-
بحث و تبادل نظر پیرامون سیستم های یخ خشک و LN2
سلام به همه دوستان مشتاق و تشنه به اوورکلاک خوب دوستان عزیز با توجه به این که قرار است در شهر ما
نمایشگاه کامپیوتر برگذار شود بنده و تعدادی از دوستان در پی ساخت این کولینگ هستیم و می خواهیم
این مدل کولینگ رو به معرض نمایش بگذاریم تا همه کاربران اهل شهر ما و دوستان اوورکلاکر پی سی نتورک با این
نوع کولینگ آشنا شوند و هم طرز آماده کردن و کار کردن با آن و خطرات احتمالی پیش روی ما رو بررسی کنیم.
خواهشمند هستم دوستانی که نقشه ساخت و چگونگی پیاده سازی این نوع کولینگ و کانتیر آن را اگر در اینترنت
پیدا کردند و یا اطلاعاتی در این زمینه دارند برای من و کاربران سایت شرح دهند.:give_rose:
-
پاسخ: کمک برای طرز کار با LN2 و ساخت کانتیر مسی آن
سلام بر یار قدیمی و دوست خوبم :give_rose:
بابا ای ول دست ما رم بگیر LN2 از کجا گیر آوردین ؟!!:1. (38):
عزیز مواظب خودت باشی ما همین یدونه ایمان رو داریم :love:
نکات ایمنی هنگام استفاده از نیتروژن مایع :
توجه قبل از هر کار حتما از ظروف آهنی يا چوبی برای نگهداری نيتروژن مايع يا حمل و نقل آن استفاده نمايدو برای انتقال آن حتما از ظرف کوچکتر استیل یا آلمینیومی استفاده کنید من توصیم این فلاکس های کوچک هست
که برای خنک نگه داشتن یا گرم نگه داشتن مایعات استفاده میشه ، استفاده کنید .قیمت کپسول نگه دارنده این
مایع من قیمت گرفتم 40 هزار تومنه که مدل های مختلف داره تا 80 تومن بستگی به جنس و به مدت زمانی که مایع رو می خواهید نگه دارید داره !
کپسول بزرگ :
کپسول کوچک :
1- نيتروژن مايع بی رنگ، بی بو، بی مزه و کشنده است. نيتروزن مايع به سرعت ميزان اکسيژن محيط و بافت و هر قسمتی که روی آن ريخته شود ا کاهش داده و باعث ايجاد Saffocation می گردد. بنابراين هرگز نبايد برای کنترل آن داخل ظرف را ديد. مزه يا بو نمود زيرا به سرعت استنشاق می گردد. به همين خاطر نيتروژن مايع بخار می شود باعث کاهش شديد غلظت اکسيژن هوا شده و ممکن است باعث سرگيجه ، بی هوشی و حتی مرگ گردد.
!!!! البته این آقا نکات ایمنی رو رعایت نکرده باید دستکش دستش می کرده که نکرده !!!!!
2- نيتروژن مايع بی نهايت سرد است و يکی از مهمترين و حساس ترين نقاط بدن چشم ها است که به سرعت پس از تماس کوچک با نيتروژن مايع صدمات جدی می بيند.:1. (27):
3- نيتروژن مايع مشاهده شدنی نيست وقتی در معرض هوا قرار می گيرد ابر بخار تشکيل شود فقط رطوبت است در حالی که گاز نيتروژن به تنهايی قابل ديدن نيست.
4- پس از استفاده باقی مانده نيتروژن مايع را فقط در محيطهای سرباز و فقط روی زمين خالی نمايد.
5- ظروف نگهداری نيتروزن مطلع در جای تميز و خشک بدور از رطوبت ، مواد تميز کننده و مواد شيميايی يا ساير خورنده های شيميايی نگهداری کنيد . اين ظروف را فقط با آب يا محلولهای دترجنت ضعيف بشوئيد و سپس خشک نمائيد.
6- ميزان بخار شدن نيتروژن مايع بسته به زمان، موقعيت و شکل ظروف نگهداری و نحوه استفاده از ان متفاوت است. بازو بسته نمودن مستمر يا حرکت دادن ظرف حاوی نيتروژن از ميزان اثر سرمازائی می کاهد . سطح نيتروژن مايع را در ظرف هر هفته بايد اندازه گيری شود و مطمئن باشيد که به اندازه کافی بوده تا به مواد نگهداری شده در آن صدمه وارد نشود.
7- اگر نيتروژن مايع سريعتر از حد معمول بخار می شود بايد نسبت به تغيير ظرف نگهداری و محيط نگهداری آن اقدام نمود.
