[مادربرد گیگابایت]مشکل عجیب با مادربورد وپردازنده
باسلام من یه بورد giga970a ud3 دارم که مشکلاتی داره واین هست که
1.قسمتی که بوغ سلامت میده موقع اجرا بازی بعدازچنددقیقه تومحیط بازی اسپیکر مادربورد صدایه بوغ میده که تمامی نداره مثل بووووووووووووغغغغغغغغغغغغ قطع گاهی میشه ازدوباره برمیگرده که اسپیکر مادربوردودراووردم دیگه صدانمیده مشکل ازچیه؟
2.مشکل رم بامادربورد وسیپیو بامادربورد ورم
اول یه سیپیو اتلون روسیستم بودکه قشنگ 8گیگ رمو ساپورت میکرد ولی باارتقاء به سیپیو fx6350 رمه 8رو توویندوز 64بیت بیشتراز4گیگ ساپورت نمیکنه باهمه رم هایه ممکن روتست کردم که بازم درست نشد ومشکله دیگه ای هم هست اینه که پردازنده اصلا با ویندوز 64بیت ساره گاری نداره ولی با هزارتا مکافات و10ساعت وررفتن بالاخره 8گیگ رودرست ساپیورت کردهی جایه رماروعوض کردم الان میخوام رم رو به 14گیگ ارتقاء بدم نمیتونم چون یه رم تکون بخوره بازم 4گیگ میشه هرجابردم گفتن نمیدونیم مشکلشو گارانتیه اشغالش که نمیخوام نام ببرم واقعا ظلم کردن درحقه من
پاسخ: مشکل عجیب با مادربورد وپردازنده که 1الا2سال هیچ کی جواب گونبود
نقل قول:
1.قسمتی که بوغ سلامت میده موقع اجرا بازی بعدازچنددقیقه تومحیط بازی اسپیکر مادربورد صدایه بوغ میده که تمامی نداره مثل بووووووووووووغغغغغغغغغغغغ قطع گاهی میشه ازدوباره برمیگرده که اسپیکر مادربوردودراووردم دیگه صدانمیده مشکل ازچیه؟
اول یه سیپیو اتلون روسیستم بودکه قشنگ 8گیگ رمو ساپورت میکرد ولی باارتقاء به سیپیو fx6350 رمه 8رو توویندوز 64بیت بیشتراز4گیگ ساپورت نمیکنه باهمه رم هایه ممکن روتست کردم که بازم درست نشد ومشکله دیگه ای هم هست اینه که پردازنده اصلا با ویندوز 64بیت ساره گاری نداره ولی با هزارتا مکافات و10ساعت وررفتن بالاخره 8گیگ رودرست ساپیورت کردهی جایه رماروعوض کردم الان میخوام رم رو به 14گیگ ارتقاء بدم نمیتونم چون یه رم تکون بخوره بازم 4گیگ میشه هرجابردم گفتن نمیدونیم مشکلشو گارانتیه اشغالش که نمیخوام نام ببرم واقعا ظلم کردن درحقه من
ورژن بایوسی که روی مادبردتون هست رو بفرمائید .
به گارانتی مراجعه کردید تا به حال ؟
نحوه نام بردن از گارانتی هم صحیح نیست . اصلاح بفرمائید .
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل عجیب با مادربورد وپردازنده
ورژن بایوس رو f7 هست که توسایتش زده بود برایه ساپورت fx6350 باید ورژنش باشه اخرین ورژن هم f8f یاf8a بود که باهمه اینا تست شده ولی درست نشده وقدیمیترکه اصلا fx6350 اجرانمیکنه حتما باید f7 یا جدید ترباشه بایوسش همه این کاراانجام شدن
بله به گارانتی هم بردیم درست نکردن هیچ یه ارندگی هم بهمون زدن وتاریخه گارانتی روهم الکی سوزوندن همش 2ماه نگرفته بودم مادربورد والا بردیم گارانتیش یارورفت تویه اتاق دروبست گفت تست میکنم بهت میگم بعداز نیم ساعت اومده بیرون میگه تست شد سالمه سالمه قطعات شما مشکل داره وتندی گارانتی روسوزوندن
درضمن سیپیوباسیستم دیگه تست شده ومشکلی نداشت
اول اسم گارانتیش پ بود
نقل قول:
ورژن بایوس رو f7 هست که توسایتش زده بود برایه ساپورت fx6350 باید ورژنش باشه اخرین ورژن هم f8f یاf8a بود که باهمه اینا تست شده ولی درست نشده وقدیمیترکه اصلا fx6350 اجرانمیکنه حتما باید f7 یا جدید ترباشه بایوسش همه این کاراانجام شدن
بله به گارانتی هم بردیم درست نکردن هیچ یه ارندگی هم بهمون زدن وتاریخه گارانتی روهم الکی سوزوندن همش 2ماه نگرفته بودم مادربورد والا بردیم گارانتیش یارورفت تویه اتاق دروبست گفت تست میکنم بهت میگم بعداز نیم ساعت اومده بیرون میگه تست شد سالمه سالمه قطعات شما مشکل داره وتندی گارانتی روسوزوندن
درضمن سیپیوباسیستم دیگه تست شده ومشکلی نداشت
اول اسم گارانتیش پ بود
گارانتی آواژنگ نبود؟
گارانتی اولش پ رو نشنیدم ؟
نقل قول:
گارانتی آواژنگ نبود؟
گارانتی اولش پ رو نشنیدم ؟
میخوای اسم ببرم
گارانتیه پایتخت اسمش این بود تومیرداماد
گارانتیش لیبله رومادربوردبودکه یارو بهم گفت محصولات گیگابایتو پشتیبانی میکنیم
نقل قول:
میخوای اسم ببرم
گارانتیه پایتخت اسمش این بود تومیرداماد
گارانتیش لیبله رومادربوردبود
گارانتی متفرقه بوده . به خاطر همین رسیدگی نکردند .از لیبل گارانتی عکس بگیر .
نقل قول:
گارانتی متفرقه بوده . به خاطر همین رسیدگی نکردند .از لیبل گارانتی عکس بگیر .
خوده یاروگفت محصولات گیگابایت دسته ماهست واون خودش لیبلو کند ونمیدونم چیکارش گفت میسورزه گارانتیه مادربورد به خواطر همین اونجا باهاشون جروبحث کردم اینداختن منو بیرون مادربوردم دادن دستم گفت برو
نقل قول:
سلام
بیزر به یه دلیلی داره آلارم میده که میتونه دمای بالای پردازنده باشه
لطفا در بایوس چک بفرمائید که قسمتی برای تنظیم آلارم های مختلف وجود داره یا خیر
با یک برنامه تست مثل occt یا aod پردازنده را زیر فشار بگذارید ببینید این بوق شنیده میشه ( البته بیزر را قبلش نصب کنید )
در مورد ساپورت رم چون میفرمائید با پردازنده قبلی مشکل نداشتید احتمالا مشکل از کنترلر رم درون پردازنده است
پردازنده 6350 اصلا جالب نیست و خیلی باید باهاش کلنجار برید و تنظیماتش را بالا پائین کنید تا چیزی که میخواهید از توش در بیاد
لطفا تست بالا را انجام بدید و نتیجه را بفرمائید تا بریم جلو
نقل قول:
خوده یاروگفت محصولات گیگابایت دسته ماهست واون خودش لیبلو کند ونمیدونم چیکارش گفت میسورزه گارانتیه مادربورد به خواطر همین اونجا باهاشون جروبحث کردم اینداختن منو بیرون مادربوردم دادن دستم گفت برو
گارانتی انحصاری محصولات گیگابایت در ایران فقط شرکت آواژنگ هست . مورد شما هم به آواژنگ منتقل میشه .توصیه های نیما رو انجام بده شاید موثر بود .
نقل قول:
سلام
بیزر به یه دلیلی داره آلارم میده که میتونه دمای بالای پردازنده باشه
لطفا در بایوس چک بفرمائید که قسمتی برای تنظیم آلارم های مختلف وجود داره یا خیر
با یک برنامه تست مثل occt یا aod پردازنده را زیر فشار بگذارید ببینید این بوق شنیده میشه ( البته بیزر را قبلش نصب کنید )
در مورد ساپورت رم چون میفرمائید با پردازنده قبلی مشکل نداشتید احتمالا مشکل از کنترلر رم درون پردازنده است
پردازنده 6350 اصلا جالب نیست و خیلی باید باهاش کلنجار برید و تنظیماتش را بالا پائین کنید تا چیزی که میخواهید از توش در بیاد
لطفا تست بالا را انجام بدید و نتیجه را بفرمائید تا بریم جلو
اقا دمت گرم بعداز 1سالو نیم ازهیچ کی هم وهیچ کس این حرفه دمارو نشنیده بودم خیلی اقایی واقعا خاک برسر این مهندسایه قلابی کنن
من با فن اصلی روفشاراووردم بابرنامه wprime تست کردم دما به 85رسید وبوغغغغغ صدامیدادوتوبازی واچ داگزهم بوغ میزد ولی با خنک کننده ای که 3روزپیش خریدم روسیستم دیگه بود الان نصب کردم به این سیستم نه صداداد هیچی توبازی هم بوغغغ نداد واقعا ممنون که جرقه دماروزدید اقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] واقعا لیاقت ستاره هایه بالارودارید :love:
وازاقایهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ممنون میشم این گارانتیه قلابی که توباز ایرانیان رواج پیداکرده گزارش بده ممنون میشم حالایکی از دوستان بازم ازاین گارانتی رویه قطعه کارت گرافیک گیگا داره اگه بده وازش بگیرم 100درصد عکسشومیزارم
خوب الان چجوری باید این کنترل رم رو برطرف کنم توپردازنده وچجوری باید وارد تنظیماتش بشم اگه بگی لطف کنید ماروشرمنده میکنید