سلام خدمت دوستان عزیز
قصد دارم در این تاپیک با توجه به مشکلاتی که برای هارد دیسک میاد راهنمایی کنم
تا جایی که بتونم کمک دوستان خواهم کرد
من در خدمت دوستان عزیز هستم
Printable View
سلام خدمت دوستان عزیز
قصد دارم در این تاپیک با توجه به مشکلاتی که برای هارد دیسک میاد راهنمایی کنم
تا جایی که بتونم کمک دوستان خواهم کرد
من در خدمت دوستان عزیز هستم
سلام و تشکر بابت این تاپیکنقل قول:
یکی از دوستان بنده یک هارد دیسک وسترن دیجیتال My Book دارند که تو لپ تاپ شناخته نمیشه ولی خودشون برد رو جدا کردن و هارد رو به PC وصل کردن که شناسایی شده اما چون درایو ها قفل بوده نتونستن به اطلاعات دسترسی پیدا کنن. خواستم ببینم مشکل از هارد هست یا برد و اینکه برد قابل تعمیر هست.
ممنون....
سلامنقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
این مشکل میتونه چندین علت مختلف داشته باشه
یکی اینکه بهتر بود اول هارد رو با پی سی هم تست می کردن چون در بعضی موافق پورت های لپ تاپ دیتکت خوبی نمیدن و البته این رو هم یاداور بشم ممکن هستش ایراد ویندوزی هم باشه!
راه حل دوم تعویض کابل و سپس تکرار مرحله اول باشه
راه سوم از 2 بخش تشکیل میشه که ممکن هستش که دیکدری که روی هارد نصب شده ایراد پیدا کرده باشه یا خود هارد که با توجه به دیتکت دادن هارد میشه گفت تقریبا قسمت دوم تا 70 درصد رد میشه
برد دیکدری که روی هارد نصب شده رو کافیه داشته باشن تا بتونن اطلاعات رو بازیابی کرد
در بعضی موارد برد قابل تعمیر و غیر این حالت نیاز به تعویض برد هستش
اگر سوالی هست باز هم در خدمتون هستم
ممنون.نقل قول:
میگن که روی PC و لپ تاپ های دیگه هم امتحان کردن هارد رو ولی جواب نگرفتن. کابل رو هم به یک هارد دیگه زدن که درست کار کرده.
ولی موقع اتصال هارد به سیستم متوجه شدن که موتور هارد کلاً روشن نمیشه. ممکنه مشکل از آی سی تغذیه باشه؟
دو تا سوال دیگه هم داشتم. میشه برای بازیابی اطلاعات این هارد از یه برد مشابه دیگه ای استفاده کرد؟
و اینکه این هارد های My Book از آی سی TPM ای که روی برد هست برای دیکد کردن استفاده می کنه یا این دیکد کردن به صورت نرم افزاری هست. چون با تعویض برد ممکنه دیگه اطلاعات بازیابی نشن.
باز هم ممنون.....
:11():
خواهشمندمنقل قول:
زمانی که شما در یک مجموعه متشکل از ای سی ها و قطعات رو دارید و از عملکرد صحیح اونها با خبر نیستید نمیشه قطعی و 100 درصد گفت ایراد از کدوم قطعه هستش
ممکن هستش قطعی از داخل برد باشه
برای تعویض دیکدر هم تعویض ای سی رام و ای سی رام برد واجب هستش
اگر این کار رو انجام ندادید پیشنهاد میکنم اینکار رو انجام ندید
اتصال اشتباه رام باعث از بین رفتن کل هارد خواهد شد و هیچ کسی قادر به درست کردنش نیست
در خدمت دوستان و همکاران عزیز هستیم
سلام
من یه هارد 500 سامسونگ گرفتم دست دوم.مشکل لرزش داره البته صدا نداره ولی با انگشت لمسش کنی معلومه لرزشش.
تو hd tone یه اتنشن داره ولی پایین نوشته ok حالا این لرزش خطری داره به نظر شما؟
ممنون
نقل قول:
کسی جواب نمیده؟:give_rose::1. (28):
سلامنقل قول:
ببخشید که دیر ج دادم خدمتون
اگر خیلی هستش که بعدا اون تبدیل به هد کلیک میشه
ولی اگه کم هستش خیر مشکلی نداره
سلام . من یه مشکلی که دارم اینکه هارد لب تابم asus n550 که خیلی وقت نیست گرفتم وقتایی که درحال کپی کردن هستش سیستم تقریبا بلاستفاده میشه یعنی وقتی فیلم پخش میکنم گیر داره یا جابه جا شدن درون فولدرهای هارد سخت مشه به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟! مدل هردشم HDD 5400 1T هستش
با برنامه HDTUNE یک بنچمارک از هارد بگیرید و اسکرین شاتش رو بگذارید .نقل قول:
بنچمارک کدوم سربرگ ؟!
این برا سربرگ بنچمارک و حالت Read بود
در قسمت سلامتی هم این ارور رو نشون داده ! چه اروری هستش؟!
از نظر سرعت مشکلی ندارد . یعنی طبیعی هست . از قسمت OVERVIEW برنامه HD SENITEL هم یک شات بگذارید .نقل قول:
از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ؟
بفرمایید اینم شات | انتی ویروسم Nod32 هستش | ممنون میشم درمورد اون ارورم یه توضیحی بدین.
باگ HD TUNEنقل قول:
به خاطر همین خواستم از این برنامه شات بگذارید . شما موقت آنتی ویروس رو انیستال کنید . ببینید تو کپی کردن وضعیت بهتر میشه یا نه .
ممنونم از راهنمایی هاتنقل قول:
انتی ویروس رو که غیرفعال میکنم رو سرعت تاثیر داره چون اکثرا برای کپی های سنگین غیر فعال میکنم ولی درکل یه حس مشکل تو هارد رو حس کینم چون بعضی وقتا گاهی هم هر روز چندین بار File Explore خود
ویندوز گیر میکنه و مجبور میشم Explore رو ریست کنم. ویندوزم عوض کردم.
eset با خیلی از سیستم ها مشکل میخوره . حتی ایرادهای bsod و یکسری هنگ های موقت هم میده . هارد سیستمت کوچکترین مشکلی ندارد .نقل قول:
در وهله اول سعی کن یک آنتی ویروس دیگه نصب کنی . ssd هم میتونه راه حل خوبی برای شما باشه .
انتی ویروس رو عوض میکنم | در نظر هم دارم هارد رو عوض کنم | بازم ممنوننقل قول:
سلام عزیزان
این دو پارتیشن را که با فلش مشخص کردم چطور بازیابی کنم
Click here to view the original image of 800x590px.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام
در حال حاضر ی هارد سیلیکون A80 دارم و میخوام یه هارد یک ترا (در همین محدوده قیمتی و البته در صورت امکان با هزینه کمتر) بگیرم... دو سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- کمترین میزان خرابی مربوط به کدوم برند و مدل هستش؟
2- کدوم برند و مدل ها دارای برد جدا از هارد هستن؟ چون اکثر خرابی ها مربوط به برد میشه که اگه از هارد قابل جدا شدن نباشه با سوختن برد هارد هم غیر قابل استفاده میشه! (طبق چیزی که شنیدم)
در این خصوص مدل Western Digital My Passport Ultra چطور عمل کرده؟
و چند مدل از بهترین ها رو نام ببرید و پیشنهادتون کدوم مدله؟
با سپاس
1- میزان خرابی فقط برند نیست که تاثیر دارد . نحوه نگهداری - رعایت یکسری نکات و استفاده از پاور مناسب در کامپیوترهای شخصی هم تو خرابی یا عدم خرابی موثر هستند . در کل برند وسترن و سیگیت دو برند اصلی صنعت هارد هستندنقل قول:
2-سیگیت های 2.5 اینچ برد جدا از تبدیل هست .
3- مدل وسترن الترا سرعت بالایی دارد . ولی تبدیل یکسره هست با برد ولی من سه عدد از این هارد دارم که به مدت سه سال همه جا با من هستند .
ممنون از پاسخگویتوننقل قول:
1- در شرایط نگهداری یکسان و نرمال منظورم بود
2-تموم مدلای سیگیت؟
3-از بس شنیدم گفتن وسترن مدل مذکور بدون هیچ دلیلی دچار مشکل شده جرات ندارم بخرم! در کل در صورت خرابی برد در این مدل نتیجه چیه!؟ تعمیر میشن یا خیر؟ و هزینه نسبت به هاردهای برد جدا چقدره؟ و نظرتون در مورد سیلیکون ها چیه؟ A80 دارم خوبه به نظرم و فکر کنم برد جدا از تبدیله در این مدل درسته؟
مدلهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ سیگیت مبدل یکسره نیست . در هارد 3.5 اینچی وسترن هم بدین شکل هست .ولی در در هاردهای ultra تبدیل با برد یکسرستنقل قول:
وسترن الترا سه عدد دارم در کیف مخصوص نگه داری میکنم بعد از سه سال بدون مشکل کار میکنند .
از نظر تعمیر متاسفانه تو ایران کار خاصی نمیشه روشون انجام داد .
سیلیکون پاور هم برند متوسطی هست قابل قیاس با دو شرکت بزرگ مثل وسترن دیجیتال و سیگیت نیست . وسترن از نظر تکنولوژی خیلی بالاست .
سلام.
