-
2 :تعداد فایل پیوست
بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
این تاپیک صرفا مربوط به بحث در مورد محصولات شرکت سیاره سبز (عرضه کننده کیس ، پاور و... با نام تجاری GREEN) می باشد.
با کسب اجازه از مدیریت محترم سایت شهر سخت افزار و به جهت نظم بخشیدن به مباحث مطرح شده در مورد گرین، از کلیه دوستان عزیزم و بازدید کنندگان محترم تقاضا دارم تا از این قسمت برای مطرح نمودن مشکلات خود استفاده فرمایند.
با اجرای این روش، ضمن منظم تر شدن بحث های مطرح شده، به بازدیدکننده محترم این امکان را خواهد بخشید تا با مطالعه بحثها و در یک نگاه، با نقاط ضعف و احیانا مثبت محصولات گرین ، بهتر آشنا شوند و از تکرار برخی سوالات در چندین تاپیک مجزا جلوگیری به عمل خواهد آمد.
همچنین در پست اول همین تاپیک، قیمت های به روز شده محصولات GREEN را باطلاع شما خواهم رساند.
لیست قیمت کیس های گرین (جهت مشاهده تصویر بزرگ تر، لطفا برروی عکس ذیل کلیک فرمایید)
لیست قیمت پاورها و قطعات جانبی گرین (جهت مشاهده تصویر بزرگ تر، لطفا برروی عکس ذیل کلیک فرمایید)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تقدیم احترام
-
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
دوستان عزیز؛
سلام،
همانطور که مستحضر هستید، در نمایشگاه الکامپ تهران شاهد حضور سرکار خانم Maggi Chen مدیرعامل کمپانی Chenbro (طراح و سازنده شاسی سرور برای بسیاری از برندهای مطرح جهانی) در ایران بودیم. انشاا.. ماحصل این حضور را در آینده ای بسیار نزدیک (احتمالا اواخر تابستان 88) در سری جدید شاسی کیس های گرین ملاحظه خواهید فرمود.
از خصوصیات متمایز این اسکلت می توان به نکات ذیل اشاره داشت:
- ترکیب معکوس شاسی به گونه ای که پاور در قسمت پایین و مادربرد در قسمت بالا نصب می گردد.
- قیمت بسیار مناسب این شاسی در مقایسه با هم رده هایش. (در محدوده قیمتی 40.000 تومان)
- قابلیت کابل کشی پاور از قسمت پشت سینی مادربرد جهت نظم بخشیدن به ترکیب داخلی کیس و عدم ایجاد مانع در مسیر عبور هوا.
- دارای حداقل دو عدد فیلتر غبار در مداخل ورودی.
- پشتیبانی از سیستمهای خنک کننده مایع.
- ابزار نصب کامل جهت نصب سریع قطعاتی همچون ODD, FDD, HDD .
- قابلیت نصب فن 12 سانتی متری در قسمت پشت سینی مادربرد در محل نصب پردازنده.
- قابلیت نصب فن 12 سانتی متری برروی سقف کیس و در بالای قسمت محل نصب پردازنده.
- دارای 12cm CPU Air Duct به همراه فیلتر برروی کاور بغل به جهت ورودی هوای خنک محیط برای فن پردازنده.
- قابلیت نصب دو عدد فن 12 سانتی متری برای کولینگ بهتر قسمت کارتهای PCI .
- دارای یک عدد فن 12 سانتی متری در قسمت سینی جلوی کیس. (ورودی هوا به همراه فیلتر غبار)
- دارای یک عدد فن 12 سانتی متری در قسمت سینی پشت کیس. (خروجی هوا)
- قابلیت نصب کارتهای گرافیکی تا عمق 27 سانتی متر (Up to 27"d).
- دارای ضخامت حداقل 0.7mm و جنس بدنه SECC .
- قابلیت پشتیبانی از سه عدد پورت USB2.0 و HD/AC-97 Audio و E-SATA و IEEE1394 .
- قابلیت نصب تا 5 عدد هارد.
- دارای دو مدل پنل بسیار زیبا و ساده با ترکیبی از رنگ های مات و براق (مشکی - قرمز) که تصاویر انها را پس از نهایی شدن در اختیار شما قرار خواهم داد.
با تقدیم احترام
-
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
-
با سلام :
سلام ویژه خدمت مهندس عمرانی عزیز ...
اولین سئوال رو با اجازه دوستان من مطرح می کنم !
ترکیب معکوس شاسی به گونه ای که پاور در قسمت پایین و مادربرد در قسمت بالا نصب می گردد.
چه فایده ای داره ؟
مگر این نیست که گرما از پایین به سمت بالا میره ؟
در حالت معمول CPU بالای کیس که نصب بشه انتقال گرماش بهتر نمی شه ؟
من امروز کیس رو برعکس کردم دیدم خیلی راحت معکوس میشه :1. (38):
یکی از دلایل من برای خرید پاورهای گرین همیشه یک چیز بوده و هست !
دوام و کارایی مناسب ...
من حتی به سیم های برق یک قطعه هم توجه می کنم که این در پاور های گرین واقعا مناسب هست ...
فقط سری فن از پشت که دیگه انگار داره منسوخ میشه ، یک مقدار گرم شدن محسوس هست .
قیمت کیس های گرین باید اندکی کاهش پیدا کند تا کیس های ارزون قیمت و بی کیفیت از بازار دفع شوند!
بهتر نیست یک مسابقه طراحی کیس هم برگزار کنید ؟! طراحی ظاهر و شاسی
شما که مسابقه انتخاب نام برای کیس هاتون برگزار کردید و خوب هم نتیجه گرفتید ...
کلا این همه عضو توی این سایت هست هر کی 1 ایده هم داشته باشه ، اگر قابل قبول هم نباشه
10 طراحی که ازش میشه بیرون کشید ...
می بخشید پر حرفی کردم !:11():
-
امید جان؛
سلام،
همانطور که شما اشاره فرمودید، در این تاپیک کلیه مباحث مربوط به محصولات گرین (اعم از مشکلات، معرفی محصولات، نقاط ضعف-قوت محصولات و...) و همچنین سایر موضوعات مرتبط با شرکت آینده سیما مطرح خواهد شد تا کلیه دوستان و بازدیدکنندگان محترم بتوانند تمامی مطالب مربوطه را در یک تاپیک واحد ملاحظه فرمایند. البته این تاپیک با مساعدت مدیریت محترم "مهم" عنوان گذاری شد تا انشاا.. در آینده و با ایجاد انجمن مربوط به شرکتهای داخلی، شاهد ایجاد تاپیک های تخصصی تر در هر قسمت باشیم.
نقل قول:
ترکیب معکوس شاسی به گونه ای که پاور در قسمت پایین و مادربرد در قسمت بالا نصب می گردد.چه فایده ای داره ؟
مگر این نیست که گرما از پایین به سمت بالا میره ؟
در حالت معمول CPU بالای کیس که نصب بشه انتقال گرماش بهتر نمی شه ؟
من امروز کیس رو برعکس کردم دیدم خیلی راحت معکوس میشه
قیمت کیس های گرین باید اندکی کاهش پیدا کند تا کیس های ارزون قیمت و بی کیفیت از بازار دفع شوند!
بهتر نیست یک مسابقه طراحی کیس هم برگزار کنید ؟! طراحی ظاهر و شاسی
نوید جان؛
سلام،
- هر دو روش و ترکیب فضای داخلی شاسی کیس ها ، دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند. روش متداول امروزی توسط ATX Form Factor طراحی و معرفی شد ولی پس از گذشت چند سال، شاهد راهکارهای دیگری (البته این بار توسط تولیدکنندگان کیس) بودیم که بنا بر تجارب اکتسابی و یا صرفا به جهت بازاریابی و تبلیغات انجام پذیرفته است. پس به طور قطع و یقین نمی توان یکی را بهتر و یا بدتر معرفی نمود. البته به طور خلاصه وار می توان مزایایی برای اسکلت جدید (پاور در قسمت پایین) عنوان نمود ولی اینها فعلا در حد پیش فرض است و قابل اعتماد نیستند ( حداقل تا زمانی که انشاا.. نتایج کامل مقایسه این دو را برایتان قرار دهم):
* تخلیه بهتر هوای گرم اطراف پردازنده (البته در صورت نصب فن پشت کیس و کاور سقف کیس)
* عدم تاثیر گذاری گرمای هوای اطراف پردازنده برروی هوای ورودی پاور.
* تامین مستقیم هوای ورودی پاور از محیط بیرون کیس (در صورت پاور با فن بزرگ).
* استقامت و پایداری بیشتر کیس (به دلیل وزن پاور و استقرار آن در کف کیس)
و سایر موارد جزیی دیگر.
- در مورد قیمت کیس های گرین ، صحبت بسیار است. ولی به صورت کلی گرین دارای یک چهارچوب و استانداردهای خاص خود می باشد که این سخت گیری تاثیر خود را برروی قیمت تمام شده خواهد گذاشت. طبعا با توجه به حجم سفارش و گستردگی تامین قطعات گرین از چندین کمپانی خارجی، دستیابی ما به قیمت های پایین تر خیلی آسان است. ولی به چه قیمتی؟ چرا که ارزش و اعتبار برند گرین (حداقل برای ما) خیلی بیش از ان است که بخواهیم با دستکاری در کیفیت موجب افزایش نفوذ در بازار شویم. هدف اصلی گرین از ابتدا تا کنون، افزایش سطح کیفی محصولات خود بوده است و امیدوارم که توانسته باشیم به آن دست یافته باشیم. ولی در همین مورد خاص و به عنوان مثال خدمت شما عرض کنم که آیا شما کیس و اسکلت دیگری با مشخصات فوق (مندرج در پست شماره 2) سراغ دارید که محدوده قیمتی ان در حدود 40 هزار تومان باشد؟ شما بهتر از بنده مطلعید که کیسهای با این ترکیب و امکانات در محدوده قیمتی بالاتر از 60 دلار در بازار جهانی و بیش از 70.000 تومان در بازار داخلی عرضه می شوند.
- در مورد طراحی اسکلت هم خدمتتان عرض کنم که اگر شما خواهان دستیابی به یک طرح ایده آل باشید و بخواهید این طرح با قیمت مناسبی عرضه شود، می بایست حداقل تیراژ 500.000 عدد در سال را برای آن در نظر بگیرید. (تا مخارج طراحی و تهیه قالب های شما تامین گردد) به همین جهت بهتر است به دنبال شرکای تجاری معتبر و قدرتمند (از نظر فنی و مالی) باشید و بتوانید یک میزان از سقف تولید ایشان را پیش خرید فرمایید. (کاری که گرین انجام می دهد) فرض بفرمایید که همین شاسی را خود ما طراحی کرده بودیم و به تعداد مشخصی سفارش دهیم (مثلا 100.000 عدد) آیا می دانید که قیمت تمام شده آن در حدود 55 الی 60 هزار تومان می شد؟ متاسفانه به همین دلیل است که تولید در ایران با شکست مواجه می شود. چرا که کمپانی های خارجی در چین به یک باره از یک اسکلت به تیراژ بیش از 1.000.000 در سال سفارش تولید می گیرند و طبیعی است که تعویض پی در پی قالب ها (متناسب با شرایط و نیاز روز و همچنین جلوگیری از فرسودگی و سرویس منظم) و همچنین رسیدن به قیمت تمام شده بسیار پایین تر، برای ایشان کاری بسیار آسان خواهد شد.
با تقدیم احترام
-
سلام.يه سوال براي من پيش اومده كه هم اعصابمو داغون كرده هم باعث سلب اعتماد از اين پاور ميشه.لطفا توجه فرماييد كه اين مشكل با عث تعويض 4 پاور 680 و دو پاور 580 تا كنون براي من ويكي از دوستانم شده.اين پاورها زير لود مخصوصا با كارتهاي gtx 260 275 ,280 زوزه مي كشند.دليلش هم ربطي به ولتاژ ورودي و اين چيزا نداره.چون هم با استابيلايزر هم بدون آن اين اتفاق مي افتد.خواهش مي كنم بدون حاشيه رفن دليل آن و طرز غلبه به اين مشكل رو عنوان كنيد.با تشكر.
-
نقل قول:
سلام.يه سوال براي من پيش اومده كه هم اعصابمو داغون كرده هم باعث سلب اعتماد از اين پاور ميشه.لطفا توجه فرماييد كه اين مشكل با عث تعويض 4 پاور 680 و دو پاور 580 تا كنون براي من ويكي از دوستانم شده.اين پاورها زير لود مخصوصا با كارتهاي gtx 260 275 ,280 زوزه مي كشند.دليلش هم ربطي به ولتاژ ورودي و اين چيزا نداره.چون هم با استابيلايزر هم بدون آن اين اتفاق مي افتد.خواهش مي كنم بدون حاشيه رفن دليل آن و طرز غلبه به اين مشكل رو عنوان كنيد.با تشكر.
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که می دانید ، به طور معمول کارتهای گرافیک سری GTX200 داری مصرفی بالاتر از 200 وات می باشند. این موضوع بدان معناست که برای این سری کارتها، پاوری مورد نیاز است که حداقل توانی بالاتر از 550 وات داشته باشد و قادر به تحمل حداقل شدت جریانی بیش از 20A در شاخه +12V مورد استفاده کارت گرافیک PCI-E باشد.
- اگر به لیبل پاور GP580B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 580 وات، دارای دو لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 18A هستند.
- اگر به لیبل پاور GP680B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 680 وات، دارای چهار لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 16A هستند.
با این تفاسیر ، ملاحظه می فرمایید که انتخاب شما و دوستانتان از نظر توان کلی پاور، کاملا صحیح و درست بوده است. ولی نکته ای که از دید و توجه شما (همچون بسیاری از افراد حرفه ای که اقدام به پیشنهاد پاور می کنند) دور مانده است، توان هر یک از خروجی های 12V+ بوده است.
حال در اینگونه مواقع برای پاور چه اتفاقی می افتد؟
در اینگونه شرایط و به دلیل اینکه فیلترینگ خروجی (قطعاتی مانند سلف ها و خازنها) برای تحمل شدت جریانی معادل 16A ویا 18A آماده و در نظر گرفته شده اند، تحت فشار قرار خواهند گرفت. از این رو میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط سلف ها، فراتر از انتظار مدار PWM و طراحی سلف ها بوده که موجب حرکت و لرزش هسته سلفها و پیامد ان تولید یک صدای زوزه مانند خواهند شد.
آیا این موضوع برای پاورهای با این رنج توانی، یک ضعف نیست؟
بله، کلیت این موضوع به راهکارهای ارائه شده توسط ویرایش های گذشته استاندارد ATX و EPS بر می گردد. در حقیقت این اشکال برای بیش از 90% پاورهای در این رنج توانی که دارای دو یا چندین لاین +12V هستند، وجود دارد. به همین دلیل کمپانی هایی که فیدبک این موضوع را از بازار دریافت نموده اند، اقدام به عرضه پاورهایی در این رنج توانی نموده اند، که دارای فقط دو یا حتی تک ریل +12V هستند که به راحتی از عهده اینگونه سخت افزارها برآیند. گرین نیز با همکاری کمپانی سون تیم، اقدام به عرضه چهار مدل جدید GP585B, GP685B, GP785B, GP885B نموده است که همگی فقط دارای دو لاین خروجی +12V هستند و این موضوع در کنار افزایش کلی قدرت این شاخه، موجب شده است تا این نسل جدید پاورهای گرین، قادر به پشتیبانی از اینگونه سخت افزارهای جدید باشند. موضوعی که هنوز توسط بسیاری از برندهای معتبر جهانی به مرحله عملیاتی و تولید نرسیده است.
به عنوان مثال و در مقام مقایسه با پاور GP580B که هر لاین +12V آن قادر به تحمل 18A بود، پاور جدید GP585B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 20A و 25A می باشد تا به راحتی توانایی پشتیبانی از اینگونه کارتها را داشته باشد. از طرف دیگر و در مقام مقایسه با پاور GP680B که هریک از چهار لاین +12V آن قادر به تحمل 16A بود، پاور جدید GP685B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 23A و 30A می باشد.
در پایان لازم به ذکر است که همیشه توجه به توان کلی پاور، موید تناسب پاور با سخت افزار نیست. نکته مهم تر در هنگام انتخاب پاور برای سخت افزارهای حرفه ای، توجه به شدت جریانهای عنوان شده خصوصا برای شاخه +12V پاور است.
با تقدیم احترام
-
مهندس عزيز و استاد من به دليل اين گفتم كه كسي اگر مشكلي پيدا كرد شروع به سفسطه در يك تاپيك نكند و منطقي حرفش رو بزند . متاسفانه بعضي از دوستان سعي بر بزرگ جلوه دادن بعضي از مشكلات كه شايد براي بزرگترين شركتها هم بوجود ميايد ميكنند .
با عرض ارادت هميشگي :11():
-
پاسخ : بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
آقای مهندس عمرنی باسلام و احترام:
بنده حدود 8 ماه پیش سیستمی را خریدم که الان به نظر خودم شاید این پاور برای این سیستم کم باشه اما چون شرکتی که این سیستم را اسمبل کرد بسیار معتبر بوده و همچنین تا به امروز هم به مشکلی بر نخوردم حساسیت زیادی هم روی این مورد نداشتم.
به هر حال برای جلوگیری از خطرات احتمالی می خواهم نظر شما رو هم بدانم.
مشخصات سیستم:
CPU : Core 2 Duo E8400
M/B : Gigabyte P35
VGA : XFX Geforce 8600GT
Ram : 2*2Gig
Power : Green GP330
-
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که می دانید ، به طور معمول کارتهای گرافیک سری GTX200 داری مصرفی بالاتر از 200 وات می باشند. این موضوع بدان معناست که برای این سری کارتها، پاوری مورد نیاز است که حداقل توانی بالاتر از 550 وات داشته باشد و قادر به تحمل حداقل شدت جریانی بیش از 20A در شاخه +12V مورد استفاده کارت گرافیک PCI-E باشد.
- اگر به لیبل پاور GP580B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 580 وات، دارای دو لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 18A هستند.
- اگر به لیبل پاور GP680B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 680 وات، دارای چهار لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 16A هستند.
با این تفاسیر ، ملاحظه می فرمایید که انتخاب شما و دوستانتان از نظر توان کلی پاور، کاملا صحیح و درست بوده است. ولی نکته ای که از دید و توجه شما (همچون بسیاری از افراد حرفه ای که اقدام به پیشنهاد پاور می کنند) دور مانده است، توان هر یک از خروجی های 12V+ بوده است.
