه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو دانلود کن و از ساپورتvmware رو COU مطمین شو
(یه شات ازش بزار که دوستان ببینن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
بعد از این که این کارو کردی اونوقت میشه به شکل قطع قضاوت کرد:1. (31):
ولی یه پیشنهاد بهت بکنم برادر بهتره که بازی ها رو رو ویندوز اصلی نصب کنی نه مجازی
ویندوز مجازی اصولا راندمانو میاره پایین(منظورم اینه که 64 بیتی رو درست و حسابی رو یکی از درایو ها نصبش کن و قال قضیرو بکن) این تصویرو نگاه کن ببین چقدر راندمان CPU اومده پایین: تصبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ویر
یه تاپیک من قبلا ایجاد کرده بودم برو توش ، آقا امید اونجا خیلی به من کمک کرد:
سید جان منظور از خطرناک بودن فعال کردن حالت intel virzulation هست در تنظیمات بایوس مادربردم!!! اینم شات
ضمنا اقا سید من تو درایو c ویندوز ایکس پی دارم و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم میتونم تو درایو e ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟!
نه دادانقل قول:
مگه داری با C4 کار میکنی
راحت فعال کن
تو این تاپیکی هم که گفتن , من یه دیده سطحی انداختم که خیلی کامل توضیح دادن
اون تاپیک رو حتما کامل مطالعه کن:give_rose:
با vmvare لازم نیست درایو خاصی رو به ویندوز اختصاص بدی چون اصول کار روی مجازی بودنه....نقل قول:
اگه منظورت نصب کردن ویندوز اصلی(به قول خودم ویندوزی که قال قضیرو میکنه)هست....من بهت توصیه میکنم این کارو نکن(بخدا تجربه دارم این حرفو میزنم)
من اگه جای شما بودم:
اگه سیستمم قوی بود(سی پی یو 6 هسته ای -------- گرافیک خفن مثلاGTX760--------هارد سرعت بالای ساتا 3 یا 2):
یه سون 64 بیتی نصب میکردم و تو اون تمام برنامه های لازم رو نصب میکردم{نصب کردن برنامه ها که کاری نداره ، از پاک کردن ویندوز قبلیت نترس)
بعد درصورت لزوم ، برای نصب کردن سخت افزار هی قدیمی مثل پرینتر و ... از Windows xp mode که استاندارد خود ماکروسافته استفاده میکردم
اصلا از نصب کردن دوباره ی ویندوز ذوری نکن این بهترین راهه با توجه به اینکه شما میخایی سخت افزارتو تغییر بدی و اصولا وقتی سخت افزاری تغییر میکنه ویندوز باید عوض بشه...
در مورد شاتم چیزی نگفتید؟! ساپورت میکنه cpu یا نه؟! یا باید تو بایوس تغییر ایجاد کنم؟!
شات نذاشتی که برادر؟!!!نقل قول:
بزار ببینیم
با این برنامه شات بگیر ببینیم:
اگه نتونستی دانلود کنی تو گوگل دنبالش بگرد
دوست عزیز شاتم رو تو پیج قبل گذاشتم!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
با اون چیز خاصی معلم نمیشه...
با اون برنامه ای که من گفتم شات بگیر...اون تیر خلاصو میزنه...
مگه شما منظورتون نرم افزار سکوربل نبود خوب تو شات گذاشتم دیگه!!!
یه نمونه شات با اون برنامه که از سیستم خودم گرفتم:
این نشون میده که سیستم من پشتیبانی میکنه
احسنت...(ببخشید اینترنت من امروز سرعتش اومده پایین)نقل قول:
خب با توجه به این شات سیستم شما ازWindows Xp Mode پشتیبانی میکنه
ولی در مورد vmware باید ابتدا تنظیمات بایوس رو صورت بدید....
بازم تاکید میکنم راه اصولی اینه که سخت افزارایی که میخای رو بخری و نصب کنی ، بعد ویندوزای الآنت رو پاک کنی ، یه ویندوز 64 بیتی درست و درمون نصب کنی بعد توی اون هر کدوم ازWindows Xp Mode یا vmware رو خاستی نصب کنی(اگه تحقیق کنی Windows Xp Mode بهتره ، مخصوصا برای کارای سبک)
به هر حال اگه میخایی تنظیم بایوس مادربردت رو انجام بدی پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید بسازی تا اونجا آقا امید و نیما جان قدم به قدم راهنماییت کنن.....
اقا امید و نیما جان لطفا منو در تنظیم بایوس راهنمایی کنید؟!
توقسمت بایوس uefi مادربرد گیگا بایت من نوشته intel veruzalation غیر فعال که میتونم فعال کنم اما میترسم به سی پیو من صدمه برسه!!! اشکالی نداره فعال کنم؟!
این از قابلیت های پردازنده هست . به هیچ عنوان صدمه نمیزنه و دقیقا برای virtual machine هست .نقل قول:
اقا امید با نرم افزار خاصی میتونم مقدار حجم رم خودم که 4 گیگ هست به 6 یا 8 گیگ برسونم از طریق هارد!! برای اجرای بازیهایی که نیاز به 6 گیگ رم دارند؟!