راهنمایی برای خرید اسمارت فون حدود 1 تومن
با سلام.
من یک اسمارت فون می خام بگیرم با قیمت حدود 1 میلیون تومن. با تاکید روی عمر باطری و ساپورت 4G. خودم گوشی Lenovo P2 رو پیدا کردم که ظرفیت باطریش 5100mAh هست و قیمت هم حدود 1150000 تومن. به نظر شما خوبه؟ البته صفحش یه خورده بزرگه.چیز بهتری تو این رنج قیمت پیدا میشه؟ ترجیجا با صفحه 5 اینچ
پاسخ: راهنمایی برای خرید اسمارت فون حدود 1 تومن
huawei honor 8 با صد تومن اختلاف گوشی خوبیه اگه گوشی عمری میخوای شیائومی mi6 حدود 1500000 به بالا. قدرت پردازشی و دوربین و استحکامش با ایفون هفت هیچ فرقی نداره فقط اندرویده اون ای او اس باتریشم برای یه پرچمدار مناسبه 3350 از گلکسی s8 با همین سخت افزار بیشتر ذخیره میکنه
نقل قول:
با سلام.
من یک اسمارت فون می خام بگیرم با قیمت حدود 1 میلیون تومن. با تاکید روی عمر باطری و ساپورت 4G. خودم گوشی Lenovo P2 رو پیدا کردم که ظرفیت باطریش 5100mAh هست و قیمت هم حدود 1150000 تومن. به نظر شما خوبه؟ البته صفحش یه خورده بزرگه.چیز بهتری تو این رنج قیمت پیدا میشه؟ ترجیجا با صفحه 5 اینچ
Xiaomi Mi 5s 64GB
هم گزینه خوبیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام.
من لیست رو نگاه کردم. دیدم گوشی XIAOMI REDMI 4X خیلی گوشی مناسبیه. شارژدهیش خوبه. و چون من بازی و یا کار سنگین نمی کنم به نظرم مشخصات سخت افزاریش برا من مناسبه. و قیمتش هم مناسبه به نظرم. نظر شما چیه؟
راستی یه گوشی با مشخصات سخت افزاری REDMI 4X و با صفحه کوچکتر سراغ ندارید؟ مثلا 4.5 اینچ
نقل قول:
سلام.
من لیست رو نگاه کردم. دیدم گوشی XIAOMI REDMI 4X خیلی گوشی مناسبیه. شارژدهیش خوبه. و چون من بازی و یا کار سنگین نمی کنم به نظرم مشخصات سخت افزاریش برا من مناسبه. و قیمتش هم مناسبه به نظرم. نظر شما چیه؟
راستی یه گوشی با مشخصات سخت افزاری REDMI 4X و با صفحه کوچکتر سراغ ندارید؟ مثلا 4.5 اینچ
بله گوشی خوبی است . اون هم باید بگردی . مدل خاصی در ذهنم نیست
نقل قول:
بله گوشی خوبی است . اون هم باید بگردی . مدل خاصی در ذهنم نیست
به نظر شما REDMI 4X چند می ارزه؟
نقل قول:
به نظر شما REDMI 4X چند می ارزه؟
قیمتی که براش در نظر گرفته شده مناسبه . توسایت های خارجی هم ریت بالای داره این دستگاه
نقل قول:
قیمتی که براش در نظر گرفته شده مناسبه . توسایت های خارجی هم ریت بالای داره این دستگاه
یه سایتی زده بود 435 تومن. خوبه؟
نقل قول:
یه سایتی زده بود 435 تومن. خوبه؟
والا دوست من ریز قیمتشو ندارم . بیشتر سعی کن از جای معتبر تهیه کنی
شاید یک مقدار بالاتر باشه ولی ارزش داره
سلام.
برای Xiaomi Redmi 4X تو سایت gsmarena.com باندهای فرکانسی مختلف برای نسل های مختلف شبکه تلفن همراه ، یعنی 2G 3G 4G، رو که ساپورت میکنه زده. من نگاه کردم دیدم گوشی های گرونتر باندهای خیلی بیشتری مخصوصا برای 4G پشتیبانی میکنند. من زیاد سر در نمی یارم.
به نظر شما این گوشی Xiaomi Redmi 4X آنتن دهیش تو ایران چطوره؟ بعد اینکه این گوشی دو مدل داره ظاهرا. یکی برای هند یک مدل برای چین. الان من کدوم رو باید بگیرم؟
با سپاس