* آموزش کامل آپدیت گوشیهای سونی اریکسون *

Printable View

• 17-03-09, 00:16
    amirpcp30
    پاسخ: * آموزش کامل آپدیت گوشیهای سونی اریکسون *
    چطوری باید وقتی کامپیوتر به اینترنت وصل است گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم و اینترنت کامپیوتر را برای گوشی SHare کنیم؟(W810)
    می خواستم بتوانم با گوشی و کامپیوتر همزمان به اینتزنت وصل باشم.
  • 17-03-09, 10:28
    Overclocker
    مهدی جان این تمام گوشی های سونی اریکسون رو جواب میده ؟
  • 17-03-09, 13:07
    ™Ali
    نقل قول:

ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]

با برنامه Sony Ericsson Update Service میشه تمام گوشی های سونی اریکسون رو آپدیت کرد به شرطی که فایل آپدیت واسشون باشه (یعنی فریمور جدیدتر واسشون باشه) و گوشی ها هم قابلیت آپدیت شدن رو داشته باشند. (واسه این که بفهمی سری به سایت سونی اریکسون بزن !) :11()::11():
  • 17-03-09, 13:29
    Overclocker
    ok np

چه خاصیتی داره مثلا W810 یا K750i رو آپ کنی اگر فریم ورش باشه !؟
  • 18-03-09, 10:43
    ™Ali
    100% یعنی اگه فریم رو گوشیت پابلیش شده باشه میتونی با این نرم افزار گوشیتو آپدیت کنی :1. (38):
  • 18-03-09, 14:16
    ™Ali
    آها !
    باگ هایی که تو فریمور قبلی بوده رفع میشه. لیست باگ ها و امکانات اضافه شده به هر فریمور رو میتونی تو خود سایت سونی اریکسون ببینی. در بعضی موارد سرعت کارکرد گوشیت هم بهبود پیدا می کنه! :yes:
  • 18-03-09, 20:17
    Mehdi_Full
    نقل قول:

ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    چطوری باید وقتی کامپیوتر به اینترنت وصل است گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم و اینترنت کامپیوتر را برای گوشی SHare کنیم؟(W810)
    می خواستم بتوانم با گوشی و کامپیوتر همزمان به اینتزنت وصل باشم.

شما باید با استفاده از سی دی W810 ، برنامه Pc Suite رو نصب کنید تا درایورهای گوشی نصب بشه و کامپیوتر گوشی شما رو بشناسه

اونوقت میتونید بین گوشی و کامپیوتر ارتباط برقرار کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]

نقل قول:

ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]

بله تمامی گوشیهای سونی اریکسون میتونند با آموزش بالا به آخرین آپدیت فریم ویر مجهز بشوند . :1. (23):

نقل قول:

چه خاصیتی داره مثلا W810 یا K750i رو آپ کنی اگر فریم ورش باشه !؟
    همونطور که علی عزیز هم اشاره کردند ، با آپدیت گوشی بعضی از باگها مشکلشون حل میشه ، سرعت گوشی بهتر میشه ، کیفیت عکسها بهتر میشه ،

کیفیت صداها بهتر میشه و در واقع بعضی از مشکلاتی که گوشی داره کاملا برطرف میشه

البته گوشیهایی نظیر K750 ، W810 و کلا گوشیهایی که قدیمی میشن آپدیت جدیدی براشون نمیاد.

:1. (23):
  • 18-03-09, 23:21
    Overclocker
    مهدی جان واقیعت این بود که یکی از اقوام یک 750 داره که واسش تبدیلش کردم به W800 حالا میخواستم بدونم اگر آپدیتش کنم اصلا فایده ای داره ؟ بعد از طریق نت که چک میکنه واسه فریم جدید 750 رو واسش میریزه یا همون 800 ؟!!!
  • 19-03-09, 00:46
    Mehdi_Full
    گوشیتون K750 شناخته میشه به این علت که شما نرم افزار گوشی رو تغییر دادی اما وقتی با کابل USB گوشی وصل میشه ، کامپیوتر گوشی شما رو K750 شناسایی میکنه و فایل های آپدیت K750 از طریق آپدیت به گوشی شما اضافه میشه
  • 19-03-09, 00:48
    Overclocker
    یعنی 800 دوباره بر میگرده به 750 و دیگه دکمه ی Play بقل گوشی کار نمیکنه ؟!! ( مثال )
  • 19-03-09, 01:30
    Mehdi_Full
    نقل قول:

یعنی 800 دوباره بر میگرده به 750 و دیگه دکمه ی Play بقل گوشی کار نمیکنه ؟!! ( مثال )

