-
راهنمایی برای خرید هارد 500 گیگ
با سلام خدمت اساتید محترم
من میخوام یک هارد 500 گیگ بگیرم اما نمیدونم چه مارکی بگیرم انقدر تو انجمن گشتم اما همه یه نظر دادند یکی میگه این خوبه یکی گفته اون این عیب وایراد رو داره والله ما کلا گیج شدیم خواهشا راهنماییم کنید تا بعدا از خریدم پشیمون نشوم!!!!
مرسی
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید هارد 500 گیگ
یه خورده در مورد مادر بردت بگو
اگه ساتا می خوره حتما ساتا بگیر
مارکش هم این رو بدون زیاد فرقی نداره ولی مارک وسترن از همه بهتره بعدش مکستور
من رو سیستمم یه 320 وسترن گذاشتم تا الان راضی بودم
رو همین سیستم یه 160 مکستور هم گذاشتم مال 2 سال پیشه راضیم
وسترن از مکستور 1000 تومن گرونتر بود من پیشنهاد می کنم وسترن بگیر
باز هم می گم بین این دو مارک تفاوت زیادی نیست از هر دوش هم راضیم:love:
-
بدون شک :
Samsung Spinpoint F3
-
حتما سامسونگ بگیر چون هم سرعتش بیشتره و هم انیکه خرابیش خیلی کمتر از بقیه ی مارکهاس صداش هم کمتره
-
مدل مادربردم اینه:GA-81848P
این هاردهای جدیدو مثل این هادری که معرفی کردی ساپورت میکنه؟
-
نقل قول:
بدون شک :
Samsung Spinpoint F3
:cool::great::yes:
-
نقل قول:
مدل مادربردم اینه:GA-81848P
این هاردهای جدیدو مثل این هادری که معرفی کردی ساپورت میکنه؟
شما هاردی بگیر که جامپر ساتا 1 داشته باشه مین شما ساتا 2 رو ساپورت نمیکنه
-
دوست عزیز من چند وقت پیش یه پست داده بودم که مادربردم ساتا 2 ساپورت میکنه دوستان جواب داده بودند که ساپورت میکنه ولی با همون سرعت ساتا 1 .
حالا ما اگه هارد ساتا 2 بگیرم یعنی سیستمم نمیشناستش؟
-
-
وسترن
سامسونگ
هیتاچی
هر کدوم رو گرفتی خوبه البته سرعت برو بچ سام و وسترن از هیتاچی بیشتر ولی هارد های هیتاچی هم خیلی قابل اطمینان هستن .
سیگست هم بد نیست ولی سری 7200.11 گند زد !
-
هارد های سری سبز وسترن اصلا پیشنهاد نمیشه
هارد های سری F3 سامسونگ بشدت توصیه میشود ( البته سری F1 هم خوب هستن ولی نه به خوبیه F3 )
به نظر بد نیست یک نگاهی هم به این بنچمارک بندازید :yes:
البته این یک ترابایت سری F3 هست
کد:
http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/1
موفق باشید
:1. (35):
-
شما اگر عادت دارید چند کار رو با هم انجام بدین بهترین گزینه وسترت دیجیتال بلک هستش
برای مثال اگر شما در حال دانلود آفلاین باشید و یک فیلم یا موزیک از روی همون هارد اجرا کنید وسترن دیجیتال به دلیل ۲ عدد پردازندهای که روی خودش داره به راحتی و با کمترین درگیری این کار رو براتون انجام میده ولی هاردهای دیگه کندتر دیتا رو در این شرایط جابجا میکنند
سرعت سامسونگ و سیگیت در حالت خواندن و یا نوشتن از وسترن بالاتر هستش ولی در مواقع ترکیبی یا زمان جستجو به وسترن نمیرسند
اگر بخوام یه جمع بندی کنم برای انتخاب نوع هارد باید به کاربری توجه کرد
اگر اهل بازی هستید بهتره هارد سریع مثل سامسونگ یا سیگیت بگیرید
و اگر اهل کارهای مالتی هستید ( اجرای چند برنامه همزمان ) بهتره خاویار سیاه بگیرید
-
نقل قول:
دوست عزیز من چند وقت پیش یه پست داده بودم که مادربردم ساتا 2 ساپورت میکنه دوستان جواب داده بودند که ساپورت میکنه ولی با همون سرعت ساتا 1 .
