-
بحث و تبادل نظر در مورد خنک کننده های T.E.C و مسائل مربوطه
سلام دوستان .
بنده جدیدا توی سایت شما عضو شدم . اولین قصدم هم یاد گرفتن چیزایی درباره cooling سیستم و over clock بود که الحمد لله چیزای خوبی یاد گرفتم .
اول می خوام از تاپیک بسیار عالی "برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) " تشکر کنم و همچنین آقای nobody که اطلاعات بسیار عالی دارن . و راستش یه انتقاد بسیار تند و شدید نسبت به همین تاپیک . آخه چرا تاپیک رو منحرف می کنید . چون اطلاعات بسیار مفید آقای nobody ناقص منتقل شد.
و اما می خواستم راهنمایی کنید که T.E.C از کجا میشه تهیه کرد . البته قیمتش رو توی تاپیک قبلی به نظرم حدود 20-30 ذکر کرده بودن . ولی در باره جاش چیزی نگفته بودن .
از آقای nobody هم خواهش می کنم بقیه اطلاعاتشون درباره water block و بقیه قطعات مثل مخزن و این جور چیزا رو ادامه بدن تا ما هم استفاده کینم . و اگه جمع و جور و مختصر توی یه مقاله باشه که دیگه بهتر . البته قابل ذکر و تشکره که آقای IMAN هم مقاله خوبی رو تهیه کرده بودن که به هیچ وجه ایراد پذیر نیست . ولی در باره مدل های مختلف واترکولینگ میشه از اطلاعات آقای nobody استفاده کرد که بستگی به لطفشون نسبت به اعضای جدید داره .
با تشکر .
فعلا بای
-
پاسخ: کمک برای خرید T.E.C
نقل قول:
و راستش یه انتقاد بسیار تند و شدید نسبت به همین تاپیک . آخه چرا تاپیک رو منحرف می کنید . چون اطلاعات بسیار مفید آقای nobody ناقص منتقل شد.
فعلا بای
باتشکر از شما
منم از آقایnobody دعوت می کنم تا اطلاعات مفیدشون رو دوباره در اختیار بچه ها بزارن
درمورد تغییر هدف تاپیک منم با شما موافقم ولی هدف تاپیک با همین پست های من وشما است
که شکل می گیره پس باید محتوای تاپیک ها بالابره یعنی مثل مطالب آقایnobody که قطعا جنبه
آموزشی داشت ما هم منتظر این هستیم یکی بیاد مطلبو آماده بزاره دهنمون آقایnobody هم حتمادیدن وقتی که دید بچه هاهیچ کدوم در بحث شرکت نکردن دیگه تاپیک نزدن :1. (28):!!!
و همین میشه که تاپیک منحرف میشه البته تاپیک مورد نظر خیلی هم از بحث خارج نشده
و در مورد TEC هم بایداز یخچال سازا و اونایی که سیستم های سرمایشی گرمایشی می سازن پرسوجو کنیم من یدونه TEC از آزمایشگاه قرض گرفتم و روش آزمایش کردم
امیدوارم موفق باشی:11():
-
یجچال سازی ها TEC ندارند TEC تو آبسرد کن ها استفاده میشه
-
سلام .
من دیروز کلی وقت گذاشتم و رفتم طرفای پامنار و بعد هم سعدی جنوبی دنبال یک سری لوله مسی . الان رادیاتور و لوله مسی ها جوره . فقط میمونه انواع متنوع طرح هایی که nobody زحمتش رو بکشه ممنون میشیم و ضمنا اگه بتونید بگید دقیقا کجا میشه این T.E.C رو پیدا کرد و خرید خیلی ممنون میشم . فقط دقیق بگید یا حد اقل یه جوری محدوده ندید که آدم بمونه توش . مثلا وقتی میگید جمهوری یه محدوده مشخصتری رو هم بگید بد نیست . مثل اینکه بگید جمهوری طرفای پاساژ امجد . یا مثلا بگی دور و ور کوچه آلیک . این طوری کلی از کار رو از روی شونم بر میدارید
ممنون از توجهتون به تاپیک
فعلا بای ( همون اصطلاح تابلوی قدیمی
-
من رفتم از اون آزمایشگاه که TEC گرفتم پرسیدم از کجاTEC گرفتین ؟؟
گفتن از همون جایی که شما دیروز رفتین گشتین ساختمون امجد و همون حوالی رو گفتن بگردین پیدا می کنین
منم می خوام یه سری برم مهران کیت اونجا حتما راهنمایی می کنن تا از کجا بگیریم !
-
سلام .
ممنون . میرم اون جا ها رو خوب میگردم ببینم کارمون به کجا میرسه :(;:
-
من یک TEC گرفتم حدود 35 تومن هم خرج کردم ولی برای من یک سیستم کولینگ نشد که نشد
این صفحات TEC بشدت غیر قابل کنترل هستند و با مشکل کنترل حرارتی مواجه خواهید شد.
با سیلیکون روی سینک ترانزیستورهای قدرت چسبوندمش
روی سینک فن دور بالا گذاشتم
روی سینک 9 لوله مسی قرار دادم و با پمپ آب مقطر را داخل آن در جریان گذاشتم (در مدت زمان 20 دقیقه دمای یک لیتر آب را 12 درجه بالا برد )
یک سینک کوچک رادیاتور مانند برای خنک کردن آب عبور از لوله ها قرار دادم
باز هم نتونستم Heat Side اونو خنک کنم :cry::cry:
دیگه دیوانه شدم :1. (12)::1. (12):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی عجله نکنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
سلام
یه سوال بی ربط و یه سوال با ربط
اولیش با ربطه : این T.E.C رو از کجا خریدین ؟:1. (27):
دومیش بی ربطه : این کیس زیبای شما احیانا جزو کیس های تاور thermal take نیستش ؟:1. (5): :wink:
آهان یه چند تایی دیگه هم یادم اومد که باربطه :
شما فقط از آب با دمای معمولی استفاده کردین که میگید خنک نمیکنه یا آب خنک یا آب و یخ یا آب و ضد یخ و یخ رو هم امتحان کردین ؟:whistle:
آین پمپ ها که توی تاپیک های دیگه معرفی شده فقط میتونه آب رو پمپ کنه یا چیزی مثل استون:1. (16): رو هم میتونه پمپ کنه ؟
فعلا همین سوال ها
اگه کاری ندارید ... فعلا بای :out:
-
نقل قول:
سلام
یه سوال بی ربط و یه سوال با ربط
اولیش با ربطه : این T.E.C رو از کجا خریدین ؟:1. (27):
من ساکن مشهد هستم برای همین پاسخ به این سوال زیاد به شما کمک نمی کند
من از بهنام کیت گرفتم
این هم نوع TEC من هست TEC1-19908T125 می تونید تو آدرس زیر مشخصاتشو ببینید
نقل قول:
دومیش بی ربطه : این کیس زیبای شما احیانا جزو کیس های تاور thermal take نیستش ؟:1. (5): :wink:
نه کیس من Vine 2 هستش
نقل قول:
آهان یه چند تایی دیگه هم یادم اومد که باربطه :
شما فقط از آب با دمای معمولی استفاده کردین که میگید خنک نمیکنه یا آب خنک یا آب و یخ یا آب و ضد یخ و یخ رو هم امتحان کردین ؟:whistle:
این هم با استفاده از آب و یخ (یعنی آب صفر درجه)
ولی شما بگید برای هر دفعه که نمیشه برای از یخچال یخ بریزی تو مخزن آبش تا سرد بکنه
این روش جواب نمیده
من آب و ضد یخ را امتحان نکردم چه مزیتی نسبت به آب داره ؟
همانطور که من پیش از این هم گفتم از آب مقطر استفاده کردم تا هم روی لوله ها روسوب نزاره و هم رسانا نباشه و هم نیمه پیل تولید نکنه
فعلا هم برای عرق کردن Cool Side هم برنامه خاصی نچیندم چون به اون مرحله نمی رسه
نقل قول:
آین پمپ ها که توی تاپیک های دیگه معرفی شده فقط میتونه آب رو پمپ کنه یا چیزی مثل استون:1. (16): رو هم میتونه پمپ کنه ؟
فعلا همین سوال ها
اگه کاری ندارید ... فعلا بای :out:
این پمپی که من استفاده نمی کنم پمپ آب پاش ماشین هست با 5 ولت تغذیه اش می کنم چون روی 12 ولت به لوله ها ضربه شدیدی می زنه و بشدت داغ می کنه در طولانی مدت خواهد سوخت
من از استون استفاده نکرده ام اولا اگر به نوشته های من توجه کرده باشید
نقل قول:
(در مدت زمان 20 دقیقه دمای یک لیتر آب را 12 درجه بالا برد )
حرارت انتقالی بالاست و استون به صورت گاز در می آید
استون فرار هست از لحاظ عایق بندی مشکل تر میشه باهاش کار کرد
معمولا از استون در Heat Pipe استفاده میشه نه WaterPump
-
به نظر من پکهای آماده تو ایران بهترن . چون تنوع تو این قطعات نیست . اونجا به راحتی میتونید لوازم لازم رو پیدا کنید .