بله

شما باید بعد از آپدیت بازم فلش دبلیو 800 رو بریزید روی گوشی :1. (23):
  • 19-03-09, 13:32
    amirpcp30
    من گوشیم را آپدیت کردم تمامی کار های گفته شده را انجام دادم.بعد از تمام شدن آپدیت گوشی را روشن کردن یک صفحه آمده است که نوشته Please wait پایین یک مستطیل کوچک است که تقریبا 30 درصد آن پر می شود اما دیگر جلوتر نمی رود حتی 9 ساعت همین طور است وفقط 30 درصد پرشده است.
    حالا باید چکار کنم؟
    (W810)
  • 19-03-09, 14:43
    Mehdi_Full
    دوست عزیز متاسفانه گوشی شما سریال چنج هست و بعد از آپدیت گوشی به سریال اصلی خودش برمیگرده و باید گوشی رو بدین باستون یکبار فلش کنن و حتما بگین که سریال خود گوشی رو وارد کنن
    بعد از فلش میتونید همیشه آپدیت کنید

البته پچهایی هم هست اما راه حل منطقی همینه که عرض کردم
  • 30-03-09, 13:49
    kanannn
    با سلام و خسته نباشید سال نو مبارک سوال من در مورد گوشیم که مدل w810iهست گوشی اینجانب بعد از اینکه برنامه های کامپیوتری جاوارو به حجم 65گیگابایت به گوشی نصب کردم متاسفانه گوشی دایما restartمیکنه لطفا راهنمایی ام کنید با تشکر
  • 30-03-09, 15:35
    Overclocker
    65 گیگا بایت ؟؟؟!!!:1. (27):
  • 30-03-09, 19:49
    Mehdi_Full
    نقل قول:

ارسالی توسط kanannn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    با سلام و خسته نباشید سال نو مبارک سوال من در مورد گوشیم که مدل w810iهست گوشی اینجانب بعد از اینکه برنامه های کامپیوتری جاوارو به حجم 65گیگابایت به گوشی نصب کردم متاسفانه گوشی دایما restartمیکنه لطفا راهنمایی ام کنید با تشکر

دوست عزیز ضمن تبریک سال نو به جنابعالی

شما تمام برنامه هایی که نصب کردید رو پاک کنید
    اگر جواب نداد گوشی رو مستر ریست کنید (قبل از این کار از کنتاکتها (لیست تلفنها) یک کپی و بک آپ بگیرید)
    اگر جواب نداد با همین روشی که تو این تاپیک هست گوشی رو آپدیت کنید
    در مرحله آخر گوشی رو بدین بیرون براتون فلش کنن

سپاس :1. (23):
  • 25-04-09, 08:52
    hujiko
    نقل قول:

ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    دوست عزیز متاسفانه گوشی شما سریال چنج هست و بعد از آپدیت گوشی به سریال اصلی خودش برمیگرده و باید گوشی رو بدین باستون یکبار فلش کنن و حتما بگین که سریال خود گوشی رو وارد کنن
    بعد از فلش میتونید همیشه آپدیت کنید

البته پچهایی هم هست اما راه حل منطقی همینه که عرض کردم

سلام مرسي من هم متاسفانه اين مشكل دوستمونو پيدا كردم از راهنمايي شما متشكر

از كجا بايد فهميد اين سريال اصل هس ت يا نه يا واسه خوده گوشيه
  • 25-04-09, 09:54
    Mehdi_Full
    نقل قول:

ارسالی توسط hujiko برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    سلام مرسي من هم متاسفانه اين مشكل دوستمونو پيدا كردم از راهنمايي شما متشكر

از كجا بايد فهميد اين سريال اصل هس ت يا نه يا واسه خوده گوشيه

سلام
    ضمن خوشامدگویی به جنابعالی :11():

خدمت شما عرض کنم که شما باید سریالی که پشت گوشی یعنی زیر باطری هست رو با شماره ای که روی جعبه گوشی و همچنین شماره سریال داخل گوشی که با زدن (ستاره- مربع - 06 - مربع) حاصل میشه چک بکنید اگر هر سه اینها یکی بود سریال گوشیتون اصلیه اگر یکی از اینها با دوتای دیگه فرق کنه سریال گوشیتون به اصطلاح چنج هست .

سپاس :1. (23):
  • 24-06-09, 21:49
    Bahador
    آیا این روش همون Flash کردنه؟
    معایبی هم داره یا نه؟

راستی من که عکسی ندیدم :1. (28):
  • 24-06-09, 22:23
    ™Ali
    در آخر که فریمور دانلود بشه عملیات Flashing شروع میشه.
    اگر درست انجام بشه نه تنها معایب نداره بلکه همش محاسنه :دی
  • 24-06-09, 23:59
    alirafaat
    سلام

ایا این روش به صورت افلاین هم انجام میشه ( یعنی ابتدا فریمور رو گرفت و بعد بدون اتصال به اینترنت اونو اپدیت کرد )

با تشکر
  • 25-06-09, 02:01
    ™Ali
    با این نرم افزار نمیشه ولی با SETOOL میشه این کار رو انجام داد. که اون میشه Full Flash !
    یعنی فایل FS و Main گوشی رو میگیری و بعد رو گوشی میریزی که دردسرهای زیادی داره !
    به افراد غیر حرفه ای اصلا پیشنهاد نمیشه. فایل FS و Main گوشیتونو از سایت زیر بگیرید:
    کد:

http://www.iprotebe.cz

با تشکر :give_rose: