نداشتن براکت سوکت trx4 برای فن cpu مدل RYUJIN II 360
با سلام
من یک فن CPU مدل ASUS RYUJIN II 360 تهیه کردم برای CPU AMD 3970X من قبل از خرید مشخصات این فن را نگاه کردم و مشکلی از جهت ساپورت این CPU ندارد اما این فن براکت این CPU را ندارد خواستم شما دوست عزیز راهنمایی کنید که چه کاری می توانم انجام بدهم یا براکت را از کجا تهیه کنم.
آیا با این وجود این فن این CPU را ساپورت می کند و مشکلی ندارد.
با تشکر
پاسخ: نداشتن براکت سوکت trx4 برای فن cpu مدل RYUJIN II 360
نقل قول:
با سلام
من یک فن CPU مدل ASUS RYUJIN II 360 تهیه کردم برای CPU AMD 3970X من قبل از خرید مشخصات این فن را نگاه کردم و مشکلی از جهت ساپورت این CPU ندارد اما این فن براکت این CPU را ندارد خواستم شما دوست عزیز راهنمایی کنید که چه کاری می توانم انجام بدهم یا براکت را از کجا تهیه کنم.
آیا با این وجود این فن این CPU را ساپورت می کند و مشکلی ندارد.
با تشکر
بعضا باید براکت TR4 رو جدا تهیه کرد، حتی بعضی کولر ها دو نسخه متفاوت دارن (خود کولر یکسان هست اما برای نسخه ترد ریپر باید موقع سفارش قید شود)
باید ببینید با کدوم گارانتی تهیه کردید و از کدوم نمایندگی، مثلا اگر با گارانتی الماس هست اول از خود گارانتی براکت رو بخواید اگر نداشتن از نمایندگی هاشون، خودشون راهنماییتون میکنن
البته براکت جداش رایگان نیست و یک هزینه ای میگیرن ، بصورت جدا قیمتش به دلاری به پول ما چیزی حدود 1 میلیون میشه
البته نمیدونم چند خریدیدش اما کولر های مناسب با قیمت های مناسب تر هم بودن
نقل قول:
بعضا باید براکت TR4 رو جدا تهیه کرد، حتی بعضی کولر ها دو نسخه متفاوت دارن (خود کولر یکسان هست اما برای نسخه ترد ریپر باید موقع سفارش قید شود)
باید ببینید با کدوم گارانتی تهیه کردید و از کدوم نمایندگی، مثلا اگر با گارانتی الماس هست اول از خود گارانتی براکت رو بخواید اگر نداشتن از نمایندگی هاشون، خودشون راهنماییتون میکنن
البته براکت جداش رایگان نیست و یک هزینه ای میگیرن ، بصورت جدا قیمتش به دلاری به پول ما چیزی حدود 1 میلیون میشه
البته نمیدونم چند خریدیدش اما کولر های مناسب با قیمت های مناسب تر هم بودن
سلام دوست عزیزم خوب هستید
ممنونم از پاسخ شما
دوست خوبم البته سوکت مادربرد من TRX40 هست و TR4 نیست.
مشکلی از جهت هزینه آن نیست دوست عزیزم.
چون من از دیشب تا حالا دارم جستجو می کنم موردی پیدا نکردم و چند مدل AM4 پیدا کردم فکر نمی کنم به فن CPU بخورد.
دوست عزیزم شما کسی رو نمی شناسید و به من معرفی کنید حتی دست دوم باشد و من خریداری بکنم.
چون انگار وجود ندارد.
و دستگاه من الان غیر قابل استفاده است و نمی تونم باهاش کار بکنم عزیزم.
البته دوست عزیزم من 11 میلیون 500 هزار تومان خریداری کردم.
و گارانتی الماس هست دوست عزیزم.
ممنونم از شما
با تشکر
سلام دوست عزیزم
من یک مدلی الان پیدا کردم ابعادش خیلی خیلی شبیه فن من هست آیا این مدل به فن من می خورد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیزم من براکت فن قبلی خودم را دارم که عکس آن در زیر هست آیا این براکت به فن جدید من می خورد فن قبلی من کورسیر H115I هست البته یک مقدار سعی کردم به این فن جدید نخورد.
