[مادربرد گیگابایت] امکان کراس فایر
اقا یه سوال این مادر برد منه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میخوام بدونم الان یه گرافیک دارم میخوام گرافیک اضافه کنم ایا میتونم از اونجایی که مین من 2 تا گرافیک میخوره گرافیکی که الان گذاشتم بمونه یه گرافیک جدید اضافه کنم و هم زمان 2 تا کارت گرافیک رو کامپیوتر باشه یا نه
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]امکان کراس فایر
نقل قول:
اقا یه سوال این مادر برد منه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میخوام بدونم الان یه گرافیک دارم میخوام گرافیک اضافه کنم ایا میتونم از اونجایی که مین من 2 تا گرافیک میخوره گرافیکی که الان گذاشتم بمونه یه گرافیک جدید اضافه کنم و هم زمان 2 تا کارت گرافیک رو کامپیوتر باشه یا نه
گرافیک و پاور فعلیتون چیه ؟
برای برخی از گرافیک های ضعیف کراسفایر صرفه اقتصادی نسبت به هزینه انجام شده برای گرافیک کارت جدید و احتمالا پاور را ندارد و بهتره کارتتون را بفروشید و یک کارت جدید تهیه کنید
گرافیک من geforce gt 440 هستش پاور من 550 وات
نقل قول:
این مادربرد از SLI پشتیبانی نمیکند . همون خرید یک کارت قدرتمند رو بهتون پیشنهاد میکنم . پاورتون 550 وات چه برندی هست ؟
نقل قول:
این گرافیک به صورت نو در بازار نیست و دست دوم آن را شاید به قیمت 200 تا 250 تومن بتونید تهیه کنید
پیشنهاد میکنم به جای این کار گرافیک کارت خودتون را به همین حدود قیمت بفروشید و یدونه 650 gtx gigatron به قیمت حدود 350 بخرید که در حالت دیفالت قدرتی بیش از 2 کارت 440 به شما میده ( 650 امکان آورکلاک خوبی داره )
Gigabyte R7 260X OC WF گزینه ای خوبیه . قیمتش هم حدود 590 هست . یکی از مشخصات شاخصش پشتیبانی از DX12 هست . ولی پاورتون رو حتما بگید چه برندی هست .
پاور گرین هستش البته پاور من مشکل داره باید عوضش کنم یه وقتی برق به کیس نمیده یه وقت هم کامپیوتر رو شن میشه خود به خود یه پاور خوب هم پیشنهاد بدید ممنون میشم شاید هم ببینم بشه گارانتی ببرم گارانتی
پاور حداقل یک green 600-hp بگیرید . حدود 260
الته زیاد نمیخوام خرجم بره بالا اگه با همین پاور بتونم سر کنم فعلا چون رم سیستم من هم کمه 4 گیگه اون هم باید کنم 8 اگه پاورم جواب بده یه گرافیک و یه رم و با زیر 500 جمع کنم به خاطر همین پرسیدم که گرافیک رو قبلی رو سیستم بمونه و یه گرافیک دیگه بخرم رو سیستم شاید 2 تا گرافیک با هم کمبود گرافیک من رو جبران کنه البته من زیاد اهل بازی انچنانی نیست کلا یه فوتبال فیفا و پی اس بازی میکنم جی تی ای هم کم و بیش بازی میکنم یه سرک هم به ned for speed گاهی میزنم خلاصه خلاصش اینه که فقط فوتبال پی اس برام درجه اولویته که لگ نزنه مخصوصا این که نسخه 2015 هم داره میاد