سلام
هارد 500 گیگ وسترن بهتره یا 500 گیگ سیگیت ؟
چه فرقی با هم دارن؟
Printable View
سلام
هارد 500 گیگ وسترن بهتره یا 500 گیگ سیگیت ؟
چه فرقی با هم دارن؟
سیگیت و مکستور به هیچ عنوان تا وقتی که سری جدید سیگیت برسه (Baracuda 12) ... گند کار سیگیت حسابی در وامده ... احتمالا امشب خبرش رو آقای امید بذاره توی تاپیک مربوطه!!!
یعنی نخرم ؟ مشکلشون چیه؟:cry:نقل قول:
نه پس بخر!!! آخه سواله؟!
مشکلش هم اینه که خرابیش خیلی زیاده ...
پس چرا همه اکثرا 500 گیگ سیگیت رو پیشنهاد میکنن ؟:1. (27):نقل قول:
نکنه اینم تقلبی شده؟
من 500 وسترن رو پیشنهاد میکنم
صدای کمتری به نسبت بقیه هاردها داره و کیفیتش هم بد نیست
در ضمن ساخت تایلند هست البته منظور این نیست که ساخت چین بد هست اما روی مشتری تاثیر میزاره
شدیدا تایید میشه از صبح تا حالا دارم روی هارد مانور میدم و در آخر دریافتم وسترن و سامسونگ بهترین انتخاب ها هستننقل قول:
در حال حاضر هارد های سیگیت 500 گیگ به دلیل سرعت بالا و همچنین پایداری پایین وقتی زیاد مورد استفاده قرار میگیرند دچار مشکل میشوند البته بعضی ها هم اینطوری نمیشوند ولی از هر 100 تا فوقش 2 تاش درست دربیاد مابقی :1. (2):
البته هارد های هیتاچی سری P7 هم خوب از کار درآمده ولی وسترن و سامسونگ نسبت به ضربه کمتر حساس هستن ( وسترن قفل هد داره و سامسوگ محافظ برای دیسک ها )
موفق باشید :give_rose:
نقل قول:شدیدا تایید میشه ... من 10 روزی هست که همینو خریدم ... خیلی عالیه ... قبلش سگیت و مکستور داشتم خیلی صدا میدادن ... ولی کارشون خوب بود ... مزیت این بی صدا بودنش و نیز سبک بودنشه :1. (40):
ممنون از همه دوستانی که نظر دادن.
من هارد وسترن پس میگیرم. 32 بافر باید بگیرم با نداره؟
این بافر 32 مگ داشتن یا نداشتنش مهمه ؟
خب اینجوریه دیگه .... همه معمولا یه کم عقبن ... حالا احتمالا چند ماه دیگه سری 12 سیگیت بیاد و عالی باشه و اون همه تازه از خواب بیدار شن بگن الا و بلا له هیچ وجه سیگیت نخرید (در ضمن اکسترنالش بر عکس انتخاب خوبیه)
علاوه بر این سام و وسترن هستن دیگه!!!
امروز میخوندم خرابی هاردها سیگیت به خاطر استفاده از فرمور مشکل داری که قابل تعویض نیست (توی مدلهای ارزون) مقدار قابل توجهی زیاد شده!!!
دوست عزیز هارد وسترن 500G با بافر 32 تو بازار نیست و تو بازار با بافر 16 موجوده مگر اینکه بخواهید 750 با بافر 32 بگیرید .نقل قول:
در ادامه توضیحات:
اونطوری که بنده دقت کردم هاردهای وسترن خیلی کم داغ میکنند یعنی اصلا به فن هارد نیازی ندارند این موضوع در مورد مکستور و هیتاچی صدق نمیکنه :yes:
یه مورد دیگه هم گارانتی خوب وسترن یعنی سازگار ارقام هست .
نقل قول:
اگر اشتباه نکنم سری 12 لانچ شده و با پسوند ES یا یه چیزی توی این مایه ها وارد بازار خارج شده
درمورد 32 مگ بافر فقط سری بلک وسترن 32 مگ بافر دارند که قیمتش آدم رو به این شکل در میاره :1. (27):
در کل سیگیت در هارد های 250 و 320 انتخاب خوبیه ولی در 500 :1. (2):
:give_rose:
پس نتیجه گیری:
16 مگ بافر وسترن هم میگید خوبه دیگه؟
در نتیجه احتیاجی به 32 مگ بافر نداره.