-
نقل قول:
به نظر من پکهای آماده تو ایران بهترن . چون تنوع تو این قطعات نیست . اونجا به راحتی میتونید لوازم لازم رو پیدا کنید .
من فکر می کنم تمام این تلاش هایی که بچه های می کنن برای اینه که خودشون یه چیزی بصورت دستی و با ذوق خودشون ساخته باشن و گر نه خریدن پک آماده که کاری نداره ..
-
از تمام دوستان که در این تاپیک فعالیت میکنند و دست ساخته های خودشون آزمایشها صحیح وخطاها و تجروبه هاشون رو معرض نمایش می گذارن واقعا ممنونم من خودم دارم این قضیه رو مورد آزمایش قرار می دهم و مخصوصااز آقای red_waves وgood_punisher کمال تشکر رو دارم:give_rose:
حالا برسیم به سوال ها:
red_waves جان
نقل قول:
من یک TEC گرفتم حدود 35 تومن هم خرج کردم ولی برای من یک سیستم کولینگ نشد که نشد
این صفحات TEC بشدت غیر قابل کنترل هستند و با مشکل کنترل حرارتی مواجه خواهید شد.
با سیلیکون روی سینک ترانزیستورهای قدرت چسبوندمش
روی سینک فن دور بالا گذاشتم
روی سینک 9 لوله مسی قرار دادم و با پمپ آب مقطر را داخل آن در جریان گذاشتم (در مدت زمان 20 دقیقه دمای یک لیتر آب را 12 درجه بالا برد )
یک سینک کوچک رادیاتور مانند برای خنک کردن آب عبور از لوله ها قرار دادم
این هم نوع TEC من هست TEC1-19908T125 می تونید تو آدرس زیر مشخصاتشو ببینید
من تو تست های که گرفتم به نتیجه جالبی رسیدم مدل tec ها باهم فرق می کنه یعنی مقدار خنک کنندگی شون مثالا یکی با یه هیت سینک و فن ساده به 19- درجه میرسه ولی یکی دیگه (TECمدل دیگه که آخرشم ولتاژ زیاد دادم 18v سوخت ) هرچی زور زدم به 8 درجه رسید با همو ن فن وهیت سینک با آب مقطرهم به 2 درجه رسید
بحث سر اینکه دو تاTEC بااندازه4*4 چراانقد راختلاف درخنک کنندگی شون؟
حالا من نمی گم که TEC شما ازکدوم مدله باید یک بار آزمایشی با فن وهیت سینک مثل شکل بالا تست بگیرپی دمای دو طرف گرم وسرد رو برام بزاری تا ببینیم چه مدلی یه ؟به نظر من TEC بهتره یعنی مدل 19- درجه من اینجوریه، که کانال های ارتباطی TEC از دوطرف اون معلوم باشه یعنی شما روی اون هاله ای از خطوط داخلی اون رو ببینید:1. (27):
راستی کاش وقتی که داشتی با آب خنک میکردی درجه حرارت خنک کنندگی اون ور هیت سینک رو میگرفتی می گذاشتی تابهتر بتونم کمکت کنم:1. (38):
-
نقل قول:
از تمام دوستان که در این تاپیک فعالیت میکنند و دست ساخته های خودشون آزمایشها صحیح وخطاها و تجروبه هاشون رو معرض نمایش می گذارن واقعا ممنونم من خودم دارم این قضیه رو مورد آزمایش قرار می دهم و مخصوصااز آقای red_waves وgood_punisher کمال تشکر رو دارم:give_rose:
حالا برسیم به سوال ها:
red_waves جان
من تو تست های که گرفتم به نتیجه جالبی رسیدم مدل tec ها باهم فرق می کنه یعنی مقدار خنک کنندگی شون مثالا یکی با یه هیت سینک و فن ساده به 19- درجه میرسه ولی یکی دیگه (TECمدل دیگه که آخرشم ولتاژ زیاد دادم 18v سوخت ) هرچی زور زدم به 8 درجه رسید با همو ن فن وهیت سینک با آب مقطرهم به 2 درجه رسید
بحث سر اینکه دو تاTEC بااندازه4*4 چراانقد راختلاف درخنک کنندگی شون؟
حالا من نمی گم که TEC شما ازکدوم مدله باید یک بار آزمایشی با فن وهیت سینک مثل شکل بالا تست بگیرپی دمای دو طرف گرم وسرد رو برام بزاری تا ببینیم چه مدلی یه ؟به نظر من TEC بهتره یعنی مدل 19- درجه من اینجوریه، که کانال های ارتباطی TEC از دوطرف اون معلوم باشه یعنی شما روی اون هاله ای از خطوط داخلی اون رو ببینید:1. (27):
راستی کاش وقتی که داشتی با آب خنک میکردی درجه حرارت خنک کنندگی اون ور هیت سینک رو میگرفتی می گذاشتی تابهتر بتونم کمکت کنم:1. (38):
مشخصات TEC من این هستش
Part Number TEC1-19908T125
Couples 199
U(max) 25
I(max) 8A
ΔT(max) 68
Q(max) 115
L×W×H(mm) 62x62x4.50
در تصویری که قرار داده اید زیاد واضح نیست فن روی چی قرار گرفته ؟
حتما اگر مجددا در آب سرد امتحان کردم نتیجه اش را به شما خواهم گفتم
مشکل من اینکه TEC که دارم جریان کشی در حدود 3 امپر داره در صورتی که تولید کننده تا 8 امپر اعلام کرده
من اون خطوط موازی را می تونم روی TEC ببینم
با تشکر
-
نقل قول:
مشخصات TEC من این هستش
Part Number TEC1-19908T125
Couples 199
U(max) 25
I(max) 8A
ΔT(max) 68
Q(max) 115
L×W×H(mm) 62x62x4.50
در تصویری که قرار داده اید زیاد واضح نیست فن روی چی قرار گرفته ؟
حتما اگر مجددا در آب سرد امتحان کردم نتیجه اش را به شما خواهم گفتم
مشکل من اینکه TEC که دارم جریان کشی در حدود 3 امپر داره در صورتی که تولید کننده تا 8 امپر اعلام کرده
من اون خطوط موازی را می تونم روی TEC ببینم
با تشکر
قربانت
در مورد فن هم می چسبونیش روی پره های هیت سینکت برا من چون هیت سینکم کشیده بود دورش و با مقوا پوشوندم تا هوا از کانال ها هیت سینک بهتر عبور کنه و سینک رو خنک کنه !!
ین کاری که من بالا انجام دادم رو انجام بده دما زیر و رو را ثبت کن بهم بگو نیاز به آب سرد نیست :yes:
من رو TEC ایم هیچ مشخصاتی ننوشه حتی مارک شرکت سازنده شم نزده چه جوری مشخصاتشو بفهمم
اندازه اش هم همون 4*4 هستش
در مورد مشخصاتی که قرار دادید آیا واقعا با TEC که دارید صدق می کنه ؟
منظورم دما وهمون آمپری که می گید 3 هستش دلیلش منبع تغذیه است.
1.حتما منبع تغذیه جدا بذارید 400 وات واقعی به بالا
2. سر راه جریان ورودی به TEC قبلش هیچ مصرف کننده قرارنگیره مثل فن ها واینکه نشون دهنده جریان کشی
لازم( 8 آمپر )گرم شدنه سیم هاست جوری که داغ می شن این جوری نباید TEC بد عمل کنه !
-
نقل قول:
قربانت
در مورد فن هم می چسبونیش روی پره های هیت سینکت برا من چون هیت سینکم کشیده بود دورش و با مقوا پوشوندم تا هوا از کانال ها هیت سینک بهتر عبور کنه و سینک رو خنک کنه !!
ین کاری که من بالا انجام دادم رو انجام بده دما زیر و رو را ثبت کن بهم بگو نیاز به آب سرد نیست :yes:
من رو TEC ایم هیچ مشخصاتی ننوشه حتی مارک شرکت سازنده شم نزده چه جوری مشخصاتشو بفهمم
اندازه اش هم همون 4*4 هستش
در مورد مشخصاتی که قرار دادید آیا واقعا با TEC که دارید صدق می کنه ؟
منظورم دما وهمون آمپری که می گید 3 هستش دلیلش منبع تغذیه است.
1.حتما منبع تغذیه جدا بذارید 400 وات واقعی به بالا
2. سر راه جریان ورودی به TEC قبلش هیچ مصرف کننده قرارنگیره مثل فن ها واینکه نشون دهنده جریان کشی
لازم( 8 آمپر )گرم شدنه سیم هاست جوری که داغ می شن این جوری نباید TEC بد عمل کنه !
سلام
پس یک هیت سینک پشت پرده بوده :wink:
من پارت نامبرشو از فروشنده گرفتم
اندازه هم 6x6 هست
من پاور خودمو که 430 وات گرین هست و دوبل 16 آمپر میده بهش وصل کردم توفیقی نداشت
الان بهش یک پاور 500 معمولی با یک سیم 0.5 مستقیم بهش وصل کردم وصل کردم
جالبه سیم داغ نمی کنه کانکتور داغ میشه
فکر کنم 8 آمپر اسمی باشه
فعلا دنبال یک سینک قوی تری برای سمت خنک کننده اش هستم که کل سطح اون پوشش بده آخه برای ابعاد 6x6 به سختی سینک پیدا میشه
به نظر شما روی سطح خنک کننده هم از خمیر سیلیکون هم استفاده کنم ؟
با تشکر
-
نقل قول:
سلام
پس یک هیت سینک پشت پرده بوده :wink:
من پارت نامبرشو از فروشنده گرفتم
اندازه هم 6x6 هست
من پاور خودمو که 430 وات گرین هست و دوبل 16 آمپر میده بهش وصل کردم توفیقی نداشت
الان بهش یک پاور 500 معمولی با یک سیم 0.5 مستقیم بهش وصل کردم وصل کردم
جالبه سیم داغ نمی کنه کانکتور داغ میشه
فکر کنم 8 آمپر اسمی باشه
فعلا دنبال یک سینک قوی تری برای سمت خنک کننده اش هستم که کل سطح اون پوشش بده آخه برای ابعاد 6x6 به سختی سینک پیدا میشه
به نظر شما روی سطح خنک کننده هم از خمیر سیلیکون هم استفاده کنم ؟
با تشکر
درسته هیت سینک در شکل مشخص نیست اصلا بدون هیت سینک نمی شه که اونورش برفک بزنه !!!
در مورد پارت نامبر هم منم که روی TEC دقت کردم دیدم نوشته TEC1-12706که وقتی یه کم تحقیق کردم به این جدول رسیدم:
زیاد به حرف فروشنده نباید اعتنا کنی چون من درمورد TEC شنیدم که فقط مدل 4×4 می تونه با هیت سینک به 20-
درجه و کلا دماش زیر صفر برسه البته با هیت سینک نه واتر بلوک یا آب !
من خودم از 6×6 تست نگرفتم ببینم با هیت سینک بزرگ دمای طرف گرم و سردش چقدره که شما بعد از خرید هیت سینک زحمت اینکارو بکشید:merci:
راستی بیین پاورت خوب یعنی کافییه و داغ شدن کانکتور هم منظوره من بود ولی حالا چرا برا شما 8 آمپر رو
نمی کشه و برا من 6 آمپر رو می کشه و عمل می کنه برا خو دمم عجیبه؟به قول شما شایدم اسمی باشه:1. (26):
خمیر هم به اندازا هیه عدس بزن وسط هیت سینک TEC رو بچسبون روش تا خمیر پخش شه !!
موفق باشید
-
سلام
خیلی ممنون که شما هم همکاری می کنید تا به یه نتیجه مناسب برسیم .
پنجشنبه یه سری رفتم جمهوری . به این وسیله اسم ناقصش رو اتلاق می کنن :thrmo electric . یعنی cooling آخرش رو نمیگن معمولا . به اسم فارسی المان سرد کننده هم زیا توی بازار هست . برای یخچال استفاده میشه . انواع طول و عرض داره از قبیل 38 * 38 یا 40*40 یا 50*50 یا 60*60 . همچنین مارک ها و توان های مختلفی هم هست . از قبیل 56 وات و 60 وات و 80 وات و 120 و 160 وات . قیمتش هم متفاوته . من یه مدل 40*40 با توان 60 و اختلاف دمای 67 درجه و اسم TEC 1-12706 07.8 و قیمت 8500 تومن خریدم . 80 واتش هم از یه جای دیگه قیمت گرفتم 12 تومن .
فروشنده مغازه دومی خیلی محترمانه راهنماییم کرد ( یعنی کلی بحث کردیم ) معمولا کار با توان کم راحت تره . یعنی حدود 60 و 80 برای ما خوبه . معمولا برای اختلاف دمای خوب میان 3-4 تا رو با هم سری می کنن . البته با توان متفاوت . یعنی مثلا یه 60 وات میچسبونن روی cpu ( یا سطحی که قراره خنک بشه ) روی اون رو یه 80 میزارن و روی 80 یه 120 و روی 120 یه 160 :gasp:. این طوری زودتر به اختلاف دمایی مناسبی میرسن و هدایت گرما راحت تر صورت میگیرد . اگه بتونید خیلی خوب از hot side دما رو بگیرید به خوبی به دماهای زیر صفر هم میرسید . ولی در کل کار با این وسیله مشکل و مشکل سازه ( یعنی طاقت فرسا . تا حدی که میتونی به جای مسواک ازش استفاده کنید . یعنی دهن آدم مسواک میشه تا کار کنه :whistle: ) چند جا دیدم که این وسیله رو میفروختن :
توی خیابون جمهوری قبل از پل حافظ 2-3 تا پاساژ قبل از علائدین ( اسم پاساژ یادم نیست ). طبقه دوم آخرای سالن . ارجنت الکترونیک . این فروشگاه فقط 60 وات داره که خودش هم نمیدونه 60 واته و با قیمت 8500 عرضه میکنه .
بعد از پل حافظ . کوچه آلیک . نیوکیت . فکر کنم 60 واتش رو به صورت تکی میده 18 تومن . خیلی خیلی گرون فروش . با هیت سینک هم میفروشه 40 و 45 تومن . در دو سایز مختلف . به نظر من بهتره از این مغازه فقط اطلاعات بگیرید . یعنی ازش نخرید تا با این قیمتش حالش جا بیاد . ضمنا نیو کیت اسم المان سرد کننده رو توی بازار مد کرده .
همون کوچه آلیک . اسم مغازه یادم نیست ( همون مغازه ای که باهاش خیلی بحث کردم . ) جزو اولین مغازه های سمت شرقی کوچه ( یعنی سمت روبرویی نیوکیت . یه مغازه کوچیک و جمع و جور . اگه اشتباه نکنم پشت ویترین یه چند تایی TEC گذاشته . ولی از اکثر مغازه دار های آلیک بپرسید این مغازه و نیوکیت رو بهتون معرفی می کنن و نشون میدن . ضمنا این مغازه یه هیت سینک تمام مسی با یه فن فکر کنم 6*6 از اینتل داشت که من موندم تو کفش:great: . خوراک همین TEC بود :1. (40):. قیمتش هم سرسام آور بود . 50000 تومن:1. (2):
خلاصه . سرتون رو درد نیارم . اینم وظیفه ما بود که انجامش دادیم و زکاتش رو دادیم . حالا شما هم اگه سوالی در این باره داشتین یا میتونید برید از این راسته توی جمهوری بپرسید و یا همین جا مطرح کنید تا اگه کسی اطلاعاتی داشت بگه یا بنده اگه یادم نیومده که بگم بتونم در خدمتتون باشم .
فقط یه چنداتیی خواهش . اون طرح ها رو فراموش نکنید لطفا . بزاریدشون تا ما هم محظوظ بشیم . و همچنین یه در خواست . اندازا فاصله بین جای پیچ های مخصوص فن cpu در main board های ASUS STRIKER II FORMULA :1. (38):رو به صورتی که بشه روی یه طرح فنی پیاده کرد اندازه بگیرید و این جا در اختیار بنده بگذارید . یا اگه اطلاعات آماده ای دارید همون رو بگی خوبه .
یه سوال هم اینکه چیپست پل شمال در این مادر برد کجاشه . و در کل اگه بتونید روی یه عکس برام جاهایی رو که نیاز به خنک کنندگی در زمان over clock دارن رو مشخص کنین خیلی ممنون میشم . ( برای همین مادر برد مشخص کنید لطفا )
یه چیز دیگکه هم در باره TEC . وقتی هوای اطراف رو خوب خنک کنید راحت تر میتونید به اختلاف دمایی بالا و همچنین تبادل گرما در سمت گرم برسید . یعنی کارتون راحتتر میشه . مثلا یه کولر خوب روشن باشه که هوا رو درست دَرمون خنک کنه . :gasp:
فعلا همین اطلاعات ناقص و همین سوال های زیاد رو در دست داشتم . ببخشید اگه خیل طولانی شد .