حالا ما اگه هارد ساتا 2 بگیرم یعنی سیستمم نمیشناستش؟
دوستان کسی به این سوال من پاسخ نداد!!!!!
-
نقل قول:
دوست عزیز باید هارد رو توسط جامپر روی حالت Sata 1 قرار بدید و اگر هم هاردی که میخرید بدون جامپر هست به صورت اتوماتیک عمل میکنه و ارتباط با هارد به صورت Sata 1 صورت میگیره .
نحوه قرار دادن جامپر در این حالت بر روی خوده هارد نوشته شده .
-
تجربه کاری و مشکلی که سال پیش سیگت ایجاد کرد و هاردی که 7200.12 رو که دارم زیاد قابل اطمینان نمیاد از نظر شخصی منه . وسترن رو من ترجیح میدم مدل بلک گرون تر هست ولی به نظر من اطلاعات ارزش بیشتری دارند .
-
طبق پیشنهاد دوستان من دو ماه پیش یه هارد 500 سیگیت 7200.12 گرفتم...هارد پر سرعت و خوبی هست اما جدیداً ها صدای قیژ می ده...هر از چند وقتی یه دونه از این صدهعا می ده که اصلاً حس خوبی بهش ندارم...یه هارد وسترن سری بلو برای یه آشنایی گرفتم بد به نظر نمی آمد...اما توصیه می کنم سامسونگ F3 رو امتحان کنید
-
دوستان خوبم خیلی ممنون از پیشنهادتان
به نظرتون Samsung SpinPoint F3 500GB رو بتونم تو قم گیر بیارم اگه کسی سراغ داره لطفا ادرس دقیق بذاره؟
الان تو پاساژهای تهران قیمتش چنده؟
-
نقل قول:
دوستان خوبم خیلی ممنون از پیشنهادتان
به نظرتون Samsung SpinPoint F3 500GB رو بتونم تو قم گیر بیارم اگه کسی سراغ داره لطفا ادرس دقیق بذاره؟
الان تو پاساژهای تهران قیمتش چنده؟
این هارد توی تهران هم خیلی بد گیر میاد و هنوز نتونستم یدونش رو پیدا کنم :1. (28):
-
من هفته گذشته 2 تا خریدم برای یک شرکت حفاظتی از شانس اونا همین سری f3 در اومد وقتی فرداش زنگ زدم همه بار رو بخرم متاسفانه دیگه تموم شده بود در ضمن قرار بود برای یکی از همین بچه های فروم هم جور کنیم که نشد.
به هر صورت اگر توی بازار اصفهان پیدا کردم مطمئناً تمام بارشو میخرم . و توی همین فروم اعلام میکنم .
-
نقل قول:
دوست عزيز مشکلي اصلا پيش نمياتد. اما هارد شما با سرعت
Sata1
کار مي کنه و تئورا سرعتش نصف ميشه
-
دوستان به این بررسی هم نگاهی بندازند بد نیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
جالب بود. دوستان هم بد نيست يه نگاهي بندازن.
-
سلام
میخواستم تاپیک جدا گانه ای بزنم ولی خوب همین جا می پرسم چون خیلی هم بی ربط نیست؟
مشکل هارد ها سیگیت 7200.11 چیه در مقابل 7200.12 از خیلی ها شنیدم میگن مشکل داره! خواستم بدونم مشکلش چیه و واقعا جدی هست یا نه؟
میخوام یک هارد 1.5 ترا بگیرم فقط 7200.11 موجوده گفتم اینجا بپرسم که واقعا اگر مشکلشون حاد هست منصرف بشم!
راستی در رده 1.5 ترا چه هاردی خوب هست! حدود قیمت ها رو هم بگید!
-
-
سلام
خیلی ممنون از جواب بسیار سریعتون!:give_rose:
مشکل دیتکت و شناخته نشدن بعد از یک مدت چی واقعا در سری 11 وجود داره؟! چون سرعت خیلی برای مهم نیست برای آرشیو میخوام!
-
واقعا پاسخ بهادر جان خوب بود. سري 11 هم هيچ مشکل ديتکت شدن و ... نداره.
بنده به شما Western digital Caviar Black edition رو پيشنهاد مي کنم که به نظر بنده از هر حيث از Segate بهتره.
