اشکال در بالا آمدن ویندوز
سلام دوستان جان
یک عدد سوال!!
بعضی اوقات که ویندوزو ری استارت میکنم رو آرم ویندوز گیر میکنه که با زدن دکمه ری استارت باز هم ویندوز بالا نمیاد و چند بار اینکارو میکنم ولی بی فایدست و مجبور میشم کلید پاور رو بزنم که باز هم روشن نمیشه مگر اینکه کلید سیم رابطمو(محافظ کامیپوتر)خاموش کنم به نظرتون علت چیه!?حیرانم!
الان در حال عوض کردن ویندوز هستم که در طی نصب ویندوز سیستم باید چند بار ری استارت بشه که روی آرم ویندوز گیر میکنه! مشکل کجاست?!الان داشتم ویندوز مینصبیدم دیدم بعد نصب شدن قسمتهایی از ویندوز و ری استار شدن سیستم یه خطا میده که دوباره ری استارت میشه و بعد از چند بار نتونستم ویندوز نصب کنم!😖
مشخصات:
ویندوز7,سی پی یو اینتل Qore 2 quad Q6600 ,رم دو عدد اپیسر دو گیگ 1333و 1600 ،کارت گرافیک Nvidia Geforce 9500 GT ,هارد دو عدد 160 گیگ و یک عدد اکسترنال سیگیت 500 گیگ،پاور ایسوز دی وی دی رایتر ال جی،مادر برد ازراک g41.
ببخشید سیستم ضعیفه ☺.
با سپاس
پاسخ: اشکال در بالا آمدن ویندوز
نقل قول:
سلام دوستان جان
یک عدد سوال!!
بعضی اوقات که ویندوزو ری استارت میکنم رو آرم ویندوز گیر میکنه که با زدن دکمه ری استارت باز هم ویندوز بالا نمیاد و چند بار اینکارو میکنم ولی بی فایدست و مجبور میشم کلید پاور رو بزنم که باز هم روشن نمیشه مگر اینکه کلید سیم رابطمو(محافظ کامیپوتر)خاموش کنم به نظرتون علت چیه!?حیرانم!
الان در حال عوض کردن ویندوز هستم که در طی نصب ویندوز سیستم باید چند بار ری استارت بشه که روی آرم ویندوز گیر میکنه! مشکل کجاست?!الان داشتم ویندوز مینصبیدم دیدم بعد نصب شدن قسمتهایی از ویندوز و ری استار شدن سیستم یه خطا میده که دوباره ری استارت میشه و بعد از چند بار نتونستم ویندوز نصب کنم!������
مشخصات:
ویندوز7,سی پی یو اینتل Qore 2 quad Q6600 ,رم دو عدد اپیسر دو گیگ 1333و 1600 ،کارت گرافیک Nvidia Geforce 9500 GT ,هارد دو عدد 160 گیگ و یک عدد اکسترنال سیگیت 500 گیگ،پاور ایسوز دی وی دی رایتر ال جی،مادر برد ازراک g41.
ببخشید سیستم ضعیفه ☺.
با سپاس
پاور سیستم شما چیه دوست عزیز .
نقل قول:
نمیدونم آیا از طریق ویندوز میشه فهمید!?
خیر. باید در کیس رو باز کنید و ببینید.
یک شات با HWMONITOR هم بگیرید .
نقل قول:
والا یه برگه مشخصات روی پاور بود قبلا کنده شد الان چیزی نیست از کجا بفهمم!
در مورد شات، پست اول عرض کردم ویندوز خراب شده!
خوب دوست عزیز با یک پاور سالم تست کنید . تو این وضعیت باید تست با قطعات سالم انجام بدید .
نقل قول:
متاسفانه پاور دیگه ای ندارم.������
تنها راهش تست با قطعات سالم است .
نقل قول:
ممکنه واسه قطعات دیگه باشه !?
چون اگه منظورتون اینه که پاور ضعیفه باید بگم که چنتا از کابلهای پاور داخل کیس بدون استفاده مونده از همشون استفاده نکردم!
بله میتونه از قطعات دیگه هم باشه . مسئله خرابی پاور هست احتمال زیاد و کاهش ولتاژ در یکی از شاخه ها
نقل قول:
پاور مناسب سیستم من قیمتش چنده!?
