-
[مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه من مادر برد gigabyte p55a-ud3p دارم میخواستم ببینم گرافیک MSI GTX 660 Ti 2GB روش نصب میشه؟ بعد پاور چه توانی باشه که راحت جواب اینو بده البته با در نظر گرفتن قطعات دیگه
و سوال دیگه اینه که اگه شما کارت گرافیکی که مشخصاتش مثل این باش یا از این مارک بهتر باش چیزی که تو مایهای قیمت همین باشه معرفی کنید ممنون
-
پاسخ: راهنمای برای کارت گرافیک
تمام کارت گرافیک هایی که PCI ex هستن قابلیت Backward Compatible دارن یعنی همشون روی ورژن های بلاتر و پایین تر جواب میدن ...
برای پاور هم میتونید یه Green GP600a HP بخرید که هم توان مناسبی داره هم قیمت مناسبی
660ti کارت خوبی هست در خریدش شک نکنید ... بهترین بازدهی رو از کارت های ASUS میتونید بگیرید که البته قیمت نسبتآ بیشتری هم دارن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به هر حال توصیه میکنم گزینه ای رو انتخاب کنید که قیمت مناسبی داشته باشه وگرنه از نظر کارایی تفاوت محسوسی ندارن
-
نقل قول:
تمام کارت گرافیک هایی که PCI ex هستن قابلیت Backward Compatible دارن یعنی همشون روی ورژن های بلاتر و پایین تر جواب میدن ...
برای پاور هم میتونید یه Green GP600a HP بخرید که هم توان مناسبی داره هم قیمت مناسبی
660ti کارت خوبی هست در خریدش شک نکنید ... بهترین بازدهی رو از کارت های ASUS میتونید بگیرید که البته قیمت نسبتآ بیشتری هم دارن :
به هر حال توصیه میکنم گزینه ای رو انتخاب کنید که قیمت مناسبی داشته باشه وگرنه از نظر کارایی تفاوت محسوسی ندارن
ممنون داداش از راهنمایتپس یعنی رو این نصب میشه دیگه؟ و اینکه این برای بازی خوبه دیگه؟ مثلا کال اف؟ الان پاورم 535a گرین هست به نظرت میشه فعلا با همین کار کرد برای این کارت گرافیک یا حتما ا برای نب این کارت پارورم عوض کنم؟ بازم ممنون
-
نقل قول:
ممنون داداش از راهنمایتپس یعنی رو این نصب میشه دیگه؟ و اینکه این برای بازی خوبه دیگه؟ مثلا کال اف؟ الان پاورم 535a گرین هست به نظرت میشه فعلا با همین کار کرد برای این کارت گرافیک یا حتما ا برای نب این کارت پارورم عوض کنم؟ بازم ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز ... کال آف رو میجوه :D لطف کنید بقیه قطعات کیس رو هم بگین که توان مصرفی رو تخمین بزنم
-
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز ... لطف کنید بقیه قطعات کیس رو هم بگین که توان مصرفی رو تخمین بزنم
کال اف :D
ram 4 GB cpu corei 5 760
هارد یک ترا دوتا دی ویدی رایتر مادر بردم که اول گفتم البته ممکنه رمو بعدا 4 گیگ بزارم روش ولی الان نه بری بعد لازم شه پاور عوض میکنم یه کارت رسیورم هست و 3 تا فن داره کیس اگه چیز دیگه هست بگید ولی دیگه فکر نکنم چیزی باشه ممنون
-
پاسخ: راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
پاور شما فعلآ جوابگو هست به شرط اینکه قصد Overclock نداشته باشید ... اما با توجه به کاهش راندمان پاور در گذشت زمان توصیه میکنم یه پاور 600 وات که شاخه +12 سینگل داشته باشه و دو هسته ای نباشه مثل اون مدلی که بهتون معرفی کردم رو تهیه کنید ... اگر بودجه هم دارین میتونید سراغ CoolerMaster و پاور های خوب Silent pro M و MII برین
راستی برای بازی کردن کال اف به حداقل 6 و توصیه شدش 8 گیگابایت رم نیاز دارین
-
نقل قول:
پاور شما فعلآ جوابگو هست به شرط اینکه قصد Overclock نداشته باشید ... اما با توجه به کاهش راندمان پاور در گذشت زمان توصیه میکنم یه پاور 600 وات که شاخه +12 سینگل داشته باشه و دو هسته ای نباشه مثل اون مدلی که بهتون معرفی کردم رو تهیه کنید ... اگر بودجه هم دارین میتونید سراغ CoolerMaster و پاور های خوب Silent pro M و MII برین
راستی برای بازی کردن کال اف به حداقل 6 و توصیه شدش 8 گیگابایت رم نیاز دارین
نه فعلا قصد اور کلاک ندارم اره میدونم داداش منم گفتم فعلا از همین استفاده کنم اگه بشه بعد عوضش کنم پاورو ممنون از راهنمای یه چیز خوب باش جواب بده قیمتشو میشه کاریش کرد اول بحث جنس کیفیت و کارای هست
اره درسته کالف رو 6 گیگ بالا نصب میشه منم قصد افزایش رمو دارم ولی فعلا با رم فیکس رو 4 هم نصب میشه :D بازم ممنون از راهنمایت بازم مزاحم میشم موفق باشی
-
لینک محاسبه پاور
در مورد گرافیک هم پیشنهادم همین سری کارت ولی با برند گیگابایت هست .