اسم دقیق مدلشو لطف میکنید بگید تا جنس تقلبی یا اشتباهی نخرم؟
ممنون
بله 16 مگ خوبه :wink:
ببین وسترن دو نوع داره سری سبز و سری آبی که سری آبی رو توی سایت رایان صبا دیدم مدلش WD5000AAKS هست
ممنون عزیز جان.لطف کردینقل قول:
فقط میگید که من سبز بگیرم یا آبی ؟
همین طور پیشنهاد میدید ؟!
بابا بحث تخصصی کنید هم اشکالی پیش نمیاد من فقط در این حد بگم که 16 مگ خوبه و نیازی به 32 مگ نیست اگه نبود که شرکت های سازنده نمی ساختند ! یکم بررسی کنید شما هم که عین مغازه دار ها نظر میدید !
این شرکنتی که آواتار شماست Geforce 8500 رو با یک گیگ رم میفروشه! اینم به نظر شما لازمه؟ وقتی این کارت توی تاریخ عمرش یک بار هم از 512ش کامل استفاده نکرده؟!
شرکتها تا وقتی آدم بیسواد و نادون توی بازار هست از این کارها میکنن ... شما هم برای شروع بخث تخصصی بهتره روی یک منطق تخصصیتون که اگر لازم نبود شرکتها نمیساختن یه خورده کار کنید!
V_Civil :
شما سری آبی بخرید برای شما بهتره دلیلش هم سرعت انتقال خوب + کم صدا بودن + زمان دسترسی خوب هست
nVIDIA :
خیر دوست عزیز
16 مگ چیزی از سری 32 کم نداره بعلاوه گویا شما فراموش کردید اینجا ایرانه اینجا نمیتونید هر چی که دیدید انتخاب کنید بعد آیا خود شما برای یک هارد 500 گیگ با بافر 32 حاضرید 100 هزارتومان بپردازید ؟
اگر ایشون محدودیت بودجه ندارند میتونن برن مدل WD5001AALS رو از سری بلک بخرن که قیمتش اگر در ایران موجود باشه حدودا 82 اینهاست
این مدلش تو بازار رضا (اگر تهران تشریف دارید) WD5000AACS موجود هست به قیمت 58000 تومان با گارانتی سازگار (هفته پیش خریداری کردم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توضیحات خود سایت WD
Performance and reliability for everyday computing
With SATA and EIDE interfaces, cache sizes ranging from 2 MB to 16 MB, WD Caviar Blue drives offer a full range of performance features. Pick the drive that suits your needs with the confidence in knowing that all WD Caviar Blue drives are built to the highest standards of quality and reliability.
Cool, quiet, eco-friendly
WD Caviar Green drives use less power and support quieter, cooler-running desktop PCs and external storage devices.
سپاس :1. (23):
دو تا تصویر براتون میگذارم یکی از سری آبی و یکی از سری سیاه
سری سیاه
سری آبی
انتخاب با خودتون
بله . تهران هستم. این کدوم مدل میشه؟ (سری مشکی یا آبی یا سبز؟)نقل قول:
این مدلش تو بازار رضا (اگر تهران تشریف دارید) WD5000AACS موجود هست به قیمت 58000 تومان با گارانتی سازگار (هفته پیش خریداری کردم)
این کار رو لطفا به من نسپارید چون اصلا وارد نیستم !نقل قول:
انتخاب با خودتون
================================
راستی شما خیلی با معرفت هستید. خیلی سریع و خوب و کامل جواب میدین.
ایول داره !دست مریزاد
سبز هست و از سری کم مصرف :give_rose:نقل قول:
ممنون :11():
یه سوال آخر!
سری آبی قیمتش چنده ؟ تو بازار هست؟
چه برتری نسبت به سری سبز داره ؟ و ...
من هنوز نمیدونم کدوم مدل رو بخرم! دی:
ببین عزیز سری سبز کم مصرفتره و همچنین خنک تر
سری آبی سرعتش بیشتر و پایدارتره و ...
سری آبی توی بازار گمونم 64 اینهاست البته قیمت دقیق ندارم
سری سبز هم که آقا مهدی گفتن 58 هستش
اصلا شما بگید کارتون با هارد چیه تا بگم کدوم رو بگیرید بهتره :yes:
موفق باشید :11():
من از کامپیوتر کلا واسه اینترنت و فیلم دیدن استفاده میکنم.