فعلا بای
-
چه قیمت های خوبی !
من فقط TEC با سایز 6x6 سانتیمتر 24 تومن گرفتم
-
سلام .
راستش من قیمت همه انواعش رو نتونستم بدست بیارم . ولی مطمئنم که همه انواعش توی بازار پره . علاوه بر اینکه به ابعادش نگاه می کنی به توانش هم دقت کن . و بالاخص من اگه بخوام الان این TEC رو عوض کنم یا یکی دیگه بگیرم حتما یه TEC 2 یا TEC 3 می خرم . ( البته اگه پیدا بشه ) . درکل من قیمت ندارم . ولی رفتم جمهوری حتما یه قیمت میگیرم برات
یه چیز جالب رو هم بگم : TEC با باتری هم کار میکنه .... حدود 1 ساعت قبل از اینکه این پست رو بنویسم این رو امتحان کردم و همین که خریدم رو با یه باتری کتابی تستش کردم . عمل میکنه ولی نه اون طوری که از انتظار میره . الان هم باتریه تموم شده :1. (38): . من که خیلی حال کردم . حالا ببین به یه پاور وصلش کنیم چی میشه :lol::yes:
-
نقل قول:
سلام .
راستش من قیمت همه انواعش رو نتونستم بدست بیارم . ولی مطمئنم که همه انواعش توی بازار پره . علاوه بر اینکه به ابعادش نگاه می کنی به توانش هم دقت کن . و بالاخص من اگه بخوام الان این TEC رو عوض کنم یا یکی دیگه بگیرم حتما یه TEC 2 یا TEC 3 می خرم . ( البته اگه پیدا بشه ) . درکل من قیمت ندارم . ولی رفتم جمهوری حتما یه قیمت میگیرم برات
یه چیز جالب رو هم بگم : TEC با باتری هم کار میکنه .... حدود 1 ساعت قبل از اینکه این پست رو بنویسم این رو امتحان کردم و همین که خریدم رو با یه باتری کتابی تستش کردم . عمل میکنه ولی نه اون طوری که از انتظار میره . الان هم باتریه تموم شده :1. (38): . من که خیلی حال کردم . حالا ببین به یه پاور وصلش کنیم چی میشه :lol::yes:
تشکر ویژه :give_rose:
از شما به خاطر همتی که کردی و رفتی و وقت گذاشتی قیمت گرفتی یه همچین آدمی تو ایران کم پیدا میشه
هممون دنبال یه چیز حاضر آماده ایم ایشالا در این تاپیک بتونیم همت ها مون رو بالا ببریم تا ما بر مشکلات چیره
بشیم نه مشکلات برما!!خلاصه ممنون از زحمتی که کشیدی:love:
(خودمونی: منم فقط بلدم شعار بدم!!!:1. (27):یکی نیست بهم بگه یکم عمل کن کم حرف بزن!!)
چند سوال :
1.شما پرسیدی که مدل 60*60 هم با هیت سینک دما به زیر صفر میرسه یا نه؟باهیت سینک ؟
2.یعنی مدل 8500 با 12 با 18 تومن مدل 4*4 هیچ فرقی باهم نداره ؟ اگر واتش فرق داره از کجا بفهمیم که مدل
4*4 که می خوایم بخریم چند واته شما ازTEC1-12706 فهمیدین چند واته ؟ اگر از این پارت نامبر فهمیدین یه عدد دیگه بود ما چه جوری بفهمیم مثلا 80 وات مدلش چیه یا باید پارت نامبرش چه عددی باشه؟
3.منظورتون از این جمله(من اگه بخوام الان این TEC رو عوض کنم یا یکی دیگه بگیرم حتما یه TEC 2 یا TEC 3 می خرم . ( البته اگه پیدا بشه ) چی بود؟
ببخشیدا
راستی سوالهای خودتون هم جواب میدم الان درگیر انتخاب رشته دانشگاهم وقت نشد
جواب بدم ولی تو انجمن خودمون یه کم بگردین پیدا میشه!!:1. (38):
-
خوب دوستان کارتون بسیار عالی است من هم خیلی دوست دارم از این ها داشته باشم..:دی
البته اگه بشه استفاده کرد من پاور به اندازه کافی دارم فقط مونده فکر خنک کردن اون طرفش..
خوب ادامه بدین دوستان :دی
من فعلا از عمل به دورم..:1. (27):
-
نقل قول:
خوب دوستان کارتون بسیار عالی است من هم خیلی دوست دارم از این ها داشته باشم..:دی
البته اگه بشه استفاده کرد من پاور به اندازه کافی دارم فقط مونده فکر خنک کردن اون طرفش..
خوب ادامه بدین دوستان :دی
من فعلا از عمل به دورم..:1. (27):
اوه صاحبش اومد!!بچه ها جمع کنین بریم جای دیگه؟!:1. (38):
شوخی کردم
خوش اومدی ایمان جان
من می تونم TECرو برات پستش کنم آدرس پستی دقیقت رو بفرست به پرو فایل من ،
چند تا می خوای بگوبقیش با من !:yes:
(می خوای بگم امشب بچه ها یه وانت TEC برات بفرستن تو فقط لب تر کن)
-
نقل قول:
تشکر ویژه :give_rose:
از شما به خاطر همتی که کردی و رفتی و وقت گذاشتی قیمت گرفتی یه همچین آدمی تو ایران کم پیدا میشه
هممون دنبال یه چیز حاضر آماده ایم ایشالا در این تاپیک بتونیم همت ها مون رو بالا ببریم تا ما بر مشکلات چیره
بشیم نه مشکلات برما!!خلاصه ممنون از زحمتی که کشیدی:love:
(خودمونی: منم فقط بلدم شعار بدم!!!:1. (27):یکی نیست بهم بگه یکم عمل کن کم حرف بزن!!)
چند سوال :
1.شما پرسیدی که مدل 60*60 هم با هیت سینک دما به زیر صفر میرسه یا نه؟باهیت سینک ؟
2.یعنی مدل 8500 با 12 با 18 تومن مدل 4*4 هیچ فرقی باهم نداره ؟ اگر واتش فرق داره از کجا بفهمیم که مدل
4*4 که می خوایم بخریم چند واته شما ازTEC1-12706 فهمیدین چند واته ؟ اگر از این پارت نامبر فهمیدین یه عدد دیگه بود ما چه جوری بفهمیم مثلا 80 وات مدلش چیه یا باید پارت نامبرش چه عددی باشه؟
3.منظورتون از این جمله(من اگه بخوام الان این TEC رو عوض کنم یا یکی دیگه بگیرم حتما یه TEC 2 یا TEC 3 می خرم . ( البته اگه پیدا بشه ) چی بود؟
ببخشیدا
راستی سوالهای خودتون هم جواب میدم الان درگیر انتخاب رشته دانشگاهم وقت نشد
جواب بدم ولی تو انجمن خودمون یه کم بگردین پیدا میشه!!:1. (38):
سلام و تشکر از توجه آقا ایمان به تاپیک درویشی ما :wink::hello:
آقا خجالتمون نده . وظیفه بود . یه توک پا تا جمهوری رفتن که سهله خواستی تا پاکدشت هم میریم برات تراش کار خوب هم پیدا میکنیم :1. (37): .( بفرمایید نوشابه ... :1. (38): . فقط خدا کنه کار به در قابلمه باز کردن نکشه :1. (19):)
در باره سوال اولتون : نچ .بنده فقط تونستم بفهمم که با وات بالاتر میشه سریعتر به اختلاف دما ذکمر شده در جدول رسید . در باره اینکه سایز چه تاثیری در این سریعتر رسیدن داره نپرسیدم . یه چیز دیگه هم موثره . اینکه مقاومت درونی این وسیله چقدره و اون سلول سلول های درون TEC هر چی تعدادش بیشتر و اندازش کوچکتر و منظم تر باشه بهتره ( این که از چه نظری بهتره یادم نیست که بگم ) .
در باره سوال دومتون : اولا من هر چی سعی میکنم نمیتونم منظورتون رو از جمله اول سوال بفهمم یعنی این جمله "یعنی مدل 8500 با 12 با 18 تومن مدل 4*4 هیچ فرقی باهم نداره " . در باره قسمت دومش : یا باید برید از جدولی که توی اون سایت قرار داره استفاده کنید و یا مثل من برید از مغازه دار بپرسید . البته مغازه دار اولی که من ازش خریدم فقط همین یه مدل رو داشت و نمیدونست که چه توانی داره . ولی اون مغازه داری که راهنماییم کرد گفت که من 80 دارم و من هم همین رو بهش نشون دادم و گفتم میتونید بگید که این که من دارم چند واته . و ایشون جواب داد که 60 واته . و البته بگم ها این توان اسمیه . اگه TEC تمام آمپر مورد نیازش رو استفاده کنه و ولتاژ کمتر یا بیشتر از اندازه بهش تزریق نشه در بهترین شرایط به این توان میرسه و در واقع توان ماکزیمم هستش . البته من هر چی توی این سایتی که گذاشته بودین گشتم مدل خودم رو ندیدم . یه ملدل نوشه TEC1-12706T125 . درحالی که مال نوشته TEC1-12706 07.8 . حالا فرقشون چیه درست نمیدونم . در مورد قسمت سومش هم باید بگه بله میشه فهمید همون طوری که اون مغازه داره فهمید و بنده هم بلد نیستم وگرنه در خدمتتون بودم .
در باره سوال سومتون : TEC2 و TEC3 جزو پرتوان ترین مدل ها هستن . در واقع به صورت مینیاتوری اومدن 2 و یا 3 تا TEC1 رو سری کردن و به عنوان یک سیستم ترکیبی عمل میکنه . البته من این دو مدل رو پیدا نکردم و اون موقع هم اطلاعاتی در باره اینها نداشتم . ولی از توی این سایت که معرفی کردین تونستم اطلاعات مفیدی در بارشون بدست بیارم . ضمنا اختلاف دماشوت هم تا در بعضی مدل ها تا 100 درجه :surprised:میرسه یعنی : It's TOO COOL :gasp:. اینم آدرس اون قسمت که در باره multi stage TEC اطلاعات داره ::party:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید به زحمت افتادین . هر موقع تونستین جواب بدید ما راضی هستیم . فقط این وسایل ما بیات نشه چون میخوم زودتر قال قضیه رو قلوه کن کنم .:1. (38)::ange::1. (9):
فعلا بای:out:
-
نقل قول:
سلام و تشکر از توجه آقا ایمان به تاپیک درویشی ما :wink::hello:
آقا خجالتمون نده . وظیفه بود . یه توک پا تا جمهوری رفتن که سهله خواستی تا پاکدشت هم میریم برات تراش کار خوب هم پیدا میکنیم :1. (37): .( بفرمایید نوشابه ... :1. (38): . فقط خدا کنه کار به در قابلمه باز کردن نکشه :1. (19):)
در باره سوال اولتون : نچ .بنده فقط تونستم بفهمم که با وات بالاتر میشه سریعتر به اختلاف دما ذکمر شده در جدول رسید . در باره اینکه سایز چه تاثیری در این سریعتر رسیدن داره نپرسیدم . یه چیز دیگه هم موثره . اینکه مقاومت درونی این وسیله چقدره و اون سلول سلول های درون TEC هر چی تعدادش بیشتر و اندازش کوچکتر و منظم تر باشه بهتره ( این که از چه نظری بهتره یادم نیست که بگم ) .
در باره سوال دومتون : اولا من هر چی سعی میکنم نمیتونم منظورتون رو از جمله اول سوال بفهمم یعنی این جمله "یعنی مدل 8500 با 12 با 18 تومن مدل 4*4 هیچ فرقی باهم نداره " . در باره قسمت دومش : یا باید برید از جدولی که توی اون سایت قرار داره استفاده کنید و یا مثل من برید از مغازه دار بپرسید . البته مغازه دار اولی که من ازش خریدم فقط همین یه مدل رو داشت و نمیدونست که چه توانی داره . ولی اون مغازه داری که راهنماییم کرد گفت که من 80 دارم و من هم همین رو بهش نشون دادم و گفتم میتونید بگید که این که من دارم چند واته . و ایشون جواب داد که 60 واته . و البته بگم ها این توان اسمیه . اگه TEC تمام آمپر مورد نیازش رو استفاده کنه و ولتاژ کمتر یا بیشتر از اندازه بهش تزریق نشه در بهترین شرایط به این توان میرسه و در واقع توان ماکزیمم هستش . البته من هر چی توی این سایتی که گذاشته بودین گشتم مدل خودم رو ندیدم . یه ملدل نوشه TEC1-12706T125 . درحالی که مال نوشته TEC1-12706 07.8 . حالا فرقشون چیه درست نمیدونم . در مورد قسمت سومش هم باید بگه بله میشه فهمید همون طوری که اون مغازه داره فهمید و بنده هم بلد نیستم وگرنه در خدمتتون بودم .
در باره سوال سومتون : TEC2 و TEC3 جزو پرتوان ترین مدل ها هستن . در واقع به صورت مینیاتوری اومدن 2 و یا 3 تا TEC1 رو سری کردن و به عنوان یک سیستم ترکیبی عمل میکنه . البته من این دو مدل رو پیدا نکردم و اون موقع هم اطلاعاتی در باره اینها نداشتم . ولی از توی این سایت که معرفی کردین تونستم اطلاعات مفیدی در بارشون بدست بیارم . ضمنا اختلاف دماشوت هم تا در بعضی مدل ها تا 100 درجه :surprised:میرسه یعنی : It's TOO COOL :gasp:. اینم آدرس اون قسمت که در باره multi stage TEC اطلاعات داره ::party:
ببخشید به زحمت افتادین . هر موقع تونستین جواب بدید ما راضی هستیم . فقط این وسایل ما بیات نشه چون میخوم زودتر قال قضیه رو قلوه کن کنم .:1. (38)::ange::1. (9):
مرسی از پاسخ هاتون
آره منم دیدم multi stage TEC یعنی قطر این مدلTEC همون4 میلیمتر ولی اختلاف دمایی به 100 میرسه؟
ببخشید منم منظورم قیمت بود
نقل قول:
منظورتون رو از جمله اول سوال بفهمم یعنی این جمله "یعنی مدل قیمت8500 با 12 با 18 تومن مدل 4*4 هیچ فرقی باهم نداره از لحاظ کارایی ساخت "
راستی جواب سوال ها چشم دارم تحقیق می کنم شما یه تست کن مدل TEC رو که خریدی باهیت سینک ببین دمای طرف گرم و سرد رو اندازه بگیر بزار ببینیم مدل 60 وات با قیمت 8500 تمان چه پرفورمنسی داره!؟
دمت گرم:love:
-
سلام .
اول اینکه فعلا یکمی گیرم و نمیتونم روی دمای این TEC کار کنم ( طلب عذر میکنم دوستان ) . یعنی این کارم که تموم بشه اول از همه روی این کار می کنم چون یه EXTREME Cooling بیده :1. (23):...
دوم : یک سری قیمت و این جور چیزا براتون دارم .
digital thermo meter :
Lotron 4 scensors -100 to 1300 C j & K perabs suport 110 Tomaan
Lotron TM-925 2 scensors -100 to 1300 c j & k perabs suport 93 tomaan
victor 1 scensor -50 to 1300 30 tomaan
Lotron k perabs 7000 tomaan
water pump :
این خیلی خفن بود قیمتش هم 45 تومن بود سرعتش 8000 لیتر بر ساعت : resun sp-9000
این هم خیلی خوب بود قیمت 28500 با سرعت 4000 لیتر بر ساعت : resun sp-6000
این یکی رو خریدم : 30000 تومن و 4000 لیتر بر ساعت سرعت آب ( البته فکر میکنم خیلی زیاد باشه . شاید برم یه 1200 لیتری دیگه هم بگیرم و جفتش رو امتحان کنم . ) : sobo wp_ 6800 . :whistle::party:
مدل های زیادی توی بازار نبود . شما هم میتونید از لینکی که آقای nobody داده بود تهیه کنید و هم برید به ساختمون پلاسکو و عین من گرون بخرید و ببخشید ولی بازم عین من بره تو پاچتون :1. (27): . در کل این سرعت بالاها قیمتشون هم خیلی بالا بود . ولی با 10 تومن یه 1200 - 2000 لیتر خوب میشه خرید و بسیار راضی بود ( من که خیلی راضیم از این پمپ استفاده شده سرعت بالا :1. (28): . دوست دارم برم پلاسکو و :slap: :1. (12): :1. (38): :1. (13):) .
خلاصه . دوستان . یک سری راهنمایی دیگه هم در باره خرید می خوام .
اول : شلنگ شفاف و تحمل بالا ( از شلنگ تراز بهتر باشه )
با قطر 24 م م داخلی
با قطر 10 م م داخلی
با قطر 12 م م داخلی
با قطر 17 م م داخلی
حتما در قطعات کوچک بفروشه . این روزا انقدر به این فروشنده ها رو انداختم که روم سیاهه سیاهه :1. (38): . به هر کی میگی اینقدر از فلا چیز می خوام میگه نداریم آقا . حالا دارم میبینم که داره ها ولی میگه نداریم . چون میخواد یهویی زیاد سود کنه . بالاخص سر خرید لوله مسی . آخرشم :tussor:
پایه فن Cpu :
این رو برای این می خوام که بدونم صفحه زیر واتر بلوک رو کجاهاش رو سوراخ کنم که مشکلی سر سوار کردنش روی مادر برد نباشه . بالاخص مادر برد خودم . یعنی عشق من بیده : striker II formula :love::1. (5)::1. (1)::whistle:
یا بگید چطوری این کار رو بکنم که بعد نخوام 2 باره سوراخ کاری کنم .
یه فنر لاستیکی می خوام که دور شلنگ هام رو بگیره . ترجیحا رنگی ( البته مهم نیست چون روی کارایی تاثیر نداره . ولی برای قشنگی این طور باشه بهتره .)
دو تا چند راهی که عین همم باشن . ورودی 24 م م . 5 تا خروجی به قرار روبرو : یه 12 م م . 3 تا 10 م م . یه 17 م م .
اگه این نوع چند راهیی پیدا نمیشه پس باید از چند تا 3 راهی به شکلی خاص استفاده کنیم . پس بگید که کجا میتونم سه راهی با هر ابعادی که بخوام با جنس پلیمر یا پلاستیک بخرم یا حتی سفارش بدم که بسازه . چون کارم خراب میشه اگه همینا نباشه .
از اون دوستمون که مشاوره برای سیستم و قطعه میده می خوام که قیمت یک سری از وسایلی که مینیسم و فکر می کنن برای یه واتر کولینگ لازمه رو بنویسن ( البته تلفنی هم مزاحم میشیم )
cpu water block
gpu water block
north bridg water block
coolant
pump
شلنگ
لوازم جانبی مثل چند راهی و این جور چیزا
ممنون
من دیگه برم
-
نقل قول:
پایه فن Cpu :
این رو برای این می خوام که بدونم صفحه زیر واتر بلوک رو کجاهاش رو سوراخ کنم که مشکلی سر سوار کردنش روی مادر برد نباشه . بالاخص مادر برد خودم . یعنی عشق من بیده : striker II formula
یا بگید چطوری این کار رو بکنم که بعد نخوام 2 باره سوراخ کاری کنم .
عزیز ماشاال.. هر پستت مثل خودم همه چی توش میگی:love:
ببین درمور سواخ هااین یه استاندارده در کارخانه های مادر برد سازی که یه سواخ قطر 4mm وفاصله
این سواخ ها من اندازه گرفتم 6سانت و8 میلیمتره 68mm است که با جمع دو تا4mm دردوطرف سوراخ ها
سر جمع میشه76mm =7.6cm است
حالا به نظر من بیا یه مربع بکش که عرض هاش 76mm باشن وسر هرتقاطع 4mm دایره بزن و سوراخ کن:
!! البته این شکل زیاد دقیق نیست ولی یه همچین چیزهایی بشه خوبه!!
امیدوارم کمک کرده باشم تا جواب سوال های بعد تون یه کم صبر کنید گرفتارم :wink:
(ببخشیدا الاف شدی)
-
بله :wink: چه تنوع جنسی تو تهران هست
شما می خواهید TEC را مستقیم روی CPU قرار بدهید ؟
-
سلام ..
مثل اینکه دوستان روی فاصله سوراخ های سوکت T یا همون LGA 775 دارن بحث می کنن..
لینک زیر حاوی اطلاعات دقیق از این فاصله بین سوراخ هاست ..
توضیحات بیشتر را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ببینید
-
نقل قول:
سلام ..
مثل اینکه دوستان روی فاصله سوراخ های سوکت T یا همون LGA 775 دارن بحث می کنن..
لینک زیر حاوی اطلاعات دقیق از این فاصله بین سوراخ هاست ..
توضیحات بیشتر را
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ببینید
عزیز من هرچی اندازه گرفتم اگر منظور از شکل بالا کل فاصله است به اضافه دوسواخ 4mm جمعاکه 72mm در نمی آد
شایدم اختلاف میلیمتری در مادر برد ها وجود داره که بعید می دونم من یه مادر برد دیگه رو هم اندازه گرفتم
فاصله ذکر شده همون 76mm بود که قبلا اندازه گرفته بودم :love:
دوستان شما هم این فاصله رو اگه تونستین اندازه بگیرین رو بزارید
شایدم منظور عکس 76mm-4mm=72mm بوده اینم امکان داره درست در میاد:1. (27):
نقل قول:
بله چه تنوع جنسی تو تهران هست
شما می خواهید TEC را مستقیم روی CPU قرار بدهید ؟
عزیز حرفتون دو پهلو هستش ولی شما هر وسیله ای که نیازدار ید اگر در تهران هست من حاضرم خریداری و براتون پست کنم تا همه باهم پیشرفت کنیم و اگرنه چه فایده داره ما اینجا چیزی و تست کنیم و بیام براهم تعریف کنیم باید همه با هم تست وبه نتیجه مشترک رسیدن یا نرسیدن رو مورد بررسی قرار بدیم واشکال کارو در بیاریم
عزیز فاصله بین CPU وTEC رو از ورق 5mm مسی استفاده می کنیم یا از چسب عایق مشکی رنگه استفاده
می کنیم تا عرق نکنه با این تمهیدات گذاشتن tec رو cpu مشکلی ایجاد نمی کنه :great:
-
نقل قول:
یه فنر لاستیکی می خوام که دور شلنگ هام رو بگیره . ترجیحا رنگی ( البته مهم نیست چون روی کارایی تاثیر نداره . ولی برای قشنگی این طور باشه بهتره .)
دو تا چند راهی که عین همم باشن . ورودی 24 م م . 5 تا خروجی به قرار روبرو : یه 12 م م . 3 تا 10 م م . یه 17 م م .
اگه این نوع چند راهیی پیدا نمیشه پس باید از چند تا 3 راهی به شکلی خاص استفاده کنیم . پس بگید که کجا میتونم سه راهی با هر ابعادی که بخوام با جنس پلیمر یا پلاستیک بخرم یا حتی سفارش بدم که بسازه . چون کارم خراب میشه اگه همینا نباشه .
اول میری همون جا که لوله مسی خریدی (نرسیده به میدون امام خمینی خیابون سعدی جدید) به مس فروشامیگی شیلنگ سیلکون می خوام راهنماییت می کنن میگن بری کوچه پشت مس فروشا مرکز شیلنگ فنری ،سیلیکونی، معمولی ، هوا، سه راهی چند راهی آب و هوا البته شیلنگ فنری بستگی به قطرش ازمتری 5 هزارتومن داره به بالا که هر مدلی بخوای میتونی بخری
اگه صلاح میدونی در مورد پروژه تون ونقشه کار تون یه توضیح مختصر بدین که می خواین چی بساز ین تا هم من و بچه ها در جریان باشن:love:
-
سلام ..
مجید جان ..
این فاصله دقیقا همون چیزی هست که اشاره کردم . ( 72 میلی متر )
از طرفی سایتی حرفه ای تر از VR-Zone و نویسنده ای حرفه ای تر از Shamino پیدا نمیشه !! :1. (38):
این فاصله هم فاصله مرکز سوراخ های روی برد تا همدیگر هست ..
احتیاجی هم به اندازه گیری نیست . شما توی گوگل Design Guide های مربوط به LGA 775 را سرچ کنید و PDF های مربوطه را از سایت اینتل بگیرید .
اگر هم پیدا نکردید بگید من براتون بذارم . ( چون خودم کاغذی دارم باید عکس بگیرم و بگذارم که در هنگام تایپ این پست دوربین در اختیارم نبود )
موفق باشی دوست من ..
-
سلام
اعصاب ریخت بهم . چون الان کلی تایپ کردم که بفرست ولی هیچی به هیچی
فقط خلاصه میگم که برای اتصالات برید به این آدرس :
تهران - میدان امام خمینی - خیابان چراغ برق به سمت سرچشمه - بعد از خیابان سعدی نو و نظام الاطبا - اولین پاساژ دست چپ - پاساژ طوس
برای شلنگ هم همون طور که شما گفتید باید رفت به خیابان نظام الاطبا که پشت سعدی نو قرار داره . هم جنس ها و هم کیفیت ها و هم قیمت هاشون خیلی متفاوت بود . می تونید با متری 500 - 1000 تومن شلنگ مناسبی رو پیدا کنید . ولی بهترین شلنگی که تو بازار بود و بنده اندر کفش موندم یه شلنگ بود که توی خودش فنر داشت . یعنی نیازی نداشت برای جلوگیری از شکستنش فنر بندازی دورش . ولی متری 2000- 2500 قیمتش بود . در کل یه دور بگردید می تونید پیدا کنید .