حال در اینگونه مواقع برای پاور چه اتفاقی می افتد؟
در اینگونه شرایط و به دلیل اینکه فیلترینگ خروجی (قطعاتی مانند سلف ها و خازنها) برای تحمل شدت جریانی معادل 16A ویا 18A آماده و در نظر گرفته شده اند، تحت فشار قرار خواهند گرفت. از این رو میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط سلف ها، فراتر از انتظار مدار PWM و طراحی سلف ها بوده که موجب حرکت و لرزش هسته سلفها و پیامد ان تولید یک صدای زوزه مانند خواهند شد.
آیا این موضوع برای پاورهای با این رنج توانی، یک ضعف نیست؟
بله، کلیت این موضوع به راهکارهای ارائه شده توسط ویرایش های گذشته استاندارد ATX و EPS بر می گردد. در حقیقت این اشکال برای بیش از 90% پاورهای در این رنج توانی که دارای دو یا چندین لاین +12V هستند، وجود دارد. به همین دلیل کمپانی هایی که فیدبک این موضوع را از بازار دریافت نموده اند، اقدام به عرضه پاورهایی در این رنج توانی نموده اند، که دارای فقط دو یا حتی تک ریل +12V هستند که به راحتی از عهده اینگونه سخت افزارها برآیند. گرین نیز با همکاری کمپانی سون تیم، اقدام به عرضه چهار مدل جدید GP585B, GP685B, GP785B, GP885B نموده است که همگی فقط دارای دو لاین خروجی +12V هستند و این موضوع در کنار افزایش کلی قدرت این شاخه، موجب شده است تا این نسل جدید پاورهای گرین، قادر به پشتیبانی از اینگونه سخت افزارهای جدید باشند. موضوعی که هنوز توسط بسیاری از برندهای معتبر جهانی به مرحله عملیاتی و تولید نرسیده است.
به عنوان مثال و در مقام مقایسه با پاور GP580B که هر لاین +12V آن قادر به تحمل 18A بود، پاور جدید GP585B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 20A و 25A می باشد تا به راحتی توانایی پشتیبانی از اینگونه کارتها را داشته باشد. از طرف دیگر و در مقام مقایسه با پاور GP680B که هریک از چهار لاین +12V آن قادر به تحمل 16A بود، پاور جدید GP685B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 23A و 30A می باشد.
در پایان لازم به ذکر است که همیشه توجه به توان کلی پاور، موید تناسب پاور با سخت افزار نیست. نکته مهم تر در هنگام انتخاب پاور برای سخت افزارهای حرفه ای، توجه به شدت جریانهای عنوان شده خصوصا برای شاخه +12V پاور است.
با تقدیم احترام
سلام و عرض ادب خدمت مهندس عمرانی دوست داشتنی .
مرسی مهندس . برای من که خیلی جالب بود این موضوع ! فقط جسارتا یک سوال :
برای مثال همانطور که اشاره کردید مدل GP580B دارای 2 ریل 12+ هست که هر ریل تا 18 آمپر رو تحمل میکنه .
VGA های سری GT200 هم برای مثال GeForce GTX 285 دارای 2 کانکتور 6PIN PCI-E هستند . اگر مصرف چنین کارتی رو حداکثر 200W در نظر بگیریم اگر اشتباه نکنم هر کانکتور هم 75W رو به VGA تزریق کنه . 50W هم از طریق اسلات به کارت منتقل میشه . در این صورت مصرف هر کانکتور حدودا 6.5 آمپر میشه و جریانی که از اسلات کشده میشه هم حدودا 4.5 آمپر میشه .
حال اگر جریان هر کانکتور 6PIN PCI-E از یک لاین 12V+ تامین بشه از طرفی اون 4.5 آمپر هم از یکی از این دو شاخه ، تصور نمیکنم فشار چندانی به پاور اعمال بشه .
اینجاست که سوال ایجاد میشه :
در اینگونه پاور ها ، جریان کانکتور ها چگونه تامین میشه ؟ آیا هر دو کانکتور به یک لاین12V+ متصل هستند یا به صورت دیگری هست ؟
با تشکر . :11():
-
نقل قول:
جناسب مهندس بنده هم یه 780 دارم که فقط یه 8 پین داره که به CPU برق میده
برای 8 پین کارت گرافیک از یه 6+2 پین استفاده کردم.
این میتونه مشکلی پیش بیاره؟ ضمن اینکه از پاور همیشه و مخصوصن موقع لود کارت گرافیک صدای وز وز میاد.
من فک کنم جواب این سوالمو اینجا پیدا کردم.
این مشکل زوزه همون وز وز من هم هست که یه بار بخاطرش پاور رو فرستادم گارانتی.
آیا این مورد میتونه باعث آسیب به پاور و سایر قطعات از جمله کارت گرافیک بشه؟
آیا باز هم توی این حالت برق مورد نیاز کارت گرافیک تامین میشه؟
-
یه گرین 330 داشتم وقتی سیستم رو میزاشتم روی استند بای بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشد ! بعدا یه گرین 380 گرفتم بازم همین مشکل رو داشتم !
تا اینکه یه گرین 580b وات گرفتم مشکل حل شد ! بام روی همون سیستم قبلی البته میخوام مادر برد و سی پی یو و رم رو عوض کنم .
حالا سوال اینه آیا پاور های قبلی مشکل داشتند ؟ 330 رو فروختم ولی هنوز 380 رو دارم گارنتی هم داره .
و مورد دوم صدای بسیار بالای پاور 580 وات هست در حالی که میزان مصرف این سیستم برای این پاور چیزی نیست ! صداش واقعا بالاست متاسفانه !
مشخصات سیستم
CPU : AMD Athlon X2 5200
MIN : ASUS M2A-VM
RAM : 2GB DDR 2 800
VGA : ASUS 8500GT 512 MB
TV CARD
FAX MODEM
H.D.D : 500GB
DVD RW
CD RW
-
جناب عمرانی روشن شدن بی دلیل سیستم زمانی که استند بای بود به نظرم از پاور بود به نظرتون پاورها چه مشکلی داشتن ؟ هنوز هر دوتاشون گارانتی داره البته فقط الان 380 وات دست خودم مونده اون یکی رو فروختم .
-
نقل قول:
مهندس عزيز و استاد من به دليل اين گفتم كه كسي اگر مشكلي پيدا كرد شروع به سفسطه در يك تاپيك نكند و منطقي حرفش رو بزند . متاسفانه بعضي از دوستان سعي بر بزرگ جلوه دادن بعضي از مشكلات كه شايد براي بزرگترين شركتها هم بوجود ميايد ميكنند .
با عرض ارادت هميشگي :11():
امید جان؛
سلام،
ضمن احترام به نظرات شما، فکر می کنم اینگونه که تمامی دوستان، مشکلات خود را در این محل عنوان نمایند، کمک بسیار خوبی برای سایر مراجعین محترم، به جهت جلوگیری از سردرگمی و جستجو در تاپیک های مختلف باشد. بنده می بایست در ابتدا، مشکل و ناراحتی تمامی منتقدین را با تمامی وجودم درک نمایم تا بتوانم در حد بضاعت خود ایشان را راهنمایی نمایم. بنده متوجه مشکل این دوستمان هستم و درک می کنم که در این شرایط چه فشار عصبی و ناراحتی را تحمل می نمایند. شاید بنده اگر به جای ایشان بودم ، با ناراحتی بیشتری موضوع را عنوان می نمودم. امیدوارم این محل و بحث های مطرح شده در آن، بتواند گره کوچکی از مشکلات مرتبط با محصولات گرین را باز نماید و دوستان نیز در این مسیر ما را راهنمایی و هدایت فرمایند تا با اشکالات کار و محصولات خود بیشتر آشنا شویم و سعی در رفع آنها نماییم.
نقل قول:
آقای مهندس عمرنی باسلام و احترام:
بنده حدود 8 ماه پیش سیستمی را خریدم که الان به نظر خودم شاید این پاور برای این سیستم کم باشه اما چون شرکتی که این سیستم را اسمبل کرد بسیار معتبر بوده و همچنین تا به امروز هم به مشکلی بر نخوردم حساسیت زیادی هم روی این مورد نداشتم.
به هر حال برای جلوگیری از خطرات احتمالی می خواهم نظر شما رو هم بدانم.
مشخصات سیستم:
CPU : Core 2 Duo E8400
M/B : Gigabyte P35
VGA : XFX Geforce 8600GT
Ram : 2*2Gig
Power : Green GP330
دوست خوب من؛
سلام،
با توجه به مشخصات سیستم شما و توانایی که از پاور GP330A سراغ دارم، احتمالا سیستم شما به این زودی ها با مشکلی مواجه نخواهید شد، ولی بهتر است برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکلی در آینده، نسبت به تعویض پاور خود با حداقل مدل GP380A اقدام فرمایید.
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس عمرانی دوست داشتنی .
مرسی مهندس . برای من که خیلی جالب بود این موضوع ! فقط جسارتا یک سوال :
برای مثال همانطور که اشاره کردید مدل GP580B دارای 2 ریل 12+ هست که هر ریل تا 18 آمپر رو تحمل میکنه .
VGA های سری GT200 هم برای مثال GeForce GTX 285 دارای 2 کانکتور 6PIN PCI-E هستند . اگر مصرف چنین کارتی رو حداکثر 200W در نظر بگیریم اگر اشتباه نکنم هر کانکتور هم 75W رو به VGA تزریق کنه . 50W هم از طریق اسلات به کارت منتقل میشه . در این صورت مصرف هر کانکتور حدودا 6.5 آمپر میشه و جریانی که از اسلات کشده میشه هم حدودا 4.5 آمپر میشه .
