مشکل و ارور در نصب Microsoft .NET Framework 4.7.2 Final
درود بر دوستان .... زمانیکه این نرم افزار رو نصب میکنم وسط نصب ارور میده و نصب نمیشه ... مشکل از کجاس ... در صورتیکه ورژن NET.Framework.4.5.3 نصب میکنم خطا نمیده ... ورژن 4.7.2 و 4.6.2 وسطش ارور میده و نصب نمیشه .... خطاها به لینک زیر میباشد ... حال نمیدونم کدوم از آپدیتها رو میخاد ..... ویندوز 7 ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: مشکل و ارور در نصب Microsoft .NET Framework 4.7.2 Final
سلام
ویندوز 7 فکر نکنم نسخه ی 4.7.2 را ساپورت کنه . بازم دقیق نمیدونم .
احتمالا مشکل از آپدیت ویندوزتونه . سازگارترین نسخه ی ویندوز با آخرین نسخه ی دات نت فریم وورک (که نسخه ی 4.8 هست) ، ویندوز 10 آخرین آپدیت شه .
به هر حال اگه باز میخواین از ویندوز 7 استفاده کنین ، باید به آخرین نسخه آپدیت اش کنین تا مشکل پشتیبانیِ آخرین نسخه های دات نت فریم وورک را نداشته باشه .
هر چند باید متن ارورش را بذارین .
4.6.2 ارور میده ....
Problem signature:
Problem Event Name: VSSetup
Problem Signature 01: Microsoft .NET Framework 4.7.2 Setup
Problem Signature 02: 4.7.03062
Problem Signature 03: 14.7.3062.0
Problem Signature 04: 1
Problem Signature 05: netfx_Full_x86.msi
Problem Signature 06: Download_D_Interactive_Error
Problem Signature 07: 0x800b010a
Problem Signature 08: 0
Problem Signature 09: unknown
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
لینک عکس ارور :
روی فایل نصبی دات نت فریم وورک ، کلیک راست کنید و run as admin را انتخاب کنید .
ببینید درست میشه؟
همینطور لینک های زیر را هم دنبال کنید :
و
نقل قول:
روی فایل نصبی دات نت فریم وورک ، کلیک راست کنید و run as admin را انتخاب کنید .
ببینید درست میشه؟
همینطور لینک های زیر را هم دنبال کنید :
و
قبلا کلید راستم کردم ولی نشده ... این لینکی که جنابعالی دادی بادی چی کرد راستیش متوجه نشدم ... این آپدیت دستی هستش یعنی دانلودش کنم ؟
نقل قول:
درود بر دوستان .... زمانیکه این نرم افزار رو نصب میکنم وسط نصب ارور میده و نصب نمیشه ... مشکل از کجاس ... در صورتیکه ورژن NET.Framework.4.5.3 نصب میکنم خطا نمیده ... ورژن 4.7.2 و 4.6.2 وسطش ارور میده و نصب نمیشه .... خطاها به لینک زیر میباشد ... حال نمیدونم کدوم از آپدیتها رو میخاد ..... ویندوز 7 ...
درود
اگه ویندوز 7 داری باید سرویس پک 1 باشه تا بتونی نصبش کنی. Run رو باز کن و winver تایپ کن که بهت میگه سرویس پک 1 هست یا نیست
Run باز کن و %temp% تایپ کن و هرچی توی اون فولدر هست دیلیت کن. بعشی هاش هم دیلیت نمی شه روشون اسکیپ بزن
برای نصب .NET Framework حتما باید به اینترنت وصل باشی(چه نسخه نصب آنلاین و چه نسخه نصب آفلاین) و سرویس آپدیت ویندوزت هم فعال باشه. برای اینکه ببینی فعاله برو به این مسیر(در قسمت سرچ ویندوز در بالا این مسیر وارد کن و اینتر بزن)
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools
بعد Services باز کن و برو گزینه Windows Update پیدا کن و بازش کن. روی Start کلیک کن و منوی بالای هم روی Automatic باشه.
الان می تونی نسخه 4.7.2 یا 4.8 بگیری (آفالاین یا آنلاین) و همزمان که به اینترنت وصلی نصبش کنی. من لینک دانلود نسخه آنلاین 4.8 میذارم (اونی که آخرش نوشته Runtime)
نقل قول:
قبلا کلید راستم کردم ولی نشده ... این لینکی که جنابعالی دادی بادی چی کرد راستیش متوجه نشدم ... این آپدیت دستی هستش یعنی دانلودش کنم ؟
لینک اول ، مربوط به ارور 0x800b010a هست که گفتین موقع نصب 4.6.2 اتفاق میافته .
لینک اول میگه (امکان داره ویندوزتون آپدیت نشده باشه) و موقع آپدیت ویندوز که همچین اروری بده ، بخاطر اینه که سرویس Background Intelligent Transfer Service (BITS) فعال نیست که میگه ریستش کنید . اگه این سرویس مشکل داشته باشه ، ویندوز ، آپدیت نمیشه .
احتمالا نسخه ی آنلاین شو گرفتین دارین نصب میکنین یا خود فایل داره تلاش میکنه آپدیت های ملزومِ ویندوز برای نصب دات نت 4.6.2 را دانلود کنه که نمیتونه .