با تشکر
نقل قول:
سلام دوست عزیزم خوب هستید
ممنونم از پاسخ شما
دوست خوبم البته سوکت مادربرد من TRX40 هست و TR4 نیست.
مشکلی از جهت هزینه آن نیست دوست عزیزم.
چون من از دیشب تا حالا دارم جستجو می کنم موردی پیدا نکردم و چند مدل AM4 پیدا کردم فکر نمی کنم به فن CPU بخورد.
دوست عزیزم شما کسی رو نمی شناسید و به من معرفی کنید حتی دست دوم باشد و من خریداری بکنم.
چون انگار وجود ندارد.
و دستگاه من الان غیر قابل استفاده است و نمی تونم باهاش کار بکنم عزیزم.
البته دوست عزیزم من 11 میلیون 500 هزار تومان خریداری کردم.
و گارانتی الماس هست دوست عزیزم.
ممنونم از شما
با تشکر
منظور بنده همون trx4 بود، چون مدل بدون x برای نسل اول و دوم تردریپر هست که با نسل بعدی که برا شماست تفاوت داره و به هم نمیخورن. اما xش توی تایپ جا افتاده بود
از اون جایی که روی بعضی مدلهای این کولر براکت trx4 هست احتمال زیاد همون الماس داشته باشدش.
منظور من این بود که با قیمت های پایین تر میشد کولرهای مناسبی گرفت که همین براکت رو هم توش داشته باشه، مگر اینکه اون مانیتور روی بلاک این مدل براتون خیلی مهم بوده باشه.
نقل قول:
سلام دوست عزیزم
من یک مدلی الان پیدا کردم ابعادش خیلی خیلی شبیه فن من هست آیا این مدل به فن من می خورد.
دوست عزیزم من براکت فن قبلی خودم را دارم که عکس آن در زیر هست آیا این براکت به فن جدید من می خورد فن قبلی من کورسیر H115I هست البته یک مقدار سعی کردم به این فن جدید نخورد.
با تشکر
نه متاسفانه نه لینکی که گذاشتید نه اون عکسی که فرستادید هیچکدوم نمیخورن، تنها راهش همون خرید براکت از الماس هست ایشالا که داشته باشن، یا اگر کولر باز نشده پس دادنش و خرید مدلی که روی خودش براکتش باشه
سلام دوست عزیزم
از پاسخ شما خیلی ممنونم
من عکس زیر رو از یک سایتی بدست آوردم نوشته بود STRX40 رو ساپورت می کنه آیا شما می توانید به من بگویید این براکت به فن من می خورد.
من فن CPU رو دوست عزیزم باز کردم.
ممنونم
با تشکر
سلام دوست عزیزم
ممنونم از پاسخ های شما
من فردا با گارانتی تماس می گیرم و نتیجه را اعلام می کنم ممنونم از شما دوست عزیزم
با تشکر:11():
سلام دوست خوبم
این فن خودش خمیر سیلیکون دارد آیا برای اینکه کیفیت افزایش یابد و حرارت در گرمای تاستان کاهش یابد با این که من بیشتر از 30 ساعت پشت سیستم می نشینم و زیاد با سیستم کار می کنم آیا به نظر شما برای کیفیت بهتر باید خمیر سیلیکون تهیه کنم یا به خود خمیر سیلیون خودش اکتفا کنم ممنون می شوم راهنمایی کنید.
البته خمیر سیلیکون به صورت جدا نیست به خود فن مالیده شده است.
اگر نظر شما این هست که باید خمیر سیلیکون تهیه کنم چه برندی با چه مدلی تهیه بکنم ممنونم از شما.
با تشکر
نقل قول:
سلام دوست عزیزم
از پاسخ شما خیلی ممنونم
من عکس زیر رو از یک سایتی بدست آوردم نوشته بود STRX40 رو ساپورت می کنه آیا شما می توانید به من بگویید این براکت به فن من می خورد.
من فن CPU رو دوست عزیزم باز کردم.
ممنونم
با تشکر
براکت مورد نیازتون همین شکلیه اما اینکه ایا دقیقا این مدل به کولر شما بخوره یا نه رو صد در صد مطمئن نیستم، هر چند احتمال خیلی زیاد میخوره،