430 وات گرین حدود 140 تومن
نقل قول:
اگه یه لپ تاپ در حد و اندازه همین کامپیوترم بخوام بخرم چیو پیشنهاد میکنید!?
یا دنبال لپ تاپ با چه مشخصاتی باشم!?
برای خرید و مشاوره برای خرید. یک تاپیک در قسمت مشاوره برای خرید لپتاپ بزنید. حتما بودجتون رو مشخص کنید .
همونطور که اوستا امید گفت ، علاوه بر پاور ، با نرم افزار HDD Regenerator هارد هاتو و مخصوصا اون هاردی که توش ویندوز میریزی رو اسکن کن و گزارش بده
این نرم افزار هم تو مجموعه Hirents Boot هست
میدانم
اون نرم افزار اصلا ربطی به ویندوز نداره
بصورت بوت هه
با نرم افزارای بوت کار نکردی؟
سلام
این مشکل معمولا به دلیل خراب شدن یک یا چند خازن دی سیستم شما به وجود میاد
معمولا اولین خازنهائی که خراب میشوند خازنهای مدار تغذیه مادربرد هستند
لطفا تمام قطعات اضافه را از سیستمتون جدا کنید و با یک عدد هارد و یک تیغه رم سیستم را تست بفرمائید
اگر مشکل حل شد یکی یکی قطعات را متصل کرده و مجددا تست کنید
ولی اگر با مینیمم قطعات هم این مشکل را داشتید به دقت خازنهای اطراف پردازنده روی مادربرد را نگاه کنید
اگر خازنی باد کرده بود با تعویض آن احتمالا مشکلتون برطرف میشه
اگر خازنها سالم بودند همانطور که امید جان فرمودند ممکنه خازنهای درون پاور مشکل پیدا کرده باشند که باید پاور باز و خازنها چک بشه
نقل قول:
الان کیسو باز کردم میبینم فن سی پی نمیچرخه با دست چرخوندمش آروم میچرخه، به این مربوط نمیشه آیا!!??
همون فن cpu رو عوض کنید . نتیجه رو اعلام کنید .
نقل قول:
سلام فن رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد.
یک ویندوز جدید نصب کنید بدون نصب درایور . ببینید باز مشکل باقیه یا نه ؟
نقل قول:
داشتم ویندوز نصب میکردم بعد ری استارت شدن سیستم و در حین کامل شدن عملیاته نصب، خطا داد که نصب ویندوز نمیتونه انجام بشه و باید ری استارت بشه و دوباره همون خطا.
خطا رو یاداشت نکردید ؟
با برنامه زیر سلامت رم سیستم رو بررسی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
یاد داشت نه ولی عکس گرفتم ، اما چون با موبایل آنلاینم نمیونم راحت عکسشو آپلود کنم که ببینید.
خطا رو اگر بتونید بنویسید کمک میکنه به حل مشکل
الان صفحه اول رو دوباره نگاه کردن متاسفانه پاورتون هم غیر استاندارد هست .
شما اولین کار تست رم بگیرید با memtest
شمااول رم رو تست کنید . معمولا پاور غیر استاندارد مشکلاتی بوجود میارند.همین کار نکردن فن پردازنده هم ممکنه به پردازنده سیستمتون صدمه زده باشد.
دو تا رم دارم هر دو همزمان رو سیستم باشه و تست کنم!!??
نقل قول:
دو تا رم دارم هر دو همزمان رو سیستم باشه و تست کنم!!??
بله مشکلی نیست . فقط باید حداقل 1 ساعت زیر تست باشه .
تو این مرحله توصیه میکنم . برای عیب یابی قطعات رو با نمونه سالم تعویض کنید تا قطعات خراب مشخص بشه .چون با توجه با حرف های خوئدتون که مادربرد قبلا تعمیر شده و فن پردازنده مدتی کار نمیکرده نمیشه سلامت این قطعات رو تضمین کرد.
نقل قول:
دادا من کی گفتم مادربرد تعمیریه!!??
مورد شما رو با یکی از دوستان دیگه انجمن اشتباه گرفتم .چون عموما بالای 8 تاپیک تو ذهن من هست
الان دمای پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟
نقل قول:
CPU:61°
MB:48°
CPU Fan Speed:3090 RPM
تو بایوس این دما خیلی بالاست . فن رو عوض کردید.خمیر سیلیکون زدید ؟