سلام دوستان نحوه آپدیت بایوس لبتاب دل 5110 را می خواستم
در ضمن برای ورود به ستاب لبتابم پسورد می خواهد باید چکار کنم سرویس تگم هم DZLXLT1 میباشد ممنون از راهنماییتون
Printable View
سلام دوستان نحوه آپدیت بایوس لبتاب دل 5110 را می خواستم
در ضمن برای ورود به ستاب لبتابم پسورد می خواهد باید چکار کنم سرویس تگم هم DZLXLT1 میباشد ممنون از راهنماییتون
یک hiren boot cd بگیر . اول بایوس رو با برنامه مخصوصا clear cmos password پاک کنید .نقل قول:
برای اپ دیت بایوس . باید از طریق ویندوز عمل کنید باطری رو شارژ کنید 90% حدود. شارژر هم وصل کنید . فایل ستاپ بایوس رو بگیرید و اجرا کنید
ممنون عزیزم میشه کمی واضح تر توضیح بدهی .
عزیزم فایل ستاب بایوس را از کجا بگیرم
شما ایزو hiren boot cd رو دریافت و رایت کنید . بعد با زدن f12 یا f8 لپتاپ رو با سیدی بوت کنید و از تو لیست برنامه clear cmos password رو پیدا کنید و پسورد رو بایوس رو ریست کنید .
برای اپدیت بایوس هم سرویس تگ رو تو سایت ساپورت دل بزنید و بایوس رو بگیرید .موارد بالا رو رعایت کنید
سایت support dell . ازتون سرویس تگ میخواد بعد آخرین بایوس رو بگیرید و اجرا کنیدنقل قول:
عزیزم ممنون از همکاریت اما hiren boot cd را از کجا بگیرم . در ضمن به سایت ساپورت دل وصل نمیشم
بله چون ip ایران رو بسته باید با فیل ^تر شک^ن وارد بشید .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با BIOS Cracker 5.0 که تو این سیدی هست رمز بایوس رو ریست میکنی
ممنون عزیزم امیدوارم همیشه تندرست و سالم خصوصا آنلاین باشی و اگر ممکنه راههای دیگر تماس با شما را بدانم .
من همینجا هستم عموما . شما ایرادی بود تو تاپیک اعلام کنید . من و یا دیگر رفقا جواب میدیم .:11():نقل قول:
هر کسی یک جور عبادت میکنه . عبادت ما هم اینطوریه .
خیلی مزاحمت شدم میشه آموزش hiren boot cd را بصورت پی دی اف و یا جور دیگری بگی
آموزش نداره گرامی . شما فایل ایزو رو رایت و لپتاپ رو باهاش بوت کن . در قسمت BIOS / CMOS Tools دنبال bios cracker بگرد و رمز ستاپ رو ریست کننقل قول:
شما یکبار تو محیط ویندوز این برنامه رو اجرا کن شاید نیازی به بوت هیرن نباشه
سلام دوستان نرم افزاری هست که بشود بایوس لبتاب دل 5110 را آپدیت یا پسوردش را برداشت . ممنون
با برنامه BIOS Cracker 5.0 که تو hiren boot cd هست . میشه پسورد بایوس رو برداشتنقل قول:
عزیزم برنامه BIOS Cracker 5.0 که تو hiren boot cd هست را از کجا دانلود کنم
توی خود هیرن بوت سیدی هست .نقل قول:
سلام AMD INTEL عزیزم ممنون از راهنمایی شما . من هیرن بوت سیدی 15.2 را دانلود و روی سی دی رایت کردم لطفا بفرمایید چگونه ازش استفاده کنم . خیلی ممنون
عزیز دل برادر باید سیستم رو با همین سیدی بوت کنی و دنبال این برنامه بگردی در منوهای این برنامه تو قسمت dosprogram هست BIOS / CMOS Toolsنقل قول:
خیلی اذیتت می کنم شرمنده اما بوت کردم ولی کیبورد لبتابم قفل کرد و گزینه های آن با علامتهای بالا و پایین وچب و راست تغییر نمی کرد تا روی گزینه مربوطه بروم .