ولی رو هارد میخام فیلم بریزم و در آینده نزدیک dvb بگیرم و دانلود آفلاین داشته باشم!
در نتیجه فکر کنم هاردم همیشه پر باشه!
یعنی ذخیره کردن رو هارد زیاد انجام میدم! میخام یه وقت طوریش نشه!
کامپیوتر هم کم خاموش میکنم !
حالا به نظر شما چی بگیرم؟
خوب اگر نظر من رو بخوای میگم آبی بگیری بهتره چون پایداریش بیشتره + سرعتش هم یکم بیشتر از سبزه
شما باید بری بازار ببینی چی گیرت میاد من نظرم رو سبز هم مثبته چون واقعا هارد خوبیه فقط یکم سرعتش کمتر از سری آبی هست همین و بس
شماره ی من اینه اگر دوست داشتی بگو قرار بگذاریم با هم بریم پیدا کنیم چون من هم باید یک هارد بگیرم البته الان نه یک چند وقت دیگه :1. (38):
09194466808
موفق باشی :yes:
فقط Western Digital Cavirar 500GB Sata2-Green بخر كه به 1001 دليل برتره.
2 دلیل نسبت به مدل آبیش رو میگید ؟نقل قول:
من مدل آبيش رو هنوز نديدم. Black و Green ديدم. در هر حال منظور من خريد مارك وسترن ديجيتال به 1001 دليل بود. حالا مدلش هر چي مي خواد باشه. اگه دليل مي خواين در خدمتم.نقل قول:
ممنون.منم انتخاب قطعیم با توجه به حرفای دوستان همین وسترن هست.نقل قول:
فقط توی آبی یا سبزش موندم که اونم موقع خرید تعیین میشه فکر کنم! با توجه به اینکه تو بازار کدوم هست و ...
بازم ممنون دوست عزیز:give_rose:
دوست عزیز شما دیگه خیلی روی این قضیه حساس شدی در صورتیکه در مورد انتخاب هارد باید اول یک برند مطرح رو انتخاب کنید که به این نتیجه رسیدید دوم اینکه باید ظرفیت یک هارد رو با توجه به نیازتون انتخاب کنید که در مورد دوم پیشنهاد میکنم اگر دانلود آفلاین و یا کپی DVD دارید به 750G و یا 1ترابایت فکر کنید .نقل قول:
سبز و آبی زیاد مهم نیست . :yes:
سلام ... امیر جان وقتی ذفتید برای خرید هارد ممنون میشم 1 ترا بایت گرین وسترن رو برای من قیمت بگیرید ... فکر میکنید حدود 115 گیر میاد؟!
چشم عزیز حتما میپرسم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلام ... من امروز رفتم یه دونه از اینا رو خریدم ...! میبینم که شماها خاطره خوبی ازش ندارید ولی از بین برندهای مکستور و هیتاچی و سیگیت ... سیگیت رو انتخاب کردم !!! سوالم اینه که اینا کی گندشون در میآد ؟ یعنی شماهایی که میگید به درد نمیخوره .... مشکلشون چیه ؟ :1. (2)::1. (2)::1. (2):
ضمنا این 32 مگ بافر Baracuda 11 هست !!! :yes::yes::yes:
اینم عکسش :
نقل قول:نقل قول:مهندس جون ... دادا !!! این سری 12 ش رو که میگی رفتم تو سایتش خودتم میتونی بری !!! بافر همه مدلاش از دم 16 مگه ... این مدل سری 11 که من امروز خریدم 32 مگ بافره و نیز تایلندی :great: هنوز بازش نکردم ...
من دارم نرم افزار این سیگیت رو بروز میکنم اگر شد و موفق شدم آموزشش رو میگزارم تا همه فیض ببرن :give_rose:
بروز رسانی موفقیت آمیز بود نسخه به SD1A تغییر یافت :wink:
دوستاني كه درايو دياموند مكس 22 يا seagate barcuda 7200.11 حتما فريم ويرشون رو اپ ديت كنند .
نقل قول:
بهادر جان ... مگه تو این سایتهایی که داده بودی ... نگفته بودن فیرم ورشون رو آپدیت نکنید ... مشکلی پیش نمیآد به نظرت ؟ خب فایلش رو که گرفتیم چه طور باید آپدیت کنیم ؟ :give_rose:
وحید جان توی این صفحه اموزشش هست :give_rose: