لپ تاب حدود 500 هزار تومان
سلام خدمت همه
قصد خرید لپ تاپ کوچیکی داشتم در حدود 500 هزار تومان و خب نمیشه بیشتر رفت بالا نهایت 550 برندش زیاد برام مهم نیست اولین شرط قیمتشه و بعدش سایز مانیتور و سی دی رام ...
اگر در این رینج قیمت مدلی میشناسد که در بازار موجود باشه معرفی کنید یا مشخصاتی ازش بدین تا مقایسه کنم ببینم کدومو بگیرم
پیشاپیش ممنون:1. (5):
پاسخ: لپ تاب حدود 500 هزار تومان
سلام :
شما بیشتر مدل های ایسر رو می تونید با این پول بخرید ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنده هم Acer رو پيشنهاد مي کنم. در اين رنجچ کيفيت لپ تاپهاي Dell خوب نيست. MSI هم بدرد نمي خوره.
acer 4330 به همراه ویندوز مخصوص سازگار ارقام به منظور شناسایی ساتا کنتلر و نصب ویندوز.
قیمت 455 هزار تومان 14" با سلرون و 1 گیگ رم و 250 گیگ هارد
البته سعي کنيد لپ تاپي که پردازنده Celeron داره نگيريد. چون Celeron واقعا کارآييش پايينه و پدر آدم رو در مياره. حداقل لپ تاپ ايسري تهيه کنيد که پردازندش از خانواده Intel Dual Core و يا Intel Core 2 Duo باشه.
سوالي بود در خدمتم.
خیلی ممنون از همه دوستان حالا مودل های موجود رو بررسی میکنم اگر به مدل خاصی که چشممو گرفت برخردم نظر عزیزانو حتما جویا میشم .:wink:
لپتاپی هم هست که پردازنده ی AMD داشته باشه؟توی لپتاپ همه حرف از اینتل میزنند:lol:
والا تو این رینج قیمت من ندیدم کلا تا اونجا که من میدونم لپ تاپ بر مبنای amd تو بازار کمتر از intel هست و معمولا انتخاب ها هم به سمت intel هست با این حال خوشحال می شم اگر مدلی در این حدود قیمت بر مبنای amd کسی میشناسه مهرفی کنه...:1. (23):
خير عزيز نيست. حداقلش مدل HP TX2 هستش که از پردازنده AMD Turion بهره گرفته که صفحه لمسي و قابل چرخش داره. اما قيمتش حدود 1 ميليون هست. لپ تاپ داراي پردازنده AMD خيلي توي بازار کمه.
تا یک سال پیش نسبتا تعداد بیشتری از لپ تاپ ها با پردازنده های AMD ساخته میشد مخصوصا برندهایی مثل دل و ایسر و اسوس و MSI و ... ولی الان طیف وسیع و مناسب پردازنده های اینتل جایی برای amd نمیزاره
مخصوصا در رده نت بوک ها و UMPC ها فقط و فقط از اینتل اتم یا Ultra Low Voltage ها استفاده میشه
کلا عملکرد و بازدهی پردازنده های اینتل برای رده لپ تاپ بهتر از amd هست
من يه شركت ميشناسم كه فقط HP Compaq وارد مي كنه ، قيمتهاش خيلي مناسبه و تا حالا از هر جا قيمت كردم از اون گرونتر بوده . البته من يكم دير پيداش كردم و خودم Toshiba گرفتم :(
اما اگه خواستي اين سايت آگهي شون بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه سوالي بو د در خدمتم ;)
ضمن عرض احترام به نظر دوستمون بايد عرض کنم که برند HP Compaq از نظر کيفيت زياد جالب نيست.
البته من خودم HP compaq ندارم اما بايد خدمتتون عرض كنم كه اين برند از مدل هايي است كه سعي شده حداقل ها رو داشته باشه با مناسب ترين قيمت و در اين حدود قيمت در مقايسه با ماركهاي مشابه بهترين كيفيت رو داره .