-
مشکل با فن cpu و پایه های فن cpu
سلام
اگه مکان اشتباه هست ببخشید
بنده سی پی یوم Intel Celeron هستش حالا فنش سه تا از پایه هاش مشکل پیدا کرده و پول یا دسترسی ندارم که خودشو یا پایه هاشو عوض کنم .
حالا میخواستم اگه راهی داره بگید تا بشه ازش استفاده کرد .
دیگه خیلی داغون شده و کارم هم بی نهایت فوری و . . . هست .
راستی پول یا دسترسی ندارم .
-
پاسخ: مشکل با فن cpu و پایه های فن cpu ( مشکل اساسی و حرفه ای )
من با سیستم قبلیم مشکل شما را داشتم و با پیچ بستمش به مین مشکلی هم پیش نیومد فقط پیچ کوتاه باشه تا بتونید قاب کیس را ببندید ولی بعدش در اسرع وقت یکی نوش را خریدم.
سپاس.
:11()::11()::11():
-
نقل قول:
من با سیستم قبلیم مشکل شما را داشتم و با پیچ بستمش به مین مشکلی هم پیش نیومد فقط پیچ کوتاه باشه تا بتونید قاب کیس را ببندید ولی بعدش در اسرع وقت یکی نوش را خریدم.
سپاس.
پیچ ؟ پایه هاش از اون پلاستیکی سفیداس ، پیچ رو کجاش بزنم ؟ در حقیقت مشکل من اینه که فن به مین کامل قفل نمیشه ( بخاطر همون سه تا پایه که خرابه ) و بنابراین cpu داغ میکنه و سیستم خاموش میشه .
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
-
بله میدونم باید اون سوکت که مشکی هست و زیرش هم یه چی سفید داره را دربیاری بعد پیچ کنی.
سپاس.
-
نقل قول:
بله میدونم باید اون سوکت که مشکی هست و زیرش هم یه چی سفید داره را دربیاری بعد پیچ کنی.
سپاس.
راه دیگه ای برای حل مشکل من سراغ ندارین ؟
-
نقل قول:
راه دیگه ای برای حل مشکل من سراغ ندارین ؟
راستی شما با فن مشکل دارید یا با سینگ منظور من پایهای سینگ بوده که اگه اون چیز میزاش را بردارین راحت پیچ میشه به مین.
سپاس.
-
سلام
اگر پایه های فنتون شکسته ،همونطوری که مرتضی گفتش یا از 4 تا پیچ و مهره + واشار مناسب استفاده کنید و خیلی زیاد هواستون باشه که زیادی پیچ ها رو سفت نکنید(برد کج میشه)
خود پایه ها هم قیمتی ندارن 4 تاش 1000 تومن میشه
موتور فن هم حدود 7 الی 8 تومنه ( اگر 9 پر باشه کل مجموعه رو باید بخرین ) لاقل من یکی که پیدا نکردم
استفاده از سیلیکون مناسب هم فراموش نشه
-
نقل قول:
سلام
اگه مکان اشتباه هست ببخشید
بنده سی پی یوم Intel Celeron هستش حالا فنش سه تا از پایه هاش مشکل پیدا کرده و پول یا دسترسی ندارم که خودشو یا پایه هاشو عوض کنم .
حالا میخواستم اگه راهی داره بگید تا بشه ازش استفاده کرد .
دیگه خیلی داغون شده و کارم هم بی نهایت فوری و . . . هست .
راستی پول یا دسترسی ندارم .
برادر من این کجاش مشکل حرفه ای هستش؟پول دسستون نیست که نمیشه کار غیر استاندارد کرد.صبر کنید تا بودجه تهیه کنید.فکر میکنم چیزی بین 20 تا 25 هزار تومان کلا هزینه بخواد
-
نقل قول:
برادر من این کجاش مشکل حرفه ای هستش؟پول دسستون نیست که نمیشه کار غیر استاندارد کرد.صبر کنید تا بودجه تهیه کنید.فکر میکنم چیزی بین 20 تا 25 هزار تومان کلا هزینه بخواد
:1. (31):به قول امضاء خودتون :
مسلح شو به آنچه در توان داری!
برادر من هم به وقتش واسه یکی از این پایه ها لنگ موندم
حالا به هر دلیلی
چه اشکالی داره با حداقل لوازم بتونیم کارمون رو خودمون راه بندازیم
اگه اصولی بسته بشه ، هیچ مشکلی نیست
پس زیاد هم غیر استانداد نیست:wink:
-
نقل قول:
:1. (31):به قول امضاء خودتون :
مسلح شو به آنچه در توان داری!
برادر من هم به وقتش واسه یکی از این پایه ها لنگ موندم
حالا به هر دلیلی
چه اشکالی داره با حداقل لوازم بتونیم کارمون رو خودمون راه بندازیم
اگه اصولی بسته بشه ، هیچ مشکلی نیست
پس زیاد هم غیر استانداد نیست:wink:
چیزی رو که بشود با 20000 تومان تعمیر کرد روش ایده پیاده نمیکنند!چون اگر خراب بشود باید چندین برابر هزینه کنند که تعمیر بشود!
-
نقل قول:
چیزی رو که بشود با 20000 تومان تعمیر کرد روش ایده پیاده نمیکنند!چون اگر خراب بشود باید چندین برابر هزینه کنند که تعمیر بشود!
عزیز ما که نگفتیم حتما انجام بدن این کار را ایشون راهنمایی خواستن ماهم ازروی تجربه کمک کردیم و شما هم نظر خودتون را گفتین حالا تصمیم با استارتر .
سپاس.
-
نقل قول:
عزیز ما که نگفتیم حتما انجام بدن این کار را ایشون راهنمایی خواستن ماهم ازروی تجربه کمک کردیم و شما هم نظر خودتون را گفتین حالا تصمیم با استارتر .
سپاس.
والا شما از بنده نقل کردید بعد میگید بگذار خودش تصمیم بگیره؟
-
پاسخ: مشکل با فن cpu و پایه های فن cpu
دوست خوب وقتی مشکل بایه فن استک 10000هزارتومنی حل میشه چراانقدرخودتتونو اذیت میکنید ؟
منظوراز اذیت اینه که اگه بخواید اون پایه هایی که شکستن رو پیچ کنید بیشترازهزینتون وقتتون از بین میره
:give_rose:
-
و شما چه میدانید محدودیت چیست
-
یکی از پایه های فن جدید جا نمیخوره ( اون سه تای قبلی هم یکیش به زور جا خورد )
یکی از پایه های فن جدید جا نمیخوره ( اون سه تای قبلی هم یکیش به زور جا خورد )
cpu : intel celeron
fan : Yongxingda Co. Fan 775 12V-DC Made in China
case : PASCAL
motherboard : 4M800PRO-M V1.0A.
عکس فن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عکس وضعیت سخت افزاری سیستم :
-
پاسخ: یکی از پایه های فن جدید جا نمیخوره ( اون سه تای قبلی هم یکیش به زور جا خورد )
فن خوبی تهیه نکردید . از این پیچی های دیپ کول از این ها بهتره . اگر فن استاندارد باشه . باید تمام پین ها روی سوراخ مادربرد به راحتی جا بره .
-
نقل قول:
فن خوبی تهیه نکردید . از این پیچی های دیپ کول از این ها بهتره . اگر فن استاندارد باشه . باید تمام پین ها روی سوراخ مادربرد به راحتی جا بره .
استاد من خیلی آماتورم و اتفاقیه که افتاده ، حالا بگید چیکار کنم که اونم جا بخوره و خیالم راحت باشه
-
پاسخ: یکی از پایه های فن جدید جا نمیخوره ( اون سه تای قبلی هم یکیش به زور جا خورد )
در حالت عادیش باید کاملا پین ها بدون هیچ فشاری خاصی وارد سوراخ اطراف سوکت بشه . احتمالا این که میگید پین ها خوب جا نمیره . یکی از پایه های فن یک چند میلی سر جای استانداردش نیست .باید ببینی کدوم پایه جا نمیره به طریق اون فاصلش رو تنظیم کنید .
-
نقل قول:
در حالت عادیش باید کاملا پین ها بدون هیچ فشاری خاصی وارد سوراخ اطراف سوکت بشه . احتمالا این که میگید پین ها خوب جا نمیره . یکی از پایه های فن یک چند میلی سر جای استانداردش نیست .باید ببینی کدوم پایه جا نمیره به طریق اون فاصلش رو تنظیم کنید .
بخدا نفهمیدم چی میگید
-
نقل قول:
بخدا نفهمیدم چی میگید
پایه ها رو چک کنید . ببینید کدومش نسبت به بقیه درست جا نمیخوره . باید با انبردست کمی تغییر زاویه بهش بدید که داخل سوراخ مادربرد قرار بگیره .
-
نقل قول:
پایه ها رو چک کنید . ببینید کدومش نسبت به بقیه درست جا نمیخوره . باید با انبردست کمی تغییر زاویه بهش بدید که داخل سوراخ مادربرد قرار بگیره .
شما اشتباه متوجه شدید .
همه ی پایه ها به راحتی جا میخوره ولی شما دو تا رو که جا میزنید اون دوتای دیگه به پایین نمیرسه که سفتش کنم ( بپیچونمش ) .
الان بزور همه رو جا زدم و سیستم کار میکنه ولی پایه ی سمت چپ بالا رو هر کار میکنم نمیره پایین تا سفتش کنم . ( والله مین کج میشه ولی اون نمیرسه پایین )
-
نقل قول:
شما اشتباه متوجه شدید .
همه ی پایه ها به راحتی جا میخوره ولی شما دو تا رو که جا میزنید اون دوتای دیگه به پایین نمیرسه که سفتش کنم ( بپیچونمش ) .
