سلام.
من میخوام رمم را اور کنم لطفا راهمایی کنید.
مدل رم:Geil 16GB 2*8 1866 EVOPOTENZA
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام.
من میخوام رمم را اور کنم لطفا راهمایی کنید.
مدل رم:Geil 16GB 2*8 1866 EVOPOTENZA
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرتضی جان برنامه easy tune رو نصب کن . تو محیط ویندوز هم میتونی پردازنده و رم رو اورکلاک کنید . ولی رم geil بازدهی خوبی برای اورکلاک ندارند .
میتونی از memset هم استفاده کنی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این لینک هم میتونه واست مفید باشه . برای شروع اورکلاک
سلام و با سپاس فراوان از زحمات بیکران آقا امید.
ایزی تانا نصبیدم عکس زیر مربوط به اور رم میشه باید چه کنم ؟خراب نشه یه هو.
این هم مربوط میشه به سی پی یو . چیکار کنم؟
سپاس.
توصیه میکنم . اون اینک که درباره اورکلاکینگ z97 گیگابایت رو شروع کنی به مطالعه . من شک دارم رم فعلی بتونه اورکلاک بالای 100 مگاهرتز رو تحمل کنه .نقل قول:
آقا امید اونکه همش انگلیسی هستش تازه بخوام ترجمش کنم با نرم افزار خیلی طول میکشه.
سلام.
شما بی زحمت بگید من کدوما باید کما زیاد کنم .
سپاس.
:11()::11()::11():
این رو هم ببین متوجه نشدی بهت میگم چیکار کنی
سلام.
اینم خوندم اما نگفته چیا را کم و زیاد کنم.
سپاس.
باید hostbclk رو بالا ببرید . البته شما باید اون مقاله اول رو تا اونجا که میتونی به فارسی برگردونی . چون باید اطلاعات اولیه در زمینه سخت افزار داشته باشید .نقل قول:
مرتضی جان
اول برو بایوس و گزینه های مصرف انرژی رو دیسیبل کن مثل C1E ،C3 ،C6/C7 و EIST
همچنین یک شات از cpu-z از قسمت cpu بهم بده .
در کل اورکلاک نیاز به مطالعه و یک مقدار تجربه و آزمون خطاست . اگر سیستم اینتل دم دستم بود راحتر کمکت میکردم . به هر حال قدم به قدم میریم جلو .
C1E ،C3 ،C6/C7 و EIST غیر فعال شدند.نقل قول:
این هم شات از سی پی یو.
واقعا صبرتان مثال زدنیست.
سپاس.
توی easy tune اگر دقت کنی hostbclk روی 100 هست . بگذار روی 20 دوباره شات بگیر .
20 نداره کمترینش 80 هست.نقل قول:
سپاس.
خیر اگر 100 هست باید بگذارید روی 120
وقتی روی 120 گذاشتم و سیستم ریست شد بوق زد (3-3) و مجبور شدم باطری را دربیارم .نقل قول:
روی 115 گذاشم و سیستم ریست شد و یک بوق هست که اول میاد بالا میزنه اونا میزد اما مانیتور روشن نمیشد باز هم باطری را در آوردم.
روی 107 گذاشتم بوق زد (8-3-8) وباز هم باطری را در آوردم درست شد.
یعنی مشکل از کجاست.
سپاس.
مسئله رمتون هست . باید رم روی کمتر ست کنید . بالاتر از این فرکانس کار نمیکنه .نقل قول:
بله کاملا درسته فرکانس رم را یکم کم کردم تونسم بزارم روی 105 و سی پی یو م از 3.40 شد 3.57 .نقل قول:
اون Xmp مربوط به چی هست فعالش کنم.
سپاس.
اوکی . رم هات فکر نکنم قابلیت xmp داشته باشند .باز مدل دقیقش رو بگو چک کنم .نقل قول:
مدل رم : Geil 16GB 2*8 1866 EVOPOTENZAنقل قول:
کار XMP چیست ؟
تونستم با کم کردن فرکانس رم سی پی یو را به 4.18 برسونم ولی دماش در حالت عادی به 72 رسید برای همین دیفالت کردم.
سپاس.
