[مادربرد گیگابایت]غیر فعال کردن fast boot
سلام
مادربرد من p75 d3 v1.0 هستش...توی تنظیمات بوت روی اولترا بوت گذاشتم اما متاسفانه هیچ جوره نمیتونم وارد تنظیمات بایوس بشم
1-اصلا این fast boot و ultra boot چی هستن؟آیا طبق اسمشون بوت سریع و فوق سریع هستن؟خوبه که توی این حالت باشن یا نه؟
2-راهی جز خارج کردن باطری نداره؟
در آخرم مطلبی راجب بهترین تنظیمات باید و شاید در بایوس این مادربرد هست؟
پاسخ: غیر فعال کردن fast boot
سلام دوست عزیز
هنگامی که فست بوت فعال باشه به منظور بارگذاری سریعتر سیستم عامل صفحه ورود به ستآپ بایوس نمایش داده نمیشه، برای وارد شدن به بایوس خیلی ساده از اپلیکشینی که جناب امید عزیز اشاره کردن، بر روی Enter bios setup now کلیک کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام دوست عزیز
هنگامی که فست بوت فعال باشه به منظور بارگذاری سریعتر سیستم عامل صفحه ورود به ستآپ بایوس نمایش داده نمیشه، برای وارد شدن به بایوس خیلی ساده از اپلیکشینی که جناب امید عزیز اشاره کردن، بر روی Enter bios setup now کلیک کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا این قابلیت روی مادربرد من وجود داره...ازش استفاده کنم مشکلی داره؟اینم بگم من تغییری توی سرعت ندیدم
این دومین گزینه چی هست؟AC
نقل قول:
حالا این قابلیت روی مادربرد من وجود داره...ازش استفاده کنم مشکلی داره؟اینم بگم من تغییری توی سرعت ندیدم
این دومین گزینه چی هست؟AC
بهتره غیرفعال کنید . مشخصات قطعات روی اثر گذاری این قابلیت موثرهست . کسانی که ssd دارند تفاوت سرعت براشون مشهود هست .
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]غیر فعال کردن fast boot
اگر باز در نصب app مشکل داشتید . به خاطر قدیمی بودن مادربردتون . با توجه به دفترچه مادربرد یک جامپر وجود دارد به نام clear cmos که در وضعیت 1-2 حالت نرمال هست و در وضعیت 2-3 حالت clear هست . شما سیستم رو خاموش میکنید برای 1 دقیقه جامپر را روی حالت clear بگذارید . بعد به حالت 1-2 برگردونید و سیستم رو روشن کنید .
نقل قول:
اگر باز در نصب app مشکل داشتید . به خاطر قدیمی بودن مادربردتون . با توجه به دفترچه مادربرد یک جامپر وجود دارد به نام clear cmos که در وضعیت 1-2 حالت نرمال هست و در وضعیت 2-3 حالت clear هست . شما سیستم رو خاموش میکنید برای 1 دقیقه جامپر را روی حالت clear بگذارید . بعد به حالت 1-2 برگردونید و سیستم رو روشن کنید .
برنامه رو نصب کردم جفتشونم
دیسیبل میکنی و وقتی میای بیرون دوباره روی اولتراس
نقل قول:
برنامه رو نصب کردم جفتشونم
دیسیبل میکنی و وقتی میای بیرون دوباره روی اولتراس
این برنامه با بایوس های جدیدتر بهتر کار میکند . اگر save میکنید و بعد از دیسیبل کردن میتونید وارد بایوس بشید یعنی این برنامه کارش رو به نحو احسن انجام میدهد .
اگر نمیتونید به اخرین نسخه بایوس سایت گیگابایت ارتقا بدید