1 :تعداد فایل پیوست
مشکل درمورد گرافیم مجمع یا integrated
سلام دوستان ما سیستم اچ پی دارم (مینی کیس) که سی پی amd a10 روش هست در واقع گرافیک و سی پی یو باهم هست و کارت گرافیک مجزا نداره، حالا چیپ گرافیکی برای اینکه حافظشو تامین کنه از رم سیستم استفاده میکنه من 12 گیگ رم دارم و گرافیک حدود 4 گیگشو برمیده، آیا راهی هست که بتونم این میزان رو کاهش بدم مثلا بکنمش 2 گیگ؟
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید.عکس مشخصات سیستمم گدذاشتم
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: مشکل درمورد گرافیم مجمع یا integrated
سلام، منم از گرافیک مجتمع استفاده میکنم اما چنین چیزی پیش نیامده
سلام،گرافیکای مجتمع معمولا از رم سیستم استفاده میکنن چون کارت گرافیک جداگانه ندارن که حافظه گرافیکی داشته باشه، مگر اینکه روی مادربرد یه کارت گرافیک نصب کنید تا گرافیک مجتمع غیر فعال بشه و رم رو ازاد کنه در غیر اینصورت رم سیستم کم میشه،
میخوام میزان رمی که پردازنده گرافیکی مصرف میکنه رو کاهش بدم تا به رم سیستمم اضافه بشه،
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام، منم از گرافیک مجتمع استفاده میکنم اما چنین چیزی پیش نیامده
سلام،گرافیکای مجتمع معمولا از رم سیستم استفاده میکنن چون کارت گرافیک جداگانه ندارن که حافظه گرافیکی داشته باشه، مگر اینکه روی مادربرد یه کارت گرافیک نصب کنید تا گرافیک مجتمع غیر فعال بشه و رم رو ازاد کنه در غیر اینصورت رم سیستم کم میشه،
میخوام میزان رمی که پردازنده گرافیکی مصرف میکنه رو کاهش بدم تا به رم سیستمم اضافه بشه
از تو بایوس احتمالا میشه مقدارشو مشخص کرد .
همانطور که سایر دوستان هم گفتند وارد بایوس بشید و وارد تنظیمات igp بشید و مقدار رم را کمتر کنید
تشکر دوستان از داخل بایوس پیدا کردم تنظیماتشو