[مادربرد گیگابایت] مشاوره برای خرید گرافیک
سلام خسته نباشید مدتی میشه که سیستم جدیدی خریدم ولی از کارت گرافیکش راضی نیستم چون تو اجرای بازی ها خیلی ضعیفه میخاستم راهنماییم کنید که چی کار کنم؟(Graphic: SAPPHIRE AMD Radeon HD 5450)
آیا میتونم با بودجه ی مالی350 هزار تومان تا450 هزارتومان یه کارت گرافیک خوب برای سیستم بخرم؟هدف کلی من اجرای بازی های جدیده!!!درضمن میخام که کارت گرافیک با سیستم Match بشه ، داغ نکنه ومشکلی ایجاد نکنه.
نمره ای که ویندوز 7 به سیستم من داده:
Processor: 7/2
Memory(RAM): 7/2
Graphics: 4/7
Gaming graphics: 6/2
Primary hard disk: 5/9
مشخصات سیستم:
Graphic: SAPPHIRE AMD Radeon HD 5450
CPU : intel Corre i3 3/40 GHz
(البته میدونم که رم رو باید به 8 برسونم)Ram: 4 Gig
Mother board:Ultra Durable H81M S2PV
با توجه به این که مادر برد من گیگابایته بهتره که کارت گرافیکم گیگا بایت باشه!!یا اینکه فرقی نمیکنه؟
پاسخ: خرید یک کارت گرافیک خوب برای اجرای بازی ها
نقل قول:
سلام خسته نباشید مدتی میشه که سیستم جدیدی خریدم ولی از کارت گرافیکش راضی نیستم چون تو اجرای بازی ها خیلی ضعیفه میخاستم راهنماییم کنید که چی کار کنم؟(Graphic: SAPPHIRE AMD Radeon HD 5450)
آیا میتونم با بودجه ی مالی350 هزار تومان تا450 هزارتومان یه کارت گرافیک خوب برای سیستم بخرم؟هدف کلی من اجرای بازی های جدیده!!!درضمن میخام که کارت گرافیک با سیستم Match بشه ، داغ نکنه ومشکلی ایجاد نکنه.
نمره ای که ویندوز 7 به سیستم من داده:
Processor: 7/2
Memory(RAM): 7/2
Graphics: 4/7
Gaming graphics: 6/2
Primary hard disk: 5/9
مشخصات سیستم:
Graphic: SAPPHIRE AMD Radeon HD 5450
با توجه به این که مادر برد من گیگابایته بهتره که کارت گرافیکم گیگا بایت باشه!!یا اینکه فرقی نمیکنه؟
من این مورد رو بهتون پیشنهاد میکنم . GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5 قیمتش حدود 410 هست .
این در بازار موجود هست؟یک سوال دیگه اینکه با توجه مسیلهی قبلی یعنی روشن بودن سیستم من به مدت 12 ساعت در روز ، این کارت گرافیک زیر دست آدمی مثل من دوام می آورد؟در کل خنک کنندگی کارت خوب است؟
نقل قول:
این در بازار موجود هست؟یک سوال دیگه اینکه با توجه مسیلهی قبلی یعنی روشن بودن سیستم من به مدت 12 ساعت در روز ، این کارت گرافیک زیر دست آدمی مثل من دوام می آورد؟در کل خنک کنندگی کارت خوب است؟
موجوده
بله دارای خنک کننده عالی 10 سانتی متری windforce هست .این هم لینک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا یک دنیا تشکر...:1. (29):
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مشاوره برای خرید گرافیک
وارد سایت شدم واقعا معلومه کارت خوبیه... به نظر شما این کارت ((GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5)) چقدر میتونه نمره ی Gaming graphics در ویندوز را ارتقا ببخشد؟ نمره ای که ویندوز 7 به سیستم من داده: Processor: 7/2 Memory(RAM): 7/2 Graphics: 4/7 Gaming graphics: 6/2
نقل قول:
وارد سایت شدم واقعا معلومه کارت خوبیه... به نظر شما این کارت ((GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5)) چقدر میتونه نمره ی Gaming graphics در ویندوز را ارتقا ببخشد؟ نمره ای که ویندوز 7 به سیستم من داده: Processor: 7/2 Memory(RAM): 7/2 Graphics: 4/7 Gaming graphics: 6/2
اختلاف بازدهی این دو کارت قابل قیاس نیست . 5450 کلا کارت گیمینگ نیست . فقط برای کارهای اولیه هست . افزایش چشمگیری خواهید داشت .پشتیبانی از دایرکت ایکس 11.2 هم بهش اضافه کنید .
5450 که منو دق انداخته....کارایی پایینش یه طرف...داغ کردنش یه طرف دیگه
نقل قول:
5450 که منو دق انداخته....کارایی پایینش یه طرف...داغ کردنش یه طرف دیگه
این کارت حرارت کمی تولید میکند . در ضمن توسط گیگابایت اورکلاک شده برای بازدهی بهتر .
به نظر شما این سیستم میتونه قابل اعتماد برای مصارف خانگی مخصوصا Gaiming باشه؟
مشخصات سیستم:
Graphic: GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5
تشکر...