مشکل وای فای و بلوتوث GALAXY S i9000
سلام دوستان...گوشیه من SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش...خیلی وقته وای فای و بلوتوثش کار نمیکنه ینی هر چی میزنم رو آیکونشون خطا میده و روشن نمیشه...بعضی ها بهم گفتم آی سی هاش سوخته...یه سرس هم گفتن مشکل نرم افزاریه...میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید مشکلش چیه یا چه جوری میتونم درستش کنم...؟؟؟؟
پاسخ: مشکل وای فای و بلوتوث GALAXY S i9000
نقل قول:
سلام دوستان...گوشیه من SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش...خیلی وقته وای فای و بلوتوثش کار نمیکنه ینی هر چی میزنم رو آیکونشون خطا میده و روشن نمیشه...بعضی ها بهم گفتم آی سی هاش سوخته...یه سرس هم گفتن مشکل نرم افزاریه...میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید مشکلش چیه یا چه جوری میتونم درستش کنم...؟؟؟؟
هارد ریست تا حالا انجام دادید ؟
نقل قول:
عزیز کاری که دوستمون کفتن رو انجام بدین
اگر مشکل برطرف نشد مدل دقیق رامی که روی گوشی هست رو بفرمایید چی هست تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
نقل قول:
اگر مشکل برطرف نشد مدل دقیق رامی که روی گوشی هست رو بفرمایید چی هست تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
تا حالا چند بار فلش یا بازگزدانی به تنظیمات کارخانه کردمش...ولی هارد ریست و نمیدونم چیه یا چه جوری باید انجامش بدم....مدل دقیق گوشی هم SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش....
- - - Updated - - -
نقل قول:
هارد ریست تا حالا انجام دادید ؟
نمیدونم هارد ریست چیه...؟؟؟ یا چه جوری باید انجامش بدم...فقط میدونم تا حالا چند بار فلش یا بازگردانی تنظیمات کارخانه شده...
نقل قول:
تا حالا چند بار فلش یا بازگزدانی به تنظیمات کارخانه کردمش...ولی هارد ریست و نمیدونم چیه یا چه جوری باید انجامش بدم....مدل دقیق گوشی هم SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش....
- - - Updated - - -
نمیدونم هارد ریست چیه...؟؟؟ یا چه جوری باید انجامش بدم...فقط میدونم تا حالا چند بار فلش یا بازگردانی تنظیمات کارخانه شده...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آهان بله...این هارد ریسته که دکمه ی پاور+دکمه ی هوم+دکمه ی ولوم بالا رو میگیری رو انجام دادام...ینی هر دفعه میخوام گوشیمو ریست کنم اینجوری ریستش می کنم ولی بازم همین مشکل رو دارم...!!!!!
ولی اون یه کی که به جای دکمه ی بالا پایینی رو نگه میدارن نمیدونم چیه...؟؟؟؟اصلا چیکار میکنه...؟؟؟
نقل قول:
آقا من هارد ریست و دوباره انجام دادم...مدل رامشم باید یکودوم از اینا باشه....:
Baseband version : I9000JXJPF
Kernel version : 2.6.32.9 root@se-s606#30
این چیزایی بود که تو مشخصاتش نوشته...؟؟؟حالا مشکل چیه...؟؟؟ باید چیکارش کنم...؟؟؟
برنامه wifi analyzer' رو نصب کن و اسکرین شاتش رو بگذار تا بررسی کنیم .
نشد باید توسط تعمیرکار به این شکل بررسی بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
آقا من هارد ریست و دوباره انجام دادم...مدل رامشم باید یکودوم از اینا باشه....:
Baseband version : I9000JXJPF
Kernel version : 2.6.32.9 root@se-s606#30
این چیزایی بود که تو مشخصاتش نوشته...؟؟؟حالا مشکل چیه...؟؟؟ باید چیکارش کنم...؟؟؟
عزیز شما به فرمایشات آقا امید عمل کنید اگر درست نشد من درخدمتم
نقل قول:
عزیز شما به فرمایشات آقا امید عمل کنید اگر درست نشد من درخدمتم
مشکلی نیست دوست خوبم شما هم راهنمایی کنید . من روی تبلت بیشتر کار کردم . اگر روی گوشی سامسونگ کار کردی کمکشون کن .