8- در مواقعی که شخصی بوسيله نيتروژن مايع دچار سرگيجه شد يا کمی بی هوش گرديد او را به محيطی که کاملا" باز باشد ببريد و از يک پزشک کمک بگيرد. اگر تنفس برای او مشکل است از اکسيژن استفاده نمايد و در صورت قطع ان از تنفس مصنوعی استفاده کنيد ، او را گرم نگهداريد تا پزشک از راه برسد.
9- اگر نيتروژن مايع روی دست ، پا و يا صورت بريزد بايد محل آسيب ديده را با دمای طبيعی بدن به سرعت هر چه بيشتر گرم نگهداشت، پوشش ناحيه را بايد از پوست جدا کرد و ناحيه را بايد از پوست جدا کرد و ناحيه را در حمام آب 42 تا 45 درجه سانتی گردد غوطه ور کرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]( با کمی دخل و تصرف)
ساخت بلاک LN2:
در مورد ساخت بلاک LN2 دوست خوبم محمد (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) در این زمینه تجربه خوبی دارند و در این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمونه ای از LN2 را ساخته اند .
(عکس زیر نمایی از بلاک LN2 محمد عزیز)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ایمان جان شما LN2 بلاک دارید ؟ یا می خواید بسازید عزیز ؟!
در مورد تراش و ساخت بلاک تصاویری پیوسته از بلاک گروه آواژنگ که برای علیرضا حقدوست ساخته شده
برای مسابقات جهانی می زارم تا مراحل کار مشخص بشه البته این نکته که خرید فقط مس برای ساخت
بجز هزینه تراش حول حوش 100 تا 150 هزار تومن آب میخوره مس الان کیلویی 13 تومنه !!
طراحی و ساخت کانتینر های مسی
از جمله قطعاتي كه در مسابقات تايوان حتمي بهش نياز پيدا كنيم، كانتينر مسي هست كه نيتروژن مايع را كه به منظور خنك سازي سطح CPU و GPU استفاده ميشه داخلش ريخته ميشود، اين قطعات همه دست ساز هستند و برند مشخصي براي فروش آنها شناخته شده نيست، به همين خاطر از همون روزهاي اول جستجو براي پيدا كردن طرح مناسب و تراشكار مس خبره رو آغاز كردم تا بتونه اين قطعات را بهترين كيفيت برامون بسازه.
در نهايت اين جستجو منتهي شد به آقاي ميثم شيخ الاسلام، شخصي علاقهمند و خلاق كه من واقعا از آشنايي با ايشان در جريان اين كار افتخار ميكنم، من طرح رو براي ايشون توضيح دادم و ايدههاي طراحي خودم رو براشون بازگو كردم، اما ايشون با خلاقيت خودشون، در نهايت كار كامل و ايدهآلي را تحويل دادند.
تصاويري از روند اجراي كار:
مس خام اوليه ، شامل دو عدد لوله مسي گوشتي به قطر خارجي 40 براي كارت گرافيم و يك عدد لوله مسي گوشتي به قطر خارجي 20 براي پردازنده ، تسمه مسي براي بستن كف لولههاي و در آوردن مقطع تماسي GPU و يك تكه شمش مس براي در آوردن مقطع تماسي CPU.
نمايي از كانتينرهاي كارت گرافيك پس از بستن انتهاي لوله و برش زدن :
نمايي از مراحل تراش خوردن شمش مسي براي انتهاي كانتينر پردازنده
تو شكل بالا شمش مسي رو به صورت استوانه تراش داده تا بيوفته روي اون لوله، ضمن اينكه سطح مقطع تماس با پردازنده را هم براي Socket 775 يك نيمچه استوانه شبيه سكه دادم در بياره به قطر 29 ميليمتر
تو شكل بالا، داخل استوانه مسي خالي كرده كه اين كار حدودا نصف روز از تراشكار بيچاره زمان برد، مي گفت كه خيلي تراش دادن و خالي كردن اين قطعه سخت بوده، داخلش هم يك استوانه خيلي كوچك تراش خرده تا سطح تماس مس رو با مايع خنك داخل كانتينر جهت انتقال حرارت افزايش بده.
شکل نهايي كانتينر CPU البته در اين تصوير هنوز LAP نشده .
پس از سنباته خودرن و Lap شدن:
این هم نمایی دیگر از کانتینر پردازنده.
در نهایت پس از عایق کاری و بستن اتصالات ، کانتینر پردازنده به صورت زیر در خواهد آمد.
سطح تماسی کانتینرهای کارت گرافیک هم به صورت شکل زیر تراش خورده، ضایده هایی که در تصویر سمت چی می بینید، فین هایی هستند که موجب افزایش سطح تماسی و انتقال حرارت از مس به LN2 می شوند.
این دو قطعه روی لوله های 40 میلیمتری که از زیر بسته شده و از کنار برش خورده بودند، جوش داده شدند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قربانت :11():
مجید
-
سلام ایمان عزیز:11():
چند تا نکته باید مشخص بشه:
1- CPU یا NB و یا GPU کدامیک را میخواین با این روش خنک کنین؟
2- برای عایق کاری چه کردید؟
3- هزینه ای که در نظر گرفتید؟
برای شروع و گرفتن ایده میتونید از این لینک استفاده کنید که در اون گالری عکس کارهای اعضاء انجمن XS قرار گرفته:
اما نظر شخصی من اینه که یک تکه (از یک شمش کامل ساخته بشه) و از جنس آلومینیوم بسازیش تا اولا هزینه تمام شده کم بشه و دوما تراشکاریش راحتتر انجام بشه.
در ضمن بهتره با یخ خشک شروع کنید چون LN2 یکم خطرناکه.
به علت دمای پایینی که نیتروژن مایع داره باید بسیار بسیار دقت کنید چون اگر روی پوستتون بریزه سریعا سیاه میشه. شنیدم در بعضی از دامداریها (در صنایع دامی برای نگه داری اسپرم ازش استفاده میکنن) کارگرا بخاطر سهل انگاری حتی یکی از اعضاء بدنشون رو از دست دادن.
چون یخ خشک حملش هم آسونتره خطر کمتری هم داره.
ضمن اینکه اگه میخواین به صورت نمایشی باشه دمای 60- هم جواب میده!
به نظر من طرح زیر برای اولین بار مناسب هست چون با آلومینیوم به راحتی ساخته میشه و بدون مشکل (به خاطر شکل استوانه ای که داره) عایقکاری میشه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همینطور که میبینی برای سوکتهای پردازنده های AMD ساخته شده اما میشه براحتی برای اینتل هم تغییر کاربریش داد!:wink:
باتشکر
-
کار پر خرجیه ! ولی واسه شما تشنگان اورکلاک ارزشش رو داره .
کسی از دوستان براورد هزینه کرده ؟ خود مایع ( نیتروژن ) رو از کجا میشه گیر آورد ؟
از نظر من ، DICE میتونه انتخاب کم دردسر تری نسبت به LN2 باشه .
-
نقل قول:
کار پر خرجیه ! ولی واسه شما تشنگان اورکلاک ارزشش رو داره .
کسی از دوستان براورد هزینه کرده ؟ خود مایع ( نیتروژن ) رو از کجا میشه گیر آورد ؟
از نظر من ، DICE میتونه انتخاب کم دردسر تری نسبت جای LN2 باشه .
مهدی جان توی اصفهان برخی از گاز فروش ها نیتروژن مایع هم میفروشند . :great:
-
نقل قول:
مهدی جان توی اصفهان برخی از گاز فروش ها نیتروژن مایع هم میفروشند . :great:
نپرسیدی عزیز قیمت چنده لیتری ؟ با کپسول میدن یا بدون کپسول ؟!
یه سوال می کنی ؟ چون تهران قیمت پایه 40 لیتر 100 هزار تومنه با کپسول
-
سلام .
قرار بود دیگه نیام ولی مگه میشه از DICE و LN2 گذشت :126fs3186991::3925::127fs3556139:
بگذریم .
آقا ایمان . خوشحالم که شما رو دوباره توی فروم میبینم . افتخار هم صحبتی با شما نداشتم . ولی تعریفتون رو از دوستان شنیدم .:1~@$S (1):
یه چیزی رو همین اول بگم که آقا مجید اغراق میکنه . بنده هیچ تجربه ای کسب نکردم مگر اینکه عجله کردنم برام خرج برداشت . اونم یه خرجی که فکر نکنم کم باشه .
اگه شما تیمتون رو تشکیل دادید که خوب هیچ ، سعیم رو می کنم تا جایی که می تونم حمایت معنوی کنم . اگر هم هنوز تیمتون رو تشکیل ندادید ما هم هستیم و سعیم رو هم می کنم تا جایی که میتونم توی تهیه موادی مثل DICE هم همراهتون باشم . ( اورکلاک رو کاری ندارم ها . تیم مربوط به بحث شیرین COOLING رو عرض می کنم . ) ( یکی خوبه همین الان جواب بده : بااااااااااااااشه ... تو هم بازی ...:whistle: )
راستی یه چیزی همین الان به ذهنم رسیید . برای اینکه تودهنی محکمی به تیم استکبار زده باشید می تونید به تلافی از اسم " GO OC " که مال استکبار گیگابایت بود شما هم اسم تیمتون رو بزارید " GO CO " .
در باره این که دوستان میفرمایند که DICE بهتر از LN2 جواب میده که به عرضتون برسونم اگه قیمتی که آقا مجید برای نیتروژن فرمودن درست باشه و در واقع خود نیتروژن مایع رو به این قیمت بده ، براتون خیلی به صرفه تره که روی LN2 کار کنید . این طوری که آقا مجید میگن ( من قیمت از LN2 ندارم ها ... ) قیمت هر لیتر LN2 میشه 2.5 . در حالی که برای خرید DICE بهترین قیمتی که بنده دارم و نمی دونم از این بهتر میشه پیدا کرد یا نه چیزی در حدود کیلویی 4.5 تا 5 تومنه . پس حتم بدون که LN2 از نظر اقتصادی به صرفه تره . هم قیمت واحدش کمتره و هم دمای خیلی بهتری رو میشه ازش کسب کرد .
از نظر پرفرمنسش تو کار کولینگ هم اطلاعاتی که از انجمن های خارجی باشه ندارم . ولی می تونی بگم خنک سازی با LN2 راحت تر از DICE ، و در عوض خطر کار با LN2 خیلی بیشتر از DICE هستش . تا جایی که می دونم اگه نیتروژن خیلی خالص تری رو تنفس کنیم جذب سلول ها میشه . ولی دی اکسید کربن فقط یه حالت بی هوشی و خفگی به آدم دست میده و با هوای آزاد قابل جبرانه . قضیه جذب نیتروژن به شکل فجیع ترش توی بدن قواص ها اتفاق می افته . ولی این جا خفیف تره . اما احتمالش هست . چون دماش خیلی پایینه و راحت تر از زمانی که دمای محیط رو داره توی خون حل میشه . زمانی که حل بشه و دمای محیط جدیدش که به اندازه دمای بدن یک انسانه برسه انحلالش توی خون کمتر میشه و توی خون حباب ایجاد می کنه . و دیگران خدایی نکرده مجبور میشن که یه حمد و سوره و صلوات برای شخص بفرستن و بعد هم قصال خونه و ...
این مطلبی که بالا گفتم رو اگه کسی دلیلی براش داشت که قابل رد شدنه همین جا بنویسه تا اشکالاتم رفع بشه . چون مطمئنم پر از اشکاله . هم سعی کردم که اطلاعات رو توی ذهنم بازیابی کنم و هم مرتب کنم و هم این که بنویسمشون و هم اینکه تا حدودی عامه تر بگم . ( برای اینکه خودم هم بفهمم دیگه ...:1041:)
برای کانتینر هم فقط توصیه می کنم که 2 تکه باشه . ( یعنی چیزی شبیه به همون کاری که دوستان متصل به استکبار انجام دادن :1. (13): ) ولی اگه میبینید که هزینه اون مقدار مس زیاد میشه دقیقا از آلومینیم استفاده کنید .
2 تا نکته خیلی مهم رو هم همین الان میگم و احتمالا دیگه حرفی نمی مونه که نزده باشم .
1 -- اینکه به هیچ عنوان از 2 نوع فلز توی این تجهیزات استنفاده نکنید . منظورم اینه که مثلا برای ساخت کانتینر CPU فقط از یک جنس باشه . ولی اگه می خواید برای CPU از مس استفاده کنید ولی برای NB از آلومینیم مانعی نداره . یعنی توی یه کانتینر فقط یک نوع فلز . ولی در دو کانتینر عیر مرتبط میشه از 2 نوع فلز مختلف استفاده کرد . ( اگه کسی خواست دلیلش رو بنویسم )
2 -- اینکه قطعه ای که برای جای پیچ استفاده میشه رو به هیچ عنوان از جنس فلز انتخاب نکنید و مهم تر این که بین این قطعه و خود کانتینر که از جنس فلز مس یا آلومینیوم هستش سعی کنید یه لایه از ماده ای استفاده کنید که عایق حرارتی باشه . یا اصلا خود قطعه جای پیچ از جنسی باشه که عایق حرارتی باشه . ( دلیل این رو هم خواستید بگید بنویسم .
همین دیگه . زیادی هم حرف زدم سرتون رو درد آوردم . چشماتون رو هم خسته کردم از بس مجبور شدید ایم جمله های 1 متری رو بخونید:1~@$S (4): . اگه یه کسی که کارش نگارشه به متن های بنده نگاه کنه فقط 2 ساعت توی یه جمله دنبال فعل میگرده . :rofl::121fs725372:
امید وارم اگه راضی به همکاری شدید بتونیم به موفقیت های جالبی دست پیدا کنیم تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار .:1~@$S (2):
2 ساعت نمیشه که از اراک رسیدم . خیلی هم خسته ام و از ترمینال هم تا خونه پیاده اومدم . پس احتمالا برم ... :1~@$S (9): ( همون که مجید میدونه :1. (37)::1. (38): )
فعلا
-
یک مسئله جالب بگم در مورد یخ خشک . من یکی از دوستان قدیمیم باباش بزرگترین تولید کننده یخ خشک در ایرانه . شما که تهرانید بهتون دوره اما کارخونه اش توی شهرکرد هست و تا اصفهان شهرکرد حدودا یک ساعت و اندی راهه اگه شد یکبار میرم بگیرم . این جوری میفروشند که بسته های 20 کیلوگرمی 20 تومن ( قیمت سال پیش هست امسال ندیدمش ) .
برای همین سعی کنید کارخونه های یخ خشک را پیدا کنید و ازش بگیرید . چون شما با چند کیلوگرم کارتون راه نمیوفته یک مسئله و یکی هم اینکه اون جعبه های یونولیتی فشرده ای که توش میگذارند و بهتون میدند جعبه هایی که شما میتونید چند روزی توش نگه دارید یخ خشک را... :love:
-
سلام .
خیلی عالیه . اگه بشه حتی با کیلویی 1500 هم تهیه کرد خیلی خوبه . واقعا می ارزه . برای اینکه بشه به خوبیه کارایی LN2 هم ازش کار گرفت میشه توی استون یا اتیلن گلیکول حلش کرد . خیلی خوب جواب میده . دمای حدود 70- الی 80- رو راحت میشه با استون بدست آورد . پایداری دمایی محلولش هم بیشتره . یعنی مدت بیشتری میتونه سیستم رو خنک نگه داره .
راستی . دارم روی عایق بندی کانتینر خودم کار می کنم . خیلی جالب شده . باید ببینیدش .:wink:
راستی شهریار جان . کاشکی یه کارخونه LN2 آشنا داشتی :1. (38):
فعلا
-
نقل قول:
سلام .
خیلی عالیه . اگه بشه حتی با کیلویی 1500 هم تهیه کرد خیلی خوبه . واقعا می ارزه . برای اینکه بشه به خوبیه کارایی LN2 هم ازش کار گرفت میشه توی استون یا اتیلن گلیکول حلش کرد . خیلی خوب جواب میده . دمای حدود 70- الی 80- رو راحت میشه با استون بدست آورد . پایداری دمایی محلولش هم بیشتره . یعنی مدت بیشتری میتونه سیستم رو خنک نگه داره .
راستی . دارم روی عایق بندی کانتینر خودم کار می کنم . خیلی جالب شده . باید ببینیدش .:wink:
راستی شهریار جان . کاشکی یه کارخونه LN2 آشنا داشتی :1. (38):
فعلا
دارم ! :1. (23): شرکت پلی اکریل خودش نیتروژن مایع تولید میکنه برای خودش و بیرون . اما مشکل اینجاست که فروشش تنی هست :1. (38): حالا میرم صحبت میکنم ببینم چه جوریه آیا کپسولی هم میفروشند یا خیر ...:great:
-
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز حالتون چطوره ممنون از راهنمای های حرفه ای شما عزیزان
از آقا مجید ممنون هستم خیلی آقای..:love:
خیلی مطالب جالبی بود والا قرار که بسازیم کانتیر را و عایق بندیش رو هم یک فکری بایید بکنیم و همین طور که
آقا عماد عزیز گفتند فکر کنم مس خیلی قیمتش بزنه بالا سعی می کنم با al بسازم.
و احتمالا از یخ خشک برای اول بایید استفاده کنیم. چون خطرناکه..:دی
از آقا مهدی و شهریـــــار خان هم تشکر می کنیم.
از کمک های خوب آقا محمد عزیز هم تشکر می کنم موارد خیلی خوبی را ذکر کردند بایید با دوستان تیم صحبت
کنیم ببینم چی میشه ولی واقعا بحث تا اینجا عالی بوده خیلی اطلاعات جالبی را بدست آوردم.
-
نقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز حالتون چطوره ممنون از راهنمای های حرفه ای شما عزیزان
از آقا مجید ممنون هستم خیلی آقای..:love:
خیلی مطالب جالبی بود والا قرار که بسازیم کانتیر را و عایق بندیش رو هم یک فکری بایید بکنیم و همین طور که
آقا عماد عزیز گفتند فکر کنم مس خیلی قیمتش بزنه بالا سعی می کنم با al بسازم.
و احتمالا از یخ خشک برای اول بایید استفاده کنیم. چون خطرناکه..:دی
از آقا مهدی و شهریـــــار خان هم تشکر می کنیم.
از کمک های خوب آقا محمد عزیز هم تشکر می کنم موارد خیلی خوبی را ذکر کردند بایید با دوستان تیم صحبت
کنیم ببینم چی میشه ولی واقعا بحث تا اینجا عالی بوده خیلی اطلاعات جالبی را بدست آوردم.
قربانت ایمان جان شما لطف داری :11():
فقط یه خواهش لطفا به دوستتون آقای nobody2000 هم بگید بیان ؛ چون ایشون خیلی واردن و نظر شون مهمه ؟!
با تشکر:give_rose:
مجید
-
آخ که انقدر بدم میاد از لحظاتی که یه تاپیک خوب یهو فریز میشه .
-
سلام به همه دوستان عزیز ببخشید که خیلی کم سر می زنم مشکل این اینترنت من هنوز حل نشده این
دوستان ما هم که قرار بود این طرح رو عملی کنیم هنوز جواب قطعی ندادند شرمنده.
آقا محمد شرمنده هستیم که تاپیک خوابیده..:1. (28):
-
دشمنت شرمنده عزیز .
منظورم با شما نبود که . با کل بچه ها بود . آخه دیگه بهم ثابت شده که توی این سایت یا پست ها پاک میشه یا اونقدر فضا سرد و بی روح میشه که ادم فکر می کنه توی تانک LN2 نشسته .
-
سلام به همه دوستان بلاخره کانتیر ما حاضر شد الان در حال حاضر دنبال یخ خشک و نیتروژن هستیم..
انشالله به زودی یک تست انجام می دهیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
وای پسر چی کار کردی !!!!!!!!!؟ :surprised::surprised:
آقا سیستم نو مبارک باشه ..............:121fs725372:شیرینی:yes:
زود تست هاش و بذار ببینیم چه کردی .......:1. (4):
-
سلام ممنون حاجی :دی چشم به روی چشم..:love:
این هم 2 تا از سیستم های نر خودمون در نمایشگاه...
البته یک چند تا دیگه هم بود که حسش نبود...:1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
سلام 2 تا سوال شرمنده ما بی تجربه هستیم میپرسیم شاید به کارمون آمد در آینده:
1- میزان پایداری یخ خشک چه مدت زمانی هست از زمانی که در حال تست قرار میدیم یا مدتی که میتونیم یخ خشک رو برای استفاده نگه داریم چقدره؟
2- برای ساخت کانتینر پردازنده اگر بدنه قطور باشه مشکلی پیش میاد؟ ولی کف کانتینر تا جایی که لازمه نازک کنیم....؟
-
ایول ایول !! :1. (10):
ایمان جان ، هزینه ساخت این کانتینر رو مرحله به مرحله توضیح بده که خیلی دنبالشم .
چرا اینقدر طولش رو بزرگ ساختی ؟ دلیل خاصی داره ؟
-
مبارک باشه ایمان جان ، ایشالله نتایج تستش را توی HWBOT ببینیم ( رکورد جهانی دیگه :1. (38): )
یک سوال طرح اتصالش به مادربرد چه جوریه این کانتینر شما ؟
-
نقل قول:
سلام 2 تا سوال شرمنده ما بی تجربه هستیم میپرسیم شاید به کارمون آمد در آینده:
1- میزان پایداری یخ خشک چه مدت زمانی هست از زمانی که در حال تست قرار میدیم یا مدتی که میتونیم یخ خشک رو برای استفاده نگه داریم چقدره؟
2- برای ساخت کانتینر پردازنده اگر بدنه قطور باشه مشکلی پیش میاد؟ ولی کف کانتینر تا جایی که لازمه نازک کنیم....؟
:whistle::1. (27):
-
فکر کنم در صفحه اول عماد جان توضیحات کاملی رو بیان کردند :(پست3)
1.کلا یخ خشک اگر در هوای آزاد باشه نهایتا بعد 30 تا 45 دقیقه بخار میشه در حالت تست باید اپز مقدار زیادی یخ در لوله استفاده کرد که جلوی ما تست کردن تا 30 دقیقه راحت جواب میده که آخرش هنوز تکه های کوچک یخ رو می شد
ته لوله دید...........:yes:
2. در ساخت کانتینر شما هر چه سطح مقطع مس رو با ماده کولنت (نیتروژن ، یخ خشک،...) که داخل لوله ریخته میشه رو بیشتر کنید در کف کانتینر بهتره یعنی واحد زمان مقدار گرمای بیشتری رو ماده کولنت بتونه از مس بگیره
بهتره :yes: واگر نه قطر کف باید به تدریج نازک بشه و قطر بدنه از 0.5mm کوچکتر نباید باشه :wink:
قربانت :give_rose:
مجید
-
ایول به ولتون بابا . من که هنوزم تو کف اون striker موندم . خدا وکیلی زدین ترکوندین بروبچه های کرمون رو .
حالا بگو ببینیم nse گرفنید یا extrime ؟ فرق خیلی باحالی دارن که واقعا هم ضایعه .
خلاصه. بسی فیض بردیم از این کانتینر شما . البته همراه با مجید جان .
اگ هزودتر اون تست ها رو بزاری که دیگه عالی میشه . فقط اگه بازم از این عکس ها داشتید بزاری خیلی خوب میشه .
فعلا
-
با با دمت گرم.تركوندي ها!ايشالا يه ركورد باور نكردني بزني.هزينش چقدر شد ايمان جان؟
-
اقا همگی ترکوندید میشه اموزششو در اخر توی یک فایل PDF
-
نقل قول:
ایول ایول !! :1. (10):
ایمان جان ، هزینه ساخت این کانتینر رو مرحله به مرحله توضیح بده که خیلی دنبالشم .
چرا اینقدر طولش رو بزرگ ساختی ؟ دلیل خاصی داره ؟
سلام داش مهدی والا قیمت تمام شده این کانتیر واسه رفیق
ما به همراه هزینه دست مزد حدود 70 در اومده.
به صورت مرحله به مرحله را می پرسم و می گذارم عزیزم.
در مورد طول این کانتیر زیاد بزرگ نیست توی عکس این طوری است حدود 25سانت.:1. (38):
نقل قول:
Shahryar مبارک باشه ایمان جان ، ایشالله نتایج تستش را توی HWBOT ببینیم ( رکورد جهانی دیگه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
یک سوال طرح اتصالش به مادربرد چه جوریه این کانتینر شما ؟
سلام نوکرتم داش شهریار...
انشالله بعد این که یخ خشک و نیترو پیدا کردیم..:1. (38):
خیلی تیزی داش شهریار همین طور که می بینی جای برای گیر کردن
قسمت فیبر که پیچ می شود وجود نداره باید از جوش روش استفاده کنیم
یا یک جوری چیزی سر راهش قرار بدیم تا خودش رو توی فشار نگه داره.
و قسمت زیری آن هم به وسیله یک تفلن برای نصب پیچ قرار دارد.:1. (40):
نقل قول:
good_punisher
ایول به ولتون بابا . من که هنوزم تو کف اون striker موندم . خدا وکیلی زدین ترکوندین بروبچه های کرمون رو .
حالا بگو ببینیم nse گرفنید یا extrime ؟ فرق خیلی باحالی دارن که واقعا هم ضایعه .
خلاصه. بسی فیض بردیم از این کانتینر شما . البته همراه با مجید جان .
اگ هزودتر اون تست ها رو بزاری که دیگه عالی میشه . فقط اگه بازم از این عکس ها داشتید بزاری خیلی خوب میشه .
فعلا
سلام آقا محمد عزیز والا مدل extreme است nse هم که داشتیم فکر کنم 790ultra است
تا جای که من فهمیدم . انشالله به زودی چشم اگر عکسی بود می گذارم.:love::1. (21):
-
دمت گرم . خیلی خوب شده . فقط نمی دونم چرا اینقدر دیر به دیر میاید و پیگیر بحث ها میشید .
:1. (4):جوووووونم . ایول بابا .واقعا که ترکوندید . چه مادر بردی هایی اومده زیر دستتون . کاشکی منم بودم ( آره جون خودم . منم پا شدم اومدم کرمان .)
راستی .striker II EXtreMe دارای چیپست 790 اولترائه . خدا وکیلی خوراک اور کردنه . بالاخص برای رم . چه FSB هایی میشه ازش گرفت . ولی NSE خیلی خوب از آب در نیومده . یعنی واقعا به پای Extreme نمیسرسه .
