پاسخ: مشکل در پرینتر M1132
نقل قول:
سلام من پرینتر مدل M1132 مارک HP دارم شارژش تمام شد و دوباره تونر گرفتم وشارژ کردم اما در هنگام چاپ صفحه حدود 1 سانتی متر از سمت راست یا کم رنگ چاپ میکنه (بعد شارژ)یا نوشته هاش ظاهر نمیشه می خواستم بپرسم علت میتونه چی باشه ، حتی یک بار هم کارتریج رو باز وبسته کردم از دوباره اما طبق روال همینجوری هست میخواستم منو راهنمایی کنید ؟ با تشکر
سلام
مسترتون ( لوله سبز یا آبی رنگ ) ضعیف شده و نمیتونه مغتاطیس بشه.
این قسمت خیلی حساس است و باید دقت کنید که هنگان شارژ روی این قسمت دست نکشید ، نور نخوره یا با محلول تمیزش نکنید.
نقل قول:
سلام من پرینتر مدل M1132 مارک HP دارم شارژش تمام شد و دوباره تونر گرفتم وشارژ کردم اما در هنگام چاپ صفحه حدود 1 سانتی متر از سمت راست یا کم رنگ چاپ میکنه (بعد شارژ)یا نوشته هاش ظاهر نمیشه می خواستم بپرسم علت میتونه چی باشه ، حتی یک بار هم کارتریج رو باز وبسته کردم از دوباره اما طبق روال همینجوری هست میخواستم منو راهنمایی کنید ؟ با تشکر
قبل از شارژ مخزن دومشو خالی کردی!
آره اگه منظورت جایی که جوهر سوخته ها در مخزنش میره آره خالی کردم جوهر سوخته هاش رو ؟
نقل قول:
سلام
مسترتون ( لوله سبز یا آبی رنگ ) ضعیف شده و نمیتونه مغتاطیس بشه.
این قسمت خیلی حساس است و باید دقت کنید که هنگان شارژ روی این قسمت دست نکشید ، نور نخوره یا با محلول تمیزش نکنید.
ممنون از راهنمایی شما اما با دستمال تمیزش کردم و نور معمولی بهش خورده یعنی اینقدر حساس هست ؟ در ضمن هر چقدر در ورد حاشیه بالا پایین رو زیادتر می کنم همه متن میفته این هم به عنوان توضیح ؟
نقل قول:
قبل از شارژ مخزن دومشو خالی کردی!
آره عزیز اگر منظورت جایی که جوهر های سوخته میره آره تمیز کردم نظر دیگه ای ندارید اما یک نکته بگم مثلا در ورد هر چقدر سانت حاشیه بالا وپایین رو زیادتر بکنم بهتر چاپ میشه و همه متن میفته این میتونه به قول دستمون از لوله سبز یا آب رنگ باشه مثلا کناره هاش ضعیف شده باشه یک همچین چیزی ؟ ممنون از راهنمایی شما
نقل قول:
آره عزیز اگر منظورت جایی که جوهر های سوخته میره آره تمیز کردم نظر دیگه ای ندارید اما یک نکته بگم مثلا در ورد هر چقدر سانت حاشیه بالا وپایین رو زیادتر بکنم بهتر چاپ میشه و همه متن میفته این میتونه به قول دستمون از لوله سبز یا آب رنگ باشه مثلا کناره هاش ضعیف شده باشه یک همچین چیزی ؟ ممنون از راهنمایی شما
فکر کنم ایراد جایی دیگه باشه یه نمونه پرینت رو عکسشو بزار؟
3 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
فکر کنم ایراد جایی دیگه باشه یه نمونه پرینت رو عکسشو بزار؟
سلام، با تشکر از شما ، سه نمونه عکس رو گذاشتم ؛ و فهمیدم که هر چه حاشیه از جهت ها در فایل های مختلف کمتر باشه به صورت کامل پرینت میگیرد(در آخرین عکس هم حاشیه سمت راست و پایین چاپ نشده است ، عکس دومی هم بدون هیچ مشکل پرینت گرفته !) بدون هیچ مشکلی و جای تعجب هست:gasp:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا اگر با word یا فتو شاپ پرینت بگیری اینجوریه؟
میتونی پرینتر رو با یک سیستم دیگه تست بزنی؟
احتمال اینکه پودر نامرغوب استفاده کرده باشی هست
نقل قول:
حالا اگر با word یا فتو شاپ پرینت بگیری اینجوریه؟
میتونی پرینتر رو با یک سیستم دیگه تست بزنی؟
احتمال اینکه پودر نامرغوب استفاده کرده باشی هست
من وقتی عوض کردم مدل کارتریج رو گفتم CE285A اما به من پودر پرینتر HP1005 را داد میشه راهنمایی کنید چه پودری برای این پرینتر خوب هست ؟ ممنون از راهنمایی شما ؟ راستی چه زمانی لوله سبز میفهمیم که کار نمیکنه ؟