دوستان یک سیپیو 710 X3 phenom خریدم. مادربرد هم
Biostar TA790GX
رم هامم 2* 2 gig bus 800 cl6
از دوستان شنیدم میشه هسته چهارم این سیپیو رو فعال کرد. امکان داره؟ راهنمایی میفرمایید؟:11():
Printable View
دوستان یک سیپیو 710 X3 phenom خریدم. مادربرد هم
Biostar TA790GX
رم هامم 2* 2 gig bus 800 cl6
از دوستان شنیدم میشه هسته چهارم این سیپیو رو فعال کرد. امکان داره؟ راهنمایی میفرمایید؟:11():
تا اونجا كه من ميدونم يه گزينه اي تو بايوس هست بنام ACC يا Advanced Clock Calibration كه بايد تو حالت Auto گزاشته بشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونو گذاشتم رو اتو. اما سیستم بالا نیومد(رو تصویر اول موند)
يكم فركانس هسته و ولتاژش رو دست كاري كنيد شايد بياد بالا
تو اون لينكي كه گزاشتم هم اگه دقت كنيد سي پي يو رو تا 3.12 اور كرده و ولتاژ هم 1.37 داده ( از قضا مين بوردشم عين مال شماست ! )
همچنين بايد استپينگش 904xxxx باشه و رو استپينگ 0849xxxx جواب نميده
البته نبايد انتظار داشت همه 720 ها هسته چهارمشون كار كنه . كاملا شانسيه ! :1. (38):
ولي اميدوارم موفق بشيد و هسته چهارم رو فعال كنيد :cool:
سعید جان Voltage پردازنده را قبل از Unlock روی 1.35 بگذار . البته این ولتاژ به درد 24/7 نمیخوره . :give_rose:نقل قول:
تست کردیم ( یعنی تست کرد ) نشد ! تا 1.4v Vcore هم تست شد .نقل قول:
مثل اینکه تو مدل های جدید پردازنده و Bios های جدید مادربورد ، این باگ رفع شده . ( البته مطمئن نیستم ) .
البته از نظر من اگر اورکلاک Safe ی در کار باشه CPU Vcore 1.35v ولتاژ بالایی نیست . خود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تا 1.425V رو برای این پردازنده مجاز دونسته .
این پردازنده ها عجیب خنک هستند .
بایوس رو اپدیت کردم. مال همین ماه پیشه...
با حاج مهدی یسری تست انجام شد. اگر کار دیگه ای میشه کرد بگید. ضمن اینکه من زیاد از سیستم کار نمیکشم و بیشتر جنبه علمیش واسم جالبه.
راستی بنچمارک هم با اورست اگر میخایید بگید بگیرم. فقط بگید چطوری...
اینجاست که شاعر میگه اگه مال بایوس باشه فلش کن به بایوس قدیمی تر !نقل قول:
اقا من فن سیپیو رو ورداشتم. اون سری تولیدشو نتونستم بخونم چون روش خمیر پخش شده. یکمشو زدم کنار
2008 بود کپی رایتش...
اول استپینگ رو چک کنین
ضمنا یه مساله ی شانسیه لزوما درست در نمیاد
downgrade بایوس هم شاید به درد بخوره