کارنکردن 2تا از اسلت های رم مادربردم
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان گل مادربرد بنده مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست و یکی از اسلت های مشکی و یکی از اسلت های ابی رم های کار نمی کنه ، چه تک رو بذارم و چه 2رم.
ولی ان یکی اسلت مشکی و ابی کار می کنه.
یعنی در اصل از طرف سی پی یو حرکت کنیم به سمت دی وی دی رایتر رم - خالی - رم - خالی کار می کنه و اون اسلت های خالی کار نمی کنه.
در کنار این 2 اسلت که کار نمی کنه نوشته DIMM-B1 و DIMM-B2.
بعضی مواقع هم که کیبورد شناسایی نمی شه ، در صورتی که تمام دستگاه های دیگری یو اس بی شناسایی می شه و کار می کنند.
بایوس رو هم اپدیت کردم و با رم دیگیری هم امتحان کردم همین مشکل پا برجاست.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: کارنکردن 2تا از اسلت های رم مادربردم
سی پی یو من فنوم 555 هست و قابلت انلاک داره ، قبل این موضوع خیلی راحت انلاک می شد ، الان جالبیش لینکه رم هام روی همون اسلات هایی که تصویر میداد باشه و سی پی یو رو انلاک کنم دیگه تصویر نمیده.
وقتی هم که رم هام رو می ذارم روی اون اسلت هایی که کار نمی کنه تست بگیرم بعد از اینکه تصویر نمیده بر می گردونم به اون است هایی که تصویر میده کیبورد رو شناسایی نمی کنه ، مجبورم کیلیر سیموس کنم بعد رم هارو بذارم روی اسلت های سالم و روشن کنم که کیبورد کار می کنه.
خدایی من هم موندم این مشکل از کجاست ، هرروی یه چیز جدید دارم کشف می کنم!
درود.
سیستم را با حداقل قطعات روی میز تست کنید.(اول کلیه قطعات را باز کنید و اتصالات را تمیز کنید)
بعد هم حتما با یک CPU دیگه سیستم را تست کنید.کنترلر رم داخل CPU قرار داره و بر اثر دمای بیش از حد و آورکلاک میتونه آسیب ببینه!
دمای آیسی ها و فت های سمت راست اسلات رم را هم دقت کنید که بیش از حد بالا نباشه.
نقل قول:
درود.
سیستم را با حداقل قطعات روی میز تست کنید.(اول کلیه قطعات را باز کنید و اتصالات را تمیز کنید)
بعد هم حتما با یک CPU دیگه سیستم را تست کنید.کنترلر رم داخل CPU قرار داره و بر اثر دمای بیش از حد و آورکلاک میتونه آسیب ببینه!
دمای آیسی ها و فت های سمت راست اسلات رم را هم دقت کنید که بیش از حد بالا نباشه.
ممنونم از راهنماییتون ولی هم روی میز امتحان کردم و هم با سی پی یو دیگر ولی همچنان مشکل پابرجاست.
ایسی و فت ها خنک هست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز در این لینک یکی عین مادربرد من رو داره و دقیقا همین مشکل رو داره ، ما که انگلیسیمون قوی نیست می خواستم ببینم کسی متوجه می شه چه خبره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام واحترام
شما به جامپر های مادربورد دست نزدید احتمالا یه چک کنید اگه مادربورد پیچ نیست
نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان گل مادربرد بنده مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست و یکی از اسلت های مشکی و یکی از اسلت های ابی رم های کار نمی کنه ، چه تک رو بذارم و چه 2رم.
ولی ان یکی اسلت مشکی و ابی کار می کنه.
یعنی در اصل از طرف سی پی یو حرکت کنیم به سمت دی وی دی رایتر رم - خالی - رم - خالی کار می کنه و اون اسلت های خالی کار نمی کنه.
در کنار این 2 اسلت که کار نمی کنه نوشته DIMM-B1 و DIMM-B2.
بعضی مواقع هم که کیبورد شناسایی نمی شه ، در صورتی که تمام دستگاه های دیگری یو اس بی شناسایی می شه و کار می کنند.
بایوس رو هم اپدیت کردم و با رم دیگیری هم امتحان کردم همین مشکل پا برجاست.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام بر جناب وزیری
معمولا در این حالت که شما همه حالتها را تست فرمودید و مشکل همچنان پا بر جاست یک یا چند پایه زیف سوکت پردازنده دچار قطعی شده و یا یکی از قطعات زیر زیف سوکت ( پشت برد ) دچار مشکل شده که متاسفانه در این حالت حدود 30 در صد از مادربردها تعمیر میشوند
بهتره مادربرد را برای تعمیر به تعمیر گاه بفرستید
نقل قول:
سلام بر جناب وزیری
معمولا در این حالت که شما همه حالتها را تست فرمودید و مشکل همچنان پا بر جاست یک یا چند پایه زیف سوکت پردازنده دچار قطعی شده و یا یکی از قطعات زیر زیف سوکت ( پشت برد ) دچار مشکل شده که متاسفانه در این حالت حدود 30 در صد از مادربردها تعمیر میشوند
بهتره مادربرد را برای تعمیر به تعمیر گاه بفرستید
سلام به اقا نیمای گل.
والا نیما جان سوکت های پردازنده رو که نگاه کردم کاملا سالم هستن ، فقط یه مقدار بسیار کمی خمیر سیلیکون ابتدای چند پایه هستش که نمی شه پاکش کرد ، ولی خیلی خیلی کم هست.
نیما جان ایا این مشکل مربوط به NB نمی شه؟
به نظرت ببرم تعمیرگاه خوب یا بدم گارانتی ویستا برام تعمیر کنه؟
نقل قول:
سلام به اقا نیمای گل.
والا نیما جان سوکت های پردازنده رو که نگاه کردم کاملا سالم هستن ، فقط یه مقدار بسیار کمی خمیر سیلیکون ابتدای چند پایه هستش که نمی شه پاکش کرد ، ولی خیلی خیلی کم هست.
نیما جان ایا این مشکل مربوط به NB نمی شه؟
به نظرت ببرم تعمیرگاه خوب یا بدم گارانتی ویستا برام تعمیر کنه؟
درود بر شما
اگر مادربرد گارانتی داره که حتما بدین گارانتی
اگر نداره اطراف زیف سوکت 4 تا خار ریز داره با احتیاط و دقت آزادش کنید زیف سوکت باز میشه و پینهای مشخص میشه
اگر خمیر روی پینها بود با احتیاط کامل با کنتاکت شور آنها را تمیز کنید ولی باز تکرار میکنم که خیلی دقت کنید چون اگر این پینها کج شوند کار بسیار مشکل میشود
چون کنترلر رم درون خود پردازنده قرار دارد خیلی بعید میدونم مشکل مادربرد شما از nb باشه
نقل قول:
درود بر شما
اگر مادربرد گارانتی داره که حتما بدین گارانتی
اگر نداره اطراف زیف سوکت 4 تا خار ریز داره با احتیاط و دقت آزادش کنید زیف سوکت باز میشه و پینهای مشخص میشه
اگر خمیر روی پینها بود با احتیاط کامل با کنتاکت شور آنها را تمیز کنید ولی باز تکرار میکنم که خیلی دقت کنید چون اگر این پینها کج شوند کار بسیار مشکل میشود
چون کنترلر رم درون خود پردازنده قرار دارد خیلی بعید میدونم مشکل مادربرد شما از nb باشه
مادربردم که گارانتی نداره.
نیما جان خمیرها کف پردازنده هست ، هرچی سعی کردم با گوش پاکم تمیزش کنم نشد و پین ها نمیذاشت.
اخه اگر مشکل از پردازنده بود با پردازنده ی دیگر که امتحان کردم باید این مشکل حل می شد،در صورتی که با اون پردازنده هم همین مشکل بود ، حتی من سی پی یو خودم رو روی مادربرد دیگه امتحان کردم و راحت کارکرد.
درود.
اگر دیدید که خمیر سیلیکون باعث قطعی ارتباط بین پین سوکت و پین پردازنده نمیشه،مشکلی وجود نداره و الا حتما بایستی تمیز بشه،با سوزن و خیلی ظریف تمیز کنید و همچنین با اسپری خشک.
(قبل از هر کاری باطری را از روی مادربرد خارج کنید که باعث اتصال کوتاه نشه)