الان بزور همه رو جا زدم و سیستم کار میکنه ولی پایه ی سمت چپ بالا رو هر کار میکنم به نمیره پایین تا سفتش کنم . ( والله مین کج میشه ولی اون جا نمیخوره )
خوب پایه ها رو به حالت اول برگردونید و از دوباره نصب کنید. باید یک دو سو به جهت فلش بچرخونید . این که درست جا نمیخوره به خاطر کیفیت پلاستیک استفاده شده هست .
-
نقل قول:
خوب پایه ها رو به حالت اول برگردونید و از دوباره نصب کنید. باید یک دو سو به جهت فلش بچرخونید . این که درست جا نمیخوره به خاطر کیفیت پلاستیک استفاده شده هست .
i dont know
ما یعلم
نفهمیدم
-
ببینید ، پایین میره به بدبختی ولی وقتی اون لامصب رو میچرخونم که سرجاش بمونه نمیمونه .
-
نقل قول:
ببینید ، پایین میره به بدبختی ولی وقتی اون لامصب رو میچرخونم که سرجاش بمونه نمیمونه .
فن رو در بیارید . ضامن مشکی رو کمی بدید بالا مثل همون اول .این به خاطر جنسن بد پلاستیک پایه فن هست که قفل نمیشه .
-
نقل قول:
فن رو در بیارید . ضامن مشکی رو کمی بدید بالا مثل همون اول .این به خاطر جنسن بد پلاستیک پایه فن هست که قفل نمیشه .
بخدا ازتون یک دنیا ممنونم ولی اینم کردم نشد .
-
نقل قول:
بخدا ازتون یک دنیا ممنونم ولی اینم کردم نشد .
متاسفانه کار خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه گرامی . چون کیفیت خوبی نداره قفل نمیشه . کار خاصی هم نمیشه کرد . چون اگر کیفیت پلاستیکش خوب باشه . با نیم دور پیچوندن قفل میشه .
-
نقل قول:
متاسفانه کار خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه گرامی . چون کیفیت خوبی نداره قفل نمیشه . کار خاصی هم نمیشه کرد . چون اگر کیفیت پلاستیکش خوب باشه . با نیم دور پیچوندن قفل میشه .
به پیر پیغمبر خیلی لنگم خواهشا همگی کمک کنید .
-
میگم خب اگه یکیشو نبندم مشکلی پیش میاد ؟
-
نقل قول:
میگم خب اگه یکیشو نبندم مشکلی پیش میاد ؟
دما پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟
-
کلا فن رو بیرون بیارید.یک مقدار روغن به پایه ای که داخل نمیرود بزنید کمی باهاش بازی کنید روغن همه جاش بخوره خوب بعد دوباره بگذارید و امتحان کنید
-
نقل قول:
کلا فن رو بیرون بیارید.یک مقدار روغن به پایه ای که داخل نمیرود بزنید کمی باهاش بازی کنید روغن همه جاش بخوره خوب بعد دوباره بگذارید و امتحان کنید
چه روغنی ؟ دقیقا کجاش بزنم ؟
-
نقل قول:
دما پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟
موقعی که usage بسیار پایینه بین چهل و پنج تا پنجاه و پنج .
-
نقل قول:
موقعی که usage بسیار پایینه بین چهل و پنج تا پنجاه و پنج .
45 باشه مناسب . موقع لود هم چک کن .
-
نقل قول:
چه روغنی ؟ دقیقا کجاش بزنم ؟
اگر روغن چرخ خیاطی یا صنعتی داری که عالیه اگر هم نبود روغن خوراکی مایه بزن.به همه جای اون پایه بالا تا پایین.فقط مواظب باش روی برد نریزی
-
نقل قول:
45 باشه مناسب . موقع لود هم چک کن .
خب موقعی که 100 میشه سریع میرسه به شصت به بالا .
-
نقل قول:
اگر روغن چرخ خیاطی یا صنعتی داری که عالیه اگر هم نبود روغن خوراکی مایه بزن.به همه جای اون پایه بالا تا پایین.فقط مواظب باش روی برد نریزی
روغن جامد فقط موجوده . بزنم ؟
-
نقل قول:
روغن جامد فقط موجوده . بزنم ؟
بزن برادر مشکلی نیست
-
دوستان اجرتون با خدا ( اعضای با معرفت و مرام شهر سخت افزار رو عشق است )
بالاخره انقدر زور زدم ( فشارش دادم و باهاش ور رفتم ) که درست شد
-
داغ شدن غیر طبیعی cpu ( تعویض فن و خمیر سیلیکون انجام شده )
داغ شدن غیر طبیعی cpu ( تعویض فن و خمیر سیلیکون انجام شده )
cpu : intel celeron
fan : Yongxingda Co. Fan 775 12V-DC Made in China
case : PASCAL
motherboard : 4M800PRO-M V1.0A.
ram:1gb ddr2
gpu:nvidia geforce
power:amd&intel supported
عکس فن :
عکس وضعیت سخت افزاری سیستم :