من یک هارد WD Caviar Black 1T دارم که Sata 3 هست و مادربرد من Sata 2 بیشتر ساپورت نمیکنه.حس میکنم هادم بدسکتور داره.با HDD Regenerator که اسکن کردم داشت.Repair هم با خودش کردم ولی درست نشد.مشکلاتی که داره اینهاست:
بعضی موقع ها هنگ های کوچیک در حد 3 ثانیه داره
تو انتقال فایل های بیشتر از یک گیگ مرتبا گیر میکنه ( هنگ نمیکنه،فرایند انتقال فایل متوقف میشه با ادامه پیدا میکنه )
سرعت انتقالش بیشتر از 25-30 Mb نمیشه ( با توجه به اینکه این هارد 7200 هستش )
توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ فشرده شده هنگ میکنه و ...
البته من یک پارتیشن جدید که درست میکنم همه این فرایند ها تا مدتی بدرستی صورت میگیره ولی بعد از مثلا یک ماه اون پارتیشن هم مثل بقیه میشه.شما نرم افزار خوب دیگه ای رور نمیشناسید که بدون حذف اطلاعات این مشکلات رو برطرف کنه؟چون من با تحقیقی کردم تنها راه حل مشکل FDisk ه.حالا شاید مشکل از Sata هم باشه.شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید.؟:1. (28):
لطفا اسکرین شات تست نرم افزار hard disk sentinel یا نرم افزارهای مشابه قرار دهیدنقل قول:
اسکرین شات :
آقا امید تخصصشون در این ضمینه بیشتر از منه و بهتر میتونند راهنمائی کنندنقل قول:
ولی تا اینجا شما مشکلی با هارد ندارید
دمای هاردتون یکم بالاست که بهتره فن برای هارد بگذارید یا تحویه را بهینه کنید
سرعت پائین انتقالتون هم احتمالا مربوط به هارد نیست برای مثال اگر از روی فلش فایل روی هارد میریزید به سرعت usb2 یعنی 25 تا 30 مگابایت محدود میشید
سیستمتون را از لحاظ نرم افزاری ( ویروس ) چک بفرمائید
با برنامه hdtune یک بنچمارک از وضعیت هارد بگیرید .
سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکهنقل قول:
اینم اسکرین شات با Hdd Tune :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
دوست گرامی از کجا به کجا کپی میکنید ؟نقل قول:
وقتی شما یک فایل را از روی هارد روی خودش کپی میکنید سرعت باید همین حدود 40 مگابایت در ثانیه باشه ( چون هد باید مرتب از یک نقطه بخونه و روی نقطه دیگه بنویسه )
ولی اگر مثلا از روی یک هارد وسترن بلک دیگه کپی میکنید باید بالای 100 باشه
عکستون واضح نیست . ولی خیلی نوسان دارید . از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و یکبار low level format کنید .نقل قول:
بله.ولی توی همین کپی توی خود هارد هم مرتب توی فایل های یک گیگ به بالا هنگ میکنه ( سرعت به صفر میرسه برای 1-2 دقیقه ) یا توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ.حالا با وجود اینها شما میگید که هارد سالم هست یا نه؟امکان داره مربوط به کابلی داره که من وصل کردم.توی پست اولم اشاره کرده بودمنقل قول:
متخصص هارد آقا امید ( AMD>INTEL ) هستند که نظرشون روی low level format است ( پست قبل )نقل قول:
این کار براتون امکان داره ؟
پینوشت : اگر کابل بهتر در دسترس دارید حتما کابل را تعویض کنید . مادربردتون چیه ؟
توصیه نیما جان رو برای تعویض کابل حتما انجام بدید . فقط امیدوارم برق هارد رو با تبدیل ساتا تامین نکرده باشید .
یعنی امکان داره بخاطر استفاده از تبدیل ساتا برای برق باشه؟در ضمن مدل مادربرد هم : Asrock G41M-VS3 هستش.خواهش میکنم راهنمائیم کنید.چون نمیتونم از اطلاعات صرف نظر کنم.حیفم میاد که هارد به این خوبی رو هم از دست بدمنقل قول:
پاورتون چیه ؟نقل قول:
اگر با تبدیل وصل کردید بله صدمه میزنه . شما یک کابل ساتا رو با یک کابل نو تعویض کنید . اگر پاورتون متفرقه است اون هم باید عوض بشه .
پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟
پاور باید عوض بشه . چه با این هارد چه با هاردهای دیگه . هر هاردی به این پاور وصل کنی مشکل میخوره .نقل قول:
یعنی اگه این هارد رو روی یک سیستم دیگه وصل کنم مشکلی نداره.سیستمی که نو ه و مشخصات :نقل قول:
Ram : 8
AMD Radeon 5450
Core i 3
Asrock Z97
Power Green 750w
این سیستم مغازست که میخوام با سیستم خونه عوض کنم.با این سیستم مشکل هارد حلّه(همه قطعاتش نو ه)
واضح میگم خدمتتون با اون پاور و با اون تبدیل به هارد آسیب زدید . شما روی سیستم جدید بنچمارک بگیرید و نتیجه رو بگذارید امیدوارم مشکل حل بشه .نقل قول: