دمای نرمال رایزن 1600 چقدر است ؟
سلام و درود ، میخوام بدونم دمای طبیعی رایزن 1600 با فن استوک خودش روی چقدر باید باشه ؟ ( کیس 2 تا فن 120 mm داره )
دو باری فن پردازنده رو از روی سی پی یو جدا کردم و خمیر سیلیکون کمی مونده
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
بعد 10 دو دقیقه در حالت فول لود سی پی یو دما به 65 رسید که دیگه متوقف کردم تست رو
در حالت معمولی ( فشار زیر 10% ) دما بین 35-40 است
پاسخ: دمای نرمال رایزن 1600 چقدر است ؟
یه سوال بین سوالی :lol: توی برنامه Speccy در قسمت رم چرا زده دوآل چنل ناشناخته ؟؟
مدل رم evo forza geil است
دما رو بیخیال
دمای 60 تا 70 برای یه CPU مثل رایزن و کلا تویه AMD عادیه....
کلا به این AMD باید گفت : بولدزر... همه چیز نابود میکنه....اونم وقتی رایزن باشه که دیگه خیلی عالیه
نگران نباش......
اگه خیلی نگرانی پیشنهاد میکنم کولر مایع ببندی روش تا خیالت حتی در فول لود هم راحت بشه بابت خنک سازیش.
نقل قول:
سلام و درود ، میخوام بدونم دمای طبیعی رایزن 1600 با فن استوک خودش روی چقدر باید باشه ؟ ( کیس 2 تا فن 120 mm داره )
بعد 10 دو دقیقه در حالت فول لود سی پی یو دما به 65 رسید که دیگه متوقف کردم تست رو
با یک پروسه عادی تست بگیرید مثل گیم . اگر در گیم دما بالای 70 نره اوکی هست .
نقل قول:
دوست عزیز هربار که فن رو از پردازنده جدا کنی باید خمیر حرارتی تعویض بشه . شیوه درست تعویض خمیر در اینترنت بسیار فراوان آموزش داده شده . به تجربه خنک کننده های آبی توانایی خنک سازی بهتری دارند البته اگر کیس شما از نصب این گونه خنک کننده ها پشتیبانی بنماید .