حال اگر جریان هر کانکتور 6PIN PCI-E از یک لاین 12V+ تامین بشه از طرفی اون 4.5 آمپر هم از یکی از این دو شاخه ، تصور نمیکنم فشار چندانی به پاور اعمال بشه .
اینجاست که سوال ایجاد میشه :
در اینگونه پاور ها ، جریان کانکتور ها چگونه تامین میشه ؟ آیا هر دو کانکتور به یک لاین12V+ متصل هستند یا به صورت دیگری هست ؟
با تشکر . :11():
مهدی جان؛
سلام،
همانطور که مستحضر هستید، تنها کارتهای PCI-E مصرف کننده از لاین +12V2 نیستند. معمولا در پاورها، لاین اول 12 برای تغذیه مادربرد، هارد دیسک ها ، اپتیکال درایوها و فن ها در نظر گرفته می شوند و لاین دوم برای تغذیه کارتهای گرافیک و پردازنده در نظر گرفته می شوند. البته در برخی پاورها نیز مصرف پردازنده برروی دو لاین تقسیم می شود که در این صورت موجب افزایش ریپل در ولتاژ دریافتی پردازنده خواهد شد و معمولا کمپانی های مطرح چنین کاری در مورد چیدمان خروجی 12 (در صورت دو لاین بودن) نمی کنند.
همانطور که در تصاویر فوق (مربوط به پاور GP580B) ملاحظه می فرمایید ، خروجی مربوط به لاین دوم (سیم های زرد-مشکی) مورد مصرف پردازنده و کارت گرافیک واقع می گردند که این امر محدودیت هایی را (با توجه به محدودیت 18 آمپری لاین دوم شاخه 12) برای استفاده از سخت افزارهای حرفه ای به وجود خواهد آورد. به همین جهت این آمپراژ شاخه 12 دوم در پاور جدید GP585B به 25 آمپر افزایش یافته است. حال ممکن است این سوال پیش اید که چرا برای اینچنین پاوری 18 آمپر برروی شاخه 12 دوم در نظر گرفته شده است؟
در حقیقت این بند در استانداردهای ATX12V, SSI EPS12V تاکید شده بود که در صورت افزایش شدت آمپراژ به بالاتر از 18 آمپر می بایست (تاکید بر می بایست) لاین بعدی اضافه شود و هیچ پاوری تا همین چنی پیش وجود نداشت که در صورت چند لاین بودن شاخه های 12 ولت، دارای شاخه ای با شدت جریان بیش از 18 آمپر باشد. ولی در حدود یک سالی است که استاندارد های فوق (با توجه به فیدبک این مشکل) ، تاکید این قسمت استاندارد را با هاشور قرمز برداشته اند و دست تولید کنندگان برای مانور بیشتر در افزایش توان این شاخه باز گذاشته شده است.
نقل قول:
من فک کنم جواب این سوالمو اینجا پیدا کردم.
این مشکل زوزه همون وز وز من هم هست که یه بار بخاطرش پاور رو فرستادم گارانتی.
آیا این مورد میتونه باعث آسیب به پاور و سایر قطعات از جمله کارت گرافیک بشه؟
آیا باز هم توی این حالت برق مورد نیاز کارت گرافیک تامین میشه؟
دوست خوب من؛
سلام،
توان خروجی این پاورها به گونه ای در نظر گرفته شده اند ( GP580B, GP680B, GP780B) که توانایی خروجی ولتاژ مناسب در شرایط Over Load, Over Current را در محدوده ای مشخص و بالاتر از از توان کلی و لاین های خروجی خود را داشته باشند. تاکید می کنم که اگر همگی دوستانی که این مشکل را دارند، اقدام به اندازه گیری ولتاژ خروجی 12 این پاور ها نمایند، ملاحظه خواهند فرمود که در این شرایط نیز ولتاژ خروجی بالاتر از سطح مبنای 12 می باشد. پس نگرانی از جهت افت ولتاژ نخواهید داشت. ولی این موضوع تحمیل اضافه بار، تاثیر منفی خود را در افزایش ریپل خروجی (ولی در محدوده مجاز استاندارد) خواهد گذاشت که احتمال افزایش محدود دمای قطعات تغذیه شونده را در مقایسه با شرایط ایده آل ، در پی خواهد داشت.
نقل قول:
یه گرین 330 داشتم وقتی سیستم رو میزاشتم روی استند بای بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشد ! بعدا یه گرین 380 گرفتم بازم همین مشکل رو داشتم !
تا اینکه یه گرین 580b وات گرفتم مشکل حل شد ! بام روی همون سیستم قبلی البته میخوام مادر برد و سی پی یو و رم رو عوض کنم .
حالا سوال اینه آیا پاور های قبلی مشکل داشتند ؟ 330 رو فروختم ولی هنوز 380 رو دارم گارنتی هم داره .
و مورد دوم صدای بسیار بالای پاور 580 وات هست در حالی که میزان مصرف این سیستم برای این پاور چیزی نیست ! صداش واقعا بالاست متاسفانه !
مشخصات سیستم
CPU : AMD Athlon X2 5200
MIN : ASUS M2A-VM
RAM : 2GB DDR 2 800
VGA : ASUS 8500GT 512 MB
TV CARD
FAX MODEM
H.D.D : 500GB
DVD RW
CD RW
جناب عمرانی روشن شدن بی دلیل سیستم زمانی که استند بای بود به نظرم از پاور بود به نظرتون پاورها چه مشکلی داشتن ؟ هنوز هر دوتاشون گارانتی داره البته فقط الان 380 وات دست خودم مونده اون یکی رو فروختم .
دوست خوب من؛
سلام،
این موضوع و مشکل شما، بیشتر به تنظیمات بایوس بر می گردد. لطفا شرایط ذیل را مد نظر داشته باشید:
نقل قول:
تنظیمات مدیریت تغذیه سیستم
در این قسمت اغلب چند بخش اساسی وجود دارد :
▪ ACPI Function(Or Suspend Mode) : Enable / Disable
تنظیم عملکرد حالت ACPI که در ویندوز ۲۰۰۰ و اکس پی قابل استفاده است
▪ USB Device Wake UP : Enable / Disable
اینکه سیستم با دستگاههای متصل به USB از حالت استندبای خارج گردد یا خیر
▪ Resume From S۳ By PS۲ Keyboard: Enable / Disable
اینکه سیستم با کیبورد متصل به PS۲ از حالت استندبای خارج گردد یا خیر
▪ Resume From S۳ By PS۲ Mouse : Enable / Disable
اینکه سیستم با ماوس متصل به PS۲ از حالت استندبای خارج گردد یا خیر
▪ Power Button Function : Power Off / Suspend
عملکرد دکمه پاور روی کِیس ( خاموش کند و یا به حالت استندبای برود )
▪ Keyboard Power ON :
این بخش دارای ۳ گزینه است :
ـ Password : با زدن پسووردی دلخواه سیستم روشن شود
ـ Disable : حالت روشن شدن سیستم با صفحه کلید غیرفعال باشد
ـ Keyboard ۹۸ : با زدن دکمه پاور روی کیبوردهای قدیمی سیستم روشن شود .
▪ Mouse Power ON : Enable / Disable
اینکه وقتی کلیک دکمه چپ ماوس کلیک گردد سیستم روشن شود .
▪ Modem Ring resume : Enable / Disable
این گزینه اگر فعال باشد ، اگر مودم شما به خط تلفن متصل باشد و کسی با شما تماس بگیرد سیستم روشن می شود
به صورت کلی توصیه می کنم که شرایط Wake Up را غیر فعال فرمایید تا این مشکل مرتفع گردد. در مورد صدای فن پاور GP580B نیز با شما کاملا موافقم. این پاور به دلیل بهره مندی از دو عدد فن بلبرینگی 8 سانتی متری، دارای صدای نامعقولی در مقایسه با پاورهای فن بزرگ می باشد. انشاا.. با ورود نسل جدید این پاورها (GP585B) اینگونه مشکلات نیز مرتفع خواهند گردید.
در پایان لازم به ذکر است که بنده حدودا تا 10 روز آینده نمی توانم در فروم حضور داشته باشم، لذا خواهشمند است عذر بنده را بابت تاخیرات آتی در پاسخگویی، پذیرا باشید.
با تقدیم احترام
-
مهندس نميشه پاور 580 رو تبديل به يك فن 12 كرد به جاي دو فن 8
-
جناب عمرانی از پاسخ شما خیلی ممنونم
راستی یه موردی که توجه منو به خدش جلب کرده اون جدول محاسبه پاور مورد نیاز سیستم هست که هم در سایت و هم در دفترچه محصولات هست. به نظرم مقدار مصرف و وات قطعات کمی بالا هست.
مثلن من سیستم خودم اندازه گیری کردم میشد بالای 800 وات ولی در چند سایت محاسبه توان پاور که چک کردم حتا با میزان اور 3.6 و TDP 100% باز هم به 700 نمیرسید.
-
بله واقعا توانی که گرین محاسبه کرده خیلی بالاست !خوب اینم یه روش فروشه !
البته اینم بگم مشکل من از بایوس نیست ! تمام این تنظیمات رو خودم بارها چک کردم نشد ! بازم سیستم خود به خود روشن میشه ! وقتی پاور 580 رو میبندم روی این سیستم هیچ مشکلی نیست و سیستم خود به خود روشن نمیشه !
