درود
یک مشکل هست که وقتی آپدیت انویدیا رو دانلود میکنم نمیشه اون رو به درایو دیگه ای منتقل بکنم فقط کپی میشه! دسترسی هم فول هست ! چی کارش کنم؟؟(ببخشید جای سوال رو اشتباه فرستادم)
Printable View
درود
یک مشکل هست که وقتی آپدیت انویدیا رو دانلود میکنم نمیشه اون رو به درایو دیگه ای منتقل بکنم فقط کپی میشه! دسترسی هم فول هست ! چی کارش کنم؟؟(ببخشید جای سوال رو اشتباه فرستادم)
ویندوزتون 8.1 هست ؟
بله.8.1 64نقل قول:
این پرمیشن ها کامل هم باشه . معمولا نمیشه کپی کرد . بایوزر ادمین اصلی بالا بیائید و کپی کنید . دوباره باید پرمیشن ها را ست کنید .
فک کنم این مشکلش بخاطر نرم افزار Partition Assistant هست چون بااون پارتیشن بندی کردم.(ولی درایو رو فول پرمیشن گذاشتم بازهم فرقی نکرد. )
هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنم؟ به نظر شما این مشکل هارد رو کند نمیکنه؟
نه چون من خودم هم با 8.1 همین مشکل رو داشتم . با یوزر ادمین بالا اومدم و دوباره پرمیشن ها را ست کردم . کلا این قابلیت به شدت اعصاب خورد کنه .نقل قول:
بی زحمت روش کار رو کامل برام بگید. .(چون یه کاربر تعریف کردم ولی نمیدونم ادمین هست یانه.)نقل قول:
تو قسمت manage و local user and group میتونید متوجه بشید .
به صورت تصویری توضیح داده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منم همین مشکلو دارم. مشکل از خود فایل هستنقل قول:
با unlocker میتونید پاکش کنید
سلام خسته نباشین...
یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه من یه سری برنامه هارو نمیتونم پاک کنم نه از add or remove قابله پاکه نه از مسیرهHKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
لطفا راهنماییم کنید...اون برنامه ای هم که پاک نمیشه ویژوال بیسیک هستش
ویه مشکله دیگه هم که به وجود اومده اینه که وقتی یه برنامه رو دانلود میکنم با فرمت ویژوال بیسیک باز میکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید ممنون