رایگان : دعوت عمومی برای پیوستن به "فروشندگان معتبر"
سلام دوستان ...
فروشندگانی که تمایل دارند راحت تر معامله کنند و در واقع در دسته فروشندگان معتبر قرار بگیرند و عنوان یا ... خاصی به این منظور داشته باشند در این تاپیک اعلام آمادگی کنند تا شرایط براشون ارسال بشه .
مهم : فروشنده معتبر به معنای تایید 100% شهر سخت افزار نیست وصرفاً با گرفتن یک سری مشخصات ، شهر سخت افزار در صورتی که مشکل دادگاهی یا کلاهبرداری صورت بده میتونه اطلاعات شخص مورد نظر را با ارائه مدرک توسط فرد زیاندیده در اختیارش قرار بده .
باشد که کاربران ایرانی امن تر و ساده تر معامله کنند. :give_rose:
===
دوستان برای فروشنده معتبر مدارک زیر را برای من پی ام کنید :
- یک عکس شامل نام کاربری شما + تاریخ + شهر سخت افزار + کارت ملی + شماره موبایل + شماره ثابت
- یک عکس از صفحه اول شناسنامه
- آدرس محل سکونت ( مسکونی )
باتشکر
پاسخ: رایگان : دعوت عمومی برای پیوستن به "فروشندگان معتبر"
بنده به عنوان اولین نفر اماده ام ...
من هم به عنوان دومین فروشنده حاظرم + ولی در بخش فروش مادربرد + هارد + هاست سی پنل + دامین / تبلت و مبایل میتونم فعالیت داشته باشم
درود.
من هم آمادگی خودم را اعلام میکنم.:give_rose:
این طرح خ خوبیه منم دیروز این این فکر بودم که چه خوب میشه برای همه فوشنده ها و مغازه دار ها یه پنل یا چیزی ساخت که معلوم باشه که بندازو دزده که نیست .
راستشا ماشالله فعلا که همه فروشنده ها دزدند من که فروشنده خوب به پستم نخورده تالا .
بهتره یه انجمن یا پستی هم ساخته بشه که هر کی از هرمغازه تی خرید میکنه بگه چی خریده با چه قیمت و مشخصات و نحوه ای راضیه یا نیست !!
مثلا از پایتخت لب تاپ مثلا ایسوس مدل فلان با این مشخصات وقیمت مثلا 3000 با تخفیف 2999 :دی , و مهمتر از همه کی خریده از نظر کیفیت محصول و همچنین فروشنده راضی هست یا نه ؟
اینجوری همه فروشگاهها سابقشون معلوم میشه و مارک دار میشن و صداقت وانصافشون بالاتر میره یکم خودشون رو حمع میکنن اگه امار این طرح بالا بره بازار از این حالت افتضاح وکلاهبرداری .اقا ته تهش کسایی که اینحا هستن کمتر سرشون کلا میره !:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
سلام من هم از اين طرح خوشم اومده واستقبال ميكنم
ودر اين زمينه آمادگي خودمو اعلام ميكنم
بنده در تمامی حوزه ی قطعات سخت افزار و لوازم جانبی و دیجیتال اعلام آمادگی می کنم.
ممنون بابت تاپیک بسیار مُفید.
بنده هم اعلام آمادگی موکونوم:1. (5):
منم آمادگی خودم را اعلام میکنم.:Love-ssa~! (1):