-
نقل قول:
سلام
مشکل دیتکت و شناخته نشدن بعد از یک مدت چی واقعا در سری 11 وجود داره؟! چون سرعت خیلی برای مهم نیست برای آرشیو میخوام!
سری 11 مشکل FIRMWARE داشتند که قابل حل بود . این مشکل با دیتیکت نشدن هارد همراه بود .مشکلات زیادی برای مصرف کنندگان ایجاد کرد .
Seagate releases fixed firmware fix for Barracuda 7200.11s
-
نقل قول:
سری 11 مشکل FIRMWARE داشتند که قابل حل بود . این مشکل با دیتیکت نشدن هارد همراه بود .مشکلات زیادی برای مصرف کنندگان ایجاد کرد .
Seagate releases fixed firmware fix for Barracuda 7200.11s
ضمکن تشکر از بهادر جان پس احتمالا اينايي که توي بازاره فرم ورش آپديت شدست. چون من دو تاشو به اصرار بستم مشکلي نداشتم.
همينم يکي از معزلات اين برند هاردديسکه که با فرم ور مشکل دار به بازار مياد(قابل توجه نيما جان)!
-
نقل قول:
سلام
شما که قصد آرشیو دارید نیازی به هزینه بالا برای هارد دیسک ندارید ... یک هارد شبیه Samsung SpinPoint F2 EcoGreen یا WD Caviar Green براتون مناسبه البته اگه قصد نداشته باشید سیستم عامل رو روی این درایو ها نصب کنید.
نقل قول:
واقعا پاسخ بهادر جان خوب بود. سري 11 هم هيچ مشکل ديتکت شدن و ... نداره.
بنده به شما Western digital Caviar Black edition رو پيشنهاد مي کنم که به نظر بنده از هر حيث از Segate بهتره.
از هر حیث که بهتر نیست البته Access Time و Multitasking "کمی" بهتری نسبت به رقیب هاش داره در مقابل ضعف های زیادی هم نسبت به رقیب هاشون داره ..
اصولا برای خرید محصولات باید به Price/Performance توجه کرد ... اسم یک محصول یا علاقه شخصی به یک برند اون محصول رو موقع پیشنهاد دادن به بقیه کاربرها از هر حیث بهتر از بقیه رقیب ها نمی کنه به خصوص زمانی که اون رقیب محصولی بسیار خوب رو با قیمتی پایین تر در بازار داشته باشه. :wink: به هر حال اگه شما دلیلی که استفاده از WD Caviar Black رو با احتساب قیمت حدودا 20 درصد بالاترش نسبت به 7200.12 توجیه کنه (به خصوص برای استفاده این دوستمون) خوشحال میشم بیان کنید.
نقل قول:
ضمکن تشکر از بهادر جان پس احتمالا اينايي که توي بازاره فرم ورش آپديت شدست. چون من دو تاشو به اصرار بستم مشکلي نداشتم.
همينم يکي از معزلات اين برند هاردديسکه که با فرم ور مشکل دار به بازار مياد(قابل توجه نيما جان)!
Seagate سال هاست برند اول هارد دیسک دنیا بوده و با یک سری محصولاتی که مشکل firmware داشتند نمیشه گفت "معزلات این برند"... این مشکل که هیچ وقت هم در محصولات 7200.12 وجود نداشت و در 7200.11 های جدید هم وجود نداره.
Seagate خیلی بزرگ تر از این حرف هاست که بشه چنین چیزهایی رو بهش نسبت داد. :wink:
-
سلام
اینجا که دیگه شبیه کل کل کردن داره میشه ( منم که عاشقشم ) به همین راحتی چنتا یوزر مثل من خیلی راحت راجع به یک برند (یک برند ها نه یک مدل خاص اونم با ذکر سریال ساخت ) نظر می دن پدر کارخانه به اون بزرگی رو با اطلاعات بسیارشون در می یارند .