بگذریم
فعلا بای
-
سلام
آقا اگر کمک خواستی من میتونم بیام نزدیکم :great:
راستی اگر نیترو گیر آوردی خبری بده منم دنبالشم
و یک سوال شمش مس در کرمان پیدا میشه برای ساختن بلاک واتر،منظور قطر شمش هست اگر استوانه توپر باشه بهتر با قطر مثلاً 5 سانت
اگر هم بصورت شمش مکعبی هست اطلاعاتی اگر داشتی بهم بگو :love:
متشکرم
-
-
سلام
من هم یک کانتینر مسی ساختم البته خیلی ابتدایی شد اما برای شروع کار بود:great:
برای داخل استوانه از مس وسط فنهای 478 قدیمی که خیلی سنگین هم بود استفاده کردم با استفاده از یک بوشن آلومینیوم داخل استوانه محکم جا خورد و البته یک مقداری هم برای اینکه بازده بهتر و سطح تماس بیشتری با مایع داخل کانتینر داشته باشه بیرون ماند ( به داخل استوانه)
برای سوار کردن روی مین فعلاً از یک مین خیلی زیادی :1. (27): معمولی ولی LGA استفاده میکنم تا تجربه بدست بیارم و شاید راهکارهای بهتر :great:
و تقریباً پایان کار:1. (5):
نظرات شما راهنمای کار من خواهد بود
-
نقل قول:
سلام
من هم یک کانتینر مسی ساختم البته خیلی ابتدایی شد اما برای شروع کار بود:great:
برای داخل استوانه از مس وسط فنهای 478 قدیمی که خیلی سنگین هم بود استفاده کردم با استفاده از یک بوشن آلومینیوم داخل استوانه محکم جا خورد و البته یک مقداری هم برای اینکه بازده بهتر و سطح تماس بیشتری با مایع داخل کانتینر داشته باشه بیرون ماند ( به داخل استوانه)
برای سوار کردن روی مین فعلاً از یک مین خیلی زیادی :1. (27): معمولی ولی LGA استفاده میکنم تا تجربه بدست بیارم و شاید راهکارهای بهتر :great:
و تقریباً پایان کار:1. (5):
نظرات شما راهنمای کار من خواهد بود
کارت خوب شده دوست عزیز اما نقشه کاملش را بنده ندیدم که بتونم نظری بدم ( داخلش را بخصوص ) اما منتظر نتایج تست های شما هستم . :great:
-
متشکرم
متاسفانه نیتروژن در شهر ما پیدا نمیشه نمیدونم چکار کنم!!!
ازت تونستم پیدا کنم که برای نگهداری ..... بعضی مواد استفاده میشه و دمایی نزدیک به نیتروژن مایع داره اما خیلی فرارتر از نیتروژن هست و در عرض چند دقیقه بخار میشه:1. (28):
-
یخ خشک هم نتونستی پیدا کنی ؟
-
نقل قول:
یخ خشک هم نتونستی پیدا کنی ؟
زیاد دنبال این نبودم
معمولاً از کجاها میشه بپرسم تا فردا برم دنبالش ببینم کسی داره؟
-
نقل قول:
متشکرم
متاسفانه نیتروژن در شهر ما پیدا نمیشه نمیدونم چکار کنم!!!
ازت تونستم پیدا کنم که برای نگهداری ..... بعضی مواد استفاده میشه و دمایی نزدیک به نیتروژن مایع داره اما خیلی فرارتر از نیتروژن هست و در عرض چند دقیقه بخار میشه:1. (28):
سلام دوست من کانتیر بسار خوبی ساختی مبارکه مثل این که مشکلات ما تقریبا از یک چیز است
نبود یخ خشک و نیتروژن...:1. (28):
راستی اون فوم که دور کانتیر است را از کجاها می شود تهیه کرد من که این نوع فومی ندیدم؟
-
نقل قول:
سلام دوست من کانتیر بسار خوبی ساختی مبارکه مثل این که مشکلات ما تقریبا از یک چیز است
نبود یخ خشک و نیتروژن...:1. (28):
راستی اون فوم که دور کانتیر است را از کجاها می شود تهیه کرد من که این نوع فومی ندیدم؟
سلام دوست عزیز
اون فوم رو از فروشگاهی که لوازم سرخانه و یخچال و البته کولرگازی (اسپیلت) داشت تهیه کردم انواع اندازه ها و قطرها هم داشت یک شاخه 2 متری رو خریدم 5 هزارتومان چون کمتر از یک شاخه نمیداد:1. (27):
من نمیدونم از کجا باید نیتروژن یا یخ خشک پیدا کنم نمیدونم باید چکار کنم:1. (26):
-
سلام
از دوستان کسی نظری نداره من بیشتر کجا میتونم بگردم دنبال یخ خشک؟
آقا ایمان در تاپیک اورکلاک من دیدم شما گفتی باید از کانتینر و یخ دوباره استفاده کنی
یک کمی بیشتر راهنمایی میدی چطوری یا چکار کردی؟:love:
-
سلام :
من يک ايده دارم و اون هم اين هست که بيايم دوتا کانتير رو يا سايز متفاوت در هم بزاريم .
يعني يک کانتير با سايز کوچکتر را در يک کانتير با سيايز بزگتر قرار دهيم و کانتير رو بشکلي بسازيم که کانتير
در دل يک کانتير ديگر باشد ...
بعد بيايم تو قسمت دوم يا کانتير دوم مثلا کولانت بريزيم و در کانتير دوم يخ خشک يا نيتروژن مايع ...
-
والا برای یخ خشک از شهریار سوال کن احتمالا میدونه .
نیتروژن مایع البته بهتر جواب میده فکر کنم .
-------
آقا تهرانی ؟
اگه تهرانی با این شماره تماس بگیر ببین داره یخ خشک ازش بگیری یا نه ، کیلویی 2 تومن میده انگار .
09121242497 - علی بهبهانی
:give_rose: