-
پایین آمدن سرعت رایانه
با سلام
مدتی بود که سرعت کامپیوتر آمده بود پایین به همین علت تصمیم گرفتم ویندوز عوض کنم ولی متاسفانه سرعت نصب ویندوز سون و اکس پی هر دو پایینه وبعد نصب باز هم سرعت نصب این دو سیستم پایینه،لطفا راهنمایی کنید.
پاور رو عوض کردم
سی دی های مختلفی رو امتحان کردم.
-
پاسخ: پایین آمدن سرعت رایانه
نقل قول:
با سلام
مدتی بود که سرعت کامپیوتر آمده بود پایین به همین علت تصمیم گرفتم ویندوز عوض کنم ولی متاسفانه سرعت نصب ویندوز سون و اکس پی هر دو پایینه وبعد نصب باز هم سرعت نصب این دو سیستم پایینه،لطفا راهنمایی کنید.
پاور رو عوض کردم
سی دی های مختلفی رو امتحان کردم.
سلام
ابتدا مشخصات دقیق سیتسم خو درا بگذارید. و همچنین نرم افزاریی که روی آن نصب میکنید
-
مربوط به نرم افزار نیست چون اگه دقت کرده باشین ذکر کردم که الان حتی سرعت نصب ویندوز هم به شدت کاهش پیدا کردهpower:380M.B:GIGABYTE GA-M5LT-D3PCPU:AMD-X250RAM:2GB DDR3 1333HDD:500WD GREEN
-
90% به خاطر هارد وسترن گرین هست . از سایت وسترن برنامه WD Align رو دانلود و توی ویندوز اجرا کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
ممنون میشم روش کار با این برنانه رو بصورت فارسی واسم بزارین یا حداقل امکان یه توضیح مختصری بدین
-
نقل قول:
ممنون میشم روش کار با این برنانه رو بصورت فارسی واسم بزارین یا حداقل امکان یه توضیح مختصری بدین
خدمت شما راهنمای فارسی شرکت آواژنگ برای WD Align
-
1 :تعداد فایل پیوست
با تشکر این مورد جواب نداد در ضمن این که هیچ پارتیشنی رو نمی شد انتخاب کرد یعنی نیازی به این کار نداشت.
-
با برنامه hd tune یک بنچمارک از وضعیت هارد بگیرید . ازش شات بگیرید و بگذارید اینجا
-
دوست عزیز
اگر ممکن کار CPU رو چک کنید در TASK ببینید چقدره در حالت بیکاری؟
با یک نرم افزار از سلامت هارد مطمئن شد یا یک شات بگذارید ببینیم
اگر امکان داره یک لحظه تمامی اتصالات مثل DVD و فن های کیس رو جدا کنید ببینید تاثیری داره
-
با تشکر مشکل از سی پی یو مین برد و سایز گزینه ها نیست چون همه رو تست کردم
اگه میشه لطفا یه نرم افزار بگین تو محیط بوت کار کنه چون متاسفانه کار تو ویندوز واقعا سخته شاید یه ربع طول بکشه بالا بیاد چه برسه به این که بخوام برنامه نصب کنم و اسکرین شات بگیرم
-
دوست عزیز
شما CPU تست کردید؟شما از توان خروجی پاور مطمئن هستید؟شما مادربرد رو عوض کردید؟شما مطمئن هستید که CPU فیک بالا نمیره؟شما هارد رو عوض کردید؟کابل های SATA رو چک کردید؟حرارت احتمالی چیپست رو چک کردید؟اگر همه این هارو انجام دادید بگید بنده حقیر و اساتید فروم شمارو راهنمایی کنند!
-
بله همش چک شده الان مطمئنم مشکل از هارده ولی نمیدونم چه مشکلی داره و چطوری این مشکلو باید حل کنم و با توجه به این که کار تو محیط ویندوز واقعا سخت شده و سرعت بیش از حد پایینه یه مقدار اوضاع از کنترل خارجه
-
اگر روی هارد اطلاعات خاصی ندارید . بوسیله برنامه powermax 4.23 که در داخل سیدی hiren boot cd هست . هارد رو یکبار low level format کنید
-
hiren boot cd فعلا دم دست نیست نظرتون با
Ultimate Boot CD 5.3.0 Final چیه
-
نقل قول:
hiren boot cd فعلا دم دست نیست نظرتون با
Ultimate Boot CD 5.3.0 Final چیه
فکر کنم اون هم این برنامه رو داشته باشه
-
شما برنامه مجیک تولز رو دانلود کن بعد بوتش کن بعد برو داخلشو کل هاردتو فرمت کن
-
-
متاسفانه شات شما قابل رویت نیست
-
نقل قول:
متاسفانه شات شما قابل رویت نیست
پست ویرایش شد
-
با پاور مکس LOW LEVEL FORMAT کنید
-
نقل قول:
با پاور مکس LOW LEVEL FORMAT کنید
تو مجموعه نرم افزاری hiren boot cd پیداش نکردم
فرمت هارد 500 چقد طول می کشه؟
-
ZERO FILL QUICK خیلی سریع هست . تو سیدی هیرن بوت هست . باید قسمت HARD DISC TOOLS کامل بررسی کنید
تو لیست هست
-
نظرتون در مورد اینا چیه؟
Restore/Erases the drive back to a factory condition.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Modifies the behavior of a Western Digital Green drive to wait longer before positioning the heads in their park position and turning off unnecessary electronics.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Quickly and efficiently verify the status of the drive.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Perform drive identification, diagnostics, and repairs on most WD drives
-
نقل قول:
نظرتون در مورد اینا چیه؟
Restore/Erases the drive back to a factory condition.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Modifies the behavior of a Western Digital Green drive to wait longer before positioning the heads in their park position and turning off unnecessary electronics.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Quickly and efficiently verify the status of the drive.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Perform drive identification, diagnostics, and repairs on most WD drives
WDIDLE3 1.05
WDClear 1.30 هم خوبه
-
از صبح تا حالا با برنامه hdat2 هارد اسکن میکنه (این برنامه واسه اسکن و رفع بد سکتوره) تا ظهر که خوب پیش میرفت ولی از بعد ظهر تا حالا گیر رو و خیلی به کندی پیش میره اینطوری بخواد ادامه بده تا چند روزه دیگه هم تموم نمیشه چون تقریبا هر ثانیه دو سکتور اسکن و فیکس میکنه.
-
نقل قول:
از صبح تا حالا با برنامه hdat2 هارد اسکن میکنه (این برنامه واسه اسکن و رفع بد سکتوره) تا ظهر که خوب پیش میرفت ولی از بعد ظهر تا حالا گیر رو و خیلی به کندی پیش میره اینطوری بخواد ادامه بده تا چند روزه دیگه هم تموم نمیشه چون تقریبا هر ثانیه دو سکتور اسکن و فیکس میکنه.
دوست عزیز هاردت بد سکتور دارد . بگذارید تموم بشه کامل.
-
نقل قول:
دوست عزیز هاردت بد سکتور دارد . بگذارید تموم بشه کامل.
از اون موقع تا حالا فقط همین قدر پیشرفت داشته به نظرتون چقدر طول میکشه
اگه خیلی میکشه کنسل کنم از صبح تا حالا سیستم روشنه
-
نقل قول:
1% مونده بگذارید تموم بشه . ولی همین هم برای هارد ضرر داره . به نظرم کنسل کنید و هارد رو low level کنید .
-
نقل قول:
از من میشنوید یک هارد جدید تهیه کنید و زمان و انزژیتون را برای هارد بدسکتوری تلف نکنید
-
هاردی که بد سکتور داره کارش تمومه
من خودم هارد داشتم فقط 1کی بد سکتور داشت تو درایو آخرم در حدود قسمت 400 تا 500 گیگ ولی همون یدونه هاردو مرخص کرد هر روز ویندوزه میپرید هاردو تست هم میکردم رو تست گیر میکرد
بهتره شما بدین گارانتی یا هرد جدید بخرید
-
نقل قول:
یک بار با برنامه POWER MAX 4.23 فرمت سطح پایین کن . بعد ویندوز بریز . شات از HD SENITEL بگذار ببینم چه میشه کرد
-
ممنون از همه دوستانی که وقت گذاشتن"
هارد واسه خودم نیست،گارانتیش تموم شده (من با وجود این که همیشه از هارد های وسترون گرین استفاده میکنم تا و راضی بودم تا حالا همچین موردی رو توی این هارد ها ندیده بودم)
خبر بعدی این که متاسفانه هارد توی برنامه pwoer max 4.23 شناسایی نمیشه
-
این برنامه POWER MAX 4.23 نیست :1. (23):
-
نقل قول:
ممنون از همه دوستانی که وقت گذاشتن"
هارد واسه خودم نیست،گارانتیش تموم شده (من با وجود این که همیشه از هارد های وسترون گرین استفاده میکنم تا و راضی بودم تا حالا همچین موردی رو توی این هارد ها ندیده بودم)
خبر بعدی این که متاسفانه هارد توی برنامه pwoer max 4.23 شناسایی نمیشه
با برنامه مجیک تولز فرمت کن با همونم دوباره پارتیشن بندی کن
-
نقل قول:
این برنامه POWER MAX 4.23 نیست :1. (23):
-
گزینه 1 باید پاور مکس باشه
-