بازم تنظیمات رو چک کردم نشد مثلا وقتی سیستم رو Hibernation میزارم بازم هم خود به خود روشن میشه ! البته بازم با پاور 380 وات در همون حال قبل از اینکه سیستم روشن بشه اگه کلید پشت پاور رو بزنم و بعد از چند ثانیه دوباره کلید رو بزنم ( مجددا برق پاور وصل بشه ) دیگه سیستم خود به خود روشن نمیشه !
البته صدای بالای پاور 580 وات خیلی برای من مهم نیست و خوب نسبتا بالاست ! در ضمن ولتاژ خروجی این پاور ( 580 ) در شاخه 5 ولت همیشه چه در حالت لود و چه در حالت غیر لود 4.95 هست مشکلی نداره یعنی نباید 5 ولت یا بیشتر باشه ؟
-
سلام خدمت جناب عمرانی
یک سئوال داشتم از خدمتتون
من فن پاور 485 وات خودم را عوض کردم با یک فن گرین (از همین کم صداها) ... می خواستم ببینم آیا برای پاور مشکلی بوجود میاره ؟ (البته یک بار برام پاور را عوض کرده بودید ... اما بعد از یک ساعت کار کردن صدای پاور خیلی زیاد میشد ... برای همین تصمیم به تعویض فن گرفتم و گارانتی را ازبین بردم :) )
چون متوجه شدم که انگار سرعت اون کمتر از فن اصلی هست ... اما واقعا بی صدا هست ...
پیشنهاد شما چی هست ؟
با تشکر
-
من يه سوال داشتم از جناب مهندس
من دوتا پاور گرين دارم يكي 380wو580w مي خواستم بدونم واسه يه سيستم پر مصرف بجاي خريد يه پاور 800w مي از اين دو پاور بصورت همزمان براي يك سيستم استفاده كرد ؟
مثلا تغذيه مادربرد رو از پاور 580 بگيريم و بقيه اجزا مثل فن و dvd-ramو dvd-writer و..... رو از 380
يعني مي شه به قولي گفتني پاور ها رو sli يا cross كرد؟:beurk: (اصلا شدنيه؟ )
-
با سلام خدمت آقاي مهندس عمراني وتشكر از پاسخ شما.با توجه به مطالب عنوان شده خدمت شما عرض مي كنم در هيچ كجاي manual كارتهاي 260 و 280 بجز سري ssc evga حتي در سايت خود شركتها هم اشاره به مصرف 20 آمپر ريلهاي 12 ولت نشده و جملگي فقط حداقل توان مصرفي را اعلام كرده اند كه عموما 580 وات است.با اين تفاسير آيا شايسته نيست شركت معظم گريين در اين زمينه بر روي محصولات حرفه اي خود كه مسلما درصد بالايي از آنها جهت استفاده در سيستمهاي حرفه اي و استفاده از اين كارتها خريداري مي شوند اطلاع رساني ولو در سايت خود مي كرد؟ الان تكليف من خريدار چيه؟در صورت خرابي هر يك از قطعات چه كسي پاسخو است؟
-
سلام و خسته نباشید خدمت جناب مهندس عمرانی بزرگ ... :give_rose:
یه گله داشتم از نحوه سیم کشی در برخی از کیسهای گرین و اون اینه که برخی از سیمها مثل همون فیش Audio که روی قسمت مادر برد واسه فیشهای جلو کیس وصل میکنیم ... تحت فشارند (یعنی اینکه به سختی به طرف دیگر کیس که روی مادربرد تعبیه شده میرسه ) ... و چه بهتر که سیمها کمی بیشتر از حد نیاز طول داشته باشند ... اگه ممکنه یه گزارش بدید که در این مورد فکری کنند ...
ممنون و با تشکر از محصولات خوبتون ... :yes::great:
( Green For Ever )
-
با سلام
جناب مهندس عمرانی خسته نباشید
بنده سوالی خدمتتون داشتم که اگر امکان داره پاسخ دهید .
در پاور 580 گرین دو شاخه 12+ با توان 18 آمپر وجود دارد ( طبق لیبل روی پاور ) حال سوال بنده اینجاست که 2x6pin خروجی برای تامین توان مصرفی گرافیک از کدام شاخه استفاده میکند و خروجی 8 پین CPU از کدام شاخه ؟
آیا برای هر نوع خروجی محدودیتی وجود دارد یا هر کدام به اندازه مصرف میتوانند آمپر بکشند از پاور ؟
با تشکر.
-
دوستان قسمت نظارت بر نمایندگی های گرین:
چقدر نظارت بر قیمت های نمایندگی ها در شهرستان ها میشه؟؟؟؟؟؟
توی همدان آلبالو کامپیوتر کیس ها رو کم کم یه 4 تومنی بالا میگه به فرض Trio رو زده 92 تومن
-
شهرستانها که سهله ! من پاور 580 وات گرین رو از نمایندگی خیابان کاشانی تهران گرفتم 91 تومن ! در حالی که قیمتش حداکثر 88 تومن هست در ضمن عمرا دیگه ازشون خرید کنم ! اون یه بارم مجبور بودم بهشم گفتم دای گرون میدی ! یا همین کیس پاسفیک که من 85 خریدم رو میداد 95 تومن !
-
جناب عمرانی هم هنوز تشریف نیاوردن که به سوالات پاسخ بدن .
-
نقل قول:
نميشه پاور 580 رو تبديل به يك فن 12 كرد به جاي دو فن 8
امید جان؛
سلام،
انشاا.. پاور جدید GP585B با فن 120mm و قابلیت Cable Management و تاییدیه 80Plus Bronze با قیمتی در حدود 93.000 تومان تا اواخر این ماه توزیع خواهد شد. این پاور در تست های فنی ما بسیار عالی جواب داده است و انشاا.. به زودی یک Review کامل از این مدل را در سایت شهر سخت افزار مشاهده خواهید فرمود.
نقل قول:
راستی یه موردی که توجه منو به خدش جلب کرده اون جدول محاسبه پاور مورد نیاز سیستم هست که هم در سایت و هم در دفترچه محصولات هست. به نظرم مقدار مصرف و وات قطعات کمی بالا هست.
مثلن من سیستم خودم اندازه گیری کردم میشد بالای 800 وات ولی در چند سایت محاسبه توان پاور که چک کردم حتا با میزان اور 3.6 و TDP 100% باز هم به 700 نمیرسید.
دوست خوب من؛
سلام،
اعدا اعلام شده در جداول توان مصرفی گرین، حداکثر توان مصرفی آن قطعه در شرایط سخت و در نظر گرفتن مدت زمان حدودا چهار ساله برای کارکرد پاوراست. شما با بررسی سایر سایت ها به اعدادی می رسید که صرفا توان مصرفی معمول ان قطعه را محاسبه نموده اند یا مثلا میزان مصرف ان قطعه را در شرایط OC در نظر گرفته اند. تفاوتی که بین اعداد اعلام شده توسط گرین با این اعداد وجود دارد ، به در نظر گرفتن شرایط کاری پاور در دراز مدت بر می گردد. معمولا اگر با شرایط کاری پاور در دراز مدت اشنا نباشیم یا ان را در نظر نگیریم، در درازمدت به مشکل خواهیم خورد. بحث در نظر گرفتن فاکتور Capacitor Aging برای معرفی و پیشنهاد پاور الزامی می باشد. این فاکتور به شما پیشنهاد می کند که به دلیل استهلاک پاور در مدت زمان طولانی، به ازای هر سال کارکرد پاور، 10% به توان مصرفی سیستم خود اضافه نمایید و مثلا اگر متوسط 3 یا 4 سال استفاده از PC را در نظر بگیریم، می بایست به توان مصرفی سیستم خود 30% یا 40% برای انتخاب پاور متناسب اضافه نماییم. اینگونه است که معمولا مراجعین محترم به سایت هایی همچون Extreme Outervision وقتی این فاکتور یا فاکتور میزان Loading را در شرایط سخت در نظر نمی گیرند، به اعدادی می رسند که با اعداد اعلام شده توسط گرین کاملا متفاوت است. متاسفانه برخی دوستان تصور می نمایند که گرین اقدام به درج اعداد اغراق آمیز می کند تا پاورهای با توان بالاتر را به فروش برساند تا سود بیشتری ببرد. در حالی که اینگونه نیست. چرا که اگر نگاه گرین به فروش بیشتر بود، برای گرین بهتر بود که امسال شما یک پاور 430W که لب مرز توان مصرفی سیستم شماست خریداری فرمایید و سال بعد هم به دلیل مشکلات پاور، به نوعی مجبور به تهیه یک مدل پاور جدید با توان بالاتر شوید. ولی این با سیاست مشتری مداری گرین در تضاد است. گرین اعتقاد دارد حتی اگر در شرایط خاص مشتری ترغیب به تهیه یک پاور با توان 100 وات بالاتر نیز شود، قطعا ضرر نخواهد کرد و مشتری دست خود را برای ارتقای محدود سخت افزاری در اینده باز گذاشته است.
به نکات ذیل در مورد جداول توان مصرفی قطعات سخت افزاری GREEN Calculator توجه فرمایید:
- اعداد اعلام شده در سایت گرین (و همانطور که در کنار آنها شاهد عبارت Max هستیم) ، حداکثر میزان مصرف سیستم در شرایط سخت کاری می باشند.
- در این جداول و اعداد اعلام شده برای مصرف قطعات، شرایط کاری پاور در دراز مدت (حدودا چهار سال) در نظر گرفته شده و بر این مبنا به اعداد اعلام شده اضافه گردیده است.
- این اعداد به خودی خود و به تنهایی، دارای هیچ ارزش و اعتباری نیستند. بلکه مجموع توان مصرفی قطعات سخت افزاری ، دارای اهمیت می باشند.
