تصویر ندادن سیستم بعد از آپدیت بایوس
سلام
من یه عدد مادربورد گیگابایت b75m-d3v دارم که اقدام به آپدیت بایوس از طریق خود سایت رسمی کردم و دقیقا همون ورژن خود مادربورد رو فلش کردم
و آپدیت با موفقیت انجام شد ولی وقتی سیستم ری استارت شد صفحه آبی اومد خاموش شد و دیگه وقتی روشن شد فقط فنها روشن میشن و بعد 5 ثانیه خاموش میشن و دوباره روشن میشن این روند ادامه داره و تصویری نمیاد
فقط بگم که قبل این سیستم چند سالی روشن و سالم بود و به هیچ قطعه ای دست نزدم
از روش های پست های دیگه مبنی بر اینکه بایوس ریکاوری کنم هم امتحان کردم ولی موفق نشدم
از روش نگرداشتن دکمه ها و یا کلیر کردن CMOS هیچ کدوم جواب نداد
لطفا روش های دیگرو راههنمایی کنید
پاسخ: تصویر ندادن سیستم بعد از آپدیت بایوس
سلام
روش های زیر را انجام بدید نشد . باید ببرید برای پروگرام بایوس پیش تعمیرکار
روش 1
1-سیستم رو خاموش کنید .
2-با نگاه داشتن کلید روشن شدن کیس باعث بشید سیستم دوباره خاموش بشه .
3-دوباره سیستم روشن کنید میبینید که بایوس بکاپ در حال پروگرام بایوس اصلی هست .
روش دوم
1-سیستم رو خاموش کنید
2- کلید روشن و خاموش و ریست رو 10 ثانیه نگه دارید .بعد دستتون رو از روشون بردارید
3-بایوس بکاپ روشن به ریستور بایوس اصلی میکند
روش سوم
1-پایه های 1 و6 چیپ بایوس رو اتصال کوتاه کنید و از کسی بخواهید سیستم روشن کند . اتصال پایه های 1-6 رو رها کنید . صدای بوقی میشنوید و بایوس بکاپ بایوس اصلی رو پروگرام میکند .
1 :تعداد فایل پیوست
با سلام ممنون از پاسخگویی
من عکس از چیپ بایوس گرفتم میشه توضیح بدید کدوم چیپ رو باید اتصال کوتاه کنم ( چیپ m یا b )
و اینکه ترتیب اعدادشون چطوری میشه که متوجه بشم کدوم ۱ هست و کدوم ۶
و در آخر اگر با این کار هم درست نشد با توجه به این که این مادربورد گارانتی نداره باید کجا ببرم برای پروگرام بایوس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
با سلام ممنون از پاسخگویی
من عکس از چیپ بایوس گرفتم میشه توضیح بدید کدوم چیپ رو باید اتصال کوتاه کنم ( چیپ m یا b )
و اینکه ترتیب اعدادشون چطوری میشه که متوجه بشم کدوم ۱ هست و کدوم ۶
و در آخر اگر با این کار هم درست نشد با توجه به این که این مادربورد گارانتی نداره باید کجا ببرم برای پروگرام بایوس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
روش های دیگر رو اول تست کنید .
روش اول و دوم
اون روش برای کاربران حرفه ای هست .باید پین اوت چیپ بایوس را داشته باشید .
روش های اول و دوم رو انجام دادم همچنان سیستم ریست میشود
نقل قول:
روش های اول و دوم رو انجام دادم همچنان سیستم ریست میشود
باید چند مرتبه تست کنید . ببرید تعمیرگاه جایی که پرئگرام داشته باشند . اگر هم پیدا نکردی جایی پیدا کنید جای دو تا بایوس رو عوض کنند با هیتر