پاسخ: مشاوره برای خرید قطعات
یعنی برای چهار قطعه میخواهید 1 تومن هزینه کنید ؟
نقل قول:
یعنی برای چهار قطعه میخواهید 1 تومن هزینه کنید ؟
والا حالا 1 تومنم زیاده زیر 1 میلیون باشه در کل توی اون 2 تا رنجی که گفتم میخوام ببینم این 4 تا قطعه رو چی میشه خرید؟؟؟
Intel Pentium G3220 210t
main gigabyte h81m-s2pv 200t
ram 4gb ddr3 bus 1600 kingston 140t
vga GALAXY GT 740 GC Slim 2GB GDDR5 340t
نقل قول:
Intel Pentium G3220 210t
main gigabyte h81m-s2pv 200t
ram 4gb ddr3 bus 1600 kingston 140t
vga GALAXY GT 740 GC Slim 2GB GDDR5 340t
با توجه به اینکه کارهای گرافیکی انجام نمیدم و فقط برای اینترنت گردی آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن کامپیوتر رو استفاده میکنم پایین تر از این رنج قیمت چی میشه بست؟؟ مادربرد هم بیشتر ترجیح میدم ایسوس باشه تا گیگا چون زیاد تجربه ی خوبی ازش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی
نقل قول:
با توجه به اینکه کارهای گرافیکی انجام نمیدم و فقط برای اینترنت گردی آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن کامپیوتر رو استفاده میکنم پایین تر از این رنج قیمت چی میشه بست؟؟ مادربرد هم بیشتر ترجیح میدم ایسوس باشه تا گیگا چون زیاد تجربه ی خوبی ازش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی
من هم تجربه خوبی نسبت به بردهای سوکت 1155 و 1150 اسوس ندارم به خاطر همین اسوس پیشنهاد نمیدم . نسبت به پیشنهاداتی که میدم احساس مسئولیت میکنم به خاطر همین هر بردی رو نمیتونم پیشنهاد بدم .میتونید گرافیک رو حذف کنید .
نقل قول:
من هم تجربه خوبی نسبت به بردهای سوکت 1155 و 1150 اسوس ندارم به خاطر همین اسوس پیشنهاد نمیدم . نسبت به پیشنهاداتی که میدم احساس مسئولیت میکنم به خاطر همین هر بردی رو نمیتونم پیشنهاد بدم .میتونید گرافیک رو حذف کنید .
ببخشید من وقت شما رو میگیرم بالاخره شما خودتون استادین در مورد مادربرد هم اگه امتحانشو پس داده حرفی نیست ولی برای گرافیک مورد ارزانتری هستش؟ مثلا تا 200 تومن
نقل قول:
ببخشید من وقت شما رو میگیرم بالاخره شما خودتون استادین در مورد مادربرد هم اگه امتحانشو پس داده حرفی نیست ولی برای گرافیک مورد ارزانتری هستش؟ مثلا تا 200 تومن
میتونید Zotac GT 630 2GB 128-Bit DDR3 بگیرید 230 تومن
نقل قول:
میتونید Zotac GT 630 2GB 128-Bit DDR3 بگیرید 230 تومن
خیلی ممنون از راهنمایی شما فقط یک نکته میشه یکجای مطمئن برای خرید قطعات معرفی کنید ؟؟
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی شما فقط یک نکته میشه یکجای مطمئن برای خرید قطعات معرفی کنید ؟؟
باید بازار رو بگردید . ببینید کی ارزونتر میده . چون یکی قیمت cpu خوب داره یکی مادربرد و دیگری رم