- GREEN Calculator یک برنامه هوشمند نیست، بلکه صرفا جدولی از اعداد و ارقام است. پس با این محدودیت، می بایست برروی آن الگو یا روشی را اعمال نمود، تا در نهایت (تاکید می کنم که در نهایت) پیشنهاد نسبتا صحیحی برای معرفی پاور به بازدید کننده داشته باشد.
- GREEN به عنوان عرضه کننده پاور و با توجه به اطلاعاتی که از شرایط مصرف داخلی و شرایط برق شهری دارد، می بایست در جدول پیشنهادی GREEN Calculator ، همیشه بدترین شرایط مصرف را در نظر بگیرد تا خدای ناکرده کاربر با مشکلی از نظر انتخاب پاور روبرو نگردد.
نقل قول:
بله واقعا توانی که گرین محاسبه کرده خیلی بالاست !خوب اینم یه روش فروشه !
البته اینم بگم مشکل من از بایوس نیست ! تمام این تنظیمات رو خودم بارها چک کردم نشد ! بازم سیستم خود به خود روشن میشه ! وقتی پاور 580 رو میبندم روی این سیستم هیچ مشکلی نیست و سیستم خود به خود روشن نمیشه !
بازم تنظیمات رو چک کردم نشد مثلا وقتی سیستم رو Hibernation میزارم بازم هم خود به خود روشن میشه ! البته بازم با پاور 380 وات در همون حال قبل از اینکه سیستم روشن بشه اگه کلید پشت پاور رو بزنم و بعد از چند ثانیه دوباره کلید رو بزنم ( مجددا برق پاور وصل بشه ) دیگه سیستم خود به خود روشن نمیشه !
البته صدای بالای پاور 580 وات خیلی برای من مهم نیست و خوب نسبتا بالاست ! در ضمن ولتاژ خروجی این پاور ( 580 ) در شاخه 5 ولت همیشه چه در حالت لود و چه در حالت غیر لود 4.95 هست مشکلی نداره یعنی نباید 5 ولت یا بیشتر باشه ؟
دوست خوب من؛
سلام،
مطابق استاندارد، تمامی ولتاژ های خروجی مثبت پاور مجاز به تغییر در دامنه حداکثر 5% هستند ولی این تغییر (افت یا افزایش) هر چه کمتر باشد، بهتر است. در مورد ولتاژ خروجی 5+ این دامنه از 4.75+ الی 5.25+ تعریف شده است و ولتاژ 4.95+ یک ولتاژ خوب در این دامنه به شمار می رود. یعنی نوسان آن در حدود 1% بوده است.
اما اینکه سیستم شما خود به خود روشن می شود و شرایط مورد اشاره قبلی نیز در مورد آن صدق نمی کند، پیشنهاد می کنم پاور خود را برایم بیاورید تا با کمک یکدیگر ان را تست و بررسی نماییم و نتیجه را در همین تاپیک به اطلاع سایر دوستان برسانیم. اگر هم شهرستان تشریف دارید، پاور را برایم ارسال فرمایید تا ان را برایتان تعویض نمایم و باز هم نتیجه را باطلاع دوستان برسانیم که ایا مشکل از پاور بوده است یا خیر.
نقل قول:
من فن پاور 485 وات خودم را عوض کردم با یک فن گرین (از همین کم صداها) ... می خواستم ببینم آیا برای پاور مشکلی بوجود میاره ؟ (البته یک بار برام پاور را عوض کرده بودید ... اما بعد از یک ساعت کار کردن صدای پاور خیلی زیاد میشد ... برای همین تصمیم به تعویض فن گرفتم و گارانتی را ازبین بردم :) )
چون متوجه شدم که انگار سرعت اون کمتر از فن اصلی هست ... اما واقعا بی صدا هست ...
پیشنهاد شما چی هست ؟
با تشکر
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه مشکل اولیه صدای این پاور، موجب شک شما به پاور جدید (که رفع اشکال شده) گردیده است. لذا به شما پیشنهاد می کنم که از همان فن اصلی پاور استفاده فرمایید و نگران نباشید. همچنین نگران مخدوش شدن لیبل گارانتی پاور خود نباشید. تا بنده در خدمت شما هستم، جایی برای اینگونه نگرانی ها نخواهد بود.
نقل قول:
من دوتا پاور گرين دارم يكي 380wو580w مي خواستم بدونم واسه يه سيستم پر مصرف بجاي خريد يه پاور 800w مي از اين دو پاور بصورت همزمان براي يك سيستم استفاده كرد ؟
مثلا تغذيه مادربرد رو از پاور 580 بگيريم و بقيه اجزا مثل فن و dvd-ramو dvd-writer و..... رو از 380
يعني مي شه به قولي گفتني پاور ها رو sli يا cross كرد؟:beurk: (اصلا شدنيه؟ )
دوست خوب من؛
سلام،
بله این کار شدنی است و با استفاده از یک رابط می توانید این کار را انجام دهید. ولی به هیچ عنوان ان را پیشنهاد نمی کنم.
چرا که کلیه تایمینگ ها و عملکرد پروتکشن ها در این حالت، تحت تاثیر یکی از دو پاور شما عمل خواهند نمود و این موضوع برای سلامت سخت افزار شما خطرناک است.
نقل قول:
با توجه به مطالب عنوان شده خدمت شما عرض مي كنم در هيچ كجاي manual كارتهاي 260 و 280 بجز سري ssc evga حتي در سايت خود شركتها هم اشاره به مصرف 20 آمپر ريلهاي 12 ولت نشده و جملگي فقط حداقل توان مصرفي را اعلام كرده اند كه عموما 580 وات است.با اين تفاسير آيا شايسته نيست شركت معظم گريين در اين زمينه بر روي محصولات حرفه اي خود كه مسلما درصد بالايي از آنها جهت استفاده در سيستمهاي حرفه اي و استفاده از اين كارتها خريداري مي شوند اطلاع رساني ولو در سايت خود مي كرد؟ الان تكليف من خريدار چيه؟در صورت خرابي هر يك از قطعات چه كسي پاسخو است؟
دوست خوب من؛
سلام،
حتما همینطور است که شما می فرمایید. معمولا هیچکدام از پاورساز ها برای پاور خود پیشنهاد سیستم نمی گذارند ولی گرین در سایت خود برای هر مدل پاور اقدام به ارائه پیشنهاد سیستم نموده است و عنوان نموده که این پاور برای چه سیستم هایی مناسب است که معمولا به آن توجه نمی شود. هرچند که خود ماهم خیلی دیر به دیر اقدام به آپدیت کردن اطلاعات می کنیم و این انتقاد کاملا به جاست. ولی برای موضوع مورد اشاره شما و این اشکال پاور، بنده چندین برند مختلف (که دارای 2 تا 4 لاین در خروجی 12 ولت بودند) در رنج توانی 550 الی 650 وات را برای کارت GTX280 مورد ارزیابی قرار دادم (اسامی برندها محفوظ است و در صورت نیاز شما می توانید با حضور در دفتر مرکزی گرین از نزدیک ملاحظه فرمایید) ، تمامی آنها در حالت لود دارای این نویز صوتی بودند که علت آن را در پست قبلی به شما عرض نمودم. حال اینکه در سایت های خارجی این تیپ پاورها را برای اینگونه کارتها پیشنهاد می کنند جای سوال و تعجب دارد. اما گرین برای رفع این مشکل اقدام به عرضه پاورهای GP585, GP685 نموده است تا با استفاده از دو ریل پر قدرت 12 ولت، نیاز اینگونه کارتها را تامین نماید. این پاورها از اواخر این ماه توزیع خواهند شد و قیمت GP585B (با قابلیت Cable Management و استفاده از فن 12 سانتی متری کم صدا) در حدود 93.000 تومان و قیمت GP685B (با قابلیت Cable Management و استفاده از فن 12 سانتی متری کم صدا) در حدود 112.000 تومان خواهد بود. ضمن اینکه به دلیل کاهش قیمت خرید خودمان ، قیمت GP885B از 165.000 تومان به 150.000 تومان و قیمت GP785B از 145.000 تومان به 135.000 تومان کاهش پیدا نموده اند. در آخر هم برای اینکه مشکل شما را حل نمایم، پیشنهاد می کنم وقتی که پاور های جدیدمان آماده عرضه شدند، پاورخود را برایم ارسال فرمایید تا برایتان با یک مدل جدید تعویض نمایم.
نقل قول:
یه گله داشتم از نحوه سیم کشی در برخی از کیسهای گرین و اون اینه که برخی از سیمها مثل همون فیش Audio که روی قسمت مادر برد واسه فیشهای جلو کیس وصل میکنیم ... تحت فشارند (یعنی اینکه به سختی به طرف دیگر کیس که روی مادربرد تعبیه شده میرسه ) ... و چه بهتر که سیمها کمی بیشتر از حد نیاز طول داشته باشند ... اگه ممکنه یه گزارش بدید که در این مورد فکری کنند ...
وحید جان؛
سلام،
به روی چشم. حتما این موضوع پیگیری خواهد شد. هرچند که اغلب این سیم ها به طول بلند در نظر گرفته می شوند تا در انتهای کیس نیز در دسترس باشند ولی مشکل وقتی ایجاد می شود که این کابلها از مسیر مستقیم خود عبور نکنند و معمولا به خاطر موانع سر راهشان، مجبور می شویم که چند پیچ و تاب به آنها بدهیم. گاهی وقتها هم مشاهده کردم که این سیمها به جای اینکه از نزدیک ترین شیار رابط بین پنل و سینی جلوی کیس، به داخل کیس اورده شوند، از یک شیار دورتر به داخل کیس هدایت شده اند که این امر موجب کاهش طول مفید این کابلها می گردد. مطمئنا موضوع را مجددا پیگیری خواهم نمود.
