مشکل هنگام روشن شدن کامپیوتر
سلام موقعی که کامپیوترم رو روشن میکنم این ارور رو میده و بیشتر وقتا کنترل وآلت و دیلت هم که میزنم باز ریستارت میشه همین ارور رو میده باید چیکار کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمنا بعضی وقت ها هم که کنترل و آلت و دیلت رو میزنم کامپیوترم روشن میشه و در حین کار کردن باهاش این ارور میاد مشکلش چیه؟باید ویندوز عوض کنم یا راه حل دیگه ای داره که نخام ویندوز عوض کنم؟
پاسخ: مشکل هنگام روشن شدن کامپیوتر
از چیز های مختلفی میتونه باشه، کابل های یک چک بکنید و همینطور سلامتی هارد رو هم.
نقل قول:
سلام موقعی که کامپیوترم رو روشن میکنم این ارور رو میده و بیشتر وقتا کنترل وآلت و دیلت هم که میزنم باز ریستارت میشه همین ارور رو میده باید چیکار کنم؟
ضمنا بعضی وقت ها هم که کنترل و آلت و دیلت رو میزنم کامپیوترم روشن میشه و در حین کار کردن باهاش این ارور میاد مشکلش چیه؟باید ویندوز عوض کنم یا راه حل دیگه ای داره که نخام ویندوز عوض کنم؟
سلام
مشکل هارد دارید و این نشون میده هارد شما پر از بدسکتور هست .
نقل قول:
سلام
مشکل هارد دارید و این نشون میده هارد شما پر از بدسکتور هست .
الان باید چیکار کنم اگر نخام هارد رو عوض کنم راهی داره درست بشه؟
نقل قول:
الان باید چیکار کنم اگر نخام هارد رو عوض کنم راهی داره درست بشه؟
مسئله خواستن یا نخواستن نیست .قطعه خراب باید تعویض شود . این ایراد خواندن از دیسک زمانی پیش میاد که تعداد بدسکتورها بسیار بالاست و هارد به انتهای عمرش رسیده
نقل قول:
مسئله خواستن یا نخواستن نیست .قطعه خراب باید تعویض شود . این ایراد خواندن از دیسک زمانی پیش میاد که تعداد بدسکتورها بسیار بالاست و هارد به انتهای عمرش رسیده
چطور میتونم از هاردم یک تست بگیرم ببینیم وضعیت سلامت هارد چند درصده و به چه شکل هس
نقل قول:
چطور میتونم از هاردم یک تست بگیرم ببینیم وضعیت سلامت هارد چند درصده و به چه شکل هس
باید به عنوان هارد دوم متصل بشه به سیستم و با برنامه hdtune قسمت health اسکرین شات بگذارید . البته از این هارد نه از هاردی که ویندوز روش نصب هست .