-
راهنمایی برای هارد 2 ترابایت !!
سلام میخواستم بدونم هارد دو ترابایت چه مارکی خوب هست با ذکر مدل و مشخصاتش؟! ضمنا من یک هارد یک ترابایت سیگیت دارم میخواستم بدونم اگه هارد دو ترابایت بخرم ویندوز ایکس پی قابلیت ساپورت 3 ترابایت هارد رو داره؟!ضمنا مادربردم گیگابایت p61ad3 که داراری بایوس uefi هست!!!
-
پاسخ: راهنمایی برای هارد 2 ترابایت !!
نقل قول:
سلام میخواستم بدونم هارد دو ترابایت چه مارکی خوب هست با ذکر مدل و مشخصاتش ضمنا من یک هارد یک ترابایت سیگیت دارم میخواستم بدونم اگه هارد دو ترابایت بخرم ویندوز ایکس پی قابلبت ساپورت 3 ترابایت هارد رو داره؟!ضمنا مادربردم گیگابایت p61ad3 که داراری بایوس uefi هست!!!
برای چه کاربری میخواین؟؟؟
اگه برای کاربری خونگی میخواین میتونید از این دوتا با توجه به بوجتون انتخاب کنید
Seagate Barracuda 64MB 7200RPM 2TB: 270.000
Caviar Black 64MB 7200RPM 2TB: 460.000 البته این هارد WD برای کاربری های حرفه ای و مالتی مدیا و دارای طول عمر و مقاومت بالا هستش.
-
برای کار خونگی و گیمینگ!!!ضمنا مدل سیگیت 2 ترابایت کدوم مدلش 2 پلاتر و کدوم مدلش 3 پلاتر هست!!چون من شنیدم مدل 2 پلاتر سریع تر هست!!ضمنا نفرمودید ویندوز ایکس پی من با مشخصات بالا 3 ترابایت هارد رو ساپورت میکنه؟!
-
Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm
این مدل ST2000DM001
-
اقا امید این مدل نامبری که فرمودید من شنیدم 2 پلاتر و 3 پلاتر داره؟!از کجا بفهمم چند پلاتر هست؟!ضمنا ویندوز ایکس پی من ساپورت میکنه؟!
-
نقل قول:
اقا امید این مدل نامبری که فرمودید من شنیدم 2 پلاتر و 3 پلاتر داره؟!از کجا بفهمم چند پلاتر هست؟!ضمنا ویندوز ایکس پی من ساپورت میکنه؟!
این موردی که شما میگید . تو سایت سازنده هم ذکر نشده . تو xp مشکلی نیست
این روش تشخیص
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
اما یکی از کاربران ارشد سایت پی سی دانلود به نام عطا با نام مستعار Ata Royalfalcon تو قسمت انجمن همچین حرفی رو زده البته اونجا گفته که برای شناسایی از روی فرورفتگی روکش بیرونی هارد میشه فهمید هارد 2 پلاتر هست یا 3 پلاتر با اسکرین شات از هر دو هارد با سریال نامبر مشترک!!!هر هاردی که فرورفتگی بیشتری داره اون 2 پلاتر و هر هاردی که فرورفتگی کمتر داره اون هارد 3 پلاتر هست!!!
-
نقل قول:
اما یکی از کاربران ارشد سایت پی سی دانلود به نام عطا با نام مستعار Ata Royalfalcon تو قسمت انجمن همچین حرفی رو زده البته اونجا گفته که برای شناسایی از روی قوس روکش بیرونی هارد میشه فهمید هارد 2 پلاتر هست یا 3 پلاتر با اسکرین شات از هر دو هارد با سریال نامبر مشترک!!!هر هاردی که قوس بیشتری داره اون 2 پلاتر و هر هاردی که قوس کمتر داره اون هارد 3 پلاتر هست!!!
بله تو پست بالا اضافه کردم .
-
حالا با این تفاسیر چرا این شرکت مدل 2 پلاتر و 3 پلاتر رو با یک کد میفروشه؟!و ایا اختلاف سرعتش زیاد تفاوت داره یا نه؟!
-
نقل قول:
حالا با این تفاسیر چرا این شرکت مدل 2 پلاتر و 3 پلاتر رو با یک کد میفروشه؟!و ایا اختلاف سرعتش زیاد تفاوت داره یا نه؟!
تو سرعت خیلی کم. فقط یک مقدار اکسس تایم مدل سه پلاتره بیشتره
-
منظورتون اینه که مدل 2 پلاتر اکسس تایمش بهتره؟!ضمنا حالا موقع خرید هارد فروشنده هر دو مدل رو کنار هم نداره که؟!با این اوصاف حال چطور باید هارد رو شناسایی کرد؟!
-
نقل قول:
منظورتون اینه که مدل 2 پلاتر اکسس تایمش بهتره؟!ضمنا حالا موقع خرید هارد فروشنده هر دو مدل رو کنار هم نداره که؟!با این اوصاف حال چطور باید هارد رو شناسایی کرد؟!