و اما سوال هام .
آقا این فاصله هایی که گفتید همش درسته و کسی اشتباه نکرده . از همه هم ممنون . 68 داخلی . 76 خارجی و 72 فاصله مرکز سوراخ ها .
فقط یه سوال . این سوراخ ها همون هاییه که یرای اتصال خنک کننده CPU استفاده میشه ؟ ( یکمی به خاطر اون عکسی که majhd oc عزیز از یه مین برد گذاشته بود گیج شدم . آخه این نوع پایه که توی عکس هست رو زیر سوکت CPU دیدم ولی فکر می کردم برای اتصال خود سوکت LGA هستش .)
یه سوال دیگه . از جایی میشه یه فنر پلاستیکی رنگی برای دور شلنگ پیدا کرد ؟
راستی . این طرحم رو هم به روی چشم . یکمی بصبرید اونم میزارم تا ببینید و محظوظ بشید :1. (38): :love::wink:
و فعلا بای تا ببینیم کارمون به کجا میرسه
-
نقل قول:
آقا این فاصله هایی که گفتید همش درسته و کسی اشتباه نکرده . از همه هم ممنون . 68 داخلی . 76 خارجی و 72 فاصله مرکز سوراخ ها .
فقط یه سوال . این سوراخ ها همون هاییه که یرای اتصال خنک کننده CPU استفاده میشه ؟ ( یکمی به خاطر اون عکسی که majhd oc عزیز از یه مین برد گذاشته بود گیج شدم . آخه این نوع پایه که توی عکس هست رو زیر سوکت CPU دیدم ولی فکر می کردم برای اتصال خود سوکت LGA هستش .)
بله عزیز این سوراخ ها همون هاییه که برای اتصال خنک کننده CPU استفاده میشه واون پاییه که دیدین برای جا پیچ هاست یعنی فن من از اونور برد داخل این چهار سوارخ پیچ میشه و روی CPU قرار می گیره :love:
نقل قول:
یه سوال دیگه . از جایی میشه یه فنر پلاستیکی رنگی برای دور شلنگ پیدا کرد ؟
عز یز قشنگی رو ول کن آخر کار
الان من شیلنگ دارم از همون خیابون خیابان نظام الاطبا خریدم آقا اینو خمم می کنی بازم آب رد میشه یعنی فنر پلاستیکی رنگی صرف قشنگیه باشه نباشه خیلی تاثیر نداره :yes:
به نظر من ماده Coolant رنگی بریزین قشنگه LED رنگی بذارین خوشگله مثل شکل زیر:
(البته فنر پلاستیکی رنگی دور شلنگ هم داره هان)
-
سلام .
سوال اول : از این پایه ها که توی عکس شما هست به صورتی یدکی پیدا میشه ؟ اگه میشه بگید دقیقا کجا برم . یعنی مثلا اگه توی مرکز ایران یا بازار رضا رو باید بگردم لطفا بگید که کدوم مغازه ها ممکنه داشته باشن تا یکمی زود تر تهیه کنم . :merci:
دومین سوال : اگه امکان داره جای چیپست north bridge رو در مادر برد Striker II formula بفرمایید کجاست و ضمنا میشه با قیمت مناسب یه water block براش پیدا کرد و چجوری باید این water block رو به چیپست رسوند ؟ :1. (27):
سومین سوال : یکمی در باره خنک کردن با نیتروژن مایع توضیح بدید . این که فقط یه لوله رو روی یه صفحه مسی وصل کنیم و اون رو به روی CPU متصل کنیم و توش نیتروژن یا یه مایع فریز کننده با دمای خیلی کم بریزیم کافیه ؟ آیا میشه همچین چیزی برای north bridge هم درست کرد ؟ البته بگم که میدونم باید زمانی که از نیتروژن استفاده میشه خوب عایق بندی کرد . ولی می خواستم اگه دوستان طرح هایی از تجهیزاتی که برای این کار استفاده میشه دارن قرار بدن تا ما هم بحظیم :1. (38)::wink::love:
چهارمین سوال : یه گرافیک XFX GeForce 8800 GT @670 MHz تا چه اندازه ای میتونه بدون آسیب دیدن over بشه و اصلا به نظر شما نیازی داره :1. (28):؟؟؟؟؟ ضمنا موقع اور به خنک کننده ای مثل نیتروژن نیاز میشه ؟ اگه نیاز میشه یه طرحی چیزی بزارید که ببینیم چطوری وصل میشه روی کارت و چطوری خنکش میکنه ؟
سوال پنجم : برای خنک کردن VGA به نظر شما بهتره دمای کیس رو بیاریم پایین تا خود فن هوای خنک رو به کارت برسونه یا نه اگه از چیزی مثل واتر بلاک برای اون استفاده بشه بهتره .
سوال ششم و پایانی : دمای optimom :1. (40): یا بهینه برای کار کردن یه CPU چقدره . اگه بشه دما رو تا نزدیکی 0 پایین آورد و همیشه روی همین حدود نگه داشت چطوره ؟ سیستم بهتر کار میکنه یا عملا تفاوتی نخواهد کرد ؟ اگه دما رو بشه برای همیشه در حدود دما های منفی :gasp:مثلا حدود 10- نگه داشت آسیبی به سیستم میرسه یا ممکنه حتی بهتر هم کار کنه ؟
ممنون . فعلا بای:give_rose:
-
F1
F1
F1
F1
F1
Help Me ...pleas:rules::1.::lock::hello::ange::1. (17):
-
نقل قول:
عزیز حرفتون دو پهلو هستش ولی شما هر وسیله ای که نیازدار ید اگر در تهران هست من حاضرم خریداری و براتون پست کنم تا همه باهم پیشرفت کنیم و اگرنه چه فایده داره ما اینجا چیزی و تست کنیم و بیام براهم تعریف کنیم باید همه با هم تست وبه نتیجه مشترک رسیدن یا نرسیدن رو مورد بررسی قرار بدیم واشکال کارو در بیاریم
عزیز فاصله بین CPU وTEC رو از ورق 5mm مسی استفاده می کنیم یا از چسب عایق مشکی رنگه استفاده
می کنیم تا عرق نکنه با این تمهیدات گذاشتن tec رو cpu مشکلی ایجاد نمی کنه :great:
نه دوست من منظور من بیشتر مقایسه بود
وقتی که من TEC گرفتم دنبال خنک کردن دمای کیسم بودم
برنامه شما نصب TEC روی CPU هست یا استفاده از TEC در یک واتر پامپ کولینگ و عبور از CPU ، رم ، گرافیک و مادربرد ؟
-
نقل قول:
سلام .
سوال اول : از این پایه ها که توی عکس شما هست به صورتی یدکی پیدا میشه ؟ اگه میشه بگید دقیقا کجا برم . یعنی مثلا اگه توی مرکز ایران یا بازار رضا رو باید بگردم لطفا بگید که کدوم مغازه ها ممکنه داشته باشن تا یکمی زود تر تهیه کنم . :merci:
دومین سوال : اگه امکان داره جای چیپست north bridge رو در مادر برد Striker II formula بفرمایید کجاست و ضمنا میشه با قیمت مناسب یه water block براش پیدا کرد و چجوری باید این water block رو به چیپست رسوند ؟ :1. (27):
سومین سوال : یکمی در باره خنک کردن با نیتروژن مایع توضیح بدید . این که فقط یه لوله رو روی یه صفحه مسی وصل کنیم و اون رو به روی CPU متصل کنیم و توش نیتروژن یا یه مایع فریز کننده با دمای خیلی کم بریزیم کافیه ؟ آیا میشه همچین چیزی برای north bridge هم درست کرد ؟ البته بگم که میدونم باید زمانی که از نیتروژن استفاده میشه خوب عایق بندی کرد . ولی می خواستم اگه دوستان طرح هایی از تجهیزاتی که برای این کار استفاده میشه دارن قرار بدن تا ما هم بحظیم :1. (38)::wink::love:
چهارمین سوال : یه گرافیک XFX GeForce 8800 GT @670 MHz تا چه اندازه ای میتونه بدون آسیب دیدن over بشه و اصلا به نظر شما نیازی داره :1. (28):؟؟؟؟؟ ضمنا موقع اور به خنک کننده ای مثل نیتروژن نیاز میشه ؟ اگه نیاز میشه یه طرحی چیزی بزارید که ببینیم چطوری وصل میشه روی کارت و چطوری خنکش میکنه ؟
سوال پنجم : برای خنک کردن VGA به نظر شما بهتره دمای کیس رو بیاریم پایین تا خود فن هوای خنک رو به کارت برسونه یا نه اگه از چیزی مثل واتر بلاک برای اون استفاده بشه بهتره .
سوال ششم و پایانی : دمای optimom :1. (40): یا بهینه برای کار کردن یه CPU چقدره . اگه بشه دما رو تا نزدیکی 0 پایین آورد و همیشه روی همین حدود نگه داشت چطوره ؟ سیستم بهتر کار میکنه یا عملا تفاوتی نخواهد کرد ؟ اگه دما رو بشه برای همیشه در حدود دما های منفی :gasp:مثلا حدود 10- نگه داشت آسیبی به سیستم میرسه یا ممکنه حتی بهتر هم کار کنه ؟
ممنون . فعلا بای:give_rose:
سلام ببخشید یکم دیرشد جواباتون ،گفتم که گرفتارم :wink:
آخه
ماشالا شما هم تو یه پست یه دونه که سوال نمی کنین شو نصد تا سوال می پرسین ولی خدا وکیلی از این به بعد
دوتا دوتا سه تاسه تا تو هرپست سوال کنین سوال های مربوط به موضوع کمک برای خرید T.E.C
بپرسین ،همون حول وحوش هم اشکال نداره ، ولی سعی کنین موضوع تاپیک عوض نشه
راستی اون پست (F1) هم به پیام خصوصی من ارسال کنین نه اینکه اینجا ،چون یه همچین پستی زده شه موضوعی که خودتون زد ین خراب میشه :love:
منم سعی می کنم یکم سریعتر جواب بدم خدا وکیلی دوبار کلی جواب تایپ کردم برق ها رفت:1. (27):
جواب سوالا تون :
1.عزیز من این پایه رو از دوستم دوسال پیش گرفتم و فکر کنم برا این فن خو با بود چون فنه گل گرفته بود پایشو داد به
من حالا شما تو پاساژ رضا مغازه هایی هستند که فقط لوازم جانبی کامپیوتر دارن یادم از این فن ها با پایشو دیدم
که از فن استوک جعبه بهتره قیمتشم 10تا15 تومنه برو یه نگاه بنداز ببین پیدا می کنی منم مارک خواستی یادم نمیاد که یه همچین پایه ای داشته باشه :1. (26):
2.من یه سرچ کردم مدل مال شما Asus Striker II Formula (یه دونه هم برا ما بخر!) خب عز یز به قلب مادر برد
north bridge اشاره کردی دقیقا وسط مین بردت ایناهاش:(زیر این هیت سینکه)
در مورد خنک کننده آبی اول باید یه دمای بالا و پایین هیت سینک چیپ north bridge مادربردتو بزاری تا بگم
water block می خواد یا نه چون خنک کننده چیپستت به نظر خوب می یاد یه فن بذاری برا OC کردن بهش کمتر فشار
می یاد مگر اینکه بخوای بالن هوا کنی اونوقت باید چیپ بهتر خنک شه تا انرژی کمتر به صورت گرما هدر بره به
Memory Controller چیپ north bridge مادربرد کمتر فشار بیاد داده ها دچار تاخیر نشن درآخر هم عمر چیپت
پایین نیاد ولی منم خنک کننده چیپ مادر برد توایران ندیدم اگرم باشه گرونه یا اینم که باید خودت بسازی :yes:
3.این سوال جوابش بمونه چون منم اینوکه میگی ندیدم ولی اگه درست کنیم خوب تو دنیا CPU با نیتروژن خنک می کنن چیپ north bridge رو با Phase Change خنک می کنن یه لوله مسی قطر 7mm قطر لوله 80mm نیتروژن می ریزن
توش یا علی!! ولی لوله مسی که استفاده می کنیم باید قطرش زیاد باشه حداقل گوشت 3mm قطر 10mm داشته
باشه خوبه بعدشم north bridge اینقدر گرما تولید نمی کنه که نیاز به نیتروژن داشته باشه حداکثر 60 درجه اون CPU
که گرماش خطری ولی طرح خوبیه (یه لوله رو روی یه صفحه مسی وصل کنیم )
4.آقا اگه نیتروژن مایع داری یه لیوانم به ما هم بده ؟!!:love:شما حالا نمی خواد نیتروژن بریزی یه فن دور بالا خوب بزار هیت سینک کارتتم خوبه فقط یه فن دور بالا بزار نه پوکه کارتت !!رو این هر فرکانسی اگه خوب خنکش کنی مثلا 50تا
55 دمای کارت باشه درحالت670@ مشکلی نیست فقط از این بالاتر بره خطر ناک حسن خیلی خطرناکه حسن !!
محفظه نیتروژن ازمس باید باشه و اون رو بصورت L ال شکل به چیپست GPUوصل می کنین مثل شکل زیر :
5.اول همون فن دور بالا خوبه اگه خاصی هزینه کنی واتر بلوک بهتره اینو ببین آقا مهراد گل زحمت کشیده:1. (1)::
6. همیشه هر چقدر بتونین CPU رو خنک کنین اتلاف انرژی به صورت گرما پایین می یاد Cpu بهتر عمل می کنه
و زمان تاخیر داده ها پایین می یاد و شرایط ایدال کاری به وجود می یاد اینا همه برا دمای 10 تا 20 درجه بالای صفره
که با این شرایط فکر کنم CPU صد سال عمر می کنه :love:
حالا دما رو منفی کن فرکانس و ببر بالا یعنی بیا ازش سو ء استفاده کنیم ازش بیشتر کار بکشیم در واقع هر چی oc
کنیم CPUحرارت تولید می کنه در آخر ما باید برا CPU همون دمای 10 تا 20 درجه ایجاد کنیم با فرکانس بالاتر فقط این 10تا 20درجه یعنی50- تا20 - درجه مثلا بانیتروژن که برا CPU همون دمای 20 تا 10 در جه ایدال(چون ما فکر می کنیم
دمامثلا 50- درجه است بلکه در واقع این دمای سطح روی CPU هستش عمق چیپ چه دمایی داره؟
این سوال همینه که من جوابشو بالا دادم دمای 10تا20 درجه عمق چیپه ولی بیرون مثلا 50- تا20- این نکته مهمی
تابا فرکانس بیشتر در دمای منفی کارکنه
این قضیه همیشه با منفی 10 کارکنین تا کی شما می تونید نیتروژن اضافه کنین بلاخره تموم می شه یا Phase Change
می دونی چه صدایی رو باید تحمل کنی عزیز اینا فقط برا رکورد زدنه نه همیشه ولی من و تو و بچه های pcnetwork می تونیم
همیشگی شو درست کنیم انشالا..
(ترو خدا دونه دونه سوال کن دستم خسته شد دیگه ):1. (26):
-
من یک سیستم کولینگ دارم big water thermaltake متاسفانه پمپش سوخته . خیلی فکر کردم ولی به نتیجه 100% نرسیدم . که چه پمپی بگیرم که قدرت خوبی داشته باشه . چون پمپهای tt خیلی ضعیف هستند . نقطعه ضعف این سیستم همین پمپش هست که هم ضعیفه و زود میسوزه از نظر cpu block عالی هست .
-
اگر دقیقا یک عکس بزرگ از پایه بدی بهم . برات پیدا میکنم . دوستانم از این وسایل زیاد دارند .
یک خنک کننده چیپست هست که thermaltake هست . مدلی هست که مسی هست و فن دارد . حدود 25 تومن هست .
-
نقل قول:
من یک سیستم کولینگ دارم big water thermaltake متاسفانه پمپش سوخته . خیلی فکر کردم ولی به نتیجه 100% نرسیدم . که چه پمپی بگیرم که قدرت خوبی داشته باشه . چون پمپهای tt خیلی ضعیف هستند . نقطعه ضعف این سیستم همین پمپش هست که هم ضعیفه و زود میسوزه از نظر cpu block عالی هست .
به بهادر جان گل
نگفته بودی از این خنک کننده های گنده big water thermaltake داری ؟!! کلک :love:
آره عز یز این پمپ ها مرخصه !! اول شروع می کنه هوا می کشه یعنی حبابای ر یز ودرشت هوا می بینی تو ماده
Coolant یکی ببین واشر یا این تیکه باید خوب چفت بشه معمولا از اینجا هوا می کشه بعدشم بهش فشار می یادو
می سوزه :
خوب این توضیح ها برا موقعی که نسوخته باشه اگه سوخته این پمپ های ز یر همه Qmax بالا یی دارند و پرتابه آب شون به سمت بالا یا همون فاکتورDelivery Head از 2متری 10هزار تومن هست تا 4متری 30 ،40، هزار تومن که خیلی خوبه و جواب این سیکل گردشی شما رو میده می تونین از ساختمان پلاسکو طبقه زیر همکف مغازه های آخر راهرو دارند تهیه کنید:
اینم آقای noobady گل زحمت کشیده بود ببینید درمورد همین عکس بالاست :love::