به نظر شما مادربردم با این رم سازگاره؟
مادربرد خریدم h310 pro vh plus msi رم پیدا کردم corsair 8x2 bus 3000
سی پی یو هم 9100f
میخواستم اگر این رم رو بخرم بالا نوشتم سیستمم بوت میشه میدونم ۲۴۰۰ استفاده میکنه ولی این باس پیدا نکردم همین مدل رم فقط موجود داره مهم برام بوت شدنش هست ویندوز بیاد بالا و سازگاریش
پاسخ: به نظر شما مادربردم با این رم سازگاره؟
نقل قول:
مادربرد خریدم h310 pro vh plus msi رم پیدا کردم corsair 8x2 bus 3000
سی پی یو هم 9100f
میخواستم اگر این رم رو بخرم بالا نوشتم سیستمم بوت میشه میدونم ۲۴۰۰ استفاده میکنه ولی این باس پیدا نکردم همین مدل رم فقط موجود داره مهم برام بوت شدنش هست ویندوز بیاد بالا و سازگاریش
سلام خیر این رم خریدش با این مادربرد اشتباه هست . رم های کروشیال اسپورت و کرشیال بیسیک با این فرکانس موجود است .
1 :تعداد فایل پیوست
سپاس CB8GU2400 این مدل هست به نظر شما دوتاشو بگیرم؟
- - - Updated - - -
از مقداد ای تی گرفتم واقعا کثیف هستند چهارم خرید کردم هجدهم زنگ زده میگه جنسهاتون گرون شده منم گفتم پولمو بدید امروز ۲۵ هست پول ریختن برام
گفتم همون شیراز بگیرم بهتره و این مدل رم فقط هست cl 17 CB8GU2400
توی این سایت همین رم گذاشته
نقل قول:
سلام خیر این رم خریدش با این مادربرد اشتباه هست . رم های کروشیال اسپورت و کرشیال بیسیک با این فرکانس موجود است .
حالا این رم که بالا گفتم رو بخرم ؟ خوبه ؟
دوست دارم سیستمم روون باشه رمهای بی کیفیت دوست ندارم
Ssd هم دارم سپاس
نقل قول:
حالا این رم که بالا گفتم رو بخرم ؟ خوبه ؟
دوست دارم سیستمم روون باشه رمهای بی کیفیت دوست ندارم
Ssd هم دارم سپاس
چون مادربوردت h310
یه رمی پیدا کن باسش 2400 باشه از برندهای معتبر مثل کروشیال کورسیر ژل کینگ استون adata تیم گروپ با گارانتی معتبر
نقل قول:
چون مادربوردت
h310
یه رمی پیدا کن باسش 2400 باشه از برندهای معتبر مثل کروشیال کورسیر ژل کینگ استون adata تیم گروپ با گارانتی معتبر
این مدل پیدا کردم
CB8GU2400
فقط میخوام ضعیف نباشه
مشکلی ندارم با خرید corsair bus 3000 مهم پرفورمنسه و اینکه با مادربردم سازگار باشه
نقل قول:
این مدل پیدا کردم
CB8GU2400
فقط میخوام ضعیف نباشه
مشکلی ندارم با خرید corsair bus 3000 مهم پرفورمنسه و اینکه با مادربردم سازگار باشه
CB8GU2400 خوبه سازگاره
اصلا مادربورد شما از 3000 ساپورت نمیکنه که بخوای corsair bus 3000 بخری
نقل قول:
این مدل پیدا کردم
CB8GU2400
فقط میخوام ضعیف نباشه
بله میدونم هم مادربردم هم سی پی یوم فقط بخاطر اینکه کیفیت بهتره گفتم و هتسینک داره خنکتره فردا روز بخوام ارتقا بدم هم دیکه رم نخوام عوض کنم مثلا i5 بگیرم البته فکر نکنم ولی یهو دیدی لازم شد باس این رم گلوگاه ایجاد میکنه ۲۶۶۶ هم که نیست متاسفانه
نقل قول:
بله میدونم هم مادربردم هم سی پی یوم فقط بخاطر اینکه کیفیت بهتره گفتم و هتسینک داره خنکتره فردا روز بخوام ارتقا بدم هم دیکه رم نخوام عوض کنم مثلا i5 بگیرم البته فکر نکنم ولی یهو دیدی لازم شد باس این رم گلوگاه ایجاد میکنه ۲۶۶۶ هم که نیست متاسفانه
باس 2400 گرمایی تولید نمیکنه که هیت سینک بخواد i5 هم بخرید فرقی نمیکنه همون کروشیال 2400 جواب میده
اینو ببینید
HTML Code:
http://ftp.memorybenchmark.net/ram.php?ram=Crucial+Technology+CB8GU2400.C8ET+8GB&id=13635