با یک کیبرد usb امتحان کن .نقل قول:
AMDعزیزم که خیلی مزاحمت شدم . من بوت شدم و تا BIOS/CMOS TOOLS رفتم و بطور اتومات BIOS CRACKER 5.0 را اجرا و برنامه کارهایی را اتومات انجام داد و به R>TOOLS رسید و باید جلوی آن چیزی را تایپ کنم و من نمیدانم در این مرحله باید چه کنم و یا چه عددی و یا چه حروفی و یا ..... را وارد کنم .
خیر ریست کنیدنقل قول:
AMD جان من سیستم را ریست هم کردم ولی رمز بایوس برداشته نشد . در ضمن منظور شما ریست پسورد در بایوس کراکر هست یا ریبوت سیستم
AMD جان من سیستم را ریست هم کردم ولی رمز بایوس برداشته نشد . در ضمن منظور شما ریست پسورد در بایوس کراکر هست یا ریبوت سیستم
-
اگر این برنامه نتونه باید توسط تعمیرکار بایوس clear بشه . شما یک کاری کنید . بایوس لپتاپ رو تحت ویندوز اپدیت کن شاید پسورد بایوس هم پاک بشهنقل قول:
خسته نباشی و بروم دنبال تعمیر کار شبت بخیر
قبلش اپدیت بایوس رو امتحان کنید .نقل قول:
این برنامه تحت ویندوز هم تست کن
CMOS De-Animator
سلام AMD>INTEL عزیزم من آپدیت بایوس را بلد نیستم چون نمی توانم آپدیت جدید بایوس را از دل بگیرم و فیلتر شکن هم ندارم . اگر نرم افزاری برای آپدیت بایوس و یا چیز دیگری هست لطفا راهنماییم کنید و ممنونم از شما که اینقدر اکتیو و فعال و دلسوز هستید و میخواستم بدانم که برنامه CMOS De-Animator در هایرنت بایوس است یا باید از جایی دانلود کنم .و ببخشید چون دو روز نبودم
مدل لپتاپتون هم بگید .نقل قول:
از اینجا دانلود کنید CMOS De-Animator
مدل دستگاه دل 5110 R15 INSPIRON
service tag دستگاه که زیر دستگاه هست رو هم بگید .نقل قول:
سرویس تگ دستگاه DZLXLT1
باید با کمک فیلتر ^^شکن . بایوسش رو بگیرید . حدود 3 مگ هست . کار سختی نیست . بایوس رو دانلود کنید . شارژ حداقل 50% و شارژر وصل باشه و اون فایل بایوس رو اجرا کنید .نقل قول:
ممنونم و اینکار راانجام می دهم و بعدا نتیجه را بهت می گویم . شب بخیر
سلام AMD> INTEL عزیز و شبت بخیر من به سایت دل رفتم و با دادن سرویس تگ به دانلود درایورها رسیدم و خواستم ورژن A10 بایوس را دانلود کنم ولی دو روزه که نمی تونم و دانلود منیجرم پیغام نیافتن سرور را می دهد .لطفا اگر فایل دانلود شده بایوس را دارید لطف کنید برام قرار بدهید . ممنون
برات اپلود کردم . فقط فشرده کردم که باید انزیپ کنی
واقعا شرمنده ام فایلو آنزیپ کردم و آنتی ویروسم را غیر فعال و برنامه های در حال اجرا را هم بستم و فایلو اجرا و دو پنجره اخطاریا پیغامی را هم که داد ok کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته انگار که فایل اجرا نمی شه ؟ چرا
تو پیغام خطا چی نوشته . یکبار باید انزیپ میکردید .نقل قول:
پیغام خطا نمی دهد و پنجره ای باز میشو د که می خواهید ادامه به فلش کردن بایوس دهید و فایلهای اضافه را ببندید و وقتی ok می کنم هیچ اتفاق دیگری نمی افتد و انگار نه انگار که فایل را اجرا می کنم و فقط یکبار آنزیپ کردم . در ضمن من فقط روی فابل آنزیپ شده اینتر زدم و اگر کارهای دیگری نیز باید انجام دهم نمی دانم
کلیک راست run as admin رو بزنید.شارژر وصله ؟؟!نقل قول: