مشکل در اجرای بازی far cry 4!!
سلام من این بازی رو با نسخه بلک باکس دانلود کردم و بعد نصب کردم موقع اجرای بازی یک صفحه سیاه میاد بعد از چند ثانیه سیستم هنگ میکنه و با ctrl و alt و delete صفحه سیاه رو میبندم ایراد کار از کجا هست؟!ضمنا سیستم من ویندوز سون 64 بیت با 4 گیگ رم و گرافیک انویدیا 550ti و سی پیو intel pentium g645 هست!!
من با سیستم خودم بازی far cry 3 رو براحتی بازی میکردم به نظر شما مشکل از کجاست؟!
پاسخ: مشکل در اجرای بازی far cry 4!!
یک رم هشت گیگ لازم داری شرکتش که گفته سیپیو i5 اینتل و گرافیک هم یک ddr5
- - - Updated - - -
اصلاح کنم دوگیگ
تو حداقل سیستم نوشته رم 4 گیگ و کارت گرافیک یک گیگ ddr5 که مال منم یک گیگ ddr5 هست!!!
سیپیوتم که خوبه دیدم
- - - Updated - - -
ولی میشه از فایل نصبی هم باشه ها شاید اشکال داشت و میتونم یکیشم رم دستگاهتو بگم که کمه
سرعت سی پیو من 2.9 هست!! اقا امید و اقا مجتبی خواهشا راهنمایی کنید؟!
درایور گرافیک باید آپدیت باشه و آپدیت 1.5 رو هم که چند روز پیش اومد بهتره دانلود و نصب کنید
سلام
این بازی مقداری از این مشکلات داره منم اولهای که نصب کردم همین مشکل رو داشتم و گاهی لودینگ خیلی طول میکشید الان هم از هر چندبار یکبار همون صفحه سیاه میاد ولی با تعویض کرک درست میشه
در ضمن همانطور که دوستان گفتند این بازی خیلی رم زیادی از سیستم رو مصرف داره من 12 گیگ رم دارم اما موقع بازی بیشتر از نصفش صرف بازی میشه :give_rose:
درایور گرافیک من 344.75 هست که اخرین ورژن انویدیا هست ضمنا من اپدیت 1.4 رو ریختم ولی کمکی نکرد اقا امید شما مشکل منو میدونید از چی هست؟!
پردازنده شما برای اجرای این بازی ضعیف هست .