بله مقداری اکسس تایم بهتری دارد ولی نه خیلی زیاد
از تو عکس مشخصه .
-
شاید موقع خرید شکل هارد با توجه به سالهای ساخت اون تغییر کنه؟!
-
نقل قول:
شاید موقع خرید شکل هارد با توجه به سالهای ساخت اون تغییر کنه؟!
متوجه نشدم . ولی برای خود شرکت سیگیت هم دو پلاتر به صرفه تره .
-
شاید موقع خرید هارد طرح بیرونی و فرورفتگی قوسی شکل هارد با توجه به سالهای ساخت اون تغییر کنه؟!حالا از کجا میشه تشخیص داد!!!
-
نقل قول:
شاید موقع خرید هارد طرح بیرونی و فرورفتگی قوسی شکل هارد با توجه به سالهای ساخت اون تغییر کنه؟!حالا از کجا میشه تشخیص داد!!!
هیچ راهی دیگه برای تشخیص نیست .
-
3 ترابایت هارد تو ویندوز سون هم ساپورت میکنه؟!حالا بعد از خرید تو کدوم هارد ویندوز نصب کنم؟!تو هارد یک ترابایت سیگیت st31000524as یا 2 ترابایت باراکودا 14؟!چون الان هر دو ویندوز تو هارد یک ترابایت من نصب هست؟!
-
نقل قول:
3 ترابایت هارد تو ویندوز سون هم ساپورت میکنه؟!حالا بعد از خرید تو کدوم هارد ویندوز نصب کنم؟!تو هارد یک ترابایت سیگیت st31000524as یا 2 ترابایت باراکودا 14؟!چون الان هر دو ویندوز تو هارد یک ترابایت من نصب هست؟!
فرقی ندارد .
-
نگفتید تو ویندوز سون ساپورت میکنه یا نه؟!من از لحاظ سرعت بوت کردن و اجرای سریعتر برنامه ها و بازیها گفتم که کدوم هارد سریعتر هست؟!
- - - Updated - - -
نگفتید تو ویندوز سون ساپورت میکنه یا نه؟!من از لحاظ سرعت بوت کردن و اجرای سریعتر برنامه ها و بازیها گفتم که کدوم هارد سریعتر هست؟!
-
نقل قول:
- - - Updated - - -
هارد 2 ترابایت با سون مشکلی ندارد . سرعت این سری از هاردهای سیگیت مناسب هستند
-
حالا کدوم مدل برای ویندوز و گیمینگ مناسبتر هست؟! اینم بنچمارک نرم افزار hd tune هارد یک ترابایت من تو بهترین حالت
-
نقل قول:
حالا کدوم مدل برای ویندوز و گیمینگ مناسبتر هست؟! اینم بنچمارک نرم افزار hd tune هارد یک ترابایت من تو بهترین حالت
از هارد یک ترابایت خودتون استفاده کنید مشکلی ندارد .
-
یعنی هارد 2 ترابایت سیگت باراکودا 14 سرعتش به اندازه هارد یک ترابایت باراکودا 12 من هست؟!شات از بنچمارک هارد 2 پلاتر سیگیت 2 ترابایت ندارید؟!
-
نقل قول:
یعنی هارد 2 ترابایت سیگت باراکودا 14 سرعتش به اندازه هارد یک ترابایت باراکودا 12 من هست؟!شات از بنچمارک هارد 2 پلاتر سیگیت 2 ترابایت ندارید؟!
من نگفتم فرقی ندارند. بله سرعت هاردهای جدید سیگیت بیشتر هست . بنچمارک هم سرچ کنید پیدا میکنید .
-
خودتون نمیتونید برام شات بگذارید؟! مثلا اکسس تایم و ماکسیمم رید و burst rate هارد 2 ترابایت سیگت زیاد با مال من فرق داره؟!میتونید اعداد دقیق بنچمارک رو برام بفرستید؟!
-
نقل قول:
خودتون نمیتونید برام شات بگذارید؟! مثلا اکسس تایم و ماکسیمم رید و burst rate هارد 2 ترابایت سیگت زیاد با مال من فرق داره؟!میتونید اعداد دقیق بنچمارک رو برام بفرستید؟!
-
اکسس تایمش مثل هارد من 15.4 هست حالا این نتایج رو ی کاغذ با تست عملی فرقی داره؟!منظورم اینه تو دنیای واقعی فرق انچنانی از لحاظ سرعت این دو هارد با هم دارند؟!
-
من منتظر جوابتون هستم اقا امید؟!
-
آقا رضا شما هارد جدید را بخر بعد با همین برنامه که اسکرین شاتش را گذاشتی هارد جدید را هم تست کن
هر کدام سریعتر بود ویندوزت را روی همان بریز
-
حرف منطقی رو نیما جان گفت . این لینک زیر هم این دو هارد رو مقایسه کرده