نقل قول:
در پاور 580 گرین دو شاخه 12+ با توان 18 آمپر وجود دارد ( طبق لیبل روی پاور ) حال سوال بنده اینجاست که 2x6pin خروجی برای تامین توان مصرفی گرافیک از کدام شاخه استفاده میکند و خروجی 8 پین CPU از کدام شاخه ؟
آیا برای هر نوع خروجی محدودیتی وجود دارد یا هر کدام به اندازه مصرف میتوانند آمپر بکشند از پاور ؟
با تشکر.
هر دو کانکتور 6pin PCI-E و کانکتور 8pin EATX در پاور GP580B از شاخه دوم خروجی +12V تغذیه می شوند. ولی محدودیت 18 آمپری این شاخه ها موجب می شود که کفه ترازو به نفع شاخه اول 12 ولت باشد. به همین دلیل در طراحی جدید میزان توان شاخه دوم 12 ولت در پاور GP585B افزایش یافته و این پاور قادر به تحمل جریان 25 امپری در شاخه دوم 12 ولت خود است.
نقل قول:
دوستان قسمت نظارت بر نمایندگی های گرین:
چقدر نظارت بر قیمت های نمایندگی ها در شهرستان ها میشه؟؟؟؟؟؟
توی همدان آلبالو کامپیوتر کیس ها رو کم کم یه 4 تومنی بالا میگه به فرض Trio رو زده 92 تومن
نقل قول:
شهرستانها که سهله ! من پاور 580 وات گرین رو از نمایندگی خیابان کاشانی تهران گرفتم 91 تومن ! در حالی که قیمتش حداکثر 88 تومن هست در ضمن عمرا دیگه ازشون خرید کنم ! اون یه بارم مجبور بودم بهشم گفتم دای گرون میدی ! یا همین کیس پاسفیک که من 85 خریدم رو میداد 95 تومن !
دوستان خوب من؛
سلام،
متاسفانه نظارت مستمر وجود ندارد و این مشکل فقط مربوط به گرین نیست و متاسفانه سایر شرکتها هم با این مشکل روبرو هستند. دو موضوع از کنترل شرکتها (به هردلیلی) خارج است. یکی زیر فروشی (فروش زیر قیمت خرید) و دیگری گران فروشی (فروش بالاتر از قیمت حداکثر فروش). جالب است بدانید که این موضوع حتی برای شرکتهای بزرگ بین المللی نیز وجود دارد. در جلسه ای که با حضور نمایندگان Intel, Asus, ... و به دعوت کمپانی Chenbro در ایام نمایشگاه کامپیوتکس داشتیم، حتی نمایندگان اینتل و اسوس نیز از این موضوعات شکایت داشتند و هیچکدام (مثل شرکتهای ایرانی) نتوانسته بودند به راهکار جامع و کاملی برای این معضلات عرضه برسند. فکر می کنم بهترین راه مقابله با اینگونه مشکلات، آگاهی مصرف کننده از قیمت به روز محصولات باشد. انشاا.. قصد داریم به زودی و با کمک جناب آقای حسینی (لیون کامپیوتر) یک فروشگاه اینترنتی برای محصولات گرین داشته باشیم تا قیمت محصولات گرین (به صورت تک فروشی) در تمام ایران در یک محدوده مشخص و معقولی باشد.
با تقدیم احترام
-
با سلام و عرض احترام خدمت جناب مهندس عمرانی عزیز...
ضمن عرض خسته نباشید بابت زحماتی که برای حل مشکلات و جواب به سوالات دوستان در رابطه با محصولات گرین می کشید...:give_rose:
یک سوال کوچکی داشتم! شاید نه چندان مهم ولی آزار دهنده... (فکر می کنم این مشکل رو دوستان زیادی داشته باشند)
با رسیدن روزهای گرم تابستان و افزایش دمای کاری سیستم چاره ای جز بالا بردن دور فنهای دمنده و مکنده کیس برای کاهش دمای سیستم وجود ندارد...
مشکل خاصی از این لحاظ وجود ندارد... کیس Trio من هم تهویه نسبتا مناسبی دارد...
ولی مشکل اصلی افزایش حجم گرد و خاک ورودی به داخل کیس با افزایش دور فنهای کیس هست...!!
در برخی کیس ها (حتی برخی محصولات گرین) بر روی مجاری هوایی فن ها یک فیلتر قابل شست و شو نصب می شود که نقش عمده ای در جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل کیس دارد...
در حالی که در کیس Trio گرین چنین تدبیری به کار نرفته و فن 25cm کناری کیس حجم عظیمی!! گرد و غبار وارد کیس می کند...!! با خاموش کردن این فن هم دمای کاری سیستم (خصوصا بورد و کارت گرافیک) بالا می رود...
آیا راه حلی برای این مشکل وجود ندارد؟
متاسفانه جست و جوی بنده هم برای یافتن فیلتری با ضریب تراکم پایین (که مانعی برای عبور هوا نشود!) بی فایده بود... از چه طریقی می توان فیلتر مناسب برای این منظور را تهیه کرد؟؟
پیشاپیش از راهنمایی شما نهایت تشکر را دارم...
با سپاس...:11():
پی نوشت: با وجود بسته بودن پنجره ها و در معرض گرد و خاک نبودن اتاق بنده (استفاده از کولر اسپلیت!) بازهم این مشکل پا برجا هست...
-
نقل قول:
هر دو کانکتور 6pin PCI-E و کانکتور 8pin EATX در پاور GP580B از شاخه دوم خروجی +12V تغذیه می شوند.
سلام
مهندس عمرانی خسته نباشید .
مهندس در جواب به این سوال برای بنده سوالی ایجاد شد ! :
اگر هر 3 خروجی ذکر شده از شاخه دوم 12 ولت تغزیه بشند پس ریل 1 چه نقشی در پاور دارد ؟
اگر گرافیکی مثل 4870 یا 4890 یا GTX275 یا GTX285 رو از این پاور تغذیه کنیم و CPU ای هم داشته باشیم که 135 وات در 100% لود توان لازم داشته باشد پاور میتواند جواب این گرافیک + CPU رو بدهد ؟
( 11 آمپر CPU لازم دارد و اگر گرافیک 16~20 آمپر نیاز داشته باشد شاخه 1 فقط توانایی تامین توان مورد نیاز CPU رو دارد ! )
با تشکر.
-
سلام جناب عمرانی آدرس بدین مزاحمتون میشم ! البته بیشتر دوست دارم با خودتون از نزدیک آشنا بشم و گرنه یه پاور ارزش نداره
-
نقل قول:
سلام
مهندس عمرانی خسته نباشید .
مهندس در جواب به این سوال برای بنده سوالی ایجاد شد ! :
اگر هر 3 خروجی ذکر شده از شاخه دوم 12 ولت تغزیه بشند پس ریل 1 چه نقشی در پاور دارد ؟
اگر گرافیکی مثل 4870 یا 4890 یا GTX275 یا GTX285 رو از این پاور تغذیه کنیم و CPU ای هم داشته باشیم که 135 وات در 100% لود توان لازم داشته باشد پاور میتواند جواب این گرافیک + CPU رو بدهد ؟
( 11 آمپر CPU لازم دارد و اگر گرافیک 16~20 آمپر نیاز داشته باشد شاخه 1 فقط توانایی تامین توان مورد نیاز CPU رو دارد ! )
با تشکر.
سلام
اگر اشتباه نکنم ریل اول برای تغذیه بورد و سایر لوازم جانبی بکار میرود
نقل قول:
مهدی جان؛
سلام،
همانطور که مستحضر هستید، تنها کارتهای PCI-E مصرف کننده از لاین +12V2 نیستند. معمولا در پاورها، لاین اول 12 برای تغذیه مادربرد، هارد دیسک ها ، اپتیکال درایوها و فن ها در نظر گرفته می شوند و لاین دوم برای تغذیه کارتهای گرافیک و پردازنده در نظر گرفته می شوند. البته در برخی پاورها نیز مصرف پردازنده برروی دو لاین تقسیم می شود که در این صورت موجب افزایش ریپل در ولتاژ دریافتی پردازنده خواهد شد و معمولا کمپانی های مطرح چنین کاری در مورد چیدمان خروجی 12 (در صورت دو لاین بودن) نمی کنند.
همانطور که در تصاویر فوق (مربوط به پاور GP580B) ملاحظه می فرمایید ، خروجی مربوط به لاین دوم (سیم های زرد-مشکی) مورد مصرف پردازنده و کارت گرافیک واقع می گردند که این امر محدودیت هایی را (با توجه به محدودیت 18 آمپری لاین دوم شاخه 12) برای استفاده از سخت افزارهای حرفه ای به وجود خواهد آورد. به همین جهت این آمپراژ شاخه 12 دوم در پاور جدید GP585B به 25 آمپر افزایش یافته است. حال ممکن است این سوال پیش اید که چرا برای اینچنین پاوری 18 آمپر برروی شاخه 12 دوم در نظر گرفته شده است؟
در حقیقت این بند در استانداردهای ATX12V, SSI EPS12V تاکید شده بود که در صورت افزایش شدت آمپراژ به بالاتر از 18 آمپر می بایست (تاکید بر می بایست) لاین بعدی اضافه شود و هیچ پاوری تا همین چنی پیش وجود نداشت که در صورت چند لاین بودن شاخه های 12 ولت، دارای شاخه ای با شدت جریان بیش از 18 آمپر باشد. ولی در حدود یک سالی است که استاندارد های فوق (با توجه به فیدبک این مشکل) ، تاکید این قسمت استاندارد را با هاشور قرمز برداشته اند و دست تولید کنندگان برای مانور بیشتر در افزایش توان این شاخه باز گذاشته شده است.
