نظر شما در مورد اين واتر كولينگ
سلام
من مي خواهم از يكي از دوستان اين واتر كولينگ رو بخرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چند سوال در موردش دارم
1- روي مادربورد من نصب مي شود؟ asus p5q se
2- از لحاظ مقايسه با air cooling مثلا coolermaster hyper 212 كولرهاي زير 70 تومن چقدر بهتر عمل مي كند.
3- قيمتش رو نو به من گفته است كه 90 است. اصلا ارزونترين واتر كولينگ چه مدلهايي است و اين مدل چه قيمت است؟
ممنون
پاسخ: نظر شما در مورد اين واتر كولينگ
بله دوست عزیز روی برد شما نصب میگردد و در مقایسه از خیلی از Air Cooling ها نیز بهتر هست دو بررسی از دو سایت:
ولی نسبت به اون مورد که گفتید من چیزی پیدا نکردم ولی در حالت کلی واترکولینگ از Air کولینگ همیشه بهتر عمل میکنه
والا من نمیدونم که قیمتش چقدر هست ولی چون یک واترکولینگ معمولی به حساب میاد قیمتش همین حدودها باید باشه با توجه به اینکه قدیمی هم هست حداقل از 2005 به پایین:lol:
از لحاظ صدا و آب كه كم بشه و بخواهيم اضافه كنيم و اين چيزها اين واتر كولرها چطور هستند؟
چون من اصلا از نزديك كاركرد واتركولر رو نديدم.
بالاخره قرار شد يك water cooler اين مدل رو از يكي از دوستان بگيرم :1. (5):
به دستم رسيد نتايج تست رو مي گذارم:11():
thermaltake volcano 4005
www.tweaknews.net/reviews/thermaltake_volcano_4005_waterblock/index2.php
به نظر من فکرشو از سرت بیرون کن.تفاوت کارایی نسبت به قیمت و نصب و ... نداره.همون خنک کنده air بهتر عمل می کنه
Thermaltake Volcano 4005
سلام
اين بلوك CPU قيمتش :40 هزار تومان هستش.
thermaltake rocket من از اين مدل دارم قيمت 100 هزار تومان . من رو i7 نصب كردم راضي هستم :1. (23):
نقل قول:
Thermaltake Volcano 4005
سلام
اين بلوك CPU قيمتش :40 هزار تومان هستش.
thermaltake rocket من از اين مدل دارم قيمت 100 هزار تومان . من رو i7 نصب كردم راضي هستم :1. (23):
دما چند هست با این کولینگ؟؟
اگر قصد خريد يك كولينگ خوب داري cm v10 به دليل داشتن tec خيلي بهتر از واتر كولينگ هست . دردسرهاي واتر هم الا ماشا الله هست .
دوستان من توی این زمینه وارد نیستم الان صدای فن cpu زیاد شده و میخوام یه چیزی بگیرم که هم کم صدا باشه و هم قدرت خنک کنندگی بالایی داشته باشه زیاد دنگ و فنگ هم نداشتخ باشه چی معرفی میکنید بخرم؟ دمای داخل کیسم نسبتا بالاست
سیستم تقریبا مال 2 سال پیش هست مثلا cpu سه فول هست مینم هم 945 گیگا
حقیقتش خیلی دوست دارم یکی از اینا بگیرم ولی اصلا نمیدونم برم مغازه چی بگم (مارک و مدل که بماند)
با سپاس فراوان