اولا شاید به سن شما ها قد نده شاید هم بیشتر قد بده اما اونا که قدیما رو یادشون ماشین باز های خیلی وارد خوب یا بد بودن پیکان رو از روی شماره موتور تشخیص می دادند یا یه زمانی یه سری پیکان معروف شد به پیکان عالی نصب همه اونها پیکان بود با همان قطعات اما یه سری از یه سری دیگه گرون تر بود در باره قطعات کامپیوتر هم همینه اگر قرار مقایسه ای بشه باید با ذکر مدل دقیق و شرایط دقیق این مقایسه انجام بشه سری سیگیت 11 هم مشکل خاصی نداشت اما تا اونجا که من یادمه بخاطر همان مشکل کوچیک هم از سطح بازار جمع شد البته بازار جهانی و باز تا اونجایی هم که یادمه از اون گروه هارد ها چیزی زیادی وارد بازار ایران نشد یعنی گستر دگی سری 11 توی ایران مثل سری 12 نبود و چیزی هم که از سری 11 توی بازار ایران هست از اون سری مشکل دار نبود از این اتفاقات هم زیاد می افتاده سونی هم یه مدت باطری لب تاپ هاشو از بازار جمع کرد BMW هم چند وقت پیش کلی از ماشینهاشو به کارخانه برگردوند به خاطر یک مشکل کوچیک اتفاقا این از نشانه های برند های بزرگ و مطرح دنیاست پس این نه تنها ایراد نیست که حسن هم هست.
اما راجع به هارد وسترن دیجیتال همانقدر خوبه که سیگت و برای زیر سئوال بردن اسم این برند ها نه من نه شما و نه هیچ مهندس تر از من و شمایی توی ایران صلاحیت نداره که اگر داشت الان ما خودمون هم قطعه ساز بودیم نه این که افتخارمون برند های فراسو و گرین باشه که هر دو هم هیچ وقت تولید کننده بزرگی نبودند و تمام سعی شون مطرح کردن برند شون بوده تا تولید داخل ( که البته اینم خودش کار بزرگی) پس خواهشا اگر با مدل خاصی مشکل دارید که خوب این هم طبیعی هر کس تجربه ای داره دیگه اون مدل رو به کل برند مربوط نکنید حالا دیگه مقایسه سری های ساخت هر مدل پیش کش.
در اخر هم بر همه واضح و مبرهن است که Western digital Caviar Black edition سری خیلی خوبی به همین دلیل هم مدل های مشابه اش از برند های دیگه و حتی از سری سبز خود این برند خیلی گرون تر پس نمیشه با هارد های ارزان تر از خودش قیاس بشه.
درمورد لینک بهادر خان هم من که نتونستم ببینم یا لینک مشکل داره یا PC من اما اگر قرار به مقایسه باشه این هم یه لینک که دو تا هارد هم قیمت از این دو برند رو ازمایش کرده در اخر هم نتیجه گرفته بین این دو مدل سیگت 20 % سری تر اما همانطور که قبلا هم گفتم دلیل به برتری هر کدوم از این دو تا برند نمیشه.
اگر هم مثل آدم های یه کم عصبانی حرف زدم معذرت می خوام نه سیگیت ارث بابام نه وسترن دیجیتال مل زن بابام.
یه ویرایش هم بزنم اگر پست بالایی رو می دیدم لازم نبود خودم این قدر روضه بخونم در ضمن قیمت دقیق الان ندارم ولی فکر کنم تفاوت قیمت سری بلاک بیشتر از 20% مثلا سری بلاک 500 گیگ نزدیک 95 هزار تومان اما سیگیت بارکودا 12 500 گیگ 51 هزار تومان شاید حالا تو ظرفیت های بالا تر این تفاوت کمتر باشه اما باز فکر کنم بیشتر از 20%
-
هم مدلهای مختلف وسترین آبی ، سبز و مشکی خوبن و هم سیگیت به نظرم نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت .
همینطور نظر سلیقه ای و شخصی بنده هم seagate barakoda 7200.12 32bafer هستش .:11():
-
سلام
ممنون از همه شما برای راهنمائیهاتون!فقط حدود قیمت هارد های 1.5 ترا رو نگفتید!