-
دوست عزیز خیلی ممنون ....
سوال من اینجا هم بود که با توجه به اون کارت ها و CPU آیا پاور ضعیف هست یا خیر ( مشکلی ایجاد میکند یا خیر ؟ و نیاز به تعویض پاور هست ؟ ) ؟:1. (26):
-
خب اگر پردازنده یازده امپر تحمل کند طبق محدوده تحمل 18 امپری این لاین , 7 امپر دیگر , قابل استفاده از شش پین هاست و اگر 50 واتی که از توسط اسلات (لاین دوم ) هم اضافه کنیم , در کل حدود 135 وات می توان برای گرافیک در نظر گرفت و فکر نکنم برای گرافیک هایی با این محدوده مصرف مشکلی پیش بیاید .
البته اطلاع دقیقی از مقدار ارائه شده توسط اسلات ندارم که بیشتر از 50 وات خروجی میدهد یا خیر .
-
Rail +12 1 برای مادربرد و .... خوب اسلات PCI-E نهایتا 50 وات به VGA توان تزریغ میکنه ، اگر کارت گرافیک مورد نظر 250 وات توان نیاز داشته باشه 200 وات دیگر باید از Rail +12 2 تامین بشه که 16 آمپر از ریل 2 میکشه ، CPU هم حداقل 10 آمپر روی هم میشوند 26 آمپر که 8 آمپر فکر میکنم این ریل دوم کم میاره و مشکل ایجاد میکنه !
از یکی شنیدم که وقتی پاور کم میاره زوزه میکشه !
نمیدونم با این حرفی که زده ، میشه 100% مطمئن بود که وقتی زوزه نمیکشه با این سخت افزار ها پاور کم نمیاره ؟!
مهندس عمرانی نظرتون چیه ؟:1. (26):
-
سلام
من قصد خرید مادربورد Asus RAMPAGEII EXTREME رو دارم با توجه به اینکه این مادربورد از نوع ATX هست و یک اینچ هم از بقیه ATX ها بزرگتره ایا در داخل کیس Vanguard جاسازیش مشکل نخواهد بود؟
ضمنا" تا اونجا که من متوجه شدم ونگراد و چلنجر از لحاظ ابعاد یک اندازه هستند و تنها تفاوت اونها در ODD -HDD هست که در ونگارد 3-9 و در چلنجر 6-12 هست که فکر نمیکنم این تفاوت باعث تفاوت قیمت 120 تومانی این دو شده باشه !!
اگر کسی اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه داره لطفا" راهنمایی کنه.
-
با سلام خدمت همه دوستان و بخصوص مهندس عمراني عزيز كه با حوصله به سوالات دوستان جواب ميدهند
ميخواستم بدونم وات مصرفي پاورهاي رده بالاي گرين در حداكثر توان كاري آنها چقدر است چون من يك محافظ كامپيوتر سارا دارم كه رويش نوشته شده "حداكثر توان خروجي 700 وات" حال اگر من بخواهم پاور سيستم را مثلا يك 1030 گرين بذارم آيا اين محافظ قدرت تحمل آنرا در شرايط فول لود خواهد داشت و اگر خير با برداشتن محافظ آيا خطري متوجه كامپوتر با توجه به نوسانات برق شهر خواهد بود
درپايان براي اطلاع من و ساير دوستان جدولي از توان مصرفي پاورهاي رده بالاي گرين در شرايط فول لود بگذاريد
با تشكر
-
سلام به اقای عمرانی امیدوارم خوب و سلامت باشید
یک سوال دارم میخواستم بدونم این HDD Enclosure میفروشید و الان نمایندگیاتون دارن یا میتونم به شکلی این رو خریداری کنم .قیمت هم اگر امکان هست رو هم ذکر کنید ممنون میشم
یا حق
-
سلام دوستان
خسته نباشید!
از جناب مهندس عمرانی و سایر دوستان که در این زمینه اطلاع کافی دارن خواهش میکنم جواب بدن:
من یه پاور 485 گرین خریدم....اما خروجی 12 ولت 11.9 نشون میده! وفتی هارد ها و اپتیکال هارو قطع میکنم این مقدار میرسه به 11.6 !!! اما وقتی وصل میکنم دوباره همون 11.9 میشه!!! (این اعداد رو از بایوس میخونم!)
میخواستم بدونم آیا این پاور مشکل داره یا اینکه پاورهای گرین متناسب با قطعات نصب شده ولتاژ میدن!
مشخصات سیستم :
mb : Biostar Tp43d2-a7
Cpu : intel E2200 @3.0GHZ
Ram : patriot 1gb
hdd1 +hdd2 : Maxtor 80gb+maxtor 250gb sata
vga : 8800GTS 512MB
آیا این پاور کم میاره!؟ آخه قبلش من 380 گرین داشتم وقتی اونو رو این سیستم نصب کردم شاخه ی 12 ولت 12.1 بود!!!
یه سوال دیگه هم داشتم : تو سایت nvidia نوشته بود مجموع جریانی که کارت 8800GTS از مجموع شاخه های 12 ولت میکشه 26 آمپره ! آیا این پاور جواب این کارتو میده یا نه!؟ و اینکه از کجا متوجه بشیم که این کارت از هر کدوم از شاخه ها چقدر میکشه!؟
-
سلام
راستش تو همین مدت چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده که جساراتا مطرح میکنم :
1- کانکتور 4 پین که برای تغذیه ی گرافیک به مادربورد وصل میشه حداکثر چه توانی رو میتونه تامین کنه!؟ و اینکه این کانکتور آیا از 12 ولتش برای تغذیه ی PCI-E استفاده میکنه یا بطور همزمان از 12 و 5 ولتش!؟ در این صورت جریانی که اسلات PCI-E میکشه از 12 ولت میکشه یا از 5 ولت این کانکتور؟( یا حتی هیچکدوم؟!) اونوقت نحوه ی محاسبه ی آمپراژ خروجی چطوره!؟
2-تو بعضی از کارتهای گرافیک قدرتمند از 2 کانکتور 6 پین برای تغذیه ی کارت گرافیک استفاده شده. آیا مقدار جریانی که کارت میکشه مثلا 22 آمپر بطور نصف از هرکدوم از این 6 پین ها به کارت تغذیه میشه؟ یعنی مثلا هر کدوم 11 آمپر وارد کارت میکنن؟ در این صورت چرا از یه 6 پین که قابلیت عبور 22 آمپر رو داشته باشه استفاده نمیشه1؟
3- آیا ریل های 12 ولت پاور مکمل همدیگر هستن!؟ مثلا اگه 12V1 فقط توانایی عبور 18 آمپر رو داشته باشه ولی یه قطعه ای بخواد از این ریل 22 آمپر بکشه اون وقت 12V2 به کمک ریل اول میاد !؟
4- تو پاورهایی که از 4 شاخه 12 ولت استفاده میشه وظایف هر شاخه چیه!؟ (مثلا V1 چی رو تغذیه میکنه و ....)
ببخشید سرتونو در اوردم!
-
سلام
زمان عرضه پاور های GP1035B و GP1235B رو می خواستم بدونم و قیمت تقریبی
-
بنام خدا
چون مقدمه چینی بلد نیستم زود میرم سر اصل مطلب
1.پاور های سری جدید گرین که تازه عرضه شدن از نظر کارایی و ایجاد نویز کم - طراحی هوشمندانه و قیمت مناسب و قابل تحسین هستند منظورم 585 الی 1235 هستش که بسیار به پاور های سری tx OCZ و کروشر شبا هت دارند.
2- در مدل های 585 تا 885 دونکته وجود دارد که جای بحث دارند اول اینکه سوکت سیم برق پاور کاملا در جاش کیپ نمی شه و با کوچکترین حرکت کیس به علت تغییر ولتاژ سیستم ریست یا خاموش میسه( یک از دوستان هم گفت که پاور مدل جدیددش دوبار ریست شده لطفا اول سیم خوب جا بزنید و طوری قرار بدید که بازی نکنه) بر روی دو مدل 685 و 885 امتحان کردم -بهتر سیم سوکت مادگی وخار آن رو پاور طوری طراحی شود که کاملا درهم کیپ شوند.
نکته دوم استحکام کم ونتvent یا محافظ طوری پاور هست وبا کوچکترین فشار به سمت داخل می رود مثلا من یک کیس tuniq 3 دارم و روش یک پاور 685 ک جدیدا از خود شرکت گرین از خیابون سمیه ( البته ان روز مهندس عمرانی تشریف نداشتن قسمت نبود شما رو ببینیم )خریدم بستم وچون با بستن هر چها پیچ پاور ونت به قسمت عقب می رفت فقط سه پیچ به صورت مثلثلی بستم . مثلا میشه مثل مدل OCZ زبانه ونت رو در بیرون چفت کرد .
امیدوارم نکات این حقیر دانشجو الکترونیک به شما دوست عزیز در هرچه بهتر شدن محصولات گرین کمک کنه.
والسلام