-
1 :تعداد فایل پیوست
ابزار برطرف سازی بدسکتور هارد دیسک بصورت بوتیبل HDAT2 5.0
این برنامه بوتیبل یکی از ابزارهای مناسب برای تشخیص و رفع بدسکتور میباشد . کافیست فایل iso این برنامه رو رایت کنید و سیستم را بوت کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
پاسخ: ابزار برطرف سازی بدسکتور هارد دیسک بصورت بوتیبل HDAT2 5.0
نقل قول:
این برنامه بوتیبل یکی از ابزارهای مناسب برای تشخیص و رفع بدسکتور میباشد . کافیست فایل iso این برنامه رو رایت کنید و سیستم را بوت کنید .
الن برنامه از HDD Regenerator بهتره ؟؟ عایا؟؟
چون من هاردم مشکل بدسکتور داره . شما کدوم رو پیشنهار میدید؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
الن برنامه از HDD Regenerator بهتره ؟؟ عایا؟؟
چون من هاردم مشکل بدسکتور داره . شما کدوم رو پیشنهار میدید؟
-
هر دو خوب هستند . نمیتونم دقیقا بگم کدوم نرم افزار بهتره .
-
من یه بار با HDAT2 کار کردم انگار قدرتمندتر از HDD Regenerator بود اما بسیار زمان برتر بود که نمیصرفید
البته اگه درست یادم باشه چون چن سال پیش بود
-
نقل قول:
من یه بار با HDAT2 کار کردم انگار قدرتمندتر از HDD Regenerator بود اما بسیار زمان برتر بود که نمیصرفید
البته اگه درست یادم باشه چون چن سال پیش بود
کلا برنامه های بدسکتور گیری زمان بر هستند.
-
سلام
آخرین نسخه اش چیه؟
میشه اینو با نرم افزار Rufus توی فلش بوت کرد؟
نسخه 4.9 نرم افزار HDAT2 که توی هایرنتس بوت هست ، ارور میده و بالا نمیاد!
-
نقل قول:
سلام
آخرین نسخه اش چیه؟
میشه اینو با نرم افزار Rufus توی فلش بوت کرد؟
نسخه 4.9 نرم افزار HDAT2 که توی هایرنتس بوت هست ، ارور میده و بالا نمیاد!
آخرین نسخه
-
ممنون
اینو دانلود کردم :
رایت کردم . 4 تا گزینه اومد و هر کدوم رو زدم ، نوشته شد بعضی از درایورهاش لود نشد . تهش چیز خاصی نیومد توی CMD اش که بزنم . فقط منتظر بود من یه دستور بزنم ولی نمیدونم چه دستوری
اصلا هارد رو لیست نکرد و ...
قبلا توی سیستم قدیمی ام تست کردم ، محیطش جور دیگه و بهتر بود
الان باید چی کار کنم؟ راهنمای 5.3 اش جایی نیست؟
یا نرم افزار دیگه ای نیست؟
-
نقل قول:
ممنون
اینو دانلود کردم :
رایت کردم . 4 تا گزینه اومد و هر کدوم رو زدم ، نوشته شد بعضی از درایورهاش لود نشد . تهش چیز خاصی نیومد توی CMD اش که بزنم . فقط منتظر بود من یه دستور بزنم ولی نمیدونم چه دستوری
اصلا هارد رو لیست نکرد و ...
قبلا توی سیستم قدیمی ام تست کردم ، محیطش جور دیگه و بهتر بود
الان باید چی کار کنم؟ راهنمای 5.3 اش جایی نیست؟
یا نرم افزار دیگه ای نیست؟
این نشون میده مشکلی هست تو فایل ایزو
این رو تست کن
PHP Code:
http://dl2.downloadsoftware.ir/Mohammad/Software/1392/10/HDAT2_5.0_Final.iso.rar
-
نقل قول:
این نشون میده مشکلی هست تو فایل ایزو
این رو تست کن
PHP Code:
http://dl2.downloadsoftware.ir/Mohammad/Software/1392/10/HDAT2_5.0_Final.iso.rar
ممنون
خودت این نسخه رو برای سیسیتم های جدید تست کردی؟ آخرین CD مه :Love-ssa~! (1):
توش 2 تا فایل هه. یکی 13 مگ و یکی دیگه 1 مگ که اون 1 مگ هه نوشته lite
اون 13 مگی رو رایت کنم دیگه؟
واسه تنظیمات بایوس و ... نباشه؟! یا من بلد نباشم
-
اینم همونه
توی این صفحه :
در عکس زیر :
اولین گزینه اش بدون درایور هست در صورتی که واسه من اولیش با درایور sata هست و گزینه ی بدون درایور نداره !