گفتم که بهتون ، دات نت فریم وورک اگه نصب نشه ، یا بخاطر اینه که ویندوز آپدیت نیست یا بخاطر اینه که از اون ویندوز کلا پشتیبانی نمیکنه .
همه ی نسخه های دات نت ، توی ویندوز 7 یا بالاتر ، نصب میشن (توی ویندوز 7 هم مشکل ندارن) . به ظرطی که ویندوز ، آپدیت مورد نظر را داشته باشه .
ضمنا ، لازم نیست که وقتی مثلا نسخه ی دات نت فریم وورک 4.8 را نصب میکنین ، نسخه های پایین تر در همون سریِ 4 مثل 4.7 و 4.6 و ایناها را هم نصب کنید. سری 3 مثل 3.5 منظورم نیست .
لینک دوم میگه مشکل بخاطر رجیستری هه که با برنامه های رفع مشکل رجیستری حل کنید . که گمان نمیکنم این طور باشه .
نقل قول:
درود
اگه ویندوز 7 داری باید سرویس پک 1 باشه تا بتونی نصبش کنی. Run رو باز کن و winver تایپ کن که بهت میگه سرویس پک 1 هست یا نیست
Run باز کن و %temp% تایپ کن و هرچی توی اون فولدر هست دیلیت کن. بعشی هاش هم دیلیت نمی شه روشون اسکیپ بزن
برای نصب .NET Framework حتما باید به اینترنت وصل باشی(چه نسخه نصب آنلاین و چه نسخه نصب آفلاین) و سرویس آپدیت ویندوزت هم فعال باشه. برای اینکه ببینی فعاله برو به این مسیر(در قسمت سرچ ویندوز در بالا این مسیر وارد کن و اینتر بزن)
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools
بعد Services باز کن و برو گزینه Windows Update پیدا کن و بازش کن. روی Start کلیک کن و منوی بالای هم روی Automatic باشه.
الان می تونی نسخه 4.7.2 یا 4.8 بگیری (آفالاین یا آنلاین) و همزمان که به اینترنت وصلی نصبش کنی. من لینک دانلود نسخه آنلاین 4.8 میذارم (اونی که آخرش نوشته Runtime)
ویندوزم سرویس پک 1 میباشد ...
%temp% روز دم کلی فایل هس مال نرم افزارهای دیکه ... اگه پاک کنم به نرم افزارهای دیکم آسیب نمیروسونه ؟
زمانیکه خاستم نرم افزار اصلی رو نصب کنم کفت Framework میخاد زدم انلاین 4.6.2 رو کرفت ولی موقع نصبش باز وسطش ارور داد
نقل قول:
لینک اول ، مربوط به ارور 0x800b010a هست که گفتین موقع نصب 4.6.2 اتفاق میافته .
لینک اول میگه (امکان داره ویندوزتون آپدیت نشده باشه) و موقع آپدیت ویندوز که همچین اروری بده ، بخاطر اینه که سرویس Background Intelligent Transfer Service (BITS) فعال نیست که میگه ریستش کنید . اگه این سرویس مشکل داشته باشه ، ویندوز ، آپدیت نمیشه .
احتمالا نسخه ی آنلاین شو گرفتین دارین نصب میکنین یا خود فایل داره تلاش میکنه آپدیت های ملزومِ ویندوز برای نصب دات نت 4.6.2 را دانلود کنه که نمیتونه .
گفتم که بهتون ، دات نت فریم وورک اگه نصب نشه ، یا بخاطر اینه که ویندوز آپدیت نیست یا بخاطر اینه که از اون ویندوز کلا پشتیبانی نمیکنه .
همه ی نسخه های دات نت ، توی ویندوز 7 یا بالاتر ، نصب میشن (توی ویندوز 7 هم مشکل ندارن) . به ظرطی که ویندوز ، آپدیت مورد نظر را داشته باشه .
ضمنا ، لازم نیست که وقتی مثلا نسخه ی دات نت فریم وورک 4.8 را نصب میکنین ، نسخه های پایین تر در همون سریِ 4 مثل 4.7 و 4.6 و ایناها را هم نصب کنید. سری 3 مثل 3.5 منظورم نیست .
لینک دوم میگه مشکل بخاطر رجیستری هه که با برنامه های رفع مشکل رجیستری حل کنید . که گمان نمیکنم این طور باشه .
رفیق میتونی زحمت بکشی ببینی آپدیت آفلاین چی میخاد نصبش کنم ؟ کلی حجم مصرف میکنه ... فقط میخام بدونم چه ورژن آپدیت میخاد تا دانلودش کنم ممکنه فایلش 500 کیلوی بایتی باشه و بخاطرش اشتباه 100 مگ دانلود نکنم ... فایل آپدیتش چی باشه که دانلود ش کنم
دوستان الان میخام ویندوز رو آپدیت کنم اگه بخام مستقیم آپدیت نکنه یعنی چک کنه و اونیکه بخام دانلود بشه باید چی کنم یعنی انتخاب دستی ن اتومات هرچ یخاست دانلود کنه اونکیه نیاز رو تیک بزنم دانلود کنه !!!!
زدم اپدیت چینین اروروی اومد ... عکس در لینک زیر