-
-
نقل قول:
لینک محاسبه پاور
در مورد گرافیک هم پیشنهادم همین سری کارت ولی با برند گیگابایت هست .
سلام داداش
گیگا باید همین سری خوبه؟ بازی هم مثثلا کال اف راحت جواب میده داداش
از اون نرم افزار انلاین محاسبه پاور هم ممنون
-
نقل قول:
سلام داداش
گیگا باید همین سری خوبه؟ بازی هم مثثلا کال اف راحت جواب میده داداش
از اون نرم افزار انلاین محاسبه پاور هم ممنون
گیگابایت هم گارانتی بهتری داره هم سیستم کولینگ خوب . در ضمن از نظر قدرت فرقی با msi ندارد . ولی خنکتر کار میکنه
-
نقل قول:
گیگابایت هم گارانتی بهتری داره هم سیستم کولینگ خوب . در ضمن از نظر قدرت فرقی با msi ندارد . ولی خنکتر کار میکنه
ممنون داداش البته چیزیم که الان دارم گیگا بایت هست البته مدل پاینتره گفتم ارتقاش بدم شاید مدل دیگ بهتره باشه
خوب شما مدلی که تو مشخصات همون مدلی که گفتم باشه چی پیشنهاد میدین؟ ممنون میش مدلشو بگی کامل؟ و اینکه حدود قیمتشم بگید ممنون موفق باشید
-
نقل قول:
ممنون داداش البته چیزیم که الان دارم گیگا بایت هست البته مدل پاینتره گفتم ارتقاش بدم شاید مدل دیگ بهتره باشه
خوب شما مدلی که تو مشخصات همون مدلی که گفتم باشه چی پیشنهاد میدین؟ ممنون میش مدلشو بگی کامل؟ و اینکه حدود قیمتشم بگید ممنون موفق باشید
دوست عزیز بودجتون رو بگید بهتر میتونم کمکتون کنم
-
نقل قول:
دوست عزیز بودجتون رو بگید بهتر میتونم کمکتون کنم
زیر 900 هزار تومن باشه ممنون
-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
راستی من مشخصات مادر بردمو اون بالا گفتم الان میخواستم وارد کنم تو اون برنامه که محسابه پاور انلاین هست دادین مادر بردم تو کدوم از 3 دسته که گفته قرار میگیره؟ ممنون
-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
سری اول و یک پردازنده
- - - Updated - - -
در مورد گرافیک بی شک GIGABYTE R9 270X 2GB
-
نقل قول:
سری اول و یک پردازنده
- - - Updated - - -
در مورد گرافیک بی شک GIGABYTE R9 270X 2GB
یعنی مادربردهای معمولی؟
- - - Updated - - -
خوب این حدود قیمت چنده این کارت؟ برای بازی گرفیکی هم که خوبه؟
-
نقل قول:
یعنی مادربردهای معمولی؟
- - - Updated - - -
خوب این حدود قیمت چنده این کارت؟ برای بازی گرفیکی هم که خوبه؟
کاملا برای گیم مناسبه . بله مادربرد معمولی .
-
این سری 200 هست؟ اخه شنیده بودم نویدیا اپدیتشو برای یک سری رو میخواد قط بکنه شامل این نمیشه؟ ببخشید که زیاد وقتتون گرفتم
-
1 :تعداد فایل پیوست
این هم نتیجه بررسی این کارت
- - - Updated - - -
-
نقل قول:
این سری 200 هست؟ اخه شنیده بودم نویدیا اپدیتشو برای یک سری رو میخواد قط بکنه شامل این نمیشه؟ ببخشید که زیاد وقتتون گرفتم
این کارت رادئون هست با پشتیبانی از منتل . سری 200 انویدیا نیست
-
من تا بحال از نویدیا استفاده کردم رادئون به نظرتون چطوره؟
-
نقل قول:
من تا بحال از نویدیا استفاده کردم رادئون به نظرتون چطوره؟
لینک بررسی رو بهتون دادم که بنچمارک این کارت رو زده . همینطور میبینید توسط سایت فوق قویا توصیه شده
-
نقل قول:
لینک بررسی رو بهتون دادم که بنچمارک این کارت رو زده . همینطور میبینید توسط سایت فوق قویا توصیه شده
ممنون از همه راهنمایت همینو میگیرم فقط یه سوال تو گیگا بایت یه دو مدل شبیه اون مدلی که گفتی هست میشه شما بگین این که شما گفتین کدومش بود ممنون لینکاشو میزارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کدومش هست؟
-
-
ببخشید این کارت داخل کیس گرین اربیت جا میشه؟
-
الان چه کارتی داری ؟ قاعدتا نباید مشکلی باشه .
