2 :تعداد فایل پیوست
قدم به قدم با بررسی G.SKILL DDR3 RIPJAWS 3*2GB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نیاز به سرعت تا کجا ؟
در این تاپیک قصد دارم یکی از محصولات رایج بازار از کمپانی جی اسکیل را بررسی کنم ، محصولی که رنده بازاره و خیلی ها میتونند به راحتی تهیه کنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در پکهای 3 تائی (triple channel) و مخصوص پلتفرم 1366 بفروش میرسند
البته در ویترین فروشگاهها رمهای گوناگون با قیمتهای متفاوت به چشم میخورند ، اما سئوال اینجاست که واقعا تا چه حد نیازه برای رم سرمایه گذاری بشه ؟
پاسخ: قدم به قدم با بررسی G.SKILL DDR3 RIPJAWS 3*2GB
به نظر بنده برای تست رم بازی ها اصلا گزینه مناسبی نیستن
چون همونطور که میبینید اختلاف خیلی خیلی نا چیز و غیر قابل استناده
اگه از نرم افزارهای Compressor و Encoding و Rendering که معمولا از
رم استفاده زیادی دارن استفاده کنید نتایج خیلی متنوع تری میده
موفق باشید
نقل قول:
به نظر بنده برای تست رم بازی ها اصلا گزینه مناسبی نیستن
چون همونطور که میبینید اختلاف خیلی خیلی نا چیز و غیر قابل استناده
اگه از نرم افزارهای Compressor و Encoding و Rendering که معمولا از
رم استفاده زیادی دارن استفاده کنید نتایج خیلی متنوع تری میده
موفق باشید
سلام محمد جان
به نکته خوبی اشاره کردی
منظور منم از قرار دادن این تستها نشون دادن این مطلبه که برای سیستم گیمینگ ، رم سریع و گران چه تاثیری میتونه داشته باشه
اون برنامه ها هم بعد از گیمینگ ، تستهاش تقدیمتون میشه :give_rose:
تست برنامه اورست هم اگر لحاظ بشه خيلي كامل تر و جامع تر ميشه.
2 :تعداد فایل پیوست
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Benchmark
نوبت به یک بازی هواپیمائی جدید میرسه
ببینیم سرعت رمها تا چه حد میتونند در تعداد فریم بازی تاثیر گذار باشند
مانند تستهای قبل این تست نیز در ماکزیمم تنظیمات ممکنه انجام پذیرفت (1920*1080-16xQ CSAA)
در این تست افزایش بازده سرعت کلاک کاملا مشهوده به گونه ای که اختلاف فریم از کمترین تا بیشترین نتیجه ، 17 فریم تفاوت داشت
البته موردی که باعث تعجبم شد این مطلب بود که چرا رم twinmos با اینکه تنظیمات ضعیفتری نسبت به رم gskill در فرکانس 1866 داشت تونست با اختلاف 2 فریم مقام اول را به خودش اختصاص بده :1~@$S (8):
پاسخ : Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Benchmark
بله . این قضیه که شما گفتی امکان پذیره و دلیلش هم چیپهای استفاده شده هست ، بعضی از چیپها در اعداد و ارقام یه رقم بهتری رو نشون میده ، ولی تو عمل قضیه فرق میکنه ، من خودم این رو به عینه تجربه کردم .
(بعضی از این رمهای برندهای ارزون و درجه 2 و 3 تو عمل پرفورمنسی نشون میدن که واقعا آدم شاخاش درمیاد .)
پیشنهاد میکنم از GTA IV هم تو تست گیم ها استفاده کنید که بسی رم خور است !!!
نقل قول:
پیشنهاد میکنم از GTA IV هم تو تست گیم ها استفاده کنید که بسی رم خور است !!!