یکی همین سیگیت باراکودا 11 رو به من میده 127.000 ! تو رایانه صبا هم همین قیمت بود! خواستم بدونم مناسبه!؟
-
اولا اگر سایت رایان صبا زده 127 هزار تومان یعنی تو بازار به قیمت 110 تا 115 هزار تومان احتمالا پیدا می کنید ضمن این که هارد که در رایان صبا به قیمت 127 هزار تومان و ظرفیت 1.5 ترابایت تا جایی که من دیدم از سری LP نه سری 11 این سری 5900 دور و قیمت جهانیش از سری 11 که 7200 دور کمی پایین تره در عوض تا اونجا که من می دونم کم مصرف تر و خنک تر بییشتر به درد سرور ها می خوره تا کامپیوتر خانگی حالا اگر اون دوستون سری 11 رو میده به قیمت 127 هزار تومان با توجه به قیمت رایان صبا که برای سری LP زده پس باید خوب باشه اما اگر اون هم مثل هارد سایت رایان صبا از سری LP نه سری 11 فکر کنم توی بازار قیمت مناسب تر پیدا کنید چون قیمت های رایان صبا معمولا نزدیک 10 % گرون تر از بازار
-
دوستان رفتم پاساژهای قمو گشتم این مدل Samsung Spinpoint F3 رو نداشتند!!!
اکثرا مکستور داشتند ولی یه جا یه وسترن دیجیتال سری گرین بافر 34 داشت میداد 58000 !!!!!به نظرتون چطوره ؟برم بگیرمش یا پیشنهاده بهتری دارید؟تر خدا کمک کنید؟
-
کسی نیست به سوالات ما پاسخ بده؟
-
دوستان امروز رفتم این هارد وسترن دیجیتال سری گرین بافر32 بگیرم راستی مغازهه نمایندگی گیگا هست !!!
بهش گفتم مادربردمGA-8I848P هست ! گفتم که این هارد رو ساپورت میکنه پاسخ داد که باید با سی دی راندازه مین بردت یه راه انداز درست کنی تا هاردو بشناسه !!یعنی چی ما که متوجه نشدیم باید چی کار کنیم دوستان کسی نیست در این باره یه توضیح کامل بده که من باید چیکار کنم نرم بگیرم بیا ببینم هاردو نمیشناسه؟
یکی به من کمک کنه خیلی عجله دارم نیاز فوری به هارد دارم کمکم کنید؟
-
سلام
اولا 34 مگ بافر ندارم حتمی 32 بوده برای 500 وسترن 32 مگ بافر توی قم اون قیمت بد هم نیست در باره شناخت هم نباید مشکل خاصی باشه شاید چون این هارد ساتا 2 با پورت شما مادر برد شما فرق کنه اما مورد نداره میشه راش انداخت شما هر وقت دید هارد رو نمی شناسه بایوس به روز کنید باز اگر مشکلی بود اینجا مطرح کنید اما اگر مادر برد شما پورت ساتا داشته باشه مشکل هادی پیش نمی یاد. فقط هارد شما با سرعت ساتا یک کار می کنه روی هارد های ساتا 2 جانپری هست که اونها رو تبدیل به ساتا 1 میکنه یعنی سرعت انتقال اونها رو همان 1.5 گیگ نگه میدره تا با مادر برد های قدیمی تر به مشکل نخورند.
-
از کجا میتونم اطلاعات مین بردمو بدست اورم(GA-8I848P ) لطفا لیکشو بذارید!!!
دوست عزیز این تاپیک رو خودتون زدید برای راهنمایی در مورد خرید هارد 500 گیگابایت ، حالا اطلاعات مادربورد میخواید داخلش ؟!
توی خود سایت گیگابایت هست :
کد:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1706
در ضمن یکی از دوستان برای من F3 1TB پیدا کرد گرفتیم ...
-
نقل قول:
سلام
اولا 34 مگ بافر ندارم حتمی 32 بوده برای 500 وسترن 32 مگ بافر توی قم اون قیمت بد هم نیست در باره شناخت هم نباید مشکل خاصی باشه شاید چون این هارد ساتا 2 با پورت شما مادر برد شما فرق کنه اما مورد نداره میشه راش انداخت شما هر وقت دید هارد رو نمی شناسه بایوس به روز کنید باز اگر مشکلی بود اینجا مطرح کنید اما اگر مادر برد شما پورت ساتا داشته باشه مشکل هادی پیش نمی یاد. فقط هارد شما با سرعت ساتا یک کار می کنه روی هارد های ساتا 2 جانپری هست که اونها رو تبدیل به ساتا 1 میکنه یعنی سرعت انتقال اونها رو همان 1.5 گیگ نگه میدره تا با مادر برد های قدیمی تر به مشکل نخورند.
دوست عزیز این عکس و اطلاعات مادربردم نگاه کنید ببینید از نظر پورت ساتوغیره برای ساپورت اون هارد مشکلی نداره؟