درخواست اخرین اپدیت مودم d-link مدل DSL_2740U
سلام. من این مودم رو حدود پنج ساله دارم و ازش خیلی راضی بودم؛ تا اینکه یه مدته انگار نمیتونه بیشتر از دو دستگاهو ساپورت کنه و حتی وقتایی که فقط pc بهش وصله هم قطع میشه.ریست فکتوریش هم کردم و بی فایده بوده. میخواستم frameware اپدیت کنم ولی پیدا نکردم فایلشو. اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. H/W: V2 , F/W:ME_1.02
پاسخ: درخواست اخرین اپدیت مودم d-link مدل DSL_2740U
نقل قول:
سلام. من این مودم رو حدود پنج ساله دارم و ازش خیلی راضی بودم؛ تا اینکه یه مدته انگار نمیتونه بیشتر از دو دستگاهو ساپورت کنه و حتی وقتایی که فقط pc بهش وصله هم قطع میشه.ریست فکتوریش هم کردم و بی فایده بوده. میخواستم frameware اپدیت کنم ولی پیدا نکردم فایلشو. اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. H/W: V2 , F/W:ME_1.02
سلام
کد:
https://www.dlinkmea.com/index.php/product/details/?det=NmFNY0ZsYnAvN3BYZlA0a0d2blliQT09
نقل قول:
HTML Code:
https://www.dlinkmea.com/upload/downloadable/20160525_DLink_DME_2740U_release_576a575cb70fc.zip
خیلی ممنونم. ممکنه بعد آپدیتش مشکلی پیش بیاد؟
نقل قول:
خیلی ممنونم. ممکنه بعد آپدیتش مشکلی پیش بیاد؟
من این مودم رو دارم.آپدیت هم کردم به firmware جدیدش که ورژن 1.3 هست.مشکلی پیش نیومد ولی این مشکلی که شما دارید بعید میدونم با آپدیت حل بشه.احتمال بردش مشکل پیدا کرده.
حالا شما آپدیت کنید ببینید مشکلش حل میشه یا نه
1 :تعداد فایل پیوست
دانلود کردم از زیپ در اوردم. یه فولدر شد. کدومشو باید وارد تنظیمات مودم کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونی که روش نوشته webupload