توی ورژن جدید آپرا که نصب کردم نکات جالبی را متوجه شدم که پیروی کردن آپرا از فایرفاکس را نوید میده !!!
برای مثال Speed Dial ! ووووووو !
نظرتون چیه ؟
Printable View
توی ورژن جدید آپرا که نصب کردم نکات جالبی را متوجه شدم که پیروی کردن آپرا از فایرفاکس را نوید میده !!!
نظرتون چیه ؟
ببخشید اسپید دیال توی اوپرا بود از اولنقل قول:
نظرتون چیه ؟
من توی فایرفاکس ندیدمش!
اصلا فایرفاکس چیه دیگه!
مهراد بیا اینو بنش کن به اوپرا توهین کرد!!!!!!:دی:دی:دی!
درستهنقل قول:
ببخشید اسپید دیال توی اوپرا بود از اول
اسپید دیال اپرا واقعا جالبه .
اپرا نسبت به فایر فاکس سرعت بیشتری داره.
اپرا بهترینه
مرگ بر فایرفاکس!!!!!:دی
بچه ها فایرفاکس اسپید دیالو تقلید کرده
یادم تو ورپن 8.1 اسپید دیال بود
نه عزیزم اشتباه میکنی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
این قابلیت اول توی اپرا بود که بعدش فایرفاکس اکستنشن براش ساخت ( اپرا به صورت Built-In خودش این قابلیت رو داره ، البته نه در همه ورژنها )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
With Opera's Window, Everything Is More Beautiful
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
زنده باد اپرا. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا من همچین فکری را ندارم که اول آپرا داشته باشه ! لطفا میشه ذکر کنید نام و تاریخ اولین ورژنی از آپرا که Speed Dial داره ؟ ( لینک لطفا ) البته میگم مطمئن نیستم . ممکنه حق با شما دوستان باشه ...
در مورد فایرفاکس هم دیگه با توجه به تاپیک هایی که بود و جواب و توضیحات دوستان عزیز هیچ بحثی نیست .
Opera در آینده ممکنه اما در الان هیچ عددی برای رقابت با فایرفاکس نیست . انجمن شما تاپیک بسیار خوبی داره که توش توضیح منطقی داده شده بخونید می فهمید .
ببخشید
فایرافکس هیچ چیزی نیستش
بابا فایرفاکس چرته
فایر فاکس به پلاگین زندس. اما اپرا تون خونشه این اسپید دیال. از نسخه 9 به بعد من دیدم توش. (قبلش شاید مخفی یا پلاگین بوده که من نمیدونستم)