باید دما رو کاهش بدید احساس میکنم واتر کولینگت رو درست نبسته باشی . در ضمن فکر کنم روی 3.7 گیگاهرتز بتونی استیبل کنی .تو بایوس xmp رو فعال کن که رمت روی 1866 کار کنه .نقل قول:
تا 4.18 رسوندم حتما میتونم روی 3.7 استیبل کنم فقط مشکل دما هستش حالا اگر دما هم درست بشه بنظرتون ارزش داره چون به اندازه ای که سی پی یو میره بالا رمم میاد پایین.نقل قول:
در کل تجربه خوبی بود یه چیزیی از داداشم یاد گرفتم .
بخدا اگه میدونستم این رم این جور میخواد اذیتم کنه اصلا طرفش نمیرفتم متاسفانه فروشنده بدی هم به گیر من افتاد فکر کنم شما بشناسیش.
سپاس.
رم ها رو حالا بعد kingston hyperx predator . شما با اورکلاک cpu بطور مستقیم سرعت رم رو هم بالا میبرید .نقل قول:
(رم ها رو حالا بعد kingston hyperx predator ) خوب متوجه نشدم منظورتون اینه که اینا بخرم.نقل قول:
سپاس.
بله رم ها بسیار خوبی هستند . البته اگر بودجش رو دارید پیشنهاد میکنم بگیرید .نقل قول:
رم که حتما باید بگیرم چون اگه نتونم اور کنم فایده ای نداره . مگه قیمتش چقدره . رم فعلی از XMP پشتیبانی میکنه.نقل قول:
سپاس.
Kingston HyperX Beast 16GB 8GBx2 2133MHz
حدود 650 هست
------------
Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3
362 ت
-----------
Kingston HyperX Predator 2133MHz 8GB 340t
-----------------
Kingston HyperX Beast 16GB 8GBx2 2400MHz 780
نظرم بیشتر روی پرداتور 8 گیگ هست 4*2
predator همان رمی هست که hi cookie باهاش رکورد اورکلاک رم رو با مادربرد گیگابایت ثبت کرد .
این پریدیتورها 16 گیگش هست اگه آره قیمتش چنده؟نقل قول:
سپاس.
16 گیگ باید مدل beast رو بگیرید باس 2400نقل قول:
Kingston HyperX Beast 16GB 8GBx2 2400MHz 780
الان روی 3.67 استیبل کردم دما هم 40 هستش.نقل قول:
سپاس.
یک تست پایداری wprime هم بگیر . میتونی با cpu-z ولید بگیری .رم بهتری داشتی . 4 استیبل میشد .نقل قول:
بلاخره تونستم روی 3.7 استیبل کنم با دمای 44 به نظرتون خوبه یا دیفالتش کنم در ضمن فرکانس رم هم روی 16 بود که الان روی 18.64 هستش و XMP هم فعاله.نقل قول:
تست پایداری چطور باید بگیرم؟
سپاس.
یک تست wprime بگیر . یا 20 دقیقه occtنقل قول:
مرتضی جان این دوستمون هانی خمیر سیلیکون thermal fuison کولر مستر داره برای واتر کولینگ بد نیست . خواستی سفارش بده دما رو با واتر کولینگت اوکی تر میکنه .
در کل تبریک میگم موفق شدی غول اورکلاک رو شکست بدی .
بله متوجه شدم منظور من اینه که نرم افزارش چیه ؟نقل قول:
سپاس.
نقل قول:
من این خمیرا دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظرتون اون که شما فرمودید بهتره؟
سپاس.
دقیقا همینه . برنامه همنقل قول:
من همن خمیر و واتر کولینگما از آقای آشوری(هانی) خریدم و الانم از هر دو دارم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا دما بالاست.نقل قول:
هرزگاهی وقتی دارم با سیستم کارمیکنم یهو صفحه آبی میشه (از اونایی که یه عالمه نوشته داره و یک عدد شمار پاییینش داره) وقتی عدده 100 میشه ریست میکنه مشکل کجاست؟ویندوز عوض کنم؟
این مشکل ازوقتی اور کردم پیش اومده.
سپاس.
به خاطر رمت هست . رم رو باید فرکانسش رو پائین بیاری .نقل قول:
مرتضی یک شات از cpu-z بگیر . صفحه اول . در ضمن اون گزینه هایی که بهت گفتم خاموشه ؟