سلام
1-میخواستم بدونم که SSD روی سیستم فقط رو لودینگ بازی تاثیر داره یا روی FPS
2- 128 گیگ برای بازی و ویندوز 7 یا 8 کافیه؟
3- ویندوزم رو SSD باید نصب بشه حتما؟
4- از بین برندها کدوم بهتره؟ ADATA-CORSAIR-SanDisk
5-این اتصال M2 الان تو بازار موجوده
Printable View
سلام
1-میخواستم بدونم که SSD روی سیستم فقط رو لودینگ بازی تاثیر داره یا روی FPS
2- 128 گیگ برای بازی و ویندوز 7 یا 8 کافیه؟
3- ویندوزم رو SSD باید نصب بشه حتما؟
4- از بین برندها کدوم بهتره؟ ADATA-CORSAIR-SanDisk
5-این اتصال M2 الان تو بازار موجوده
1-ssd روی سرعت لود بالا اومدن ویندوز تاثیر چشمگیری دارد . معمولا گیم رو باید روی هاردتون نصب کنید .نقل قول:
2-به نظر من 128 گیگ برای ssd مناسبه
3-بله ssd سرعت بوت شدن سیستم رو زیاد میکنه .پس بهتره روی ssd ویندوز نصب بشه
4- من kingston hyperx و plextor رو ترجیح میدم
5-برای دیوایس های msta تو بازار موجوده
سلامنقل قول:
1- فقط در لودینگ تاثیر داره
2- برای ویندوز که کافیه ولی اگر تعداد زیادی بازی نصب کنید ممکنه پر بشه
3- بهترین کار اینه که ویندوز روی ssd نصب بشه که از سرعتش استفاده کنید ولی حتمی در کار وجود نداره
4- برند آنچنان مهم نیست مدل مهمه . ممکنه هر کدوم از این برندها محصولاتی داشته باشند که از برخی از محصولات برندهای دیگه بهتر باشه
5- من که ندیدم
1-mSATA یا SATAIII?
2- این مدل مورد تاییده؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این بهترهنقل قول:
Plextor M5 Pro 128GB SATA3 SSD
دلیل فنیش چیه؟نقل قول:
دلیل گارانتی خوب و بازدهی عالینقل قول:
SSD بهتر از اون مدل پلکستور، وجود نداره در کشور...!نقل قول:
روی مادربورد ASUA MAXIMUS VII HERO جواب میده:نقل قول:
فکر کنم فقط SATA III داره و M2
mSATA فکر کنم نداره
100% جواب میده . نیازی به msata نیست . همین کفایت میکنه .نقل قول:
m2 تا حدی کمیاب هست .
اتصال M2 روی سری جدید چیپست های سری 97 حالا یا H z موجوده بستگی به برند سازنده دارهنقل قول:
اگر امکان خرید از Newegg باشه، آیا M.2 برتری چشمگیری دارد نسبت به SATAIII?نقل قول:
بله. تفاوت بسیار چشمگیره!نقل قول:
برتر چشمگیری ندارد دوست من . من باشم ssd رو ترجیح میدم .نقل قول:
درود
با اجازه صاحب تاپیک
میشه در رابطه با M2 توضیح دهید؟ چی هست؟
کانکتور مجتمع M.2نقل قول:
مادربردهای سری ۹ به اسلات مجتمع M.2 مجهز شدهاند که امکان اتصال SSD به PCI-Express را در اختیار کاربران قرار می دهد. این درگاه قادر است اطلاعات را با سرعت ۱۰ گیگابیت در ثانیه منتقل کند! بازده و سرعت انتقال اطلاعات در M.2 بیشتر از mSATA و حتی SATA Revision 3 است که سرعت انتقال اطلاعات در آنها به ۶ گیگابیت در ثانیه می رسد. این یعنی 40% افزایش کارایی نسبت به اینترفیس SATA6.0Gb/s!
در حال حاضر چند SSD با قابلیت استفاده از اسلات M.2 در بازار کامپیوتر کشور موجود می باشد که با گارانتی متفرقه و بعضاً بدون گارانتی توسط اشخاص وارد کننده وارد شده است. این SSD ها دارای سرعت خواندن و نوشتن بیش از 800MB/s می باشند.
دوست خوب شرکت Asus یه سری هاردهای SSD واردبازار کرده که سرعت Read Write رو تا 1000 Mb پوشش دهی میکنه اونوقت چطور تفاوت نداره؟نقل قول:
ولی به قیمتشم فکر کنید
با تشکرنقل قول:
گویا دو نوع استاندارد اسلات M.2 هم موجوده. میشه توضیح مختصر بدید در مورد این تفاوتها
یک نوع هست فقط.نقل قول:
فکر کنم منظورت msata باشه که برای دستگاه های پرتابل استفاده میشه .نقل قول:
Mini-SATA (mSATA
M.2 (NGFF
درودنقل قول:
حتی SATA Revision 3 است که سرعت انتقال اطلاعات در آنها به ۶ گیگابیت در ثانیه می رسد. این یعنی 40% افزایش کارایی نسبت به اینترفیس SATA6.0Gb/s!
ممنون از اطلاعاتت اقای حسام
مگر ساتا 3 تا 6 گیگابیت بر ثانیه بعنی حدودا 6144/8=768 مگابایت بر ثانیه رو انتقال نمی ده؟ پس چرا میگن 600 مگابایت انتقال میده؟
SATA revision 3.0 - 6 Gbit/s - 600 MB/sنقل قول:
درسته اما اگر ضرب و تقسیم کنیم باید بشه 768 نه 600نقل قول:
خیر .4.8 گیگابیت در ثانیه میشه 600mb/sنقل قول:
the maximum uncoded transfer rate is 4.8 Gbit/s (600 MB/s)
اگر 600 مگابایت هست پس چرا میگن 6 گیگابیت؟نقل قول:
6 گیگابیت دوست عزیز native transfer rate هستش .نقل قول:
این توضیحات در سایت زیر آمده:نقل قول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
M.2 SATA SSDs
M.2 SATA SSDs perform up to SATA III speeds (6Gbit/s); the same as other SATA-based SSDs.
M.2 PCI-Express SSDs
While M.2 PCI-Express uses the same PCI-Express protocol as SATA Express, it drops the ‘SATA’ namesake to avoid confusion. M.2 PCI-Express is set to be the interface of choice for 2014 PC DIY enthusiasts, with its small form factor and 10Gbit/s performance potential (in the first generation).
یک سوالی برای بنده مطرح شده ممنون میشم دوستان صاحب نظر کمکم کنن:give_rose:
بنده یک مادربوردMSI دارم که درگاه یا پورت msata داره ، پورت sata3 هم داره ، حالا تصمیم دارم که یک هارد وضعیت جامد یا همون SSD براش بگیرم ، بنظر شما از بین هارد های SSD 3.5 اینچی و msata که مستقیم روی مادربورد پیچ میشه کدومش رو انتخاب کنم ؟:1. (27):
خیلی ممنون میشم که از بین این دو نوع مختلف که برای خرید میتونم انتخاب کنم ، بهترینش رو با دلیل بهم پیشنهاد بفرمایید:1. (35):
با سپاس فراوان :give_rose:
msata سرعتش عالیه . البته اگر بتونی با گارانتی خوب پیدا کنینقل قول:
پیشنهادم خرید Plextor M5 Pro 128GB SATA3 هست .
این بررسی مدل 256 گیگ این ssd هست
AMD جان دستت درد نکنه خیلی ممنونمنقل قول:
فقط یه سوال دیگه روی این هارد ام ساتا میتونم ویندوز نصب کنم و بوت کنم ؟ ربطی به مادربورد داره یا خیر ؟
ضمنا مادربوردم MSI mpower Z87 هستش
مجددا ممنونم از اینکه پاسخ دادین به سوالم:11():
ببخشید بنده نمیخام زیاد هزینه کنم ( حدود 400 تومن گذاشتم کنار براش ) مدل ADATA SX300 چطوره ؟
توی سایتش این رو نوشته :
سرعت نوشتن تا حدود ۵۰۵ مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن اطلاعات تا ۵۵۰ مگابایت در ثانیه میرسد
بنظر شما مدل 64 گیگ برای ویندوز کافی بنظر میرسه ؟ چون بعید میدونم در کل بتونم 128 گیگش رو بخرم و اینکه ریویو پلکستور که شما زحمت کشیدی رو دیدم سرعت رایت و خواندنش زیاد با این مدل تفاوت نداره ضمن اینکه بقول شما ممکنه اصن گیر نیارم تو بازار یا گارانتی نداشته باشه ! ( البته با گارانتی در ایران کلا مشکل دارم و اصلا هیچ کدوم رو قبول ندارم مخصوصا ویستا و سازگار )
ممنون از جوابتون :give_rose:
البته مدل انتخابی شما هم بازدهی خیلی خوبی ندارهنقل قول:
البته جسارت نشه من انتخاب نکردم ! تنها پیشنهاد دادم :1. (35):نقل قول:
ولی در کل با توجه به لینک اخیر بنظر میرسه که مدل پلکستور کارایی بیشتری داره :wink:
مدل پیشنهادی شمارو تو بازار جستجو میکنم امیدوارم که بتونم پیداش کنم
ممنون:give_rose:
پلکستور تو بازار موجود بود تا هفته پیش . از آقا نیما مدیر انجمن پیگیر باشی فکر کنم بتونه براتون تهیه کنند .نقل قول:
خیلی ممنونمنقل قول:
فردا بعد از سرکار میرم ولیعصر پاساژ ایران و بازار رضا رو یه سر میزنم ببینم چطور میشه اگر پیدا نکردم مزاحم آقا نیما میشم
از شما هم بخاطر کمکتون سپاسگزارم:give_rose:
سلام دوستان
تاپیک خیلی قدیمی هست ولی امیدوارم که جواب بدید
من میخوام یه سیستم ببندم. مادربوردی که میذارم این هست:
پورت M.2 رو هم پشتیبانی میکنه. میخواستم بدونم تفاوت هاردای اس اس دی ساتا با ام2 از نظر سرعت خوندن و نوشتن خیلیه؟
الان چیزی که میخوام بذارم اس اس دی 250گیگ evo 850 سامسونگ هست. ولی وقتی تو سایت خود ایسوس دیدم که ام2 رو هم پشتیبانی میکنه و سرعت رو هم زده تا 32گیگابیت در ثانیه به نظر دیدم بهتره ام2 بذارم. ولی وقتی رفتم مقایسه کردم هاردای ساتا و ام2 رو دیدم ظاهرا تفاوت زیادی تو سرعت ندارن.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
تاپیک جدید ایجاد کنید .نقل قول: