سلام
دوستان دو روز نیست این مادر برد رو تهیه کردم نمی دونم چرا درایور پورت lan رو نمی شناسه ؟
ویندوز رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشت فقط نمیشناسه
دی وی دی مادر برد رو گذاشتم زدم نصب نشد
چیکار کنم ؟
هر کار کردم نصب نمیشه ...
دستی اتوماتیم /...
Printable View
سلام
دوستان دو روز نیست این مادر برد رو تهیه کردم نمی دونم چرا درایور پورت lan رو نمی شناسه ؟
ویندوز رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشت فقط نمیشناسه
دی وی دی مادر برد رو گذاشتم زدم نصب نشد
چیکار کنم ؟
هر کار کردم نصب نمیشه ...
دستی اتوماتیم /...
BigFoot LAN driver رو از این سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود می کنم و چک می کنم خدا کنه بشه ....
1-یکبار وارد تنظیمات بایوس بشید و گزینه ها رو به حالت دیفالت در بیارید .
2-بایوس جدیدش رو دریافت کنید و اپدیت کنید .
3- ویندوز چی نصب کردید ؟
البته با همین درایور bigfoot باید مشکلتون حل بشه .
مشکل عجیبیه ویندوز 8.1 هستش
درایور رو باید خود ویندوز می شناخت
این پیام رو به یکی از دوستان دادم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این تاپیک رو نگاه می کنین ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من درایور lan ---() رو (BigFoot LAN driver
) هم دان کردم و نصب کردم ابن ارور رو می ده ...
no qualcomm atheros hardware was detected
به نظر میآد اصلا به صورت سخت افزاری lan رو تشخیص نمی ده
این مادر برد 2 روز نشده تهیه شده و قبلا هم به مشکلات از این قبیل بر نخوردم
پورت lan دو تا چراغ داره که یکیش روشنه
ممنون می شم راهنمایی کنید
تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم
از این قسمت بایوس f5 رو دان کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یک batchFile داشت اجرا کردم که کاری نکرد
ویندوز 8.1 32 هست یا 64 .تو دیوایس منیجر به عنوان قطعه ناشناس هست ؟نقل قول:
روش اپدیت بایوس رو اینجا برای همین برد توضیح دادم .
درایور 8.0.2.42 بیگ فوت رو نصب کردی ؟نقل قول:
این درایور روBigFoot LAN driver رو از این سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کردم و نصب کردم که نذاشت و ارور داد
no qualcomm atheros hardware was detected
به نظر میآد اصلا به صورت سخت افزاری lan رو تشخیص نمی دهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مدل درایور رو نمی دونم f5 رو از این سایت دان کردم
بایوس رو بر اساس راهنمایی که کردم اپدیت کنید . چک کنید lan controler تو بایوس دیسیبل نباشه .نقل قول:
1- onboard lan controller = Enabled هستش
2- بایوس رو آپدیت کردم
3- ویندوز رو عوض کردم 8.1 64 بیتی ، درایورها رو دوبارهع نصب کردم نشد که نشد ....
4- درایور پک Solution هم کار نداد ...
:1. (28):
چی کار کنم دیگه ؟
این هم error ای که درایورBigFoot LAN driver دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درایور چیپست مادربرد رو نصب کردی ؟نقل قول:
تو دیوایس منیجر به عنوان قطعه ناشناس دیتکتش میکنه یا نه ؟
این درایور هم تست کن
همه درایور ها رو نصب کردمنقل قول:
اصلا نمی شناسه و تمام درایور ها رو نصب شده نشون می ده و اصلا قسمتی به نام Network Adapter نداره :1. (28):
برای تست قبل از ارسال به گارانتی . ویندوز سون 64 بیت نصب کنید . خبرش رو بهم بدید .
1- کابل LAN شما سالمه؟ رو یه سیستم دیگه تست کردین؟!
2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پس از کلیک کردن بر روی گزینه ی change adapter settings ببینید آیکونی به نام Local Area Connection وجود داره در آدرس فوق الذکر؟
3- از طریق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نرم افزار هم درایو LAN قابل نصب هست!
بنده قبلاً که به سی دی مادربرد سیستم مورد نظر دسترسی نداشتم، برای سیستم های مختلف نصب و تست کردم. به خوبی جواب میده.
4- معمولاً قسمت پشتیبانی ISP ها به صورت تخصصی می تونن راهنمایی کنن در این مورد.
بخش پشتیبانی شرکت آسیاتک، یکی از این شرکت هاست: 02182144444
تماس بگیرید باهاشون اگر مشکلتون حل نشد و به صورت تلفنی راهنمایی می کنن کاربر رو...!
با این که این درایور رو تست کرده بودم باز هم دان کردم و تست کردم متاسفانه همون مشکل قبلی رو داره :1. (28):نقل قول:
نقل قول:
کابل lan من سالمه اقا حسام عزیز و فک میکنم طبق این شکل مشکل وجود داره ...
- - - Updated - - -
گذاشتم ویندوز 7 نصب بشه ...
:1. (28):
خب پس همچنان درایور مورد نظر، نصب نشده!!
نمی دونم دیگه چی بگم...!
