[مادربرد گیگابایت] بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
منم همین مشکل رو دارم من تقریبا دو ماه قبل سیستم رو ارتقا دادم( کل سیستم به جز کارت گرافیک) تو ویندوز 7 مشکلی ندارم اما تازگی ویندوز 8.1 رو نصب کردم اکتیوش هم کردم به روش اسکایپ بعد وقتی که رفتم سراغ نصب درایور کارت گرافیک بعد از این که تموم شد دیدم یه صفحه سیاه رنگ اومد و وقتی موس رو وقتی تکون می دم موس فقط چشمک می زنه و تو وسط بعصی وقتا هم در گوشه ظاهر میشه لطفا راهنمایی کنید(من توکامپیوتر قدیمیم ایم مشکل رو اصلا نداشتم)
سیستم جدید من:(Motherboard : Z97x -soc Force Ram :8 GB CPU :Core i 7)
سیستم قدیمی:(Motherboard : ep43t-usb 3 Ram :2 GB CPU :dual core)
کارت گرافیک هم در هر دو تاش : geforce 9800 gt سری 9
تو سایت eight froum هم مشکلم رو نوشتم اما فعلا جوابی نیست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
نقل قول:
دان ک باید بشه! شاید مشکل از مرورگر یا سایته. لینکشو ریموت کن جای دیگه با دانلود منیجر دان کنش. یا از سایت دگ سعی کن لینکو بیابی.
میدونم که باید دانلود بشه برای رفتن به سایت NVIDIAباید از ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن استفاده کرد.
این لینک دانلود مستقیمش ونوع کارت گرافیک رو هم در بالا عرض کردم.
پاسخ: بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
نقل قول:
میدونم که باید دانلود بشه برای رفتن به سایت NVIDIAباید از ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن استفاده کرد.
این لینک دانلود مستقیمش ونوع کارت گرافیک رو هم در بالا عرض کردم.
ریز قطعات سیستم فعلی به همراه پاور و همینطور کارتها رو تو کدوم اسلات نصب کردید . ؟
1- پاور سیستم ؟
2- ویندوز مورد استفاده ؟
3- تمام درایورهای مادربرد نصب شده ؟
4-کارت ها رو کدوم اسلات ها نصب کردید ؟
--------------------
برای شروع
1- اپدیت بایوس
از لینک زیر دریافت کنید
-----------------
2-درایورها رو از سایت گیگابایت اپدیت شده بگیرید و نصب کنید
مشخصات دقیق قطعات به انضمام پاور
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
درایورها رو از یک سایت ایرانی بهت لینک میدم که سریع دانلود بشه
همین ورژن درایور رو دارم بایوسم هم آپدیت هستش تمامی درایور ها نصب هستش همون طور که فرمودم وقتی که درایور کارت گرافیکی رو در نصب می کنم این مشکل به وجود می آد کامپیوترم دوآل بوت (Dual Boot)هستش یکی ویندوز 7 enterprize یکی هم که فقط با اون مشکل دارم وینوز 8.1enterprize هستش در ضمن پاورم green و GP-700A-HP 700W هستش(High Performance)بایوس رو از طریق APP Center دانلود کردم
CPU:Core i 7
Ram: 8GB
MotherBoard:Z97x-SOC Force
Graphic Card :nVIDIA 9800 GT
Graphic Card: Intel(R) HD Graphics 4600
کارت گرافیک اینتل آنبورد هستش وقتی که کارت گرافیک انویدیا رو در می آرم دیگه موس چشمک نمی زنه و کامل می آد اگه دقت کنید تو سایت Eight Froum که لینکش رو بالا گذاشتم این رو نوشتم تو آخرین صفحه با نام کاربری Farid110
نقل قول:
همین ورژن درایور رو دارم بایوسم هم آپدیت هستش تمامی درایور ها نصب هستش همون طور که فرمودم وقتی که درایور کارت گرافیکی رو در نصب می کنم این مشکل به وجود می آد کامپیوترم دوآل بوت (Dual Boot)هستش یکی ویندوز 7 enterprize یکی هم که فقط با اون مشکل دارم وینوز 8.1enterprize هستش در ضمن پاورم green و GP-700A-HP 700W هستش(High Performance)بایوس رو از طریق APP Center دانلود کردم
CPU:Core i 7
Ram: 8GB
MotherBoard:Z97x-SOC Force
Graphic Card :nVIDIA 9800 GT
Graphic Card: Intel(R) HD Graphics 4600
کارت گرافیک اینتل آنبورد هستش وقتی که کارت گرافیک انویدیا رو در می آرم دیگه موس چشمک نمی زنه و کامل می آد اگه دقت کنید تو سایت Eight Froum که لینکش رو بالا گذاشتم این رو نوشتم تو آخرین صفحه با نام کاربری Farid110
الان کارتها بصورت sli هستند ؟ کارتها رو تکی تست کردید ؟
البته مشخصات سیستم شما با دو عدد کارت nvidia 9800 gt رو بزنید . سایت گرین مدل 750 oc پیشنهاد میکنم . مصرف شاخه 12 سیستم شما به شدت بالاست .
در حالت تک کارت و روی اسلات اول همین مشکل وجود دارد ؟
6 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
الان کارتها بصورت sli هستند ؟ کارتها رو تکی تست کردید ؟
البته مشخصات سیستم شما با دو عدد کارت nvidia 9800 gt رو بزنید . سایت گرین مدل 750 oc پیشنهاد میکنم . مصرف شاخه 12 سیستم شما به شدت بالاست .
در حالت تک کارت و روی اسلات اول همین مشکل وجود دارد ؟
نمی دونم از کجا تشخیصش بدم هستش و کاملا هم پاور کم نمی آره که هیچ خیلی هم اظافه می آره با پGerrn Calculater زدم نزدیک 625 اومد وقتی کارت گرافیک خودم رو در می آرم (دو تا کارت گرافیم دارم یکی آنبورد هستش) مشکل حل میشه
بی زحمت به این عکس ها نگاه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک توضیح دقیق میخوام کارت دوم رو کدوم اسلات میگذارید . دوم یا سوم یا چهارم ؟
این که زیاد میاره فقط تو تست مشخص میشه . علائمش که نشانه کم آوردنش . چون کارت های پر مصرفی هستند
نقل قول:
یک توضیح دقیق میخوام کارت دوم رو کدوم اسلات میگذارید . دوم یا سوم یا چهارم ؟
این که زیاد میاره فقط تو تست مشخص میشه . علائمش که نشانه کم آوردنش . چون کارت های پر مصرفی هستند
از بریدج sli که استفاده نمیکنید ؟
طبق توصیه سازنده کارت اول روی اسلات اول pcie و کارت دوم روی اسلات سوم باید نصب بشه .
در ضمن شما یک سوکت pcie oeg دارید . کانکتور اون رو متصل کردید ؟
نقل قول:
از بریدج sli که استفاده نمیکنید ؟
طبق توصیه سازنده کارت اول روی اسلات اول pcie و کارت دوم روی اسلات سوم باید نصب بشه .
در ضمن شما یک سوکت pcie oeg دارید . کانکتور اون رو متصل کردید ؟
یعنی مظور شما اینه که باید پاور رو هم عوض کنم طبق فرمایشات خودم من دو تا ویندوز دارم تو ویندوز 7 مشکلی ندارم و تو سیستم قدیمیم پاورم 480 وات بود و تنها چیزی که عوض نکردم کارت گرافیکه قبول میکنم سیستم عوض شده و با توجه به اون باید پاور متناسب خریداری بشه ( نزدیک 2 ماهه سشستم عوض شده اگه پاور جدید ازش در خواست کنم پدرم عصباش قاطی میشه !!!! از اول هم می خواستیم پاوری که شما فرموده بودید رو بخریم قیمت زیاد متفاوتی نداشت حدود 80 هزار تومن ولی فرو شنده گفت من این رو تضمین می کنم) ولی فک کنم باید کافی باشه (البته جسارت به شما دوست عزیز نشه من به اندازه شما نمی فهمم ) منظور شما از بردیج هم نفهمیدم من کارت گرافیک رو مستقیما به مادر بورد وصل می کنم اگه واسه شما مشکلی نباشه بی زحمت عکس بریدج رو + Pice Oeg رو بهم بدید تا منظور شما رو بهمم