سعی میکنم بعد از تست گیمینگ تو یه پست مجزا این بازی رو هم تست کنم :give_rose:
جمع بندی عملکرد رم در تست گیم
همانگونه گه در پستهای اول تاپیک عرض شد یکی از اهداف انجام این بررسی تاثیر فرکانس و تایمینگ رمها در فریم ریت بازیها بود
اینجا زمان آن رسیده که نتیجه 16 تست انجام شده رو در کنار هم بگذاریم و ببینیم در مجموع بازده کل تستها چند درصد با یکدیگر تفاوت دارند
برای این موضوع رم GSKILL در فرکانس و تنظیمات نامی (1600CL8) به عنوان پایه در نظر گرفته شد و سایر نتایج درصد تفاوتشان محاسبه شد و در نهایت مجموع تفاوتها تقسیم به عدد 16 ( تعداد تستها ) گردید تا میانگین درصد تفاوت بدست آید
رم GSKILL در فرکانس 1333 و 1066 به ترتیب 0.4 و 1.2 درصد عملکرد ضعیفتر نسبت به همین رم در فرکانس 1600 داشته
و رم TwinMos در فرکانس 1600 و 1333 به ترتیب 7.4 و 6 درصد بازده بالاتر از رم GSKILL 1600 و در فرکانس 1066 هم 1.3 % ضعیفتر عمل نموده
اگر شما قصد تهیه سیستم گیمینگ دارید یا میخواهید سیستم خودتون رو آپگرید کنید (در پلتفرم 1366) به شما پیشنهاد میکنم به جای هزینه کردن بابت رمهای گران قیمت ، رم معمولی تهیه کنید و مازاد بودجه خودتون رو صرف بهبود گرافیک کارت کنید
البته تستهای رم تنها به تست گیم خاتمه پیدا نمیکنه و در آینده تاثیر سرعت رم در کارهای گونگون رو با هم تست خواهیم نمود :give_rose:
Custom PC Benchmarks Suite 2007
یکی از برنامه های تست که جنبه کاربردی یا اصطلاحا دنیای واقعی داره به عنوان تست بعدی انتخاب شده
همانگونه که احتمالا میدانید این برنامه در سه قسمت ویرایش تصاویر ، encoding ویدئو ( H.264 ) و سرعت عملکرد چند برنامه همزمان ( multitasking ) سیستم را مورد تست قرار میدهد
نتایج حاصله از اجرای این تست به شرح زیر میباشد
تاثیر رم در این پلتفرم در ویرایش تصاویر و تبدیل فایل فیلم آنچنان محسوس نیست ولی زمانی که سیستم همزمان چند برنامه را اجرا کند تفاوت عملکرد مشهود میگردد
پس اگر شما جزو کاربرانی هستید که همزمان چندین برنامه را با هم اجرا میفرمائید سرعت اجرای برنامه ها به سرعت رمهای سیستمتون ارتباط مستقیم پیدا میکنه :wink:
تا اینجای کار تقریبا تمامی مواردی که میتونه عملکرد رم در یک سیستم را نشان بده بررسی کردیم
بنظر میاد در پلتفرم 1366 رم در موارد بخصوص مانند مالتی تسکینگ ، OpenGL و فشرده سازی تاثیر بسازی در عملکرد سیستم داشته باشه
ولی در کارهائی مانند بازی ، ادیت عکس ، کانورت فیلم و رندر سه بعدی که نیاز به مبادله سنگین اطلاعات با رم وجود نداشته باشه نیاز به رم سریع احساس نمیشه
در هر صورت این تست به دلیل بیماری بنده بسیار طولانی مدت شد و در این بازه زمانی پردازنده های 1155 با کنترلر مموری فوق العاده به بازار اومد
سعی میکنم همین امشب یا فردا تست رم روی پلتفرم 1155 که موضوع داغ روز هستش شروع کنم و در موردش صحبت و بحث کنیم
دوستان اگر در مورد مطالب این تاپیک هم سوال یا صحبتی داشتند خوشحال میشم مطرح کنند :give_rose:
لطفا در اخر یک تست کلی و یک تفسیر مقایسه پایانی از کار داشته باشید که ما خریداران رم با تجزیه و تحلیلی که در مغز مبارک انجام می دهیم متوجه باشیم باید سراغ کدام موارد بیشتر رفته و یا کمتر . خیلی خیلی از زحمات شما متشکرم و امید وارم همیشه پیروز و موفق باشید.