وقتی چیپ lan شناسایی نمیشه . ربطی به کابل lan و تنظیمات دیگه ندارد . بله ویندوز سون 64 بیت نصب کنید . حتما دایور سونش هم بگیرید . به هیچ عنوان از driver pack استفاده نکنید . ویندوز رو اکتیو کنید و قبل از نصب درایور lan . درایور چیپست رو نصب کنید .
بعد از نصب سون 64 . قبل از انجام هر کاری یک اسکرین شات از دیوایس منیجر بهم بدید .
Driver Pack Solution رو هم اجرا کردم اصلا نمی شناسه ...
این سخت افزار رو اصلا detect نمی کنه :1. (28):
جناب نیکوئی عزیز در داخل بایوس گزینه ای به نام Green LAN اگر دارید چک کنید روی حالت Disable باشه .
ابدا از درایور پک استفاده نکنید . طبق توضیحات صفحه قبل من جلو بریدنقل قول:
چشم اونم چک میکنمنقل قول:
1- یه سوال دیگه temperature سی پی یو الان حول و هوش 40 الی 42 درجه هست نرمال چقدر باید باشه ؟
2-این یافت نشدنقل قول:
جناب نیکوئی عزیز در داخل بایوس گزینه ای به نام Green LAN اگر دارید چک کنید روی حالت Disable باشه .
3- اینم از اسکرین شات ویندوز 7 64 بیتی که نشون می ده قبل نصب اصلا درایور lan شناسایی نشده
البته به نظر من .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
lan pxe boot option rom کارش چیه ؟ در قسمت BIOS Feauture هستش و disable اه
درایورش رو نصب کنید .اول درایور چیپست رو بعد bigfootنقل قول:
متاسفانه نشدنقل قول:
:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
مادربرد رو باید برای گارانتی بفرستید آواژنگ .نقل قول:
دو روز نیست بستمش ...
شروع شد دردسر با گارانتی ...
اونام کلی آدم رو اذیت می کنند ... :1. (28):
نه مشکلی نیست گرامی . خوشبختانه آواژنگ این مسائل رو ندارد . فقط مورد مشکل رو بنویسید . چیپ lan شناسایی نمیشه .نقل قول:
سلام
وقتی سیم شبکه رو به لنت وصل می کنی چراغ لن روی مودم روشن می شه یا نه ؟
من از همون اول گفتم دو چراغ داره lan که یکیش کلا روشنه .... فقط و فقط
نقل قول:
پشت مادربرد رو نمی گم ها روی مودمت رو می گم که یک چراغ برای لن داره اون روشن می شه ؟
وارد انحراف نشید دوستان.از ابتدا به هیچ وجه کلا lan شناسایی نمیشه خوب!حالا یک دنیا درایور هم نصب کنید وقتی سخت افزار ایراد داره مشکل حل نمیشه!ic اون قسمت lan بسیار حساس هستش.یک اشتباه یا یک اسمبل اشتباه راحت میتونه بسوزونه قطعه رو.احتمال بسیار ضعیفی هم هستش که از ابتدا خراب بوده!شما فورا بفرست گارانتی دوست من
نقل قول:
بله، بنده هم این موضوع رو می دونم
اما موضوع این است که اگر سوخته باشه معمولا دیوایس رو می شناسه کار نمی کنه یا به صورت آنان دیوایس می شناسه!
من ندیدم بسوزه و کلا اصلا نشناسه انگار وجود خارجی نداره
برای همین می خواستم حالت بوت از لن شات دان رو تست کنه ببینه سالمه یا نه
بهتره یک بار با جدا کردن سیم برق و در آوردن باتری مادربرد دوباره بایوس رو ریست کنه برای تیر آخر
البته اگر لباس پلاستیکی تنش بوده و کفش هم پاش بوده (یا جوراب پلاستی) و کف اتاق هم مثلا پلاستیک طرح پارکت باشه 99 درصد همون الکتریسیته ساکن و شک و هو تو تو مادربرد بوده !!!
گاهی اوقات در جاهایی که شبکه کشی دارن و سیم کشی ارت ندارن، از طریق سیم شبکه همول لحظه وصل کردن شک وارد می شه و می سوزه !
ببخشید دوست خوبم کجا گفته اگر سوخته باشه شناسایی میشه؟
نقل قول:
من ندیدم بسوزه و کلا اصلا نشناسه انگار وجود خارجی نداره
شما ندیدی دلیل بر این نیست که همچین چیزی نباشه.
bootlan هم جواب نخواهد داد.وقتی قطعه رو نمیشناسه چطوری از روش بوت بشه؟
سلام
مادربرد رو بردم گارانتی خداروشکر حل شد
بیه خازن کوچولو شکسته شده بود که درستش کردند
از همه دوستان ممنون
می گم من خمیر سیلیکون معمولی دارم مشکلی نداره یا صبر کنم ؟ میخوام تست کنم
فعلا همین رو استفاده کن . از تهران یک خمیر deepcool z5 سفارش بده .نقل قول:
جناب نیکوئی خوشحالم مشکل مادربرد شما مرتفع شد . لطفا نظر خودتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت بفرمائید در تا پیک زیرنقل قول:
یه جای معتبر معرفی میکنین ؟نقل قول:
انگار فضای پیام خصوصیتون پر شده ....