پاسخ: راهنمایی شناسایی مشکل
نقل قول:
سلام دوستان هفته پیش توی بازی سیستمم 2 بار هنگ کرد و بعد از ریستارت بعضی مواقع قسمتی از صفحه تو بازی شطرنجی میشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من حدود 5 بازی نکردم فقط اینترنت و فیلم و... حالا توی هر بازی میرم سیستم هنگ میکنه و ریستارت میشه و این صفحه آبی میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
مشخصات قطعاتتون را بفرمائید
این مشکل میتونه به دلیل گرم شدن قطعات کارت گرافیک باشه و میتونه قلع مردگی قطعات باشه
برای تست برنامه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را دانلود و نصب کرده و مشغول بازی شوید زمانی که به مشکل خوردید از بازی خارج شده و نمودار دمای گرافیک کارت را چک کنید
با همین برنامه میتونید سرعت فن گرافیک را بالا ببرید و مجددا بازی را تست کنید
نتیجه را بفرمائید
Asrock b85m
G3220
Giga r7 260x oc wf2
Geil 4gb
با همون نرم افزار موقع بازی فریم و دما میگرفتم دما تا 65 بیشتر نمیرفت فکر می کنم دمای 65 خوب باشه
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
نقل قول:
Asrock b85m
G3220
Giga r7 260x oc wf2
Geil 4gb
با همون نرم افزار موقع بازی فریم و دما میگرفتم دما تا 65 بیشتر نمیرفت فکر می کنم دمای 65 خوب باشه
مهدی جان یه زحمت بکش
دور فن را دستی ببر روی ماکزیمم یه تست بزن (بعضی مواقع این مشکل به دلیل گرم شدن مدار تغذیه گرافیک هم پیش میاد )
مشکل حل نشد یکم سرعت gpu و memory را پائین بیار (آندرکلاک) و تست کن
میخوام کلیه تست ها را انجام بدی تا اگر مشکل نرم افزاری قابل حله کارت به تعمیرکار یا گارانتی نکشه:wink:
پینوشت : درایورت که آپدیته ؟
1 :تعداد فایل پیوست
نیما جان درایور هم جدیده 15.7.1
من زیاد سر در نمیازم میشه تو عکس یه راهنمایی کنی
Green 530eu
نقل قول:
Green 530eu
بهتره با یک پاور دیگه هم تست بشه .
درایور فعلی را با DDU انیستال کنید .
دوباره نصب کنید .
نقل قول:
نیما جان درایور هم جدیده 15.7.1
من زیاد سر در نمیازم میشه تو عکس یه راهنمایی کنی
اون 1188 را بیارید روی 1000 و 1625 را هم بیارید روی 1400 یا 1500 و اتوماتیک فن را هم خاموش کنید دستی بگذارید روی 100 % بعد اون تیک پائین را بزنید که تغییرات انجام بشه یه تست بگیرید
این کارارو انجام دادم وارد بازی که شدم تا بازی منو هاش رد شد و شروع شد همون صفحه ابی اومد و ریستارت شد حالا هم وقتی می خواد وارد محیط ویندوز بشه جایی که مینویسه welcome ریستارت میشه و صفحه ابی میاد