ایا خاموش یا روشن کردن مداوم کامیپیوتر مشکلی برای اون داره یا نه؟روشن موندن کامپیتر بصورت متوالی در طی روز مشکلی برای کامپیوتر پیش نمی اره؟با سپاس
Printable View
ایا خاموش یا روشن کردن مداوم کامیپیوتر مشکلی برای اون داره یا نه؟روشن موندن کامپیتر بصورت متوالی در طی روز مشکلی برای کامپیوتر پیش نمی اره؟با سپاس
مورد دوم را ميدونم و خودم تست كردم. در صئرت تهويه مناسب بزار 1 هفته روشن باشه هم مورد نداره. من 4 5 روز پشت هم روشن ميزارم. مورد اول هم بعيد ميدونم مشكلي باشه
روشن خاموش کردن مدام کاره درستی نیست این را در نظر داشته باش که سیستمهای سرور به مدت طولانی روشن هستند
مداوم روشن كردن كامپیوتر مشكل خاصی رو بوجود نمیاره مثل اینكه شما هی تلویزیون رو خاموش رو روشن كنی
این كار فقط استهلاك كامپیوتر شما رو زیاد میكنه و عمر مفیدش یه مقدار كمتر میشه
برای روشن موندن متوالی هم میشه از Standby استفاده کرد که خیلی مناسبه
وريا جان يعني من اشتب ميكنم 3 4 روز روشن ميمونه؟ اخه دان لود ميكنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه تهویه مناسب داری 1 ماه هم هیچ مشکلی پیش نمیاره چه برسه به چند روز.
مـوافـقـم.نقل قول:
هر چقدر كامپیوتر بیشتر روشن بمونه اسیب كمتری بهش می رسد
و بهتر از روشن و خاموش كردن است
:1. (26): :1. (11):
در مورد سوال اول شما دوست عزیزم Trance جان خوب نیست ( به شخصه تجربه دارم مشکل در خازن های زود تر از زمان معمول پیدا کردم ) اما مورد دوم سیستم من معمولا 45 ساعت یک بار به مدت 5 ساعت خاموش میشه !
در ضمن سرور ها و ربات هایی که از این سرور ها استفاده میکنند چی ؟
قربانت شهریار
اگه Solid State باشه که بذار راحت دو ماه برات کار کنه ...نقل قول:
با کمترین مشکل بادکردگی و نشت و ترکیدگی خازنها ...
مین قبلی گیگابایت بود اما از سری 478 بود در کل خازن هاش الکترولیت بود و این قطع و وصل شدن و هی روشن و خاموش کردن ها این کارو دستم داد .نقل قول:
اما در مورد روشن بودن من اون مدت کمی هم که خاموش میکنم صرفا همین طوری هست من در تابستون بعضی شب ها تا صبح هم سیستم روشن بود و دانلود میکرد...
قربانت شهریار:1. (26):
مهراد منظورت مادربرد جديداس كه خازن جامد داره؟
بله عزیزم منظورشون خازن های Solid بود که از الکترولیت استفاده نمیکنند ... ( ببخشید جای مهراد جواب دادم :1. (29): )نقل قول:
سعید جان این صفحه را ببین بررسی کامل هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قربانت شهریار:1. (29):
( با تشکر از شهریار جان)
بله منظورم همونه . Solid State = حالت جامد
این نوع خازنهای طول عمر حدود 6 برابر خازنهای الکترولیت دارند و توی ماندگاری و اور خیلی فاکتور مهمیه ...
ضمن این که مشکل نشتی ، باد کردگی ، ترکیدگی الکترولیتها رو ندارند ...
سپاس
یه مادر بورد معمولی چقدر یعنی چند مدت میتونه دائم روشن باشه ؟
ببینید بستگی به نوع مادربورد داره و با توجه به تکنولوژی ها و خازن ها میشه گفت اما اگه خازن های Solid باشه به شخصه دیدم تا 15 روز پشت سر هم ( از مادربورد های گیگابایت بوده ) حدس میزنم بیشتر هم مشکلی نداشته باشه چراکه دلیلی نداره...نقل قول:
ممنون
شهریار:1. (11):
اگه خازنهای الکترولیت باشه چی ؟؟؟
ab9 pro ابیت رو دیدید ؟؟
اون چقدر میتونه روشن باشه !؟؟؟