وقتی کارتهای 5870 روی این کیس نصب میشه این کارت شما هم مشکلی نداره
-
نقل قول:
ببخشید این کارت داخل کیس گرین اربیت جا میشه؟
خیر
متاسفانه کیس شما به دلیل کوچک بودن و دیزاین بخصوص برای این کارت اندکی کوچک است
اگر تمایل به تعویض کیس ندارید میتونید از برندهای دیگر مثل ایسوس کارت تهیه کنید
-
نقل قول:
الان چه کارتی داری ؟ قاعدتا نباید مشکلی باشه .
وقتی کارتهای 5870 روی این کیس نصب میشه این کارت شما هم مشکلی نداره
الان GIGABYTE GEFORCE GT 220
اره کیسم همونیه گه لینکشو گذاشتین ولی اینجور که دوستمون میگه روش نصب نمیشه نظر شما چیه رااهی داره؟
-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
به نظر من جا میشه . ولی باز از مهندس عمرانی تو شرکت گرین سوال بفرمایید
-
وقتی 5870 تو این کیس جا میشه این کارت هم نباید مشکلی داشته باشه
-
نقل قول:
به نظر من جا میشه . ولی باز از مهندس عمرانی تو شرکت گرین سوال بفرمایید
عزیز توی سایت رسمی تمام مشخصات کیس و گرافیک موجوده
طول کارت مورد نظر 297 میلیمتره و کیس 290 میلیمتر جا برای نصب گرافیک کارت داره
باید 7 میلیمتر از کارت یا کیسشون را اره کنند تا گرافیک داخل کیس جا بشه :lol:
پینوشت : من این کارت را فروشگاه موجود دارم دوستمون اگر میخوان 200% اطمینان پیدا کنند میتونند کیس را بیاورند فروشگاه تا براشون تست کنم
-
نیما جان 10 سانتی متر که نیست . 7 میلی متره
-
نقل قول:
نیما جان 10 سانتی متر که نیست . 7 میلی متره
چون قاب روی فنها یک تکه و لاکی است اگر کوچکترین فشاری روش باشه صدای بدی ایجاد میکنه
-
فکر نمیکنم مشکلی باشه . حال اگر تو کارت رو داری و دوستمون مایل بود بیاد پیش خودت تست کنی .
-
حالا دوستاندر نهایت چه کنم میخوره یا نه؟ راهی هست یا نه که راحت نصب شه ممنون از راهنمایاتون یعنی 7 میلیمیتر زیادی مشکلیه؟ ممنون میشم کمک کنید
این کارتمم دار زور اخرشو میزنم میخوانم این جدیدرو بگیرم اونو عوض کنم راحت شم داره اذیت میکنه
البته قبلشکم میخواستم عوضش کنم چون این معمولیه به درد من نمیخورد ولی اینجور که شد باید زود تر یه کاریش کرد
-
نقل قول:
حالا دوستاندر نهایت چه کنم میخوره یا نه؟ راهی هست یا نه که راحت نصب شه ممنون از راهنمایاتون یعنی 7 میلیمیتر زیادی مشکلیه؟ ممنون میشم کمک کنید
این کارتمم دار زور اخرشو میزنم میخوانم این جدیدرو بگیرم اونو عوض کنم راحت شم داره اذیت میکنه
البته قبلشکم میخواستم عوضش کنم چون این معمولیه به درد من نمیخورد ولی اینجور که شد باید زود تر یه کاریش کرد
اگر تهران هستید و میتونید کیس را بیارید میدان ولیعصر ، 270x گیگابایت موجود دارم
براتون تست میکنم اوکی بود ببرید
پینوشت : الان با دقت تصویر کیس را دیدم اگر اسلت گرافیک بالاترین اسلت مادربرد باشه احتمالا گرافیک همانطور که بهادر گرامی فرمودند به راحتی توی کیس جا میشه
لطفا مدل مادربردتون را بفرمائید
-
نقل قول:
اگر تهران هستید و میتونید کیس را بیارید میدان ولیعصر ، 270x گیگابایت موجود دارم
براتون تست میکنم اوکی بود ببرید
شانسو میبینی.مشکل اینجاس که من تهران نیستم.........چه کنیم ؟ شما بگین:1. (28):
-
از بالا رو اسلات دوم نصبه
GA-P55A-UD3P
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بفرما داداش ببینی چه کنم مممنون
-
این کیس رو دو سال پیش به راحتی sapphire 5870 روش نصب کردم . 99% بهش میخوره رفیق