پاسخ: پایین آمدن سرعت رایانه
نقل قول:
با سلام
مدتی بود که سرعت کامپیوتر آمده بود پایین به همین علت تصمیم گرفتم ویندوز عوض کنم ولی متاسفانه سرعت نصب ویندوز سون و اکس پی هر دو پایینه وبعد نصب باز هم سرعت نصب این دو سیستم پایینه،لطفا راهنمایی کنید.
پاور رو عوض کردم
سی دی های مختلفی رو امتحان کردم.
سلام
ابتدا مشخصات دقیق سیتسم خو درا بگذارید. و همچنین نرم افزاریی که روی آن نصب میکنید
مربوط به نرم افزار نیست چون اگه دقت کرده باشین ذکر کردم که الان حتی سرعت نصب ویندوز هم به شدت کاهش پیدا کردهpower:380M.B:GIGABYTE GA-M5LT-D3PCPU:AMD-X250RAM:2GB DDR3 1333HDD:500WD GREEN
90% به خاطر هارد وسترن گرین هست . از سایت وسترن برنامه WD Align رو دانلود و توی ویندوز اجرا کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون میشم روش کار با این برنانه رو بصورت فارسی واسم بزارین یا حداقل امکان یه توضیح مختصری بدین
نقل قول:
ممنون میشم روش کار با این برنانه رو بصورت فارسی واسم بزارین یا حداقل امکان یه توضیح مختصری بدین
خدمت شما راهنمای فارسی شرکت آواژنگ برای WD Align
1 :تعداد فایل پیوست
با تشکر این مورد جواب نداد در ضمن این که هیچ پارتیشنی رو نمی شد انتخاب کرد یعنی نیازی به این کار نداشت.
با برنامه hd tune یک بنچمارک از وضعیت هارد بگیرید . ازش شات بگیرید و بگذارید اینجا
دوست عزیز
اگر ممکن کار CPU رو چک کنید در TASK ببینید چقدره در حالت بیکاری؟
با یک نرم افزار از سلامت هارد مطمئن شد یا یک شات بگذارید ببینیم
اگر امکان داره یک لحظه تمامی اتصالات مثل DVD و فن های کیس رو جدا کنید ببینید تاثیری داره
با تشکر مشکل از سی پی یو مین برد و سایز گزینه ها نیست چون همه رو تست کردم
اگه میشه لطفا یه نرم افزار بگین تو محیط بوت کار کنه چون متاسفانه کار تو ویندوز واقعا سخته شاید یه ربع طول بکشه بالا بیاد چه برسه به این که بخوام برنامه نصب کنم و اسکرین شات بگیرم