گزینه های دیگه مثل اینو :
اصلا برام نداره
توی دستورات هم مثلا طبق تصویر ، مینویسم hdat2 ولی قبول نمیکنه
بنابراین اصلا ادامه گزینه ها یعنی طبق عکس های بعدی ای که در اون صفحه هست را برام نمیاره
-
من با همه کار میکنم . در مورد تنظیمات و نخوه روش کار تو نمیتونم نظر بدم . چون خیلی موارد رو نمیشه ریموتی یاد داد .
در مورد شات هم به حروف کوچک بزرگ حساسه عین خودش تایپ کن .
-
نقل قول:
من با همه کار میکنم . در مورد تنظیمات و نخوه روش کار تو نمیتونم نظر بدم . چون خیلی موارد رو نمیشه ریموتی یاد داد .
کوچیک هم تایپ کردم
-
نقل قول:
استاد امید ، الان با ابزار وسترن دیجیتال که لینک دادم دارم کار میکنم . 2 گزینه داره بنام Extended Test که توی توضیحاتش نوشته برای بد سکتور چک میکنه و گزینه ی Erase (که شامل 2 قسمت سریع و آروم هست) و برای پاک کردن اطلاعات .
الان Erase رو انتخاب کنم؟ اگه آره ، این گزینه برای بدسکتور کارایی داره؟ چون هارد ، بدسکتور هم داره
و مهمتر اینکه اصلا این ابزار وسترن دیجیتال بهتره یا نرم افزار HDD Low Level Format ؟
-
نقل قول:
استاد امید ، الان با ابزار وسترن دیجیتال که لینک دادم دارم کار میکنم . 2 گزینه داره بنام Extended Test که توی توضیحاتش نوشته برای بد سکتور چک میکنه و گزینه ی Erase (که شامل 2 قسمت سریع و آروم هست) و برای پاک کردن اطلاعات .
الان Erase رو انتخاب کنم؟ اگه آره ، این گزینه برای بدسکتور کارایی داره؟ چون هارد ، بدسکتور هم داره
و مهمتر اینکه اصلا این ابزار وسترن دیجیتال بهتره یا نرم افزار HDD Low Level Format ؟
همون erase و Full
-
ممنون .
این تیکه چی؟ :
چون فرمت سطح پایین خیلی طول میکشه ، میخوام سعی کنم فقط از یه نرم افزار استفاده کنم
-
نقل قول:
ممنون .
این تیکه چی؟ :
چون فرمت سطح پایین خیلی طول میکشه ، میخوام سعی کنم فقط از یه نرم افزار استفاده کنم
این وسترن هم نصف روزی طول میکشه
-
نقل قول:
این وسترن هم نصف روزی طول میکشه
بعد از این ، با HDD Low Level Format هم فرمت سطح پایین کنم؟
-
نه نیاز نیست . این خودش llf هست .
-
ممنون
واسه من جای تعجب هست . وقتی اطلاعات میخواد توی این هارد خونده یا نوشته شه مخصوصا موقع بالا اومدن ویندوز ، خیلی صدای خِر خِر میکنه ولی الان موقع فرمت سطح پایین ، فقط چند سکتور اولش صدای خِر خِر داد و دیگه تا الان چندان صدای خاصی نداد!
---------------
فرمت سطح پایین چجوری هه؟
فرمت سطح پایین این جوریه که تمام سکتورها رو عدد صفر میذاره؟ پس کار فرمت معمولی چجوری هه؟ اشتباه نکنم ، سکتور اول و آخر رو فقط صفر میذاره . درسته؟
-
نقل قول:
ممنون
واسه من جای تعجب هست . وقتی اطلاعات میخواد توی این هارد خونده یا نوشته شه مخصوصا موقع بالا اومدن ویندوز ، خیلی صدای خِر خِر میکنه ولی الان موقع فرمت سطح پایین ، فقط چند سکتور اولش صدای خِر خِر داد و دیگه تا الان چندان صدای خاصی نداد!
---------------
فرمت سطح پایین چجوری هه؟
فرمت سطح پایین این جوریه که تمام سکتورها رو عدد صفر میذاره؟ پس کار فرمت معمولی چجوری هه؟ اشتباه نکنم ، سکتور اول و آخر رو فقط صفر میذاره . درسته؟
بله صفر میکنه . فرمت عادی فقط اطلاعات پاک میشه
-
برای چک کردن ، اول فرمت عادی کنم بعد با نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro هم برای ویک سکتور و هم برای بدسکتور چک کنم؟
-
نقل قول:
برای چک کردن ، اول فرمت عادی کنم بعد با نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro هم برای ویک سکتور و هم برای بدسکتور چک کنم؟
نه فقط با hd senitel چک کن
-
نقل قول:
نه فقط با hd senitel چک کن
ممنون
نه چیه؟ :Love-ssa~! (1):
Hard Disk Sentinel Pro همون hd senitel هه دیگه؟
یعنی فرمت عادی نکنم؟
-
بله مخفف مینویسم . :1. (23):
-
تموم شد
حالا در sd senitel گزینه ی Surface To Test رو بزنم دیگه؟ توی قسمت test type اش هم گزینه ی Write + read test (all data will be remove) رو انتخاب کنم دیگه؟
درسته؟
-
نقل قول:
تموم شد
حالا در sd senitel گزینه ی Surface To Test رو بزنم دیگه؟ توی قسمت test type اش هم گزینه ی Write + read test (all data will be remove) رو انتخاب کنم دیگه؟
درسته؟
شات اسکرین از قسمت Overview
-
نقل قول:
شات اسکرین از قسمت Overview
قبل از فرمت سلامتی شو نوشته بود 98 درصد و 4 تا ویک سکتور زده بود (البته بد سکتور رو بعد از surface scan پیدا کرده بود) ولی بعد از فرمت زده 100 در 100
پیوست کردم
الان برای اطمینان surface scan هم کنم ها ؟؟
-----------
میگم این نرم افزار برای ssd ها نیست؟ اطلاعات ssd رو انگار غلط نشون میده . سطح سلامتی ssd مو زده 93 درصد ولی کاملا سالمه !!
-
نقل قول:
قبل از فرمت سلامتی شو نوشته بود 98 درصد و 4 تا ویک سکتور زده بود (البته بد سکتور رو بعد از surface scan پیدا کرده بود) ولی بعد از فرمت زده 100 در 100
پیوست کردم
الان برای اطمینان surface scan هم کنم ها ؟؟
-----------
میگم این نرم افزار برای ssd ها نیست؟ اطلاعات ssd رو انگار غلط نشون میده . سطح سلامتی ssd مو زده 93 درصد ولی کاملا سالمه !!
الان این هارد اوکی هست .
ssd هم بعد از مدتی کار .هر چقدر read -write بالا بره . سلامتش را کمتر نشون میده . دفعات نوشتن روی چیپ های حافظه ssd زمان و مقدار مشخصی داره .
-
نقل قول:
الان این هارد اوکی هست .
ssd هم بعد از مدتی کار .هر چقدر read -write بالا بره . سلامتش را کمتر نشون میده . دفعات نوشتن روی چیپ های حافظه ssd زمان و مقدار مشخصی داره .
واقعا ممنون استاد امید بابت کمک هایی که کردی :give_rose:
الان برای اطمینان خاطر surface scan کنم . درسته؟
-
نقل قول:
واقعا ممنون استاد امید بابت کمک هایی که کردی :give_rose:
الان برای اطمینان خاطر surface scan کنم . درسته؟
نیازی نیست . از نظر من
-
سلام
استاد امید ، surface scan با حالت Read Test زدم و با کمال تعجب به 20 درصد آخر که رسید ، اون طور که نرم افزار نشون میداد ، خیلی بدسکتور داشت جوری که دیگه گیر کرد و جلو نرفت ! قبل از فرمت سطح پایین ، به همین روش که اسکن کردم (همه را نه ولی حدود 50 درصد رو هم با این نرم افزار و هم با HDD Regeneraor تست کردم) ، توی هر دو ، وقتی به حدودا 10 یا 20 درصد از هارد رسید ، هر دو نشون دادن که بدسکتور داره ولی بعد از فرمت ، در 10 یا 20 درصد از هارد رو نشون داد که سالمه (بازم هر دو)
الان با HDD Regeneraor دارم چک میکنم ، تقریبا تا 70 درصد رفت و بجز سکتور اول رو که براش تاخیر زده هه (ولی نرم افزار Hard Disk Sentinel چیزی درباره ی تاخیر نگفت و نشون نداد) ، تا اینجای کار سالم نشون میده (حالا اینم تا 80 یا 90 درصد بره ببینم اون قسمت ها رو چجوری میگه هست)
-
سلام
استاد امید ، HDD Regenerator هم توی 96 درصد که میره ، مثل همون نرم افزار بدسکتورهای بسیار زیادی رو نشون میده (بالای 200 و خردی تا الان پیدا کرد) . ضمن اینکه سکتور اول رو هم یه دونه تاخیر نشون میده
چی کار کنم به نظرت؟
همین HDD Regenerator تا آخر اسکن کنه و بدسکتورگیری کنه یا این قسمت ها را پارتیشن بندی نکنم یا اینکه با نرم افزار HDD Low Level Format فرمت سطح پایین کنم یا همه ی این کارا یا پیشنهاد دیگه ای؟!
-
نقل قول:
سلام
استاد امید ، HDD Regenerator هم توی 96 درصد که میره ، مثل همون نرم افزار بدسکتورهای بسیار زیادی رو نشون میده (بالای 200 و خردی تا الان پیدا کرد) . ضمن اینکه سکتور اول رو هم یه دونه تاخیر نشون میده
چی کار کنم به نظرت؟
همین HDD Regenerator تا آخر اسکن کنه و بدسکتورگیری کنه یا این قسمت ها را پارتیشن بندی نکنم یا اینکه با نرم افزار HDD Low Level Format فرمت سطح پایین کنم یا همه ی این کارا یا پیشنهاد دیگه ای؟!
با همین برنامه HDD Regenerator ببین چندتاش ریکاور میشه
-
نقل قول:
با همین برنامه HDD Regenerator ببین چندتاش ریکاور میشه
فکر کنم از 96 درصد به بدش کلا خرابه یا خیلی اش خرابه . تا الان 800 و خردی بد سکتور پیدا کرده یعنی 400 و خردی کیلوبایتش تا الان خراب هه و همین قدرش نیم ساعت طول کشید . چقدر دیگه خراب باشه نمیدونم ولی احتمالا تا چند مگ باید بره که این جوری چند روز شاید برای بدسکتور گیری طول بکشه
با HDD Low Level Format فرمت سطح پایین کنم ، این بد سکتورها درست نمیشن . درسته؟ با Hdd Regenerator هم که خیلی طول میکشه
بهتر نیست اون قسمت ها را نادیدن و unpartition کنم؟
برای سکتور اول هم که تاخیر داره ، بهترین کار unpartition کردنه یا فرمت سطح پایین؟
-
استاد امید ، با نرم افزار HDD Low Level Format هم دوباره فرمت سطح پایین کردم و الان با HDD Regenerator که اون تیکه ای که قبلا بد سکتور داشت رو دارم چک میکنم و تا الان نشون میده که سالم هه
نمیدونم بخاطر 2 بار فرمت سطح پایین هست یا بخاطر قدرت بیشتر HDD Low Level Format هه که خوب شد!
میگم HDD Regenerator و Hard Disk Sentinel که تا حالا یه اطلاعات رو نشون میدادن ولی لازمه که علاوه بر HDD Regenerator که در حال تست کردن قسمت های خراب قبل از فرمت هست ، با Hard Disk Sentinel هم تست کنم؟
-
نقل قول:
استاد امید ، با نرم افزار HDD Low Level Format هم دوباره فرمت سطح پایین کردم و الان با HDD Regenerator که اون تیکه ای که قبلا بد سکتور داشت رو دارم چک میکنم و تا الان نشون میده که سالم هه
نمیدونم بخاطر 2 بار فرمت سطح پایین هست یا بخاطر قدرت بیشتر HDD Low Level Format هه که خوب شد!
میگم HDD Regenerator و Hard Disk Sentinel که تا حالا یه اطلاعات رو نشون میدادن ولی لازمه که علاوه بر HDD Regenerator که در حال تست کردن قسمت های خراب قبل از فرمت هست ، با Hard Disk Sentinel هم تست کنم؟
همون با Sentinel تست کن . مشخص میکنه . بد سکتور غیر فیزکال را برطرف میکنه
-
نقل قول:
همون با Sentinel تست کن . مشخص میکنه . بد سکتور غیر فیزکال را برطرف میکنه
ممنون
این Hard Disk Sentinel چرا این جوریه؟! من بعد از فرمت با HDD Low Level Format ، وقتی با HDD Regenerator اسکن کردم ، اون بد سکتورها رو گفت از بین رفت . حالا وقتی Hard Disk Sentinel رو فقط باز کردم ، سلامتی هارد رو میزنه 61 درصد و میگه 27 تا بدسکتور وجود داره!!!!
اصلا اسکن نکردم هنوز باهاش
حرف کدومو باور کنیم؟!
-
نقل قول:
ممنون
این Hard Disk Sentinel چرا این جوریه؟! من بعد از فرمت با HDD Low Level Format ، وقتی با HDD Regenerator اسکن کردم ، اون بد سکتورها رو گفت از بین رفت . حالا وقتی Hard Disk Sentinel رو فقط باز کردم ، سلامتی هارد رو میزنه 61 درصد و میگه 27 تا بدسکتور وجود داره!!!!
اصلا اسکن نکردم هنوز باهاش
حرف کدومو باور کنیم؟!
با hdtune هم چک کن .
-
الان با همین Hard Disk Sentinel گذاشتم در قسمت surface test در حالت read+write تست کنه
ببینم چی جواب میگیرم . البته تا فردا صبح طول میکشه:Love-ssa~! (1):
ممنون