نقل قول:
لطفا در اخر یک تست کلی و یک تفسیر مقایسه پایانی از کار داشته باشید که ما خریداران رم با تجزیه و تحلیلی که در مغز مبارک انجام می دهیم متوجه باشیم باید سراغ کدام موارد بیشتر رفته و یا کمتر . خیلی خیلی از زحمات شما متشکرم و امید وارم همیشه پیروز و موفق باشید.
از لطف شما سپاسگذارم :give_rose:
برای تفسیر باید به یک سری مطالب اولیه بپردازم که با اجازتون با یک مثال خودمونی توضیح میدم
اگر سیستم را به یک خودرو تشبیح کنیم ، رم سیستم مانند پمپ سوخت میمونه که بنزین را از باک ( هارد ) میکشه و به موتور ( پردازنده ) میرسونه
حالا اگر این موتور ضعیف باشه و نتونه سوخت مورد نیاز را منتقل کنه ماشین ریپ میزنه و با سرعت ماکزیمم نمیتونه حرکت کنه
ولی همانگونه که میدانید سرعت نهائی اتومبیل به قدرت پمپ سوخت آن بستگی مستقیم ندارد و قدرت این پمپ بیش از محدوده استاندارد تاثیری ناچیزی در راندمان کلی خواهد داشت
یک سری برنامه که صرفا برای تست رم نوشته شدن مانند everest ، maxmem و ...... اصلا کاری به سایر قسمتهای سیستم ندارند و فقط قدرت رم در انتقال اطلاعات را بررسی میکنند که بیشتر از اینکه جنبه عملی داشته باشه جنبه تئوریک داره
سری به سایت مرجع اینتل بزنید برای پردازنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کنترلر رم 800 یا 1066 در نظر گرفته شده و برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم این رقم در همان محدوده 1066 میباشد
مفهوم این اعداد از دید بنده اینست که این پردازنده ها نیاز به رم سریعتر در اکثر کارهای روزمره ندارد و با رم 1066 هم به راحتی میتواند بهترین بازده را به ما بدهد ( اگر نیاز بود حتما شرکتهای بزرگ مانند اینتل یا amd حتما در مشخصات پردازنده منظور میکردند )
اینجا مسئله ای که باقی میمونه مسئله آورکلاک پردازنده است که در این تستها در نظر گرفته نشده
زمانی که شما اقدام به آورکلاک پردازنده میکنید به دلیل بالا رفتن قدرت پردازشی نیاز به تبادل اطلاعات بیشتر خواهد بود که در این حالت رمهای شما اگر در فرکانس بالاتر کار نکنن میتونن باعث افت بازده سیستم بشن
به عبارت خودمونی اگر شما یک ماتیز با حجم موتور 812 سی سی میخواهید مونتاژ کنید با یک پمپ (مثلا) یک لیتری هم اتومبیل شما به راحتی کار میکنه ولی اگر قصد تقویت موتور را دارید میتونید از یک پمپ 1.3 لیتری استفاده کنید که احتیاط لازم را انجام داده باشید و یک پمپ 2 لیتری عملا کاربرد قابل لمسی در مجموعه شما نخواهد داشت
پینوشت : یکی از تابوهای باقی مانده در جامعه سخت افزار مسئله رم سیستمه که سعی میکنم به ساده ترین شکل ممکنه توضیح بدم تا برای عموم قابل جذب باشه و روی سخنم با MR TASH گرامی نیست که میدانم دانش ایشون بالاتر از توضیحات ابتدائی بنده در این پسته :wink:
نیما جان از توضیحات شما متشکرم اما منظور من این بود که از تستهای که در این تاپیک از رمها قرار داده اید یک توضیح کلی داشته باشید. مثلا به خصوصیات رم ها نیز اشاره داشته باشید و یا کیفیت انها و یا عملکرد انها در تستهای مشابه و رقابتی. خیلی از شما متشکرم درسهای زیادی به من اموختید.
و خواهشمندم که به تفسیر اولیه خودتون در مورد رمها ادامه بدهید و ان را از سطح ابتدای به سطح حرفه ای برسانید. وجود شما با این همه اطلاعات برای ما افتخار بزرگی است دوست خوبم.