پاسخ: مشکل عجیب با سی پی یو
عزیزم CPU که اصلا صدا تولید نمیکنه هیت سینک هم که صدا بده نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس از خوده فنه شما یکم به فنش روغن بزن ببین بازم صا میده یا نه اگر هم برطرف نشد بهترین کار اینه که یه فن دیگه بخری ممکنه مشکلش جدی باشه و یه دفعه کلا وایسه و CPU آسیب ببینه
شما از یه فن مناسب استفاده کن مطمینا موقع کارهای سنگین گه باید برای کنترل دما دور فن بالا بره فن شما جوابگو نیست و با تهییه یه فن خوب مشکلت حل میشه.
موفق باشی.
من هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم!با تعویض فن درست شد!
عزیزم فقط مربوط میشه به فن من هم دقیقا همین مشکل (که البته همه همینطورن) رو با CPU خودم که Intel LGA 3.2 Ghz دو مگ کش هست دارم
هر چی که سیستم بیشتر کار میکنه بعلت داغ شدن CPU صدای فن رو نیز زیاد میکنه
یه کار ساده که میتونی بکنی اینکه درب کیس رو باز بزاری اینطوری تقریبا 20 درصد از صدا کم میشه به خاطر تهویه داخل کیس
در ضمن من قبلا یه فن اضافه باسه کیس گرفتم که وقتیکه هوا رو به داخل کیس میفرستاد یه مقدار دیگه صدا کم میشد اما وقتی برعکس میزاشتم تا هوای داخل رو ببره بیرون صدا بیشتر هم میشد !!!
نقل قول:
عزیزم فقط مربوط میشه به فن من هم دقیقا همین مشکل (که البته همه همینطورن) رو با CPU خودم که Intel LGA 3.2 Ghz دو مگ کش هست دارم
هر چی که سیستم بیشتر کار میکنه بعلت داغ شدن CPU صدای فن رو نیز زیاد میکنه
یه کار ساده که میتونی بکنی اینکه درب کیس رو باز بزاری اینطوری تقریبا 20 درصد از صدا کم میشه به خاطر تهویه داخل کیس
در ضمن من قبلا یه فن اضافه باسه کیس گرفتم که وقتیکه هوا رو به داخل کیس میفرستاد یه مقدار دیگه صدا کم میشد اما وقتی برعکس میزاشتم تا هوای داخل رو ببره بیرون صدا بیشتر هم میشد !!!
دیگه اینقدرم ..... نیستیم
صدا فن کجا بود صدای فن صدای بمی هست ولی اون صدا صدای زیری هست و یک صدای ویز مانند هست
اینو میدونم که سی پی یو صدا نداره!!!!!!!
بعد هم در کیس بازه هم دو تا فن اضافه دارم مطمئن هم هستم که هارد هم نیست
فن هم ارجیناله البته مال سی پی یو قبلیم هست که سلرون دی بود از اینهایی هست که زیر هید سینک مسی میباشد
یه چیز دیگه اونم اینه که در ال جی ای فن با دور کم شروع میکنه و یواش یواش براساس گرما سی پی یو دورش بالا میره ولی این سوکت 478 فن اون زیر نوسان دور نداره و با یک دور میچرخه
ممنون از جواب تمام دوستان
حالا شاید روغن بیریزم ببینم بهتر نمیشه
اون سی پی یو که شما دارن مدل 2.8 برای کار های سنگین بدرد نمی خوره .چون حین کار مخصوصا کار های سنگین مثل گیم سرعتش به نصف کاهش پیدا می کنه.مشکل اون هم اینه که یکم به اون زور بیاد کم می اره .البته مدیران سایت و کاربرانی که تخصص دارند بیشتر می تونن توضیح بدن و مزایا و معایب این مدل رو بگن.
نقل قول:
اون سی پی یو که شما دارن مدل 2.8 برای کار های سنگین بدرد نمی خوره ..
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (25)::1. (25)::1. (25)::1. (25):
خسته نباشی
پس هر کی 2.8 داشت و مثلا سه سال پیش خریده بود 180 تومن الان بندازه دور ها !!!!!!!!
ببینم آرش جان مگه توی سیستم غیر از فن Cpu ، فن پاور و خود هارد چیزی دیگه ای هم هست که صدا بده ؟!!!:1. (27):
شاید صدای مادربرد باشه !!!!:1. (25):
خسته نباشی
پس هر کی 2.8 داشت و مثلا سه سال پیش خریده بود 180 تومن الان بندازه دور ؟
نه منظورم این نبود ؟ منظورم کارکرد این نوع سی پی پو بود؟نارحت نشو دوست عزیز انشالله مشکل سی پی پو شما با راهنمایی مدیران سایت و کاربران مجرب بر طرف بشه؟با سپاس
نقل قول:
ببینم آرش جان مگه توی سیستم غیر از فن Cpu ، فن پاور و خود هارد چیزی دیگه ای هم هست که صدا بده ؟!!!:1. (27):
شاید صدای مادربرد باشه !!!!:1. (25):
اینی که گفتی از مادربرده به شوخی بود دیگه نه !!!!!
آرش جان روغن کاری کردی ؟
نتیجه ؟
آره دیگه آرش جان مگه نمیبینی آخرش یه Smile گذاشتم !!!
آرش عزیز شما مادربورتون چیه؟؟ چون پرازنده های 478 هم سرعت فنشون کم و زیاد میشه!!!
من 478 2.8 دارم البته پریسکات نیست Northwood A هست و موقعی که کارش کمه و دماش مناسب دور فن میاد رو 2000 و تو کار های سنگین حتی تا 4000 هم میره
نقل قول:
آرش عزیز شما مادربورتون چیه؟؟ چون پرازنده های 478 هم سرعت فنشون کم و زیاد میشه!!!
من 478 2.8 دارم البته پریسکات نیست Northwood A هست و موقعی که کارش کمه و دماش مناسب دور فن میاد رو 2000 و تو کار های سنگین حتی تا 4000 هم میره
سلام
مادربردم msi 865g- neo2-p هست
امروز فن رو روغن کاری هم کردم تمیزش هم کردم ولی فایده نداشت فرقی نکرد
الان هم که اینو مینویسم دور فن 2812 دور هست و دمای سی پی یو 39.5 درجه میباشد
نمی دونم دیگه چیکار کنم ولی مثلا در یه بازی میرم(دور فن میشه 2895rpm و دمای سی پی یو 44 درجه) دوربین رو زوم میکنم یک صدای زیر به حالت ویز...................... شنیده میشه البته اون موقع هم یکم صدای هارد میاد ولی صدای هارد خیلی از اون بمتر هست حتی هاردو از کیس درآوردم دیدم باز صدا میاد پاور هم درآوردم دیدم بازم صدا میاد گرافیک رو روی آنبرد زدم بازم صدا میاد دو تا رم درآوردم بازم صدا میاد البته به آخری ها هیچ ربطی نداره و فقط در کیس فنها و هارد صدا میدهند ولی باز درآوردم بازم صداش میومد
حالا به نظر شما دوستان هنوز از فن هست اگر هست تا یکی از یه نفر بگیرم ببینم بهتر میشه یا نه
از مانیتور نیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
مادربردم msi 865g- neo2-p هست
امروز فن رو روغن کاری هم کردم تمیزش هم کردم ولی فایده نداشت فرقی نکرد
الان هم که اینو مینویسم دور فن 2812 دور هست و دمای سی پی یو 39.5 درجه میباشد
نمی دونم دیگه چیکار کنم ولی مثلا در یه بازی میرم(دور فن میشه 2895rpm و دمای سی پی یو 44 درجه) دوربین رو زوم میکنم یک صدای زیر به حالت ویز...................... شنیده میشه البته اون موقع هم یکم صدای هارد میاد ولی صدای هارد خیلی از اون بمتر هست حتی هاردو از کیس درآوردم دیدم باز صدا میاد پاور هم درآوردم دیدم بازم صدا میاد گرافیک رو روی آنبرد زدم بازم صدا میاد دو تا رم درآوردم بازم صدا میاد البته به آخری ها هیچ ربطی نداره و فقط در کیس فنها و هارد صدا میدهند ولی باز درآوردم بازم صداش میومد
حالا به نظر شما دوستان هنوز از فن هست اگر هست تا یکی از یه نفر بگیرم ببینم بهتر میشه یا نه
فکر خوبیه شما همین کارو بکن ببین چی میشه
نقل قول:
فکر خوبیه شما همین کارو بکن ببین چی میشه
خوب همه این کارها رو کردم دیگه
:1. (35)::1. (35)::1. (35)::1. (35)::1. (35)::1. (35)::1. (35)::1. (35):